Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KiSSgirl wrote:A koliko koštaju ovi kupaći u Goldenpointu, zna li netkoo
Imaš dvije vrste - tj one koji dođu tj prodaju se u plastičnom pakovanju - oni su ti oko 50 - 60 KM ( i gornji i donji dio )
a imaš ove malo skuplje koje vise na vješalicama - eh oni ti dođu 90 - 100 KM
kween wrote:zna li neko gdje ima kupiti onoh patika sunjalica, vidjela sam u radnji do salse cini mi se, al samo muske gdje je lacosta ..trebaju mi crvene hvalaa
sunjalice ? nezz na sto mislis daj nesto odredjenije malo, da bi ti mogli biti od pomoci
kween wrote:zna li neko gdje ima kupiti onoh patika sunjalica, vidjela sam u radnji do salse cini mi se, al samo muske gdje je lacosta ..trebaju mi crvene hvalaa
@kween: eh vidjela sam ti ove sunjalice u Gemi ali nisam ulazila vec sam ih spazila u prolazu tako da ne znam koliko su para ali vidjela sam da ima raznih boja
jedino sam kod njih mogla naći krojeve pantalona koje volim, ona neka klasika... Esprit, Miss Selfridge, Dorothy Perkins... sve se zatvorilo, a meni su imali pravo dobrih stvari, i dosta pristupačni.