Marokanski iscjelitelj u Bosni

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
LalicaSa

#1251 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by LalicaSa »

Eto, ne mozes nekome reci da je postavio idiotsko pitanje - da ne fasujes ban...

Pratim ovaj forum onoliko koliko mi obaveze dozvoljavaju i zelim reci nekoliko stvari. Kada je tek dosao, Meki i njegovi su imali dogovor da im se Zetra ustupi free... Nekoliko dana i jeste bilo besplatno, a onda su likovi iz Zetre skontali da je posjeta mashala i da se tu mogu uzeti fine pare, pa su rekli da ce uvesti placanje ulaza. Bila sam gore kada je Asad (Mekijev menadzer) pred svim prisutnim ljudima rekao da se s tim ne slaze i da to nije ok. Predlozio je da traze promjenu prostora, raja se pobunila... onda je pitao ljude da li su za da placaju tu jednu marku ulaza, od cega ce on traziti da ide 40% u humanitarne svrhe i svi prisutni (nekoliko hiljada ljudi) glasno su rekli da pristaju.
Kako sam gore svaki, ali bas svaki dan, pod punom moralnom odgovornoscu vam tvrdim da i dan danas Meki i njegovi ljudi imaju problem sa Zetrom (kroz dvoranu prodje 30 000 ljudi u jednom danu, a oni recimo od Zetre dobiju podatak da je prodato 12 000 ulaznica). Pametnom dovoljno da skonta ko koga tu pravi budalom. Napomena da invalidi i djeca ispod 12 godina ne placaju ulaz. (zato vam ona da se "uzimaju pare tesko bolesnima - pada u vodu... vodu te niko ne prisiljava da kupis... opet ponavljam MOZETE DONIJETI SVOJU VODU).

Znam preko drugarice iz Zg da se u Zagrebu ulaz nije placao, da je cijena vode bila samovoljna, neko je davao kunu, neko deset. To je izjavio i onaj lik iz Zg koji se telefonski ukljucio u emisiju na BHT neko vece, ko je gledao, cuo je.

Ja sam voljna ponoviti svoje nalaze kicme, ako ima neko kakve stele da se magnet na Kosevu uradi brzo (jer se isti ceka 6 mjeseci) neka se javi. Od 5. oktobra, tj. od mog prvog odlaska kod Mekija, do dan danas - ja nisam popila niti jednu tabletu protiv bolova (to sam objasnila u prethodnim postovima).

Upoznah gore masu ljudi koji tvrde da imaju poboljsanja, vecinu njih vidjam svaki dan... suludo je da neko svaki dan dolazi u onu guzvu eto onako, bez razloga. Jednom se moze otici iz radoznalosti, ali ne i 17 puta. Meki zaista klanja svaki namaz, u to sam se uvjerila mnogo puta i ne samo on, vec i vecina ljudi koji su uz njega tokom dana.

Bila sam prisutna kada su zeni iz glave poceli izlaziti geleri, nakon sto ju je Meki dohvatio... Juce se 9 ljudi diglo iz kolica, njihovi pratioci su plakali... te se suze ne mogu opisati, niti odglumiti... majka gleda svog sina koji se dize iz kolica i jedva hoda, ali hoda...
Asad neko vece na BHT-u fino pita onog novinara "zasto nam svaki dan dolaze doktori" i ostade uskracen za odgovor. Licno sam vidjela masu doktora gore, sa CUM-a, iz svog doma zdravlja, sa Koseva... zubari, ljekari opce prakse, fizijatri... neke od njih vise puta.

Sve da nikada nisam otisla u Zetru, dovoljna mi je cinjenica da se IZ oglasila negativno u vezi ovoga. Reisovo zvanicno ne, normalnom moze znaciti samo da. Vecina izgleda zaboravi njegovo branjenje onog pedofila efendiju iz Gluhe Bukovice i reisovu izjavu "izazivala ga je djevojcica od 9 godina" :-x i sve ostale njegove lopovluke, koji se kose i sa Islamom i sa osnovnim ljudskim dostojanstvom.

Nekidan upoznah momka sa Hockinovim limfomom gore... tvrdi da otkako dolazi ne koristi morfijum flastere, bez kojih nije mogao zivjeti... autosugestija jel'?

Ponovit cu opet - prestanite pljuvati po ljudima koji mu idu, svako ima svoj razlog zbog kojeg se svaki dan uputi u Zetru... niko nas ne tjera da idemo, niti da dajemo tu marku za ulaz... Ne branim Mekija, nisam njegova osoba, ne dobivam novac za ovo sto pisem... samo govorim ono sto sam licno dozivjela i to sto se vecini vas ovdje istina ne svidja, vas je problem... Uvijek i u svakoj situaciji, vise vrijedi rijec nekoga ko je prosao to o cemu prica, nego onoga ko sjedi za compom i NAGADJA.

I da se razumijemo, i meni je ta prica sa kornjacama i planetama nigdje veze... ali nakon mjeseci, mjeseci, mjeseci nenormalnih bolova - MENE MOJA KICMA NE BOLI... Zar nije jedino to bitno???
pravabubica

#1252 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by pravabubica »

Torabi ostaje u Sarajevu do 27.11.2010. Hvala Allahu na tome.
karanana

#1253 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by karanana »

mozda nisam dobro cuo, ali zar on ne rece na nekom od gostovanja da ljudi sa gelerima u tijelu ne mogu ni doci kod njega. a sad geleri sami migolje iz tjelesa.
mozda sam pogresno cuo.
palamuda

#1254 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by palamuda »

LalicaSa wrote:Eto, ne mozes nekome reci da je postavio idiotsko pitanje - da ne fasujes ban...

Pratim ovaj forum onoliko koliko mi obaveze dozvoljavaju i zelim reci nekoliko stvari. Kada je tek dosao, Meki i njegovi su imali dogovor da im se Zetra ustupi free... Nekoliko dana i jeste bilo besplatno, a onda su likovi iz Zetre skontali da je posjeta mashala i da se tu mogu uzeti fine pare, pa su rekli da ce uvesti placanje ulaza. Bila sam gore kada je Asad (Mekijev menadzer) pred svim prisutnim ljudima rekao da se s tim ne slaze i da to nije ok. Predlozio je da traze promjenu prostora, raja se pobunila... onda je pitao ljude da li su za da placaju tu jednu marku ulaza, od cega ce on traziti da ide 40% u humanitarne svrhe i svi prisutni (nekoliko hiljada ljudi) glasno su rekli da pristaju.
Kako sam gore svaki, ali bas svaki dan, pod punom moralnom odgovornoscu vam tvrdim da i dan danas Meki i njegovi ljudi imaju problem sa Zetrom (kroz dvoranu prodje 30 000 ljudi u jednom danu, a oni recimo od Zetre dobiju podatak da je prodato 12 000 ulaznica). Pametnom dovoljno da skonta ko koga tu pravi budalom. Napomena da invalidi i djeca ispod 12 godina ne placaju ulaz. (zato vam ona da se "uzimaju pare tesko bolesnima - pada u vodu... vodu te niko ne prisiljava da kupis... opet ponavljam MOZETE DONIJETI SVOJU VODU).

Znam preko drugarice iz Zg da se u Zagrebu ulaz nije placao, da je cijena vode bila samovoljna, neko je davao kunu, neko deset. To je izjavio i onaj lik iz Zg koji se telefonski ukljucio u emisiju na BHT neko vece, ko je gledao, cuo je.

Ja sam voljna ponoviti svoje nalaze kicme, ako ima neko kakve stele da se magnet na Kosevu uradi brzo (jer se isti ceka 6 mjeseci) neka se javi. Od 5. oktobra, tj. od mog prvog odlaska kod Mekija, do dan danas - ja nisam popila niti jednu tabletu protiv bolova (to sam objasnila u prethodnim postovima).

Upoznah gore masu ljudi koji tvrde da imaju poboljsanja, vecinu njih vidjam svaki dan... suludo je da neko svaki dan dolazi u onu guzvu eto onako, bez razloga. Jednom se moze otici iz radoznalosti, ali ne i 17 puta. Meki zaista klanja svaki namaz, u to sam se uvjerila mnogo puta i ne samo on, vec i vecina ljudi koji su uz njega tokom dana.

Bila sam prisutna kada su zeni iz glave poceli izlaziti geleri, nakon sto ju je Meki dohvatio... Juce se 9 ljudi diglo iz kolica, njihovi pratioci su plakali... te se suze ne mogu opisati, niti odglumiti... majka gleda svog sina koji se dize iz kolica i jedva hoda, ali hoda...
Asad neko vece na BHT-u fino pita onog novinara "zasto nam svaki dan dolaze doktori" i ostade uskracen za odgovor. Licno sam vidjela masu doktora gore, sa CUM-a, iz svog doma zdravlja, sa Koseva... zubari, ljekari opce prakse, fizijatri... neke od njih vise puta.

Sve da nikada nisam otisla u Zetru, dovoljna mi je cinjenica da se IZ oglasila negativno u vezi ovoga. Reisovo zvanicno ne, normalnom moze znaciti samo da. Vecina izgleda zaboravi njegovo branjenje onog pedofila efendiju iz Gluhe Bukovice i reisovu izjavu "izazivala ga je djevojcica od 9 godina" :-x i sve ostale njegove lopovluke, koji se kose i sa Islamom i sa osnovnim ljudskim dostojanstvom.

Nekidan upoznah momka sa Hockinovim limfomom gore... tvrdi da otkako dolazi ne koristi morfijum flastere, bez kojih nije mogao zivjeti... autosugestija jel'?

Ponovit cu opet - prestanite pljuvati po ljudima koji mu idu, svako ima svoj razlog zbog kojeg se svaki dan uputi u Zetru... niko nas ne tjera da idemo, niti da dajemo tu marku za ulaz... Ne branim Mekija, nisam njegova osoba, ne dobivam novac za ovo sto pisem... samo govorim ono sto sam licno dozivjela i to sto se vecini vas ovdje istina ne svidja, vas je problem... Uvijek i u svakoj situaciji, vise vrijedi rijec nekoga ko je prosao to o cemu prica, nego onoga ko sjedi za compom i NAGADJA.

I da se razumijemo, i meni je ta prica sa kornjacama i planetama nigdje veze... ali nakon mjeseci, mjeseci, mjeseci nenormalnih bolova - MENE MOJA KICMA NE BOLI... Zar nije jedino to bitno???
Torabi ostavi se foruma ljudi čekaju gore, a zima. Pa ja.
LalicaSa

#1255 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by LalicaSa »

karanana wrote:mozda nisam dobro cuo, ali zar on ne rece na nekom od gostovanja da ljudi sa gelerima u tijelu ne mogu ni doci kod njega. a sad geleri sami migolje iz tjelesa.
mozda sam pogresno cuo.
Da, pogresno si shvatio... ljudi sa gelerima i metalnim sipkama i sl. mogu doci. Ne mogu osobe koje imaju neke ugradjene aparate, tipa slusnog aparata, bajpasa i sl. i trudnice.

@palamuda a da za promjenu malo prestanes palamuditi,a?
jedna tamo

#1256 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by jedna tamo »

šta ima ovdje novo :zoka:
kad ide dragi nam gost?
sorm

#1257 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by sorm »

because_of_you

#1258 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by because_of_you »

sorm wrote:Allahu ekber

http://www.n-um.com/?q=node/3434

E, to je to :thumbup: Predavanje koje je bilo ove nedjelje. Sve rečeno, hvala Allahu. Preporučujem svakome kome je vjera išta u životu, da posluša...

@kamen spoticanja: Eto ga :)
goibos

#1259 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by goibos »

LalicaSa wrote:
karanana wrote:mozda nisam dobro cuo, ali zar on ne rece na nekom od gostovanja da ljudi sa gelerima u tijelu ne mogu ni doci kod njega. a sad geleri sami migolje iz tjelesa.
mozda sam pogresno cuo.
Da, pogresno si shvatio... ljudi sa gelerima i metalnim sipkama i sl. mogu doci. Ne mogu osobe koje imaju neke ugradjene aparate, tipa slusnog aparata, bajpasa i sl. i trudnice.

@palamuda a da za promjenu malo prestanes palamuditi,a?

znači da vas zrači ili x-zrakama, ili uv svijetlom ili nečim još gorim... (al ne on svojim rukama nego nekim aparatom ili reflektorom)
nek neko ponese gajgerov brojač da provjeri ima li radijacije... kako ja vidim i oni što odu zdravi bi uskoro mogli oboliti od nekih gadnih bolesti
karanana

#1260 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by karanana »

sumayya wrote:

E, to je to :thumbup: Predavanje koje je bilo ove nedjelje. Sve rečeno, hvala Allahu. Preporučujem svakome kome je vjera išta u životu, da posluša...

@kamen spoticanja: Eto ga :)
o kome govori kada prica o nekoj sihirbazici koja je dosla u zetru da mu uzme energiju?

:lol: :lol: :lol:
ovo sarajevo postala teritorija x-mena. borbeno polje ljudi sa nadprirodnim mocima.
goibos

#1261 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by goibos »

svakako_lud wrote:Gledam sinoć kod jarana na mobitelu klip sa onom vidovitom bebom kad je došla gore kod Torabija...
Strahota jedna od urlika i vriskova da se čovjek naježi, i onda se sjetim onog jadi čemer novinara kako to neku noć demantuje na televiziji....
a to ona Beba što je usvojila ne znam koliko djece bez roditelja i brine se o njima ?
a sad kao torabi humanitarac a ona vještica...

a jel ti ono radiš u za ZOI ili za pivaru ?
karanana

#1262 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by karanana »

solidan govor.
dobro je ono rekao od oko 42. minute kad je rekao kad je narod ovako zaveden ovim sharlatanom kako ce tek biti zaveden dedzalom, ili kako li se to vise pise, koji ima velike moci.

i lijecenje preko slike....ma daj. haj nemamo dokaze da se nesto desi ili ne desi dodirom, ali slika....to bi ga trebalo diskreditovati za sve ostalo.

a i prica o dedi i cesmi je dobra i tacna.
svakako_lud

#1263 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by svakako_lud »

goibos wrote:
svakako_lud wrote:Gledam sinoć kod jarana na mobitelu klip sa onom vidovitom bebom kad je došla gore kod Torabija...
Strahota jedna od urlika i vriskova da se čovjek naježi, i onda se sjetim onog jadi čemer novinara kako to neku noć demantuje na televiziji....
a to ona Beba što je usvojila ne znam koliko djece bez roditelja i brine se o njima ?

Ok, onda ti sutra okačim klip pa dumaj malo glavom...

Usput, radim za sebe i ni za koga drugog....
because_of_you

#1264 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by because_of_you »

karanana wrote:

solidan govor.
dobro je ono rekao od oko 42. minute kad je rekao kad je narod ovako zaveden ovim sharlatanom kako ce tek biti zaveden dedzalom, ili kako li se to vise pise, koji ima velike moci.

i lijecenje preko slike....ma daj. haj nemamo dokaze da se nesto desi ili ne desi dodirom, ali slika....to bi ga trebalo diskreditovati za sve ostalo.

a i prica o dedi i cesmi je dobra i tacna.

Ja sam se toga prepala praaavo :shock: Molim Boga da ne doživim njegovo vrijeme... Moći će oživjeti mrtve, malo ko će moći ostati priseban pred takvim čime.. :shock: :shock:
goibos

#1265 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by goibos »

svakako_lud wrote:
goibos wrote:

Ok, onda ti sutra okačim klip pa dumaj malo glavom...

Usput, radim za sebe i ni za koga drugog....
okači, možda žena ima pejsmejker pa kad joj je uključio ElMag zračenje zamalo umrla
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1266 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ladyblue18 »

LalicaSa wrote:Eto, ne mozes nekome reci da je postavio idiotsko pitanje - da ne fasujes ban...
Ukoliko ne zelis opet ban, ovaj put duzi, ovo ce ti biti zadnji put da si napisala ovakvo nesto.
Agradable

#1267 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Agradable »

ladyblue18 wrote:
Ukoliko ne zelis opet ban, ovaj put duzi, ovo ce ti biti zadnji put da si napisala ovakvo nesto.
A bez zezanja, mozes li mi objasniti u cemu je problem kad neko na forumu napise da je idiotsko pitanje ili recimo "razumijes se ti u neku stvar da prostis" i da li je to STVARNO razlog za ban ? Ukoliko se ti licno u "stvarnom" zivotu povlacis na provokacije ne znaci da ovdje moras banovati kad neko napise recenicu koja veze nema sa vrijedanjem. Budimo normalni malo a prije svega realni ;-)
LalicaSa

#1268 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by LalicaSa »

Agradable wrote:
ladyblue18 wrote:
A bez zezanja, mozes li mi objasniti u cemu je problem kad neko na forumu napise da je idiotsko pitanje ili recimo "razumijes se ti u neku stvar da prostis" i da li je to STVARNO razlog za ban ? Ukoliko se ti licno u "stvarnom" zivotu povlacis na provokacije ne znaci da ovdje moras banovati kad neko napise recenicu koja veze nema sa vrijedanjem. Budimo normalni malo a prije svega realni ;-)
Ovdje si ocito prekrsio pravila foruma cim se ne slazes sa "domacinskom vecinom" i imas svoje misljenje, koje se razlikuje od misljenja te iste vecine.
dinoxy

#1269 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by dinoxy »

imas li buraz taj klip da pogledamo...
Bitte_Halt_ja_ja

#1270 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

vidis, za svakoga koga znam da je otisao nije imao nikakvih poboljsanja cak vecina ima glavobolje ili se razbolila. Ja cu se sad praviti malo budala kao obozavatelji Mekija takozvani "Torabijevci" i ignorisati npr. cinjenicu da ljudi cekaju po 5-6 sati pa je glavobolja za ocekivati ili je jednostavno slucajnost i pripisati krivicu iskljucivo torabiju. Znaci on je kriv sto je ljudima stanje gore.

Molim te nemoj opet ponavljati da mozes donjeti svoju vodu. Ista suplja kao: daj koliko das. Nije meki prvi "vrac" koji je skontao kako najbolje na duge staze prodavati maglu.

Ne sumnjam da je nekim ljudima sada bolje ali to nije zasluga mekija. U svoje vrijeme je Uri Geller(10 puta bolji prevarant od mekija) slican fazon radio sa satovima. Prikupi pokvarene satove od publike (stotinjak) fu fa malo energija vam tam i vidi cuda par njih proradi, i svi odmah na koljena ljube mu noge a ignorisu onih 98.9% satova koji i dalje ne rade i niko ne pita sto ostalih 98,9% ne radi.

Hebo ljude koji brane lika koji iskoristava tudju muku...
Traktor`

#1271 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Traktor` »

LalicaSa wrote: Ovdje si ocito prekrsio pravila foruma cim se ne slazes sa "domacinskom vecinom" i imas svoje misljenje, koje se razlikuje od misljenja te iste vecine.
evo ja se u mnogo cemu nisam slozio da vecinom, pa opet nisam fasovo ban...vjerovatno zbog mog nacina komunikacije sa vecinom...

a sto se Torabija tice...ja mu opet ne vjerujem...cuj ispadali geleri iz glave... :D jel' krvi bilo ili je i to automatizmom zatvaro rane... :D ma daj ba...nidje veze...
LalicaSa

#1272 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by LalicaSa »

ladyblue18 wrote:
Evo, objasnit cu opet: ukoliko me neko bez ikakvog argumenta pita "koliko novaca dobijam za napisani post" to pitanje smatram idiotskim i svoje misljenje cu otvoreno da kazem, i ovdje i bilo gdje, jer se ne ulizujem nikome i ne trpim uvrede. A upravo pitanje koje mi je upuceno je bilo uvreda. (ocito podrzana s tvoje strane).

Sad me izvoli banuj za sva vremena ako ti je CEJF (jer su ovdje izgleda cejfovi pobrkani sa PRAVILIMA) - tvoje me diktatorske prijetnje ne mogu zaustaviti da kazem ono sto MISLIM. Ako je ovaj forum mjesto gdje ne mozes slobodno iznijeti svoje misljenje, gdje trebas trpiti uvrede od strane "domacinske vecine" bez da im skrenes paznju na to i ukoliko smijes pisati samo ono sto adminima odgovara - ja i ne zelim biti dio njega. ;-)
svakako_lud

#1273 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by svakako_lud »

dinoxy wrote:
imas li buraz taj klip da pogledamo...
Sutra ću ga okačiti, jbg nije mi palo na pamet sinoć da ga prebacim od ovog druga...
medoIL

#1274 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by medoIL »

mladtrek wrote:
medoIL wrote:Mozete pricati sta hocete al znam da je meni prijatelj izbjegao operaciju ociju zahvaljujuci Torabiju...pa vi vidite...Ja sutra odoh :run: ... Doktorica se zjanila bukvalno kad je vidila koliko se pritisak u ocima promjenio u 2 dana... :run: :run: :D
jes to ti turabi - de stagod preko foruma baci :D :D :D
e kako si znao :D ...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1275 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ladyblue18 »

Agradable wrote:
Pravila foruma su pravila!
Ako ih ne razumijete pravilnik procitajte jos koji put!
Locked