Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bravo lester....steta sto nisam bio tu da te ispratim....a neruda nam je krenuo u crvenu seriju ....nista se ne brini druze...sutra binga igramo...nemoj mi odustajati
mef617 wrote:Ev i od mene nesto...da se postavi....
le mans - nantes 1
nimes - ajjacio 2
ETG - Metz 1
Nije neki info...cisto po tabeli...i kako kome igraju bodovi s obzirom da je kraj...sretno
a dobar ....samo sto ja ubaci i dijon na taj listic....jaran neruda me zeznu....trebao mi je ranije reci da su vec osigurali... ...opet si ti kriv neruda
mef617 wrote:a dobar ....samo sto ja ubaci i dijon na taj listic....jaran neruda me zeznu....trebao mi je ranije reci da su vec osigurali... ...opet si ti kriv neruda
danas preskacem kladjenje, uplatio sam dva tiketa koja vjerovatno nisu objektivna, vec subjektivna, i veceras ne ulazem kucu i imanje, vec rekreativno na miru,
hocu da ispratim finale cl i navijam za united... !
u sustini igrao sam man utd winner @2,40, kao i
da ce united izvesti vise kornera @2,20 ...barsa iako igra veoma ofanzivan, napadacki fudbal ali sam primjetio da prave jako malo kornera...
ofsajdi over @1,70,
korneri under @1,70...
hjoooj...ako mi ima ista mrze....pa sta ja to odigram i josh mi na kraju ostane da cekam samo to sranje da izbaci konacan rezultat...a citav net pretrazio...naime..upitanju je kosarka, zenska, turnir u francuskoj...utakmica grcka-belgija...
cekam grkinje, kvot 1,20 ostalo mi sve zavrsilo...a ova se glupost nigdje ne moze naci da vidim trenutni rezultat...ustvari...vec je trebalo zavrsit...pa izludih...a prevrnuo sam cijeli net...pa ako neko ima neku alternativu...bio bih zahvalan
translater wrote:hjoooj...ako mi ima ista mrze....pa sta ja to odigram i josh mi na kraju ostane da cekam samo to sranje da izbaci konacan rezultat...a citav net pretrazio...naime..upitanju je kosarka, zenska, turnir u francuskoj...utakmica grcka-belgija...
cekam grkinje, kvot 1,20 ostalo mi sve zavrsilo...a ova se glupost nigdje ne moze naci da vidim trenutni rezultat...ustvari...vec je trebalo zavrsit...pa izludih...a prevrnuo sam cijeli net...pa ako neko ima neku alternativu...bio bih zahvalan
nazalost morat cu te razocarati, rezultat je 80:84, imas na teletekstu na strani 668.
Za New York ne igra Henry, nekoliko igraca nije moglo dobiti vizu, ima ih pun q ozlijedjenih.
Vancouver je kompletan, skoro.
Ocekujem pobjedu domacina.
Kvota: 2,80
Botafogo - Santos
Kvota na Botafogo je u padu. Santos igra sa B timom jer odmaraju ekipu za CL. Ganso je povrijedjen.
Ocekujem pobjedu domacina.
lester burnham wrote:danas preskacem kladjenje, uplatio sam dva tiketa koja vjerovatno nisu objektivna, vec subjektivna, i veceras ne ulazem kucu i imanje, vec rekreativno na miru,
da ce united izvesti vise kornera @2,20 ...barsa iako igra veoma ofanzivan, napadacki fudbal ali sam primjetio da prave jako malo kornera...
ofsajdi over @1,70,
korneri under @1,70...
lester burnham wrote:danas preskacem kladjenje, uplatio sam dva tiketa koja vjerovatno nisu objektivna, vec subjektivna, i veceras ne ulazem kucu i imanje, vec rekreativno na miru,
da ce united izvesti vise kornera @2,20 ...barsa iako igra veoma ofanzivan, napadacki fudbal ali sam primjetio da prave jako malo kornera... ofsajdi over @1,70,
korneri under @1,70...