UnscarD wrote:Naravno uvijek imas opciju da kupis nov koji se ne moze chipovati i onda ti sve radi iz prve ali onda i kosta vise (mada se igre mogu pronaci sada vec dosta jeftino).
Na chipovanom zaboravi multiplayer pa ako ti je to bitno da znas.
hvala, ma ja to je kako sam i sam konto uzet ps3, al reko da upitam za 4ku jel toiko bolja da se vise love daje
uglavnom koliko sam te upratio ako uzmem nov onda se on ne moze chipovat, i idu ti orginalni diskovi ? ili moze na taj hdd njegov se snimat
sorry na laickim pitanjima
ps. multiplayer (ako je to online igranje) mi nije toliko bitan (mozda nekad kasnije) zasad bi vecinom sigle sutanje bilo
jelashan wrote:Meni licni nije vazno preko neta igrat, jedino vako s drustvom al na splitscreen fazon il fifa i combat neki. sad ganjam ps3,2,1 igre, nes,snes igre (malo nistalgije) ja sam prezadovoljan. Mada planiram cvrku uzet al mozda nekad poslije nove god
pa tako nekako je i moj stav, to online igranje me ne privlaci bar ne zasad, kako nisam imao plejku volio bi prvo malo da ja prelazim sam igre, da cejfim, pa mozda nekad tek kasnije taj multiplayer
sad ako mi nije multiplayer bitan toliko mogu onda chipovat, da mogu skidat igre i ako uzmem nov ps3 ?