Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#1252 Re: Edin Džeko...
Nadam se da ce ga Dzeko zabiti u sljedecoj utakmici i onda trznuti neku majicu protiv suspenzije BH tima
- just principe
#1253 Re: Edin Džeko...
ako ga vala danas u premier ligi ne zabije vala ne znam kad ce, prava mu je prilika, ta ce SLand 
- smoki_choko
#1254 Re: Edin Džeko...
zabija ga dzekson veceras nekoj maloj. a sutra sta bude bude 
- shalla
#1255 Re: Edin Džeko...
Jbg kadgod ne igra ovim debilima se otvori 
- Ajatolah_
#1257 Re: Edin Džeko...
Krajnje je vrijeme da uđe u igru, očigledno fali. 
-
harisaga
#1258 Re: Edin Džeko...
hahahahahahahah ko je uso ,a dzeko na klupi .OJ jebem ti hahahahahah.ludnica ljudi u Manćesteru 
-
palermo
#1259 Re: Edin Džeko...
Dao ga je kad treba.harisaga wrote:hahahahahahahah ko je uso ,a dzeko na klupi .OJ jebem ti hahahahahah.ludnica ljudi u Manćesteru
Odakle izvirete samo
- BarbaDue
#1261 Re: Edin Džeko...
Sto? Džeko ulazi samo kad zagusti, danas to nije bio slucajharisaga wrote:hahahahahahahah ko je uso ,a dzeko na klupi .OJ jebem ti hahahahahah.ludnica ljudi u Manćesteru
Last edited by BarbaDue on 03/04/2011 19:03, edited 1 time in total.
- just principe
#1262 Re: Edin Džeko...
pa nema se sta kontati, kad je njpotrebnije zabio je rumunima, a pri rezultatu 5-0 je bolje sto nije usao, jer bi govorili kako dobiva priliku za igru samo pri tome rezultatu..budite ubjedjenji da je neka tijesna utakmica bila, da bi usao, ovako ga sacuvao..a Phillips koji je usao rijetko igrao i dobiva prilike samo pri ovakvim utakmicama
- smoki_choko
#1263 Re: Edin Džeko...
za šta ga čuva. što su ga kupovali, da grije klupu tevezu i balijust principe wrote:pa nema se sta kontati, kad je njpotrebnije zabio je rumunima, a pri rezultatu 5-0 je bolje sto nije usao, jer bi govorili kako dobiva priliku za igru samo pri tome rezultatu..budite ubjedjenji da je neka tijesna utakmica bila, da bi usao, ovako ga sacuvao..a Phillips koji je usao rijetko igrao i dobiva prilike samo pri ovakvim utakmicama
- Jack Be Nimble
#1264 Re: Edin Džeko...
DA!smoki_choko wrote: za šta ga čuva. što su ga kupovali, da grije klupu tevezu i bali
- quasar
#1265 Re: Edin Džeko...
Po meni, vece priznanje njega kao igraca ce biti ako mu se da prilika protiv Liverpoola ili u polufinalu FA protiv Utd, pa makar i samo zadnjih pola sata. Sunderland je relativno slaba ekipa i na njoj je Mancini mogao probavati igrace. U tom kontekstu ubacivanje Dzeke kao izmjene bi bilo ponizavajuce.
-
Dialer
#1266 Re: Edin Džeko...
Dzeko posto standardan na klupi

- just principe
#1267 Re: Edin Džeko...
ma niste me skontali, i meni je krivo sto je Balotelli poceo utakmicu mjesto Dzeko, da je bilo ko drugi pa hajd al problematicni ballo hmm, medjutim ima tu i druga strana a to je da Mancini rotira napadace, tj. Dzeku i Balotellija
Tevez je standardan, a danas je igrao formaciju 4-4-2 tako da i bolje sto mu je Ballo poceo hem sto nije zabio gol, hem je lose igrao, a vec od sljedece tekme Dzeko ce igrati od prve minute..i da sacuvao mu je svjezinu za sljedecu utakmicu i nije ga bespotrebno ubacivao. Jer pri 5-0 ubaciti nekoga to je ocigledno da trener na tog igraca ozbiljno ne racuna ( primjer Phillips ).. da je usao Dzeko pri 5-0 ja bi se zabrinuo, ovako znamo da Mancini na Dzeku racuna ozbiljno, 
-
zilla_
#1268 Re: Edin Džeko...
Računa baš ozbiljno
Sve manje i manje će onimat šansu... Njegova partija u reprezentaciji nam je svima pokazala u kakvoj je lošoj formi... Igra sa 10% onoga što je nekad bio... Na klupi je zato što su ova dvojica bolji od njega i htjeli mi to ili ne moramo se pomiriti s tim... Ako neko od njih ode naći će oni drugog napadača a džeko će čuvati kao džokera... skužili su oni već da su se debelo zaje s njim...
- atmel
#1269 Re: Edin Džeko...
Jel ti drago mišu.Dialer wrote:Dzeko posto standardan na klupi![]()
- Edin H.
#1270 Re: Edin Džeko...
Nazalost nije bas tako.just principe wrote:ma niste me skontali, i meni je krivo sto je Balotelli poceo utakmicu mjesto Dzeko, da je bilo ko drugi pa hajd al problematicni ballo hmm, medjutim ima tu i druga strana a to je da Mancini rotira napadace, tj. Dzeku i BalotellijaTevez je standardan, a danas je igrao formaciju 4-4-2 tako da i bolje sto mu je Ballo poceo hem sto nije zabio gol, hem je lose igrao, a vec od sljedece tekme Dzeko ce igrati od prve minute..i da sacuvao mu je svjezinu za sljedecu utakmicu i nije ga bespotrebno ubacivao. Jer pri 5-0 ubaciti nekoga to je ocigledno da trener na tog igraca ozbiljno ne racuna ( primjer Phillips ).. da je usao Dzeko pri 5-0 ja bi se zabrinuo, ovako znamo da Mancini na Dzeku racuna ozbiljno,
Ovo je sada otprilike situacija kao Asmir i Sorensen.
Za engleske klubove najvaznije Premiership utakmice pocinje Baloteli, a manje bitne u Kupu (FA ili UEFA prije nego ispadose) pocinje Dzeko.
- quasar
#1271 Re: Edin Džeko...
Vidjecemo u prelaznom roku. Ako ga se hoce rijesiti, bice i ponuda. Mada ja mislim da Dzekson ima problem lose forme, a ne nedostatka kvalitete za PL.zilla_ wrote:Računa baš ozbiljno![]()
![]()
Sve manje i manje će onimat šansu... Njegova partija u reprezentaciji nam je svima pokazala u kakvoj je lošoj formi... Igra sa 10% onoga što je nekad bio... Na klupi je zato što su ova dvojica bolji od njega i htjeli mi to ili ne moramo se pomiriti s tim... Ako neko od njih ode naći će oni drugog napadača a džeko će čuvati kao džokera... skužili su oni već da su se debelo zaje s njim...
- Creasy
#1272 Re: Edin Džeko...
Ma samo nek trenira, radi i nek se ne sekira. Kvalitet ce doci do izrazaja. Ja sam i ocekivao da ce mu trebati najmanje 6 mjeseci za adaptaciju, tako da tek od septembra ocekujem da ga vidim u pravom izdanju.
- simonese
#1273 Re: Edin Džeko...
mislim da Dzeko ima problem sa klubom,pogresni je(klub)quasar wrote:Vidjecemo u prelaznom roku. Ako ga se hoce rijesiti, bice i ponuda. Mada ja mislim da Dzekson ima problem lose forme, a ne nedostatka kvalitete za PL.zilla_ wrote:Računa baš ozbiljno![]()
![]()
- quasar
#1274 Re: Edin Džeko...
Ima i tog malo, jer ovdje nema tima, mada je svakako u losoj formi i mozda bi samo u Wolfsburgu davao nesto bolje partije jer ga saigraci u dusu znaju. Ne treba se zavaravati da bi bolje prosao u Spursima, Liverpoolu, Arsenalu...simonese wrote:mislim da Dzeko ima problem sa klubom,pogresni je(klub)quasar wrote:Vidjecemo u prelaznom roku. Ako ga se hoce rijesiti, bice i ponuda. Mada ja mislim da Dzekson ima problem lose forme, a ne nedostatka kvalitete za PL.zilla_ wrote:Računa baš ozbiljno![]()
![]()
Mozda bi imao vecu minutazu u ekipama iz sredine tabele, ali pitanje je sta bi tu uspio uciniti i kada bi ga oni uopste mogli priustiti.
- and
#1275 Re: Edin Džeko...
jahEdin H. wrote:Nazalost nije bas tako.just principe wrote:ma niste me skontali, i meni je krivo sto je Balotelli poceo utakmicu mjesto Dzeko, da je bilo ko drugi pa hajd al problematicni ballo hmm, medjutim ima tu i druga strana a to je da Mancini rotira napadace, tj. Dzeku i BalotellijaTevez je standardan, a danas je igrao formaciju 4-4-2 tako da i bolje sto mu je Ballo poceo hem sto nije zabio gol, hem je lose igrao, a vec od sljedece tekme Dzeko ce igrati od prve minute..i da sacuvao mu je svjezinu za sljedecu utakmicu i nije ga bespotrebno ubacivao. Jer pri 5-0 ubaciti nekoga to je ocigledno da trener na tog igraca ozbiljno ne racuna ( primjer Phillips ).. da je usao Dzeko pri 5-0 ja bi se zabrinuo, ovako znamo da Mancini na Dzeku racuna ozbiljno,
Ovo je sada otprilike situacija kao Asmir i Sorensen.
Za engleske klubove najvaznije Premiership utakmice pocinje Baloteli, a manje bitne u Kupu (FA ili UEFA prije nego ispadose) pocinje Dzeko.