FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
spreca

#1251 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by spreca »

PrtiBeeGee wrote:POSTAVLJAMO STANDARDE,
NABIJAMO KOMPLEKSE.
FUKARE TUZLA 1987[/size][/b]
Polako ba ...eno kazu po Sarajevu Hitna ne uspijeva na sve strane :lol: :lol: :lol:
PrtiBeeGee

#1252 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

spreca wrote:
PrtiBeeGee wrote:POSTAVLJAMO STANDARDE,
NABIJAMO KOMPLEKSE.
FUKARE TUZLA 1987[/size][/b]
Polako ba ...eno kazu po Sarajevu Hitna ne uspijeva na sve strane :lol: :lol: :lol:
Da nemas komplekse ne bi u opste bio na temi Fk Slobode kao sto ni ja nisam na temi jako mi nebitnog sarajeva ili zelje... :wink:
Hedg

#1253 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Hedg »

jebes ti te likove fazona ''nek pucaju stakla po busu u znak dobrodoslice'' :lol: :lol:

kakvi su to kamenjari

sunce ti poljubim

plac na temi
shbc

#1254 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by shbc »

Tuzlacima se popravio smisao za humor u ove dvije godine kako ih nismo vidjali :mrgreen:
Hedg

#1255 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Hedg »

ma postavim ti nani mezar

balavce

ponesite to kurcenje na gostovanje u sarajevo
pozdrav
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1256 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Velkoski »

http://sport033.com/fejzic-tuzla-zasluz ... jerligasa/

Fejzić: Tuzla zaslužuje Premijerligaša
N.N.

#1257 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by N.N. »

Samo jako Tuzlaci :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#1258 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Charuga »

@Hedg
@F@N
@nebitan lik

Po jedan post sa vrijeđanjem forumaša vam je prošao nekažnjeno, sljedeći sigurno vodi ka odmoru. Do vas je, nemojte se poslije žaliti na nekakve nepravde ... 8-)
korisnik.1

#1259 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

Ko će vas trpiti čitavo ljeto :-)
ajde sve i što bi se moglo s nekim i pisati, uleti neki levat drugi ga zaklopi i kraj priče. Najsmješnije što neki ulete sa nekom pričom od prije 3-4 godine i misle da je takvo stanje relevantno i sad, al' hajde.
Galamdzija

#1260 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Galamdzija »

Cestitam igracima, Azmiru, Ciri, strucnom stabu, Tuzli, Slobodi i svim navijacima.
north

#1261 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by north »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ioko sam u praksi i teroriji na suprotnom kraju od komšinica, moram priznati da ovdje dijelim isti stav. Čuj Sloboda :lol: :lol: :lol: :lol: Čuj planova :lol: :lol: :lol: :lol:

Vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu. U ovoj priči, Sloboda je nalik žabi, a pitari nalik konjima ( morao sam malo, jebiga, halalite ) :D
@cvrčak kao košpa koji je malo reći prezire Sarajevo je sve ovdje objasnio...Porediti Sarajevo i Slobodu u ovom trenutku (a bogami i kroz haman cijelu istoriju) je baš kao porediti žabu i konja....misli žaba da je brža i veća od konja i hoće da se nadurava :oops: ....ali dobro neka vas, trebate vi da ste u prvoj ligi, ali ovoliko kurčenje će vam se obiti o glavu, jer imate smiješnu ekipu za vrh PL...ako šta konkretno dovedete to je druga priča, a ne možete puno bolje od nekakvih Krpića i sl. , ali sa ovim ili sličnim sastavom sredina tabele je vam plafon plafona i da se u tom slučaju udarate nogom u guzicu od sreće....sretno i vidimo se na terenu i tribinama pa nam pokažite tu vašu moć :wink:
Eborg

#1262 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Eborg »

Cestitke Tuzlaci. Pamet u glavu, nemojte izgoriti naredne sezone.
korisnik.1

#1263 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

Ja sam pisao na ovoj temi o predsjedniku Husiću više puta, kao i o tome šta je on radio. I to me pitao baš neki lik sa Tanovom slikom na avataru, ne znam jesi li to ti ili je neko drugi, prelistaj malo temu nema 500 stranica.
A što se tiče ambicija, za sada se kao takvu može uzeti jedino izjava Husića poslije utakmice da ćemo igrati bitnu ulogu u vrhu, iako je to neslužbeni stav. Danas se trebala održati skupština kluba pa ćemo malo sačekati da vidimo koji će to biti planovi i šta je cilj za PL.
Upravo zbog ovakvih dječijih prepiranja i ne treba uzimati za ozbiljno nečije želje i volje, osim ako se radi o izjavi službene osobe kluba. Želje navijača o poziciji na tabeli i eventualnim pojačanjima se tu ne pikaju.
PS. ja bih lično bio zadovoljan za ovu povratničku sezonu desetom pozicijom, polahko napredovati.
R2D2_SA

#1264 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by R2D2_SA »

A ja ti lijepo odgovorio da osim generalizovanog odgovora da se obogatio u Americi nema nista drugo o Husicu. Tema je FK Sloboda, on vam je ocito glavni, u njega se kunete tako da je pitanje o njemu sasvim legitimno. Izjava o glavnoj rijeci u ligi je dosla od Husica, ne znam kako je to nesto nezvanicno, od koga je onda zvanicno? Prica se da vam Jamak iz Zelje dolazi. Prica li mahala sta?
korisnik.1

#1265 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

R2D2_SA wrote:A ja ti lijepo odgovorio da osim generalizovanog odgovora da se obogatio u Americi nema nista drugo o Husicu. Tema je FK Sloboda, on vam je ocito glavni, u njega se kunete tako da je pitanje o njemu sasvim legitimno. Izjava o glavnoj rijeci u ligi je dosla od Husica, ne znam kako je to nesto nezvanicno, od koga je onda zvanicno? Prica se da vam Jamak iz Zelje dolazi. Prica li mahala sta?
Šta hoćeš da ti odgovorim onda ? Napisao sam ti da je čovjek bio ranjen u ratu, poslije toga otišao u Ameriku gdje se obogatio sa špedicijom, vratio se u BiH, živi skromno u Simin Hanu u Tuzli. Finansira lokalni klub u Simin Hanu gdje im je napravio stadion i tribine (sad su ušli u 2.FBiH).
Finansirao Slobodu i prije, do finansijskog kraha u zimu 2012 na 2013. Predlažući sebe, predstavio i plan Skupštini, oni to prihvatili i od tad radi čistku. MIslim nepotrebno je da opet pišem šta je sve sanirao čovjek i šta nam je omogućio.

Ne znam da li potenciraš pitanje ko je on i šta je ostvario jer se malo zna o njemu ? Čovjek živi običnim životom, tamo iz dijaspore ga hvale da je mnoge pomagao. Nema potrebu za medijskom promocijom.
Sad se vjerovatno mnogi pitaju otkud baš u Slobodu da ulaže. Kako je sam rekao da ga je otac vodio na utakmice Slobode od malena znači navijač od ranije iako je iz Podrinja rodom, a drugi razlog je izjavio da će na ovaj način pokušati da se zahvali narodu Tuzle zbog prihvatanja i pomoći Podrinjcima u ratu i poslije. Treći razlog je potencijal Tuzle i Slobode, ipak je to veliki grad, klub koji može puniti tribine itd.

A rekao je isto i prošle godine Premier liga ali kako, ne možemo bez pojačanja. Čovjeka su i emocije ponijele, tako da kad izađe zvanični stav kluba tada se možemo svađati o tome možemo li ili ne. Spominju se mnoga imena uključujući i Jamaka, mada kako sam već napisao zbog ove dječurlije je bolje ne pisati jer očigledno pjene i jedni i drugi.
R2D2_SA

#1266 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by R2D2_SA »

Hvala lijepo. Ne vidim da se svadjamo. Q&A. Mislim da si ti rekao da vas nije bilo neko vrijeme pa ste raji nepoznanica. Sad ste opet nazad, novi pa interesantni. Licno su mi ti animoziteti glupost, prepucavanja navijaca. Teren je jedino mjerilo, a na tribinama grla i dlanovi, malo koreografije, sve ostalo je nepotrebno. Kad bude kakvih konkretnih vijesti napisite sta. Poz
korisnik.1

#1267 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

Naravno da smo nepoznanica kad smo upali u red sa ekipama poput GOŠKa i Čapljine, ko od vas sad zna nešto o njima ? I ja sam realan da budem slabo pratio PL, uglavnom ako se šta zakuha preko medija. Za očekivati je da su i nas zaboravili u onom đerizu od lige.
Skupština održana, sad možemo očekivati da se iznese plan i program za narednu sezonu. Potvrđena su pisanja o Mujiću kao prvom pojačanju kojeg smo kaparisali zimus, a ostao je da pomogne da se izvuku. Iako je bio najbolji strijelac sa 18 golova, opet su ispali.
R2D2_SA

#1268 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by R2D2_SA »

Sretno sa dugom. Svi ga manje vise imaju ali vas je da se zavrti u glavi. Morat cete nesto radikalno izvesti.
Heller

#1269 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Heller »

Spasce dug na 2-3 miliona kad se neke stvari i kamate rasciste :mrgreen:
PIMP-Meister-2000

#1270 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PIMP-Meister-2000 »

:lol:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#1271 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by F&N »

PIMP-Meister-2000 wrote:

:lol:
Ne vidim sta je toliko smijeno u ovom videu.
Covjek mozda nema neke retoricke sposobnosti pa da to prica na neki sladokusan nacin, ali po meni sasvim korektan i posten govor.
Covjek djeluje posteno i nekako mi djeluje da bash srcem radi.
Ocigledno je da frajer ima brdo para...

Svaka cast covjeku koji je odlucio svoju ne tako lahko zaradjenu lovu uloziti u jedan klub u BiH, makar to bila i meni ne toliko draga Sloboda.

Od mene ima :thumbup:
R2D2_SA

#1272 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by R2D2_SA »

Hoce, spasce, a samo glavnice duga Poreznoj imate 2,2 miliona. Objavljivanje iznosa duga, ma koliko transparentno bilo je nac sa dvije ostrice. Zapitace se svako da li da posluje sa klubom koji ima toliku dubiozu. Vidim vasi ocekuju nesto od vlasti. Vlast da moze bolje bi joj bilo da spasi Krivaju i zaposli nekoliko hiljada ljudi. Nemojte se ljutiti, forum nije iskljucivo za Fukare, ovo je ipak i sarajevski portal, a ja sam se licno ukljucio nakon onih gluposti sa poredjenjem Husica i Tana i najava o vodjenju glavne rijeci. Svako dobro vam zelim, dabogda vam svi sve dugove otpusali pa da se zdravo takmicimi. Poz od mene, cujemo se kad liga pocne.
PrtiBeeGee

#1273 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

R2D2_SA wrote:Hoce, spasce, a samo glavnice duga Poreznoj imate 2,2 miliona. Objavljivanje iznosa duga, ma koliko transparentno bilo je nac sa dvije ostrice. Zapitace se svako da li da posluje sa klubom koji ima toliku dubiozu. Vidim vasi ocekuju nesto od vlasti. Vlast da moze bolje bi joj bilo da spasi Krivaju i zaposli nekoliko hiljada ljudi. Nemojte se ljutiti, forum nije iskljucivo za Fukare, ovo je ipak i sarajevski portal, a ja sam se licno ukljucio nakon onih gluposti sa poredjenjem Husica i Tana i najava o vodjenju glavne rijeci. Svako dobro vam zelim, dabogda vam svi sve dugove otpusali pa da se zdravo takmicimi. Poz od mene, cujemo se kad liga pocne.
Kao prvo u pravu si kad kazes da ovo nije "iskljucivo forum za Fukare" i ovo jeste "sarajevski portal" ali je tema Fk Sloboda Tuzla ni mi nismo na temi Fk Sarajevo ili Fk Zeljeznicar da provociramo podjebavamo itd. Ja cijenim tvoja pitanja jer se tice samog kluba i hoces normalno da razgovaras ... Kao drugo ako si gledao klip koji je postavljen iznad sam Azmir Husic je izjavio da kad je on dosao u klub znalo se za dug od oko 2.5miliona Km tek juce su bili gotovi papiri i otkriveno je da je sloboda duzna vise od 7miliona Km i da nije tog duga da citiram Azmira " Mi da nemamo ovaj teret od 7miliona i nesto ja bi od sebe dao 3miliona i nesto i garantujem da bi bili prvaci sutra bi doveo 5 igraca koji vrijede milion i garantujem da bi igrali Ligu Prvaka ali na osnovu cega kako ovo zavrsiti " u ostalom sve je objasnjeno na klipu od 19:05 ... Sarajevo je trenutno najjaca ekipa u BiH i siguran sam da ce se sljedece godine prosetati ligom, sto se tice Slobode dok se nerijesi ova situacija i dok se dug ne smanji a i o tome je Azmir govorio da ce se napraviti plan i program po pitanju toga da ce Sloboda sigurno igrati znacajnu ulogu u BiH fudbalu u nerednim sezonama. Ja bi licno volio da Azmir privatizuje Slobodu odma bi otplatio dug zavrsio stadion koji se vucara sa gradnjom godinama napravio milionsku ekipu i gotovo sigurno ostvario sve ciljeve koje je i postavio kada je dosao na mjesto predsjednika. Ali ovako nema sanse da ce covjek i sta uraditi jer zasto bi on otplatio dug ili poceo gradit stadion ako ce danas sutra neko ga smjeniti !!! Ovako neka ide postepeno i svojim redom al siguran sam da ce Fk Sloboda Tuzla postati stabilan klub i igrati znacajnu ulogu u narednom periodu :)
korisnik.1

#1274 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

Ćiro definitivno odlazi, žao mi je jer ipak bez obzira na njegovo ime koje privlači ljude na stadion ipak je on jedan jako dobar strateg i trener, motivator još bolji, i sigurno bi u PL bio u top 3 trenera ako ne i najbolji.
Šteta je i njegovog zdravlja, eto odmah poslije zavrsetka utakmice protiv Igmana je otišao doktoru i nije mogao podnijeti slavlje.
Razlog odlaska mislim da neće biti objavljen, ali da se naslutiti da je to finasijski, jer bi sad Ćiro tražio i puno više nego što je imao ove polusezone.
Moje lično mišljenje je da će se povući kočnica i polahko krenuti u PL, mislim da je izjava Husića o uticaju na vrh tabele bila preemotivna i u afektu, te će se prije okrenuti otplati duga.
omega369

#1275 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by omega369 »

Moze pricati ko sta hoce ali odlazak cire na ovakav nacin je samo dokaz da Slobodin ulazak u PL BiH nije zaslugom trenera nego predsjednika i kase :wink:
Post Reply