Ja, fakat si u pravu, ko može reći KADA se ono na snimku dogodilo..kokuz_sa wrote:http://--- NO LINKS ---/clanak/380103/vijesti/Udomite%20psi%C4%87e%20spa%C5%A1ene%20iz%20rijeke!/?ref=tiker
meni vala ne lice na one psice sto su bacani..a zar ti psici nisu bacani 2008god..ak se ne varam to sam negdje procitao
Pomozite da se monstrumi kazne
Moderator: anex
-
julisiz es grant
#1251 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
- kokuz_sa
#1252 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
ma ima baba sa slikama cuka na source.bajulisiz es grant wrote:Ja, fakat si u pravu, ko može reći KADA se ono na snimku dogodilo..kokuz_sa wrote:http://--- NO LINKS ---/clanak/380103/vijesti/Udomite%20psi%C4%87e%20spa%C5%A1ene%20iz%20rijeke!/?ref=tiker
meni vala ne lice na one psice sto su bacani..a zar ti psici nisu bacani 2008god..ak se ne varam to sam negdje procitao
cuke ni nalik onim sto su bacani..ovi svi crni..
nego baba cula daje se 50 000dolara pa se javila
-
Fozgen
#1253 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Sve u svemu nemres bilivit kolika frka oko toga.
Ne znam samo na koji je nacin mogu kazniti? Sta ce joj uciniti. Zlostavljati je psihicki dok ne poludi, i da bude obiljezena cijeli zivot. Svakodnevno gledamo ubice ljudi koji se slobodno secu, nemaju ni priblizno ovakav status kao sto ona ima.
Jbga al ne kontam
Ne znam samo na koji je nacin mogu kazniti? Sta ce joj uciniti. Zlostavljati je psihicki dok ne poludi, i da bude obiljezena cijeli zivot. Svakodnevno gledamo ubice ljudi koji se slobodno secu, nemaju ni priblizno ovakav status kao sto ona ima.
Jbga al ne kontam
- kokuz_sa
#1254 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
pa uvijek ce kod nas bit pas vise zasticen od ljudi..nije vazno sto grizu ili sto prenose bolesti buhe i svasta nesto..Fozgen wrote:Sve u svemu nemres bilivit kolika frka oko toga.
Jbga al ne kontam
ovo ti je bosna ipak..
-
julisiz es grant
#1255 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Kažem, ko može znati KADA je mala bacila pse.
Po svemu što znamo, može biti, što ti reče, i 2008.
To što je snimak stavljen prije par dana ne dokazuje ništa.
Po svemu što znamo, može biti, što ti reče, i 2008.
To što je snimak stavljen prije par dana ne dokazuje ništa.
- minjonja
#1256 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
kako je pas vise zasticen od ljudi? jesil kad cuo da je neko bio kaznjen jer je ubio psa? jesil kad cuo da subotom ubijaju u sinteraju viska djece, penzionera, socijalnih slucajeva? nisi, zato ne rise.kokuz_sa wrote:pa uvijek ce kod nas bit pas vise zasticen od ljudi..nije vazno sto grizu ili sto prenose bolesti buhe i svasta nesto..Fozgen wrote:Sve u svemu nemres bilivit kolika frka oko toga.
Jbga al ne kontam
ovo ti je bosna ipak..
-
Fozgen
#1257 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Vidis ja sam napisao da nemam pojma kako bi neko mogao biti kaznjen. Ovoliko publiciteta ce samo da naskodi. Sta ce tek sada biti ovakvih snimaka na netu.minjonja wrote: kako je pas vise zasticen od ljudi? jesil kad cuo da je neko bio kaznjen jer je ubio psa? jesil kad cuo da subotom ubijaju u sinteraju viska djece, penzionera, socijalnih slucajeva? nisi, zato ne rise.
Prvo nemos im nista, drugo dobiju neku popularnost zbog koje su danas spremni bacati djecu a ne pse ili slicno a tek ove neke nagrade koje se ovdje kao spominju. Pa ljudi ce to raditi i sami sebe prijavljivati.
I jos ce neko sada poceti govoriti da je njen zivot, iako je ovo ucinila, mnogo manje vazan od zivota one stenadi.
- kokuz_sa
#1258 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
kako nije zasticen..normalno psi grizu ljude po sarajevuminjonja wrote:kako je pas vise zasticen od ljudi? jesil kad cuo da je neko bio kaznjen jer je ubio psa? jesil kad cuo da subotom ubijaju u sinteraju viska djece, penzionera, socijalnih slucajeva? nisi, zato ne rise.kokuz_sa wrote:pa uvijek ce kod nas bit pas vise zasticen od ljudi..nije vazno sto grizu ili sto prenose bolesti buhe i svasta nesto..Fozgen wrote:Sve u svemu nemres bilivit kolika frka oko toga.
Jbga al ne kontam
ovo ti je bosna ipak..
djeca se ne smiju igrat po parkovima od njih..navece kuci kad se ide sunjas se kao da je 92god i rat pa da te ne vide neprijatelji jer te strah copora pasa koji se vrzmaju po naselju..
a kada cuko ugrize djete..onda u javnost izadju udruzenja i kazu da je bila samoodbrana..cuko se branio od djeteta koje se igralo kosarke..i od nane koja je cuvala unuke u kolicima..pa ih nana i unuci napali i cuke iz samoodbrane ih ugrizli..
a da ne pricamo o tome da psi lutalice prenose buhe,gliste,razbacuju smece po gradu..kolju macke..
i onda mi ajde kazi da nisu zasticeni jer to rade a niko im nista ne moze radi glupog zakona..
sarajevo ima problem lutalica al niko nista ne radi da ga sprijeci..
btw nisam jedan on onih koji se zalazu da se cuke uspavaju ili ubiju ..al nosite lutalice iz grada
- Cholina_Lokica
#1259 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
ko vas Hebe, da valjate k'o ljudi ne bi vas ujedali
i treba da budu zasticeniji od ljudi, kad je 90% stanovnista u drzavi supak do supka, civilizovaniji su od istih tih ljudi, bilo bi super kad bi bili zasticeniji i imali vlast
@fozgen
kazna za ovo djelo je do 10.000 i 6 mjeseci zatvora, s obzirom da nece u zatvor, kad plate mama i babo dobru cifru, nece im vise pasti na pamet da maltretiraju zivotinje okolne i dobro ce se pobrinuti da divno dijete izlijece od ovakvih stvari
i treba da budu zasticeniji od ljudi, kad je 90% stanovnista u drzavi supak do supka, civilizovaniji su od istih tih ljudi, bilo bi super kad bi bili zasticeniji i imali vlast
@fozgen
kazna za ovo djelo je do 10.000 i 6 mjeseci zatvora, s obzirom da nece u zatvor, kad plate mama i babo dobru cifru, nece im vise pasti na pamet da maltretiraju zivotinje okolne i dobro ce se pobrinuti da divno dijete izlijece od ovakvih stvari
- The Nightwatchman
#1260 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Dile wrote:ko vas Hebe, da valjate k'o ljudi ne bi vas ujedali![]()
@fozgen
bas obozavam citat ove iracionalne ispade. covjek skonta kolko je normalan, kad ovako vidi ekstremne primjere.
- Cholina_Lokica
#1261 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
ovo nije bio nikakav iracionalni ispad, nego ocigledna zajebancija 
- The Nightwatchman
#1262 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
ne znam ja....znam te s drugih tema. imam osjecaj da si animal freakDile wrote:ovo nije bio nikakav iracionalni ispad, nego ocigledna zajebancija
- Cholina_Lokica
- The Nightwatchman
#1264 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
šta kolutaš bona. de malo zalaj, av,avDile wrote:
zezam se, nemoj sta zamjerit
- Cholina_Lokica
#1265 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
jer sam tersThe Nightwatchman wrote:šta kolutaš bona. de malo zalaj, av,avDile wrote:![]()
zezam se, nemoj sta zamjerit
- minjonja
#1266 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
u ovoj drzavi ni ljudski zivot nije nista vrijedan, a kamol zivotinje. zato se manite te floskule kako su psi vise zasticeni. psi su pusteni na milost i samilost balkanca.kokuz_sa wrote:
kako nije zasticen..normalno psi grizu ljude po sarajevu
djeca se ne smiju igrat po parkovima od njih..navece kuci kad se ide sunjas se kao da je 92god i rat pa da te ne vide neprijatelji jer te strah copora pasa koji se vrzmaju po naselju..
a kada cuko ugrize djete..onda u javnost izadju udruzenja i kazu da je bila samoodbrana..cuko se branio od djeteta koje se igralo kosarke..i od nane koja je cuvala unuke u kolicima..pa ih nana i unuci napali i cuke iz samoodbrane ih ugrizli..
a da ne pricamo o tome da psi lutalice prenose buhe,gliste,razbacuju smece po gradu..kolju macke..
i onda mi ajde kazi da nisu zasticeni jer to rade a niko im nista ne moze radi glupog zakona..
sarajevo ima problem lutalica al niko nista ne radi da ga sprijeci..
btw nisam jedan on onih koji se zalazu da se cuke uspavaju ili ubiju ..al nosite lutalice iz grada
hiljadu puta je receno zasto je problem eskalirao i ja se sigurno necu ponavljati. da ti se jos hiljadu puta kaze, ti ces opet isto provaljivati.
-
Fozgen
#1267 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Ih 10 000 KM(cica). Ja nisam uspio u zakonu naci nista o fizickim licima, samo za pravna. Mozebit nisam dobro procitaoDile wrote: @fozgen
Sta je sa narodnom "prvi se macici u vodu bacaju" , zar je ona nadosla sama od sebe, jesmo li oduvijek bili "divljaci" a danas se ucimo kulturi tako sto cemo zivotinje ostaviti na miru a ubijat cemo samo sebi slicne, zapravo slabije od sebe ali pripadnike nase vrste i to se nece zvati divljastvom nego civilizovanim ponasanjem.
- Cholina_Lokica
#1268 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
zar sam ja negdje rekla da je bilo kakvo ubijanje okFozgen wrote:Ih 10 000 KM(cica). Ja nisam uspio u zakonu naci nista o fizickim licima, samo za pravna. Mozebit nisam dobro procitaoDile wrote: @fozgen
kazna za ovo djelo je do 10.000 i 6 mjeseci zatvora, s obzirom da nece u zatvor, kad plate mama i babo dobru cifru, nece im vise pasti na pamet da maltretiraju zivotinje okolne i dobro ce se pobrinuti da divno dijete izlijece od ovakvih stvari![]()
Sta je sa narodnom "prvi se macici u vodu bacaju" , zar je ona nadosla sama od sebe, jesmo li oduvijek bili "divljaci" a danas se ucimo kulturi tako sto cemo zivotinje ostaviti na miru a ubijat cemo samo sebi slicne, zapravo slabije od sebe ali pripadnike nase vrste i to se nece zvati divljastvom nego civilizovanim ponasanjem.
-
Fozgen
#1269 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Ne sjecam se da jesi. Sorry ako si mislila da sam te negdje haj da kazem "optuzio"Dile wrote: zar sam ja negdje rekla da je bilo kakvo ubijanje ok
- Cholina_Lokica
#1270 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
ma kakav linc njoj? ljudi u sustini na netu pisu sve i svasta, vecinom isfrustrirani likovi, kojima je bitno samo da sto vece gadosti napisu i zakuhaju. njoj se moze desiti da par budala nazove na telefon, a dlaka sa glave joj nece faliti to sam 99% sigurna... da su mislili bilo sta da joj urade, do sad bi uradili. sto se tice prozivanja po medijima i objavljivanja informacija, za to sam apsolutno, isto kao sto sam za to da se javno objave imena i fotografije i pedofila, i zlostavljaca djece, i ubica...Fozgen wrote:Ne sjecam se da jesi. Sorry ako si mislila da sam te negdje haj da kazem "optuzio"Dile wrote: zar sam ja negdje rekla da je bilo kakvo ubijanje okmislio sam nekako haj ono u globalu, nista direktno za tebe. Niti ja ne opravdavam nikakva ubijanja, ali koja je onda pravda ako se recimo toj djevojcici priredi linc?
- Jack Be Nimble
#1271 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Moj problem je što dnevno piju tri litre mlijeka, i to onog skupog
- SanskiBiser
- Pikaboo
#1273 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Ako misli da je napisao nesto za Pulitzerove,nije,a i nek se okani ove profesije!I da nevolim zivotinje,rekla bi da je clanak glup.Toliko glup da mi tjera suze na oci.
Neznam zasto se stalno mjesaju ove dvije teme,ratni zlocinci i ovo o cemu mi raspravljamo na ovoj temi? Drugim rijecima,dok se ne sredi situacija u Bosni nek i zivotinje pate.Koristit cemo ih kao izduvni ventil.
Sirovi mali zakrzljali mozgovi.
Neznam zasto se stalno mjesaju ove dvije teme,ratni zlocinci i ovo o cemu mi raspravljamo na ovoj temi? Drugim rijecima,dok se ne sredi situacija u Bosni nek i zivotinje pate.Koristit cemo ih kao izduvni ventil.
Sirovi mali zakrzljali mozgovi.
Ali, nije li do kraja bezobzirno nuditi desetine hiljada dolara da bi se uništio život jedne naivne djevojčice, dok zločinac Ratko Mladić, koji je hladno naređivao ubistva i mučenja hiljada Srebreničana, potpuno spokojno živi i, kako smo mogli vidjeti, igra, pjeva, skija se, učestvuje na slavama i svadbama...
- minjonja
#1274 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
veci kredibilitet ima vesela sveska od avaza.
- Dasi
#1275 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Ko nije neka obavezno pogleda
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9401144790#
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9401144790#