A da su Englezi/Francuzi/Nijemci uradili dobili bi samo novcanu. Fifa i Uefa sve to odrade po pravilima.Frankyee wrote:ZA nerede Srbija ce izgubit utakmicu 3-0 i dobiti novcanu kaznu, to je to.
Da su ovo radili BHF nasu reprezentaciju bu ukinuli ovi iz FIFE
Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jack Be Nimble
#1251 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
- cyprus
#1252 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
AhaFrankyee wrote:ZA nerede Srbija ce izgubit utakmicu 3-0 i dobiti novcanu kaznu, to je to.
-
michio
#1253 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Pa BHF sa svojim senlucenjem i jesu kriticni. Moze se svasta desiti. U osnovi svaka navijacka grupa trazi belaja pa tako i BHF. Ne radi se tu samo o grupi koja bodri svoju reprezentaciju.
Nakon Belgije, Norveske NSBIH nije strozije kaznjen samo iz sazaljenja.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#1254 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Evo vidis iz prilozenog na ovom snimku ko je prvi krenuo.michio wrote:Pa BHF sa svojim senlucenjem i jesu kriticni. Moze se svasta desiti. U osnovi svaka navijacka grupa trazi belaja pa tako i BHF. Ne radi se tu samo o grupi koja bodri svoju reprezentaciju.
-
michio
#1255 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Nije stvar u tome a baklje su svakako zabranjene.
- A1fa
#1256 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Zabranjeni su i nozevi pa su ih prije ovih baklji bacili na nas. A ti pacifisto vidi sta je na repertoaru Narodnog Pozorista i ne pametuj bezveze.michio wrote:Nije stvar u tome a baklje su svakako zabranjene.
-
Normalan.ba
#1257 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Mislim da će kazna biti mnogo oštrija ,osim 3:0,sledećih jedno 5 utakmica bez publike + diskvalifikacija iz ovog ciklusa kvalifikacija+kešFrankyee wrote:ZA nerede Srbija ce izgubit utakmicu 3-0 i dobiti novcanu kaznu, to je to.
P.S.mada bi trebalo malkice i latine zveknuti ako ništa bar po džepu ali sumnjam
- Impavidus
#1258 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
stvarno sram da ih bude ljudi ih napali, a oni bi da se brane nesto...Edin H. wrote:BHF odbija napad u Tirani![]()
@izbjeglice iz besmisla imal te...
- Comrad
#1259 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Pa ovo samo genijalci iz albanije mogu napraviti, staviti navijace dvije ekipe ovako blizu. 
- Point.
#1260 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
A zbog cega su uopste napadali nase navijace? Neznam da smo u nekim losim odnosima, ili im je ovaj sretni bod pomutio razum pa se prokurcili?
- Point.
#1261 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
A sta je sa onim Cleom? Frajer je direktno iz Zvezde u Partizan prekoracio? Sto njemu ne ebu kevu?Cyber-harambashica wrote:Šibicar wrote:Jesu li ovo samo Delije bile na gostovanju u italiji,šta je sa Grobljem?Nisu smjeli,ili bojkotuju?
Pa sta mislis zasto su napali Stojkovica, on je njima najveci izdajnik sada i izgleda su mu vec pretili
- A1fa
#1262 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Oni posli sa ,,sisaj Bosno'', mi im uzvratili prvo sa aplauzom, a kad su poceli bacati prvih par kamenica i ona 2 noza, sa ,,jebemo vam mater u picku'', oni na nas jednu baklju tad bacise (ta se na snimku vidi da gori na nasoj strani pored ograde) i i onda se ubrzo i zaletise da nas napadnu. Ovo se sve desilo 2 sata pred tekmu.Point. wrote:A zbog cega su uopste napadali nase navijace? Neznam da smo u nekim losim odnosima, ili im je ovaj sretni bod pomutio razum pa se prokurcili?
- Point.
#1263 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
A to prije tekme. Koji im je qurac.A1fa wrote:Oni posli sa ,,sisaj Bosno'', mi im uzvratili prvo sa aplauzom, a kad su poceli bacati prvih par kamenica i ona 2 noza, sa ,,jebemo vam mater u picku'', oni na nas jednu baklju tad bacise (ta se na snimku vidi da gori na nasoj strani pored ograde) i i onda se ubrzo i zaletise da nas napadnu. Ovo se sve desilo 2 sata pred tekmu.Point. wrote:A zbog cega su uopste napadali nase navijace? Neznam da smo u nekim losim odnosima, ili im je ovaj sretni bod pomutio razum pa se prokurcili?
- jazzer
#1264 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Nisam znao da postoji rivalitet izmedju nas i Albanaca
.
- Edin H.
#1265 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Ni meni ovo uopste nije jasnoPoint. wrote:A zbog cega su uopste napadali nase navijace? Neznam da smo u nekim losim odnosima, ili im je ovaj sretni bod pomutio razum pa se prokurcili?
Pricao sam sa nekim Albancima koji su mi se izvinuli za ovo, ali nisu oni u ovome ucestvovali
- burek_in_space
#1266 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Nije Zvezdino dijete.Point. wrote:
A sta je sa onim Cleom? Frajer je direktno iz Zvezde u Partizan prekoracio? Sto njemu ne ebu kevu?
-
michio
#1267 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Jugosloveni su se generalno prema Albancima odnosili rasisticki nezavisno da li je rijec o Srbima, Bosnjacima, Hrvatima, Makedoncima, Slovencima pa otud mozda njihov ciganluk na utakmici.
- veljaca
#1268 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Ne bih se bas slozio .....michio wrote:Jugosloveni su se generalno prema Albancima odnosili rasisticki nezavisno da li je rijec o Srbima, Bosnjacima, Hrvatima, Makedoncima, Slovencima pa otud mozda njihov ciganluk na utakmici.
Jeste da su nas u to vrijeme ucili da nam je Albanija neprijatelj ( ustvari skoro svi su nam bili naprijatelji - da bi mi ostvarili nase bratstvo i jedinstvo ) ali generalno nisu se svi gore nabrojani medju Jugoslovenima odnosili prema Albancima rasisticki ( mada bi gore pojedinima to itekako odgovaralo ) ....
-
izbjeglica_iz_besmisla
#1269 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
ima me, ovo bacanje baklje se vec mora pohvaliti ... ne treba biti kurban nikome ako te napadnu i drago mi je što su se ovako branili, a bogami i potjerali albance.... Samo i dalje ne opravdavam ono ponovno zakuhavanje u onom trenu kad se situacija smirila, a mi pride i vodili na terenu...Impavidus wrote:stvarno sram da ih bude ljudi ih napali, a oni bi da se brane nesto...Edin H. wrote:BHF odbija napad u Tirani![]()
PS i koliko sam skonto, ovo su sve ustvari zakuhali kosovari/makedonci, ovi domicilni su izgleda mnogo pitomiji .. Oni su rega bili prije, a bogami i poslije utakmice... bilo ih je i čak desetak na nasem dijelu tribine..
- A1fa
#1270 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Upravo tako, ja to cijelo vrijeme i pricam da smo mi prvi bili napadnuti, ali kamera nije bilo 2h prije utakmice a kao sto vidite na snimku osim BHF-a malo je ostalih ,,obicnih'' navijaca bilo.izbjeglica_iz_besmisla wrote:ima me, ovo bacanje baklje se vec mora pohvaliti ... ne treba biti kurban nikome ako te napadnu i drago mi je što su se ovako branili, a bogami i potjerali albance.... Samo i dalje ne opravdavam ono ponovno zakuhavanje u onom trenu kad se situacija smirila, a mi pride i vodili na terenu...Impavidus wrote:stvarno sram da ih bude ljudi ih napali, a oni bi da se brane nesto...Edin H. wrote:BHF odbija napad u Tirani![]()
PS i koliko sam skonto, ovo su sve ustvari zakuhali kosovari/makedonci, ovi domicilni su izgleda mnogo pitomiji .. Oni su rega bili prije, a bogami i poslije utakmice... bilo ih je i čak desetak na nasem dijelu tribine..
A evo jedne Albanke koju smo mi ,,preveli'' i koja je navijala sa nama
http://www.youtube.com/watch?v=8VpzZCry ... r_embedded
- Edin H.
#1271 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
A1fa wrote:[Upravo tako, ja to cijelo vrijeme i pricam da smo mi prvi bili napadnuti, ali kamera nije bilo 2h prije utakmice a kao sto vidite na snimku osim BHF-a malo je ostalih ,,obicnih'' navijaca bilo.
Ovo sa Albankom ti je prejako
-
izbjeglica_iz_besmisla
#1272 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
hahha, vidi nje.... za tu plavku sam konto prvo da nije dobra, mumlja nesto svo vrijeme a smisla nikakavog nema. Poslije razabrah da mala viche Bosna Bosna sa teskim albanskim naglaskomA1fa wrote:Upravo tako, ja to cijelo vrijeme i pricam da smo mi prvi bili napadnuti, ali kamera nije bilo 2h prije utakmice a kao sto vidite na snimku osim BHF-a malo je ostalih ,,obicnih'' navijaca bilo.izbjeglica_iz_besmisla wrote:ima me, ovo bacanje baklje se vec mora pohvaliti ... ne treba biti kurban nikome ako te napadnu i drago mi je što su se ovako branili, a bogami i potjerali albance.... Samo i dalje ne opravdavam ono ponovno zakuhavanje u onom trenu kad se situacija smirila, a mi pride i vodili na terenu...Impavidus wrote: stvarno sram da ih bude ljudi ih napali, a oni bi da se brane nesto...
- 2407
#1273 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Koliko li je ova podjelila flayera sa imenom neke pekare u Sarajevu?

- Baltazar_khan
#1274 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Edin H. wrote:![]()

Arsenal
- luckylaka
#1275 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2
Daj ne lupaj zivota ti.Gdje to BiHFanaticose traze belaja.Ako se brane traze belaja.Sta hoces reci da je to grupa mafijasa,narkomana,pijanica koji nemaju pametnija posla nego iz hira idu od Beograda,Genka,Tirane i traze belaja.Daj bolanmichio wrote:Pa BHF sa svojim senlucenjem i jesu kriticni. Moze se svasta desiti. U osnovi svaka navijacka grupa trazi belaja pa tako i BHF. Ne radi se tu samo o grupi koja bodri svoju reprezentaciju.