Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
otherside wrote:gdje ima kvalitetnih (ali ne papreno skupih) posteljina i ogradica za djeciji krevetac?
i jos mi treba preporuka za kupovinu zavjesa?
ima li neko one panele kuci? jeste li zadovoljni, kako ferceraju na duze staze?
gdje ste kupili zavjese? i ostalu opremu, montaza?
joj jesam navalila sa pitanjima, sorry
ako ti nije hica za krevetac, ima Odeja, broj tel na pp
panele nemam, a zavjese sam kupila u Robotu na Malti, imaju super izbor i siju (i roletne)
Karen wrote:Gdje ima kupiti pamučnu podstavu ( ne mislim na materijal za podstavljanje odjeće, nego na deblji sloj pamuka za punjenje npr jorgana) ili flis koji se spaja sa materijalom peglanjem?
otherside wrote:gdje ima kvalitetnih (ali ne papreno skupih) posteljina i ogradica za djeciji krevetac?
imas u bagateli jeftinih pravo posteljinica i ogradica, kvalitet nije los, e sad ne znam je li to sto ti trazis, ali odi pogledaj, ne kosta te nista.
ako ti nije hica za krevetac, ima Odeja, broj tel na pp
panele nemam, a zavjese sam kupila u Robotu na Malti, imaju super izbor i siju (i roletne)
imas u bagateli jeftinih pravo posteljinica i ogradica, kvalitet nije los, e sad ne znam je li to sto ti trazis, ali odi pogledaj, ne kosta te nista.
A jedan wrote:knjizara gdje ima kupiti paket papira za print, ali A3, ne A4 ??
mislim, mozda ima u vecini knjizara al ja nisam nikad vidio, a ni trazio do sad, pa da ne lutam
SVAKAknjižara drži paket običnog papira za print formata A3 i A4.
Zanima me gdje u Sarajevu mogu naci streetwear shop (losndale,ben sherman,stone island itd.)?
I da li neko zna da li u Uniticu ima neki takav shop cuo sam da u uniticu ima radnja sa lonsdale stvarima i slicno?
Trazim da kupim jaknu na ovaj fazon (ne mora bit ova marka)
Zna li iko gdje se u Sa ili blizoj okolini mogu kupiti sirupi I sl za pravljenje npr bezalkoholnih koktela, ne oni obicni, vec tipa menta, kokos I sl...
halali to nisam gledala
ali ima onih sirupa "na razgadjanje" ne znam koliko ti to moze pomoci.. kad u konzumu prodjem pored te prodavnice znam da ima cijeli niz raznih okusa..ali ne mogu ti garantovati da ima kokos npr..