Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#1251 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Normalno da im je teško palo, pa izgubili su stalnog člana žirija u svim svojim kvazi-šouima realnosti.
- Bosna i Hercegovina
#1252 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako se, “po jutru dan poznaje”, ovaj prvi debi Papeta na klupi reprezentacije BiH, daje mjesta optimizmu !!!
-
Sarajevski
#1253 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
a kad ce drugi debi?Bosna i Hercegovina wrote:Ako se, “po jutru dan poznaje”, ovaj prvi debi Papeta na klupi reprezentacije BiH, daje mjesta optimizmu !!!
-
peti novembar
#1254 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Navijač sam Željezničara, kao i taj kvazinovinar Mimo (valjda se tako zove). Nije mi jasno kako se jedan novinarčić, koji u svojoj karijeri nije imao ni jednu emisiju vrijednu pomena, smije usuditi pa iznositi na onaj primitivni način svoje LIČNO mišljenje o Papetu ??? Pa ne mogu da vjerujem da se taj samozvani novinarčić toliko osilio i ufurao da misli da može pljuvati po legendi našeg fudbala.
Ako si željan Ćirinog cirkusa, idi zajedno sa onim cirkusantom Sašom Vugdalićem i vašom "instant" televizijom u cirkus , pa tamo pravite intervjue sa klovnovima !
Ako si željan Ćirinog cirkusa, idi zajedno sa onim cirkusantom Sašom Vugdalićem i vašom "instant" televizijom u cirkus , pa tamo pravite intervjue sa klovnovima !
-
udrch
#1255 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja gledo njegovu emisiju i konto da je humorističkog sadržaja..ali kad sam na kraju skonto da on ono ozbiljno čita, smijao sam se sam sebi..toliko gluposti na jednom mjestu..peti novembar wrote:Navijač sam Željezničara, kao i taj kvazinovinar Mimo (valjda se tako zove). Nije mi jasno kako se jedan novinarčić, koji u svojoj karijeri nije imao ni jednu emisiju vrijednu pomena, smije usuditi pa iznositi na onaj primitivni način svoje LIČNO mišljenje o Papetu ??? Pa ne mogu da vjerujem da se taj samozvani novinarčić toliko osilio i ufurao da misli da može pljuvati po legendi našeg fudbala.
Mimin doseg bi trebao biti vremenska prognoza..
- Edin H.
#1256 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Corola wrote:Kad vidim tvoje ''argumente'' u vezi blacenja Papeta,covjek treba da se i tjesi.
Argumenti nigdje veze.
Uostalom Jeremija avatar bi ti bolje stajao. :-)Prikladno tvojim argumentima.
Ljudi bi te mozda i lakse skontali.Ono celav,sa jednim zubom,pod dekom itd
Ha, ha, grohotom se smijem
Ma ja, Mimo je lud frajer, a nama i treba selektor koji se ne pojavljuje u javnosti, jer zbog nedostatka elokvencije i nema sta da kaze
Ma sve je dobro, dok on Savez hvali
- Obuca9
#1257 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A haj mi reci kako ti zamišljaš selektora, kako da kritikuje Savez i otkud to da je njegov posao uopšte da kritikuje Savez?
Možda onako kako je Kodro radio, pa odletio s klupe u roku od par dana, pa došao novi. I neki i nakon toga nisu skontali šta je Savez i kako to funkcioniše, te da za selektora mogu doći Sir Alex Ferguson i Jose Mourinho u duetu, Savez se neće smijeniti.
I šta uopšte znači smijeniti Savez? Promjeniti ljude i biće nam bolje hahahhaha, jeste a onda poslije toga ugasi Play-station, popij čašu mlijeka i idi spavati.
Hoće jašta će, kao da je problem u ljudima. Problem je u koncepciji, sistemu izbora ljudi, a ne u ljudima. Mogu sad u IO ući Predrag Pašić, Meša Baždarević i Duško Bajević, opet će ti isto biti, jer će ih opet 10 krkana preglasati i šta si dobio? Ništa.
Godinama su svi pričali da je Ahmed Pašalić najveći krvnik reprezentacije, da čim on ode mi idemo na SP/EP, pa evo Ahmed ode, prođoše dva ciklusa, a mi ne vidjesmo očima ni SP, ni EP.
Savez se ne mijenja pričom, bojkotom, odbijanjem utakmica, ako poslije Kodre i Bole to nisi naučio, onda ti ja ne mogu pomoći, izvoli pljuj po Papetu, do mile volje.
A što se tiče "elokventnosti", eto nek su ti Ćiro "j..aćemo im mater" Blažević i Baka "aj tinks" Slišković biti elokventni.
Možda onako kako je Kodro radio, pa odletio s klupe u roku od par dana, pa došao novi. I neki i nakon toga nisu skontali šta je Savez i kako to funkcioniše, te da za selektora mogu doći Sir Alex Ferguson i Jose Mourinho u duetu, Savez se neće smijeniti.
I šta uopšte znači smijeniti Savez? Promjeniti ljude i biće nam bolje hahahhaha, jeste a onda poslije toga ugasi Play-station, popij čašu mlijeka i idi spavati.
Hoće jašta će, kao da je problem u ljudima. Problem je u koncepciji, sistemu izbora ljudi, a ne u ljudima. Mogu sad u IO ući Predrag Pašić, Meša Baždarević i Duško Bajević, opet će ti isto biti, jer će ih opet 10 krkana preglasati i šta si dobio? Ništa.
Godinama su svi pričali da je Ahmed Pašalić najveći krvnik reprezentacije, da čim on ode mi idemo na SP/EP, pa evo Ahmed ode, prođoše dva ciklusa, a mi ne vidjesmo očima ni SP, ni EP.
Savez se ne mijenja pričom, bojkotom, odbijanjem utakmica, ako poslije Kodre i Bole to nisi naučio, onda ti ja ne mogu pomoći, izvoli pljuj po Papetu, do mile volje.
A što se tiče "elokventnosti", eto nek su ti Ćiro "j..aćemo im mater" Blažević i Baka "aj tinks" Slišković biti elokventni.
- Djokej
#1258 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dzaba je pricati, neki jednostavno il nece il ne mogu da shvate.. To ti je borba s vjetrenjacama..hz__semir wrote:A haj mi reci kako ti zamišljaš selektora, kako da kritikuje Savez i otkud to da je njegov posao uopšte da kritikuje Savez?
-
Omerovim_Koracima
#1259 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stvarno nikako da shvatim Ciro branio savez al je dobar Ciro kralj,svasta nesto,Pape suti i radi al opet ne valja i opet po nekom i nechem brani savez... I sad je kao Mimo neko,nesto?
u krc sve
-
mikogoago
#1260 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Predlazem da se uvede nova jedinica za glupost: MIMO
- veljaca
#1261 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sušić: Više ću pratiti utakmice Premijer lige
Nadam se da ovo nije samo zbog toga jer N/FSBIH nema para da placa putovanja Papeta po inostranstvu .....
Nadam se da ovo nije samo zbog toga jer N/FSBIH nema para da placa putovanja Papeta po inostranstvu .....
- Obuca9
#1262 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako se ne varam, Pape je rekao da će sam sebi plaćati putovanja, bar je tako bilo u slučaju obilaska igrača u Francuskoj i Njemačkoj. A što se tiče Premijer lige, već je bio na tri utakmice, Grbavica, Lukavica i Koševo, više nego svi selektori zajedno prije njega.
-
Corola
#1263 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ti izgleda ne kontas razliku izmedju Ismeta Hore i Papeta.Edin H. wrote:Corola wrote:Kad vidim tvoje ''argumente'' u vezi blacenja Papeta,covjek treba da se i tjesi.
Argumenti nigdje veze.
Uostalom Jeremija avatar bi ti bolje stajao. :-)Prikladno tvojim argumentima.
Ljudi bi te mozda i lakse skontali.Ono celav,sa jednim zubom,pod dekom itd
Ha, ha, grohotom se smijem, ti si tako lucidan da mora da profesionalni komicar.
Ma ja, Mimo je lud frajer, a nama i treba selektor koji se ne pojavljuje u javnosti, jer zbog nedostatka elokvencije i nema sta da kaze![]()
Ma sve je dobro, dok on Savez hvali
Jedan je da zabavlja tipove takve kao ti.A drugi da radi svoj posao na nacin koji dolikuje sportskom radniku i ne ebe majke drugim drzavama,repkama i to javno ili ne ''tinksira dok talkin abaut somting''.
Ali kako neko rece Don Kihotu ili Jeremiji jos niko nije dohakao.On i dalje ganja svoje vjetrenjace ili zali se na svoju 343 po redu bolest.
- cyprus
#1264 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja samo ne znam odakle crpite toliko materijala za davat tolike pluseve i minuse. Čovjek je tek počeo, znam da će se mišljenja mjenjat kako vjetar puše, tj. kako se rezultati budu kretali 
-
Corola
#1265 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kako ko.Neko ko razumije situaciju ce misliti isto i poslije pobijede kao i poslije poraza.
Samo ima i pojedinaca koji bi i nakon osvajanja Evropskog kupa rekli....''Sve je to u redu ali mi se ne svidja Papetova spika :-)Jeo bjelog luka a mlijeko nije popio.
Samo ima i pojedinaca koji bi i nakon osvajanja Evropskog kupa rekli....''Sve je to u redu ali mi se ne svidja Papetova spika :-)Jeo bjelog luka a mlijeko nije popio.
- Bosanski_kralj
#1266 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A šta vi očekujete, da ga svi vole, brane i na svaki njegov potez klimaju glavom.
Mnoge stvari, koje su Ćiri zamjerane u vezi Saveza, se Sušiću gledaju kroz prste. Ali pošto Sušiću ne smeta u radu sa reprezentacijom Savez, onda ne smeta ni meni. Ima potrebne uslove za rad, ima odlične i dobre igrače, i sve što je potrebno za plasman na EP. Ako se neplasiramo nikakvaga priča neće moći spasiti krivice za neuspjeh.
Ipak i pored sveg mi se čini da je mnogo bolji nego Ćiro, i da nismo prešli sa konja na magarca, kako su to neki govorili.
Mnoge stvari, koje su Ćiri zamjerane u vezi Saveza, se Sušiću gledaju kroz prste. Ali pošto Sušiću ne smeta u radu sa reprezentacijom Savez, onda ne smeta ni meni. Ima potrebne uslove za rad, ima odlične i dobre igrače, i sve što je potrebno za plasman na EP. Ako se neplasiramo nikakvaga priča neće moći spasiti krivice za neuspjeh.
Ipak i pored sveg mi se čini da je mnogo bolji nego Ćiro, i da nismo prešli sa konja na magarca, kako su to neki govorili.
- buzzer
#1267 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nadam se da pape prati ovog mujdzu. danas frajburg docekuje majnc u vrlo vaznoj utakmici za opstanak u bundesligi, a mensur bi trebao igrati od pocetka. mozda bi nam on bio rjesenje za desnu stranu, obzirom da salihamidzic nikako da posalje cvijece, bombonjere i izvinjenje mnogim forumasima sax-a i inim navijacima uvrijedjenim sto nije sam pobjedjivao sve redom, asistirajuci savezu pri prodaji antitalenata u drugu rusku ligu.
- Obuca9
#1268 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja se nešto ne sjećam da je Pape igdje izjavio da je Munib Ušanović pošten i nevin čovjek, te da to što su ustanove države BiH rekle suprotno, ništa ne važi.Bosanski_kralj wrote:A šta vi očekujete, da ga svi vole, brane i na svaki njegov potez klimaju glavom.![]()
- Bosanski_kralj
#1269 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To ni jedan normalan sportski radnik ne bi izjavio, a za Sušića mislim da je normalan.hz__semir wrote:Ja se nešto ne sjećam da je Pape igdje izjavio da je Munib Ušanović pošten i nevin čovjek, te da to što su ustanove države BiH rekle suprotno, ništa ne važi.Bosanski_kralj wrote:A šta vi očekujete, da ga svi vole, brane i na svaki njegov potez klimaju glavom.![]()
Mene je bila iznervirala njegova reakcija na moguće neigranje prijateljske utakmice u martu.
Ponavljam, da mi se generalno sviđa njegov rad, bar za ovih par mjeseci koliko je na poziciji selektora
- cyprus
#1270 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pih vama je kriterij šta naš selektor misli i ne misli o Ušanoviću
. Ja nikako da skontam što je to bitno 
-
Omerovim_Koracima
#1271 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mnogo levata na ovoj temi,ne iz fudbalskih razloga,vec klubskih i mrznji prema selektoru,jer je najveci igrach iz BiH a igro za najveci klub iz BiH FK. Sarajevo... Chist aljubomora nista vise... Vela havle
-
udrch
#1272 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape sljedeći vikend pravac Hoffenhaim..malo da pogledaš Ibiševića i Salihovića, a onda vas trojica poslije utakmice pod ruku onog Mujdžu i da ga vidimo protiv Švaba na desnom boku..
- Edin H.
#1273 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dijametralno suprotnoOmerovim_Koracima wrote:Mnogo levata na ovoj temi,ne iz fudbalskih razloga,vec klubskih i mrznji prema selektoru,jer je najveci igrach iz BiH a igro za najveci klub iz BiH FK. Sarajevo... Chist aljubomora nista vise... Vela havle
Mnogi hvale selektora iz razloga koje nemaju veze sa menadzerskim poslom - sto je igrao za FK Sarajevo, sto je poslije Mese bio najbolji bosanski igrac, sto je Bosnjak, sto je iz Zavidovica....
- lerdi
#1274 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Edin H. wrote:Dijametralno suprotnoOmerovim_Koracima wrote:Mnogo levata na ovoj temi,ne iz fudbalskih razloga,vec klubskih i mrznji prema selektoru,jer je najveci igrach iz BiH a igro za najveci klub iz BiH FK. Sarajevo... Chist aljubomora nista vise... Vela havle![]()
Mnogi hvale selektora iz razloga koje nemaju veze sa menadzerskim poslom - sto je igrao za FK Sarajevo, sto je poslije Mese bio najbolji bosanski igrac, sto je Bosnjak, sto je iz Zavidovica....
Kompleks kažem ja
- Obuca9
#1275 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Edin H. wrote:Dijametralno suprotnoOmerovim_Koracima wrote:Mnogo levata na ovoj temi,ne iz fudbalskih razloga,vec klubskih i mrznji prema selektoru,jer je najveci igrach iz BiH a igro za najveci klub iz BiH FK. Sarajevo... Chist aljubomora nista vise... Vela havle![]()
Fulio si temu: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... f=7&t=8729