Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Jack Be Nimble

#1251 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Jack Be Nimble »

Frankyee wrote:ZA nerede Srbija ce izgubit utakmicu 3-0 i dobiti novcanu kaznu, to je to.

Da su ovo radili BHF nasu reprezentaciju bu ukinuli ovi iz FIFE
A da su Englezi/Francuzi/Nijemci uradili dobili bi samo novcanu. Fifa i Uefa sve to odrade po pravilima.
cyprus

#1252 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by cyprus »

Frankyee wrote:ZA nerede Srbija ce izgubit utakmicu 3-0 i dobiti novcanu kaznu, to je to.

Aha :oops:
michio

#1253 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by michio »

Pa BHF sa svojim senlucenjem i jesu kriticni. Moze se svasta desiti. U osnovi svaka navijacka grupa trazi belaja pa tako i BHF. Ne radi se tu samo o grupi koja bodri svoju reprezentaciju.

Nakon Belgije, Norveske NSBIH nije strozije kaznjen samo iz sazaljenja.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#1254 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by A1fa »

michio wrote:Pa BHF sa svojim senlucenjem i jesu kriticni. Moze se svasta desiti. U osnovi svaka navijacka grupa trazi belaja pa tako i BHF. Ne radi se tu samo o grupi koja bodri svoju reprezentaciju.

Evo vidis iz prilozenog na ovom snimku ko je prvi krenuo. :roll: Da su se ovdje svi razbjezali nastala bi panika i Kosovari bi samo jos vise na kurazi dobili. i Bilo bi svega. Ovako 100 organizovanih momaka sa dvije baklje vrati Sipce na pocetne pozicije i spasi guzice ostalih 1900 koji ce doci na stadion do pocetka utakmice!
michio

#1255 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by michio »

Nije stvar u tome a baklje su svakako zabranjene.
A1fa

#1256 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by A1fa »

michio wrote:Nije stvar u tome a baklje su svakako zabranjene.
Zabranjeni su i nozevi pa su ih prije ovih baklji bacili na nas. A ti pacifisto vidi sta je na repertoaru Narodnog Pozorista i ne pametuj bezveze.
Normalan.ba

#1257 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Normalan.ba »

Mislim da će kazna biti mnogo oštrija ,osim 3:0,sledećih jedno 5 utakmica bez publike + diskvalifikacija iz ovog ciklusa kvalifikacija+keš
P.S.mada bi trebalo malkice i latine zveknuti ako ništa bar po džepu ali sumnjam
Impavidus

#1258 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Impavidus »

Edin H. wrote:BHF odbija napad u Tirani :skoljka:

stvarno sram da ih bude ljudi ih napali, a oni bi da se brane nesto...
@izbjeglice iz besmisla imal te...
Comrad

#1259 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Comrad »

Pa ovo samo genijalci iz albanije mogu napraviti, staviti navijace dvije ekipe ovako blizu. :-)
Point.

#1260 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Point. »

A zbog cega su uopste napadali nase navijace? Neznam da smo u nekim losim odnosima, ili im je ovaj sretni bod pomutio razum pa se prokurcili?
Point.

#1261 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Point. »

Cyber-harambashica wrote:
Šibicar wrote:Jesu li ovo samo Delije bile na gostovanju u italiji,šta je sa Grobljem?Nisu smjeli,ili bojkotuju? :-?

Pa sta mislis zasto su napali Stojkovica, on je njima najveci izdajnik sada i izgleda su mu vec pretili
A sta je sa onim Cleom? Frajer je direktno iz Zvezde u Partizan prekoracio? Sto njemu ne ebu kevu?
A1fa

#1262 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by A1fa »

Point. wrote:A zbog cega su uopste napadali nase navijace? Neznam da smo u nekim losim odnosima, ili im je ovaj sretni bod pomutio razum pa se prokurcili?
Oni posli sa ,,sisaj Bosno'', mi im uzvratili prvo sa aplauzom, a kad su poceli bacati prvih par kamenica i ona 2 noza, sa ,,jebemo vam mater u picku'', oni na nas jednu baklju tad bacise (ta se na snimku vidi da gori na nasoj strani pored ograde) i i onda se ubrzo i zaletise da nas napadnu. Ovo se sve desilo 2 sata pred tekmu. :roll:
Point.

#1263 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Point. »

A1fa wrote:
Point. wrote:A zbog cega su uopste napadali nase navijace? Neznam da smo u nekim losim odnosima, ili im je ovaj sretni bod pomutio razum pa se prokurcili?
Oni posli sa ,,sisaj Bosno'', mi im uzvratili prvo sa aplauzom, a kad su poceli bacati prvih par kamenica i ona 2 noza, sa ,,jebemo vam mater u picku'', oni na nas jednu baklju tad bacise (ta se na snimku vidi da gori na nasoj strani pored ograde) i i onda se ubrzo i zaletise da nas napadnu. Ovo se sve desilo 2 sata pred tekmu. :roll:
A to prije tekme. Koji im je qurac. :roll:
jazzer

#1264 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by jazzer »

Nisam znao da postoji rivalitet izmedju nas i Albanaca :) .
Edin H.

#1265 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Edin H. »

Ni meni ovo uopste nije jasno :shock:
Pricao sam sa nekim Albancima koji su mi se izvinuli za ovo, ali nisu oni u ovome ucestvovali :cry:
burek_in_space

#1266 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by burek_in_space »

Point. wrote:
A sta je sa onim Cleom? Frajer je direktno iz Zvezde u Partizan prekoracio? Sto njemu ne ebu kevu?
Nije Zvezdino dijete.
michio

#1267 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by michio »

Jugosloveni su se generalno prema Albancima odnosili rasisticki nezavisno da li je rijec o Srbima, Bosnjacima, Hrvatima, Makedoncima, Slovencima pa otud mozda njihov ciganluk na utakmici.
veljaca

#1268 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by veljaca »

michio wrote:Jugosloveni su se generalno prema Albancima odnosili rasisticki nezavisno da li je rijec o Srbima, Bosnjacima, Hrvatima, Makedoncima, Slovencima pa otud mozda njihov ciganluk na utakmici.
Ne bih se bas slozio .....

Jeste da su nas u to vrijeme ucili da nam je Albanija neprijatelj ( ustvari skoro svi su nam bili naprijatelji - da bi mi ostvarili nase bratstvo i jedinstvo ) ali generalno nisu se svi gore nabrojani medju Jugoslovenima odnosili prema Albancima rasisticki ( mada bi gore pojedinima to itekako odgovaralo ) ....
izbjeglica_iz_besmisla

#1269 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Impavidus wrote:

ima me, ovo bacanje baklje se vec mora pohvaliti ... ne treba biti kurban nikome ako te napadnu i drago mi je što su se ovako branili, a bogami i potjerali albance.... Samo i dalje ne opravdavam ono ponovno zakuhavanje u onom trenu kad se situacija smirila, a mi pride i vodili na terenu...

PS i koliko sam skonto, ovo su sve ustvari zakuhali kosovari/makedonci, ovi domicilni su izgleda mnogo pitomiji .. Oni su rega bili prije, a bogami i poslije utakmice... bilo ih je i čak desetak na nasem dijelu tribine..
A1fa

#1270 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by A1fa »

izbjeglica_iz_besmisla wrote:
Impavidus wrote:

ima me, ovo bacanje baklje se vec mora pohvaliti ... ne treba biti kurban nikome ako te napadnu i drago mi je što su se ovako branili, a bogami i potjerali albance.... Samo i dalje ne opravdavam ono ponovno zakuhavanje u onom trenu kad se situacija smirila, a mi pride i vodili na terenu...

PS i koliko sam skonto, ovo su sve ustvari zakuhali kosovari/makedonci, ovi domicilni su izgleda mnogo pitomiji .. Oni su rega bili prije, a bogami i poslije utakmice... bilo ih je i čak desetak na nasem dijelu tribine..
Upravo tako, ja to cijelo vrijeme i pricam da smo mi prvi bili napadnuti, ali kamera nije bilo 2h prije utakmice a kao sto vidite na snimku osim BHF-a malo je ostalih ,,obicnih'' navijaca bilo.

A evo jedne Albanke koju smo mi ,,preveli'' i koja je navijala sa nama :D

http://www.youtube.com/watch?v=8VpzZCry ... r_embedded
Edin H.

#1271 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Edin H. »

A1fa wrote:[Upravo tako, ja to cijelo vrijeme i pricam da smo mi prvi bili napadnuti, ali kamera nije bilo 2h prije utakmice a kao sto vidite na snimku osim BHF-a malo je ostalih ,,obicnih'' navijaca bilo.

Ovo sa Albankom ti je prejako :D
izbjeglica_iz_besmisla

#1272 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

A1fa wrote:
izbjeglica_iz_besmisla wrote:
Impavidus wrote: stvarno sram da ih bude ljudi ih napali, a oni bi da se brane nesto...

Upravo tako, ja to cijelo vrijeme i pricam da smo mi prvi bili napadnuti, ali kamera nije bilo 2h prije utakmice a kao sto vidite na snimku osim BHF-a malo je ostalih ,,obicnih'' navijaca bilo.

hahha, vidi nje.... za tu plavku sam konto prvo da nije dobra, mumlja nesto svo vrijeme a smisla nikakavog nema. Poslije razabrah da mala viche Bosna Bosna sa teskim albanskim naglaskom :mrgreen:
2407

#1273 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by 2407 »

Koliko li je ova podjelila flayera sa imenom neke pekare u Sarajevu? :mrgreen: :lol:
Baltazar_khan

#1274 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Baltazar_khan »

Edin H. wrote: Image
Image
Image
Image

Arsenal :mrgreen:
luckylaka

#1275 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by luckylaka »

michio wrote:Pa BHF sa svojim senlucenjem i jesu kriticni. Moze se svasta desiti. U osnovi svaka navijacka grupa trazi belaja pa tako i BHF. Ne radi se tu samo o grupi koja bodri svoju reprezentaciju.

Daj ne lupaj zivota ti.Gdje to BiHFanaticose traze belaja.Ako se brane traze belaja.Sta hoces reci da je to grupa mafijasa,narkomana,pijanica koji nemaju pametnija posla nego iz hira idu od Beograda,Genka,Tirane i traze belaja.Daj bolan
Locked