PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
- insomnia78
#1251 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Pa budalasu vojni piloti sirom svjeta pa nikom nista
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- dobojlija81
#1252 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Vidi se da je čojk
ljubitelj dobrih filmova i krimi romana,sta ste se zapalili odmah
- VenomousV
#1253 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
sjednem neki dan u alfonso, narucim limunadu, 3 KM
sjednem veceras u alfonso, co'jek naruci limunadu ja mineralnu, bacim pogled na racun 6,50 KM
otvorim cjenovnik cijedjeni limun 0,2 - 3KM, cijedjeni limun 0,3 - 4,5KM, nista mi nije jasno jer sam ja neki dan dobila poveliku casu dobre limunade a veceras sluzili malu casu
zovnemo konobara, i pokazem mu casu na kojoj se jasno vidi oznaka 2dl i pokazem sta pise u cjenovniku, kao pojma on nema, mijenja nekoga, donijet ce drugu (ne dade mi da kazem kako zelimo drugi racun a ne drugu limunadu jer smo ascare znali da ce samo dosuti vode) ali ne! donosi veliku casu narandzastog sadrzaja i pobjeze.
to je bila polovina one prvobitne limunade, vecina vode i dodato malo cedevite, needless to say da vise nikada necu sjesti tamo
sjednem veceras u alfonso, co'jek naruci limunadu ja mineralnu, bacim pogled na racun 6,50 KM
otvorim cjenovnik cijedjeni limun 0,2 - 3KM, cijedjeni limun 0,3 - 4,5KM, nista mi nije jasno jer sam ja neki dan dobila poveliku casu dobre limunade a veceras sluzili malu casu
zovnemo konobara, i pokazem mu casu na kojoj se jasno vidi oznaka 2dl i pokazem sta pise u cjenovniku, kao pojma on nema, mijenja nekoga, donijet ce drugu (ne dade mi da kazem kako zelimo drugi racun a ne drugu limunadu jer smo ascare znali da ce samo dosuti vode) ali ne! donosi veliku casu narandzastog sadrzaja i pobjeze.
to je bila polovina one prvobitne limunade, vecina vode i dodato malo cedevite, needless to say da vise nikada necu sjesti tamo
-
Emi_Nevermind
#1254 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
VenomousV wrote:sjednem neki dan u alfonso, narucim limunadu, 3 KM
- duminjo
#1255 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
VenomousV wrote:sjednem neki dan u alfonso, narucim limunadu, 3 KM
- van Basten
#1256 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Spominjan je lik par puta na temi, i ja sam ga "hvalio" ovdje povodom Junkers bojlera, pisao Junkers hr i international... ugl, neki dan mi servisirao jedan drugi majstor (preporuke, ako kome treba serviser za Bosch Junkers nek se javi na p.p.), i u priči pitam ga za Esada. Kaže mi da je izgubio licencu za Junkers, bilo puno žalbi na njega. eto, znači ipak se isplati požaliti nadležnim.photo&video wrote:Sto se tice doticne firme Hejzing i njenog vlasnika ublehasa Esada sve najgore. Bjezite od njega glavom bez obzira. Meni je instalirao Vailant bojler i kad god smo ga zvali nikad nije htjeo doci. Cak smo ga prijavili i udrzenju za zastitu potrosaca i firmi LUK na cijem je spisku ovlastenih servisera al djaba. Nista se nije poduzelo a lik osta KLOC klasicni
- Hemera
#1257 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Kupim jučer malu školjku jaja u KONZUM-u na Dobrinji,i normalno dođem kući umjesto 10,bilo unutra 8.
Sad eto normalno svako će reći,ko te jebe što nisi otvorila i pogledala,al jel to baš mora biti tako?
Hajde da svi otvaramo ambalažu,da ne bi bilo ko te jebe što nisi pogledala,a đubrad će biti bezobrazna po svom.
Jebem im mater.
Sad eto normalno svako će reći,ko te jebe što nisi otvorila i pogledala,al jel to baš mora biti tako?
Hajde da svi otvaramo ambalažu,da ne bi bilo ko te jebe što nisi pogledala,a đubrad će biti bezobrazna po svom.
Jebem im mater.
-
jasmin93
#1258 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Ne kontam kako vas ljudi tako uspiju zajebati
- Hemera
#1259 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
dug je život pred tobom,pa ćeš i ti biti zajebanjasmin93 wrote:Ne kontam kako vas ljudi tako uspiju zajebati
- insomnia78
#1260 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Ovo se vani redovno dogadjaHemera wrote:Kupim jučer malu školjku jaja u KONZUM-u na Dobrinji,i normalno dođem kući umjesto 10,bilo unutra 8.
Jebem im mater.
Plus ljudi udju u centar najedu se, sve ostave na policama i izadju
-
jasmin93
#1261 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Pa ne, vec ako kupujes jaja valjda provjeris jesu li na broju, jesu li popucana i slicno 
Ako sjednes u kafic i narucis pice koje si pio prije dva dana, a lik ti donese manje i skuplje normalno da ces im jebati mater a ne moliti da nesto urade po tom pitanju
Ako sjednes u kafic i narucis pice koje si pio prije dva dana, a lik ti donese manje i skuplje normalno da ces im jebati mater a ne moliti da nesto urade po tom pitanju
- Hemera
#1262 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
a najžašće im je kad uhode kofol čuvaju robu od kradljivaca,pa nadobudni zaštitari hodaju okolo ko da čuvalu ovalni uredKonj marke Dorat wrote:Ne mora znaciti da je njihova krivica,ako se tako moze nazvat,moze biti jednostavno da neko krade,jedan dva dnevno,zasto kupovati?
Inace sve sto je u kutijama koje nisu hermeticki zatvorene treba pogledati zbog kradljivaca.
- JThomas
#1263 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
i ti dođeš da uzmeš, a ono sva jaja pootvarana, k'o kad penzioneri hljebove prebiraju...jasmin93 wrote:Pa ne, vec ako kupujes jaja valjda provjeris jesu li na broju, jesu li popucana i slicno
- sebija
#1264 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
SDA - najveći prevaranti, najgore usluge i najneuslužnija stoka odavde do Meksika.sarajevonekad wrote:PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
- karanana
#1265 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Jucer u bingu cijena milka luc cokolade na polici 1,40 a na kasi 1,85
- Kemal Malovčić
#1266 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Svuđe u supermarketu đe te prati zaštitar u stopu.
- Hemera
- ned424
#1268 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Odes u konzum i izvagas vec izvaganu vrecicu mandarina, kad ono 'slucajno' manje nego sto je vec izvagano.

- karanana
#1269 PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Dehidrirale u dan vremena
-
jasmin93
#1270 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Nije do mandarina
- Hemera
#1271 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
nije nego su opalili dvije cijene da mogu varati na kasi ,to je kilaža nekog drugog pakovanja
-
StupskaBitanga
#1272 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
račun i reklamiraj evo prave cijene 1,4KMkaranana wrote:Jucer u bingu cijena milka luc cokolade na polici 1,40 a na kasi 1,85
http://bingotuzla.ba/vikendakcija.html
Ako ti budu pravili probleme šifru računa pošalji direkciji na FB stranici
https://www.facebook.com/bingotuzla
- manekenka u penziji
#1273 Re: Odg: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U
Inflacija.karanana wrote:Jucer u bingu cijena milka luc cokolade na polici 1,40 a na kasi 1,85
- vjesticanametli
#1274 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
u KS frizerskom na dobrinji u sada vec ex merkatoru.....naime, vec 2x me mladi uposlenik u 20:15 h, radno vrijeme do 21 h, vraca s vrata recenicom aliiiii radimo do pola 9......veceras kazem pise vam da je radno vrijeme do 21 on me samo pogleda i opet onako bezlicno ali doooooo pola 9 a i sutra smo tu.......kako da se zalim vlasniku da mu uposleni vracaju musterije s vrata ili da zovem inspekciju.....
- dječak sa šibicama
#1275 Re: Odg: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U
Galopirajuca... kaze, galopirali ste od police od kase... od tada idem laganim korakom.manekenka u penziji wrote:Inflacija.karanana wrote:Jucer u bingu cijena milka luc cokolade na polici 1,40 a na kasi 1,85