Jack Be Nimble wrote:Ne znam koji vam je, al meni cura pravo slatka.
I meni vala, ovdje bas pretjeruju.
Moderator: _BataZiv_0809
Jack Be Nimble wrote:Ne znam koji vam je, al meni cura pravo slatka.
Same here!ćiribiribela wrote:Jack Be Nimble wrote:Ne znam koji vam je, al meni cura pravo slatka.
I meni vala, ovdje bas pretjeruju.

pa nije stvar u ljepoti nego u karakteru. U ovih 8 sezona se moze vidjet da Ted nije "obican " muskarac.Mustang1 wrote:Pa Zoey je za nju izmislila zenski rod![]()
Jack Be Nimble wrote:Samo ja kontam kada ce staviti tu scenu kako se upoznaju. Jer ako je ona stvarno mama i ako se u sljedecoj epizodi upoznaju zasto bi ja onda nastavio dalje gledati? Jesu li rekli da ce zadnja scena biti kako se oni upoznavaju?
koda onog cluedo-a igramo jbtMustang1 wrote:Poslije svadbe ce se upoznati .. Na stanici onoj
robin najboljaBlack swan wrote:zoi i ona doktorica koja ga je "ostavila" pred oltarom su mu najbolje
mada ni ova na slici nije loša
ima dobre žvaljei jake čeljusti
animalistički insekt se budi![]()
![]()
nemoj zajebavat, mozda se desilo da bude losih epizoda, al da citave sezone budu odron u prijateljima, nema sanse. dok recimo ja ne pametim da li sam se ovdje nasmijao ikako zadnje 2 sezone. ne postoji scena koje se sjecam, koju bih nekom prepricao.Jack Be Nimble wrote:Ma i ja sam se kocio od smjeha u prve tri sezone kod Prijatelja a i kod ovih Materinih. Medjutim nakon te cetvrte sezone sve to postaje jedna najobicnija sapunica iz Kolumbije. Cekas da se Ross i Rachael skontaju a sa druge strane da vidis mater.