Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
suspect_zero

#1251 Re: Teretana

Post by suspect_zero »

Odmor do iza Bajrama :-)
callmethebreeeze

#1252 Re: Teretana

Post by callmethebreeeze »

suspect_zero wrote:Odmor do iza Bajrama :-)
to?
:D
shape of despair

#1253 Re: Teretana

Post by shape of despair »

Kakvi su proizvodi od Steckera?
sitna.buranija

#1254 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

shape of despair wrote:Kakvi su proizvodi od Steckera?
Generalno pravilo je da opalis pretragu na googleu, ako ime proizvodjaca nije medju prva 3 rezultata - zao mi je :D
Takodjer, treba provjeriti ovu listu: http://www.bodybuilding.com/store/listingtop.htm
kone

#1255 Re: Teretana

Post by kone »

sitna.buranija wrote:
Generalno pravilo je da opalis pretragu na googleu, ako ime proizvodjaca nije medju prva 3 rezultata - zao mi je :D
Takodjer, treba provjeriti ovu listu: http://www.bodybuilding.com/store/listingtop.htm
Ispade sad sci mentor tarach neki :)(mislim na njihov whey excel)
sitna.buranija

#1256 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

kone wrote:
sitna.buranija wrote:
Ispade sad sci mentor tarach neki :)(mislim na njihov whey excel)
Sta znaci tarach? Pozitivno il negativno :?
kone

#1257 Re: Teretana

Post by kone »

Pa truba,kanta itd...jednostavno los whey :) ...
sitna.buranija

#1258 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

kone wrote:Pa truba,kanta itd...jednostavno los whey :) ...
I jeste.
kone

#1259 Re: Teretana

Post by kone »

sitna.buranija wrote:
I jeste.
A sta mu fali onda i koji valja na ovom nasem trzistu i gdje se moze nabaviti i po kojoj cijeni :)
shape of despair

#1260 Re: Teretana

Post by shape of despair »

Kupio sam N.O Overdrive od Six Star Muscle.Neki ga hvale neki kude,vidjetcemo
sitna.buranija

#1261 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

kone wrote:
sitna.buranija wrote:
I jeste.
A sta mu fali onda i koji valja na ovom nasem trzistu i gdje se moze nabaviti i po kojoj cijeni :)
Sumnja u kvalitet (probaj naci sci-mentor na onom spisku), vjerovatno ispodprosjecan aminokiselinski profil i vjerovatno niza kvaliteta proizvodnje. Ima Dymatize, Optimum... koji su provjereno vrh ponude ali je cijena dosta visoka. Ko moze, nek nabavlja iz americkog PX-a.
kone

#1262 Re: Teretana

Post by kone »

Mislim da optimum ima uzeti na skenderiji,ali nisam siguran.....Ne zna covjek vise ni sta da uzima....Vjerovatno cu se ja vratiti na staru provjerenu od Weidera protein 80,u kombinaciji sa bcaa...Samo podebljati dobro i nema zime :)
sitna.buranija

#1263 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

kone wrote:Mislim da optimum ima uzeti na skenderiji,ali nisam siguran.....Ne zna covjek vise ni sta da uzima....Vjerovatno cu se ja vratiti na staru provjerenu od Weidera protein 80,u kombinaciji sa bcaa...Samo podebljati dobro i nema zime :)
BCAA je obicno porez na budale, dosta je skupo izdvajanje istih iz wheya, a prakticki dobivas samo 3 aminokiseline... Esencijalnih aminokiselina ima jos 5, a valin, leucin i izoleucin cine nekih 30-ak posto bjelancevina u misicu. Stipu to, kupi vise wheya :wink:

Ali na kraju, sve je to u pet deka... dodje lik sa boljom genetikom i bicepsom radi ono sto ti benchas, a odrastao na bureku i kajmaku. :lol: Kupi ono sto je jeftinije, ja bih mozda i uzeo Scitec, ali su mi toliko iritantni debili sa teretana.ba ("najbolji whey Allaha mi", "nabildo sam se za tri mjeseca", "odmah uocavam promjene", "garantujem 7 kila misica za godinu dana", "buraz kupi to neces se zajebat") da jednostavno prave anti-reklamu.
kone

#1264 Re: Teretana

Post by kone »

sitna.buranija wrote:
kone wrote:Mislim da optimum ima uzeti na skenderiji,ali nisam siguran.....Ne zna covjek vise ni sta da uzima....Vjerovatno cu se ja vratiti na staru provjerenu od Weidera protein 80,u kombinaciji sa bcaa...Samo podebljati dobro i nema zime :)
BCAA je obicno porez na budale, dosta je skupo izdvajanje istih iz wheya, a prakticki dobivas samo 3 aminokiseline... Esencijalnih aminokiselina ima jos 5, a valin, leucin i izoleucin cine nekih 30-ak posto bjelancevina u misicu. Stipu to, kupi vise wheya :wink:

Ali na kraju, sve je to u pet deka... dodje lik sa boljom genetikom i bicepsom radi ono sto ti benchas, a odrastao na bureku i kajmaku. :lol: Kupi ono sto je jeftinije, ja bih mozda i uzeo Scitec, ali su mi toliko iritantni debili sa teretana.ba ("najbolji whey Allaha mi", "nabildo sam se za tri mjeseca", "odmah uocavam promjene", "garantujem 7 kila misica za godinu dana", "buraz kupi to neces se zajebat") da jednostavno prave anti-reklamu.
Ne zna covjek vise ni sta da kupuje od te propagande i antipropagande...Jedino ono sto ti je davalo rezultate,to treba uzimati i zanemariti svu ostalu pricu...Konkretno,meni je pomagao Weiderov protein 80 u kombinaciji sa bcaa,kao i weiderov Zell volume sa bcaa..
callmethebreeeze

#1265 Re: Teretana

ja sam danas morao zbaciti sa sebe sipku na kojoj je bilo sto kila, dok sam radio cucnjeve. po prvi put sam bio u nekoj cudnoj polusmith masini, drzaci za sipku su dugi, a ja kreten stao preblizu, pa je sipka udarila u drzace kad sam isao ka gore... :-) :-) :-) sreca pa je sve dobro zavrsilo, i po mene i po masinu. :D
Irelevantan

#1266 Re: Teretana

Post by Irelevantan »

callmethebreeeze wrote:ja sam danas morao zbaciti sa sebe sipku na kojoj je bilo sto kila, dok sam radio cucnjeve. po prvi put sam bio u nekoj cudnoj polusmith masini, drzaci za sipku su dugi, a ja kreten stao preblizu, pa je sipka udarila u drzace kad sam isao ka gore... :-) :-) :-) sreca pa je sve dobro zavrsilo, i po mene i po masinu. :D

Ja nikada nisam čučanj radio na tim smith mašinama, nekako mi nije prirodno...samo slobodni utezi...bilo je nekih mašina koje ko fol trebale da zmijene čučanj..al bogami slabo :sad: ...ništa bez klasike.
callmethebreeeze

#1267 Re: Teretana

Irelevantan wrote:
callmethebreeeze wrote:ja sam danas morao zbaciti sa sebe sipku na kojoj je bilo sto kila, dok sam radio cucnjeve. po prvi put sam bio u nekoj cudnoj polusmith masini, drzaci za sipku su dugi, a ja kreten stao preblizu, pa je sipka udarila u drzace kad sam isao ka gore... :-) :-) :-) sreca pa je sve dobro zavrsilo, i po mene i po masinu. :D

Ja nikada nisam čučanj radio na tim smith mašinama, nekako mi nije prirodno...samo slobodni utezi...bilo je nekih mašina koje ko fol trebale da zmijene čučanj..al bogami slabo :sad: ...ništa bez klasike.
ma i ja radim na slobodnim utezima, ali nisam u svojoj teretani, vec u jednoj gdje sve napucano i svaka mi je masina cudna. htio sam probati ovu jer je nikada prije nisam vidio. to je masina na kojoj u biti mozes raditi sve vjezbe, jer sipku mozes spustati i dizati kako hoces posto je drze dvije vertikalne sipke. eh, sad caka je da se de dvije vertikalne sipke krecu jer masina ima nosace i naprijed i nazad. nadam se da je sad jasno. :D
sitna.buranija

#1268 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

Ma to neki ludi power rack :)
callmethebreeeze

#1269 Re: Teretana

sitna.buranija wrote:Ma to neki ludi power rack :)
mah, ne znam sta je, pokusacu vidjeti kako se zove masina, pa cu je potraziti na netu. meni je treba vidjeti da se ulaze, ali nekada bezze bacaju pare. imaju postolje koje se ne moze razvlaciti i na kojem mozes samo raditi bench, drugo je napravljeno samo za kosi bench. meni je to glupost, najdraza mi je ona sprava gdje se sipka moze spustati i dizati kako hoces.
Neelix

#1270 Re: Teretana

Post by Neelix »

maloprije je bila prica o preparatima :D neko rece da sci-mentor ne valja...ja koristim njihov anabolic milk matrix :) evo drugo pakovanje...poskup je (1,2kg 69KM), i pise da se treba uzimati 2x na dan (sto bi znacilo da pakovanje potrosis za 10 dana)...ja ga medjutim uzimam samo poslije treninga...znaci 3-4 x sedmicno, i prezadovoljan sam :) ista mi je kilaza, samo sto se stomak prepolovio, a misici gore uduplali :-)
sitna.buranija

#1271 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

Neelix wrote:maloprije je bila prica o preparatima :D neko rece da sci-mentor ne valja...ja koristim njihov anabolic milk matrix :) evo drugo pakovanje...poskup je (1,2kg 69KM), i pise da se treba uzimati 2x na dan (sto bi znacilo da pakovanje potrosis za 10 dana)...ja ga medjutim uzimam samo poslije treninga...znaci 3-4 x sedmicno, i prezadovoljan sam :) ista mi je kilaza, samo sto se stomak prepolovio, a misici gore uduplali :-)
Uduplali za tih 2 mjeseca uzimanja? Jesil dobro mjerio, mozda su se triput povecali? :-)
Ljudi, suplementi nisu steroidi da ih "osjetis" da ti radi - takav sud se moze donijeti samo dugorocno. Udrite po mesu, rizi i povrcu ba :-D
Neelix

#1272 Re: Teretana

Post by Neelix »

dobro ba, ne kontas metaforu :D nisu se uduplali naravno, ali ovakve nisam nikad imao, a trenirao sam i duze periode nego sad.
am_staff

#1273 Re: Teretana

Post by am_staff »

Da nisu teretana.ba botovo napali ovaj forum :(
callmethebreeeze

#1274 Re: Teretana

sitna.buranija wrote:
Neelix wrote:maloprije je bila prica o preparatima :D neko rece da sci-mentor ne valja...ja koristim njihov anabolic milk matrix :) evo drugo pakovanje...poskup je (1,2kg 69KM), i pise da se treba uzimati 2x na dan (sto bi znacilo da pakovanje potrosis za 10 dana)...ja ga medjutim uzimam samo poslije treninga...znaci 3-4 x sedmicno, i prezadovoljan sam :) ista mi je kilaza, samo sto se stomak prepolovio, a misici gore uduplali :-)
Uduplali za tih 2 mjeseca uzimanja? Jesil dobro mjerio, mozda su se triput povecali? :-)
Ljudi, suplementi nisu steroidi da ih "osjetis" da ti radi - takav sud se moze donijeti samo dugorocno. Udrite po mesu, rizi i povrcu ba :-D
slazem se.
:D

ovo je ona masina o kojoj smo pricali neki dan.

Image
Irelevantan

#1275 Re: Teretana

Post by Irelevantan »

Interesantna mašina...kod nas je još nisam vidio ..
Post Reply