PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
insomnia78

#1251 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by insomnia78 »

Pa budalasu vojni piloti sirom svjeta pa nikom nista

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
dobojlija81

#1252 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by dobojlija81 »

Vidi se da je čojk :) ljubitelj dobrih filmova i krimi romana,sta ste se zapalili odmah
VenomousV

#1253 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by VenomousV »

sjednem neki dan u alfonso, narucim limunadu, 3 KM

sjednem veceras u alfonso, co'jek naruci limunadu ja mineralnu, bacim pogled na racun 6,50 KM
otvorim cjenovnik cijedjeni limun 0,2 - 3KM, cijedjeni limun 0,3 - 4,5KM, nista mi nije jasno jer sam ja neki dan dobila poveliku casu dobre limunade a veceras sluzili malu casu
zovnemo konobara, i pokazem mu casu na kojoj se jasno vidi oznaka 2dl i pokazem sta pise u cjenovniku, kao pojma on nema, mijenja nekoga, donijet ce drugu (ne dade mi da kazem kako zelimo drugi racun a ne drugu limunadu jer smo ascare znali da ce samo dosuti vode) ali ne! donosi veliku casu narandzastog sadrzaja i pobjeze.
to je bila polovina one prvobitne limunade, vecina vode i dodato malo cedevite, needless to say da vise nikada necu sjesti tamo
Emi_Nevermind

#1254 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Emi_Nevermind »

VenomousV wrote:sjednem neki dan u alfonso, narucim limunadu, 3 KM

sjednem veceras u alfonso, co'jek naruci limunadu ja mineralnu, bacim pogled na racun 6,50 KM
otvorim cjenovnik cijedjeni limun 0,2 - 3KM, cijedjeni limun 0,3 - 4,5KM, nista mi nije jasno jer sam ja neki dan dobila poveliku casu dobre limunade a veceras sluzili malu casu
zovnemo konobara, i pokazem mu casu na kojoj se jasno vidi oznaka 2dl i pokazem sta pise u cjenovniku, kao pojma on nema, mijenja nekoga, donijet ce drugu (ne dade mi da kazem kako zelimo drugi racun a ne drugu limunadu jer smo ascare znali da ce samo dosuti vode) ali ne! donosi veliku casu narandzastog sadrzaja i pobjeze.
to je bila polovina one prvobitne limunade, vecina vode i dodato malo cedevite, needless to say da vise nikada necu sjesti tamo
:shock: :shock: :shock: no comment.. Stvarno nisu normalni..
duminjo

#1255 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by duminjo »

:lol: :lol: :lol: :lol:
VenomousV wrote:sjednem neki dan u alfonso, narucim limunadu, 3 KM

van Basten

#1256 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by van Basten »

photo&video wrote:Sto se tice doticne firme Hejzing i njenog vlasnika ublehasa Esada sve najgore. Bjezite od njega glavom bez obzira. Meni je instalirao Vailant bojler i kad god smo ga zvali nikad nije htjeo doci. Cak smo ga prijavili i udrzenju za zastitu potrosaca i firmi LUK na cijem je spisku ovlastenih servisera al djaba. Nista se nije poduzelo a lik osta KLOC klasicni
Spominjan je lik par puta na temi, i ja sam ga "hvalio" ovdje povodom Junkers bojlera, pisao Junkers hr i international... ugl, neki dan mi servisirao jedan drugi majstor (preporuke, ako kome treba serviser za Bosch Junkers nek se javi na p.p.), i u priči pitam ga za Esada. Kaže mi da je izgubio licencu za Junkers, bilo puno žalbi na njega. eto, znači ipak se isplati požaliti nadležnim.
Hemera

#1257 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Hemera »

Kupim jučer malu školjku jaja u KONZUM-u na Dobrinji,i normalno dođem kući umjesto 10,bilo unutra 8.

Sad eto normalno svako će reći,ko te jebe što nisi otvorila i pogledala,al jel to baš mora biti tako?
Hajde da svi otvaramo ambalažu,da ne bi bilo ko te jebe što nisi pogledala,a đubrad će biti bezobrazna po svom.
Jebem im mater.
jasmin93

#1258 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by jasmin93 »

Ne kontam kako vas ljudi tako uspiju zajebati
Hemera

#1259 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Hemera »

jasmin93 wrote:Ne kontam kako vas ljudi tako uspiju zajebati
dug je život pred tobom,pa ćeš i ti biti zajeban :wink:
insomnia78

#1260 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by insomnia78 »

Hemera wrote:Kupim jučer malu školjku jaja u KONZUM-u na Dobrinji,i normalno dođem kući umjesto 10,bilo unutra 8.

Sad eto normalno svako će reći,ko te jebe što nisi otvorila i pogledala,al jel to baš mora biti tako?
Hajde da svi otvaramo ambalažu,da ne bi bilo ko te jebe što nisi pogledala,a đubrad će biti bezobrazna po svom.
Jebem im mater.
Ovo se vani redovno dogadja
Plus ljudi udju u centar najedu se, sve ostave na policama i izadju :D
jasmin93

#1261 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by jasmin93 »

Pa ne, vec ako kupujes jaja valjda provjeris jesu li na broju, jesu li popucana i slicno :D

Ako sjednes u kafic i narucis pice koje si pio prije dva dana, a lik ti donese manje i skuplje normalno da ces im jebati mater a ne moliti da nesto urade po tom pitanju
Hemera

#1262 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Hemera »

Konj marke Dorat wrote:Ne mora znaciti da je njihova krivica,ako se tako moze nazvat,moze biti jednostavno da neko krade,jedan dva dnevno,zasto kupovati?
Inace sve sto je u kutijama koje nisu hermeticki zatvorene treba pogledati zbog kradljivaca.
a najžašće im je kad uhode kofol čuvaju robu od kradljivaca,pa nadobudni zaštitari hodaju okolo ko da čuvalu ovalni ured
JThomas

#1263 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by JThomas »

jasmin93 wrote:Pa ne, vec ako kupujes jaja valjda provjeris jesu li na broju, jesu li popucana i slicno :D

Ako sjednes u kafic i narucis pice koje si pio prije dva dana, a lik ti donese manje i skuplje normalno da ces im jebati mater a ne moliti da nesto urade po tom pitanju
i ti dođeš da uzmeš, a ono sva jaja pootvarana, k'o kad penzioneri hljebove prebiraju...
sebija

#1264 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by sebija »

sarajevonekad wrote:PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
SDA - najveći prevaranti, najgore usluge i najneuslužnija stoka odavde do Meksika.
karanana

#1265 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by karanana »

Jucer u bingu cijena milka luc cokolade na polici 1,40 a na kasi 1,85
Kemal Malovčić

#1266 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Kemal Malovčić »

Svuđe u supermarketu đe te prati zaštitar u stopu.
ned424

#1268 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by ned424 »

Odes u konzum i izvagas vec izvaganu vrecicu mandarina, kad ono 'slucajno' manje nego sto je vec izvagano.

Image
karanana

#1269 PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by karanana »

Dehidrirale u dan vremena
jasmin93

#1270 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by jasmin93 »

Nije do mandarina
Hemera

#1271 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Hemera »

nije nego su opalili dvije cijene da mogu varati na kasi ,to je kilaža nekog drugog pakovanja
StupskaBitanga

#1272 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by StupskaBitanga »

karanana wrote:Jucer u bingu cijena milka luc cokolade na polici 1,40 a na kasi 1,85
račun i reklamiraj evo prave cijene 1,4KM
http://bingotuzla.ba/vikendakcija.html
Ako ti budu pravili probleme šifru računa pošalji direkciji na FB stranici

https://www.facebook.com/bingotuzla
manekenka u penziji

#1273 Re: Odg: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U

Post by manekenka u penziji »

karanana wrote:Jucer u bingu cijena milka luc cokolade na polici 1,40 a na kasi 1,85
Inflacija.
vjesticanametli

#1274 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by vjesticanametli »

u KS frizerskom na dobrinji u sada vec ex merkatoru.....naime, vec 2x me mladi uposlenik u 20:15 h, radno vrijeme do 21 h, vraca s vrata recenicom aliiiii radimo do pola 9......veceras kazem pise vam da je radno vrijeme do 21 on me samo pogleda i opet onako bezlicno ali doooooo pola 9 a i sutra smo tu.......kako da se zalim vlasniku da mu uposleni vracaju musterije s vrata ili da zovem inspekciju.....
dječak sa šibicama

#1275 Re: Odg: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U

Post by dječak sa šibicama »

manekenka u penziji wrote:
Inflacija.
Galopirajuca... kaze, galopirali ste od police od kase... od tada idem laganim korakom.
Post Reply