Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- kiky
#1251 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
fahro če ubrzat raspad sda ...
i to je jedina stvar koja če da se desi na narednim izborima ...
silajđiču bi najbolje bilo da koalira sa sdp-om ili, još bolje, sa bps-om ...
i to je jedina stvar koja če da se desi na narednim izborima ...
silajđiču bi najbolje bilo da koalira sa sdp-om ili, još bolje, sa bps-om ...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1252 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ne mislim da će uzeti toliko glasova SDA, koliko SBIH i gotovo cijelo biračko tijelo Seferove stranke, tadi porijekla glasača.
SDA ima već tradicionalan glas i mislim da Fahro tu neće uzeti koliko na nestabilnoj SBIH i BPS.
SDA ima već tradicionalan glas i mislim da Fahro tu neće uzeti koliko na nestabilnoj SBIH i BPS.
-
pure_love
#1253 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
u ostalom ima tu i onih koji su do sada bili "neglasaci",takvi ce mahom dati novoj osobi glas(ffahri)
-
spokojan
#1254 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ma ja ... pa prvi ce hilmo i mujo glasati za fahra, ako him se bude dalo otici do biralista.pure_love wrote:u ostalom ima tu i onih koji su do sada bili "neglasaci",takvi ce mahom dati novoj osobi glas(ffahri)
- ultima_palabra
#1255 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Znaju svakakve čike obećavat svašta, samo se ne saginji previšealternativni wrote:Ja sam pred zadnje izbore zelio cuti sta nude u S za BiH. Stoga sam otisao na sastanak njihove omladine i tamo su insistirali da potpisem clanstvo ako zelim uci na sastanak. To ne znaci da sam glasao za njih ako sam se potpisao na neki kartoncic.
Ako mi bude dosadno pred iduce izbore vjerovatno cu otici i do Fahrine stranke da vidim sta obecavaju, koji im je plan i program. Vjerovatno ce me i oni natjerati da se potpisem, ali... Glas na izborima je nesto skroz drugo.
Eki u dvije smjeneatheist wrote:Stranka mladih BiH prišla Radončiću
Rukovodstvo i više od hiljadu mladih pristupilo Savezu za bolju budućnost BiH...
08.10.2009. 08:32
Rukovodstvo Pokreta mladih - Stranka mladih BiH na sinoćnjoj sjednici Predsjedništva donijelo je jednoglasnu odluku da se kolektivno priključe Savezu za bolju budućnost BiH, potvrdio nam je nakon sjednice Jasmin Vedran Mehičević, predsjednik Pokreta mladih - Stranke mladih BiH.
- Odmah nakon objave o formiranju Saveza inicirali smo kolektivno priključenje SBB-u te smo proteklih deset dana na terenu provjeravali kakav stav o tome ima naše članstvo. Kako smo dobili skoro stopostotnu podršku, donijeli smo odluku o kolektivnom priključenju Savezu za bolju budućnost BiH - rekao je Mehičević.
Kao ključni razlog za donošenje takve odluke on je naveo programsku podudarnost.
- Jačanje ekonomije, javni radovi, zapošljavanje i jačanje države u cijelosti, njen evropski prosperitet uz aktiviranje mladih ljudi u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti BiH, naši su, a i ciljevi Saveza za bolju budućnost BiH. Mislimo da je prava prilika i način da se ti ciljevi realiziraju biti dio tima koji predvodi Fahrudin Radončić, koji je dokazao da vjeruje i daje priliku mladima - rekao je Mehičević.
Inače, Pokret mladih - Stranka mladih BiH ima 1.500 registriranih članova, a na posljednjim lokalnim izborima osvojila je tri puta više glasova.
SBB primio više hiljada pristupnica
Za samo nekoliko dana otkako je počelo potpisivanje pristupnica za učlanjenje u Savez za bolju budućnost BiH, prema podacima stručnih službi te stranke u osnivanju, u SBBBiH je pristupilo najmanje 30.000 članova, a s terena se još prikupljaju listići koji se broje u dvije smjene(![]()
![]()
). Rukovodstvo procjenjuje da u ovom trenutku postoji blizu 50.000 potpisanih pristupnica.
- Fair Life
#1256 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Poslusnik do poslusnika... KOS-ovske bitange.mima wrote:Koliko samo poslusnika ima Miskovic..............Prpa.ba wrote:Miskovic trazi ucinak od svog poslusnika.zagazaga wrote:il' ga je neko dobro pričepio

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1257 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Milo i FaHro....nas dva brata oba ratu...pardom cigara,cigara hajmo vamo cigara..

Vino piju nane
vino piju nane
age sarajlije
(2x)
Na Ilidzi nane
na Ilidzi nane
pokraj Sarajeva
(2x)
Sluzila ih nane
sluzila ih nane
sarajka djevojka
kako kome nane
kako kome nane
case dodavase
(2x)
Svaki joj se nane
svaki joj se nane
kaput dopadase
Progovara nane
progovara nane
sarajka djevojka
ako moram nane
ako moram nane
tudja sluga biti
(2x)
Ja ne mnoram nane
ja ne moram nane
svakom ljubav biti

jesam najmanji al sam najbogatiji

ajkula Ćapila ajkulu

JA i moj predCednik

Ja i moj nekad predCednik...

MOJ doživotni predCednik...
Bosanski Berlusconi s reisovom potporom

-
pure_love
#1258 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
joj sad kad ga vidjeh zajedno s Alijom i Dinom Merlinom 100% moram glasati za njega1!!:)
- Banksy
-
gazela_t
#1260 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Radončić 
Danas pročitah veliki broj postova, i ne mogu se začuditi broju onih negativnih .....
To što lik ima novaca, šta je u tome loše
Lično perferiram da me vodi neko ko je sit, a ne ..........
Uvijek se sjetim stare nanine " ne dao Bog fukari vlast u ruke".
Mišljenja sam da smo se kojekakve fukare nagledali u ovih 15 godina,i ..
To što je lik dobio milion od Alije, šta je loše u tome!?
Lik dobio, i iskoristio svoju šansu.
Koliko me sjećanje služi, dobili su ih i SB i Dani, i ini....i oni su je iskoristili-na svoj način...
Dakle, ne želeći ulaziti u polemiku oko toga da li su dobijenu lovu iskoristili pogrešno ili ispravno, ali jedno je sigurno- iskoristili su je onako kako su mislili da će im donijeti najviše koristi.
Radončić od svojih napravio imperiju.......i
U čemu ljudi vidite problem, ne kontam!?
Čovjek procijenio momenat i odlučio napraviti stranku.
Kako god, ali mu niko ne može spočitati uspjeh u svemu što je započeo.
Lično, nemam razloga ne vjerovati da će tako i nastaviti.
Lik dobro izgleda, pismeno govori, ima "ono nešto", ima stav, ima m...., zna kako se pametno razračunati sa neprijateljem, neovisan od bilo koga i bilo čega ( osim, možda svoje sujete ),nije beznačajan, neko koga se ne može ignorirati-pa čak i da hoćeš, umije se nametnuti...... ima sve što je potrebno!!
Ono sa čim se slažem sa većinom forumaša koji su komentirali , jeste uključivanje Adnana Terzića u kompletnu priču.
Mislim da je čovjek promašen slučaj, sa prepotencijom koja nema utemeljenja...ukratko produkt PR-a kojeg je plaćao državnim parama. Naravno, svaka mu čast što je na vrijeme spoznao da mu je potrebna velika podrška PR-a ( što su papci prije njega smatrali bespotrebnim ), ali nije sve u pakovanju Adnane....
Samo se iskreno nadam da nije uspio nagovoriti Radončića da uzme usluge njegovog PR , jer boga pitaj kakve ćemo sve pikanterije o Radončiću imati priliku čuti......
Nego ljudi, možda ne bi bilo loše da, za promjenu, svi se uključimo u kakvu političku stranku-pa možda ovako svi u kompletu kod Radončića, pa da direktnim djelovanjem i iznošenjem svih pitanja i kritika koje imamo, pokušamo nešto napraviti...
Možda se iznenadimo
Danas pročitah veliki broj postova, i ne mogu se začuditi broju onih negativnih .....
To što lik ima novaca, šta je u tome loše
Mišljenja sam da smo se kojekakve fukare nagledali u ovih 15 godina,i ..
Koliko me sjećanje služi, dobili su ih i SB i Dani, i ini....i oni su je iskoristili-na svoj način...
Dakle, ne želeći ulaziti u polemiku oko toga da li su dobijenu lovu iskoristili pogrešno ili ispravno, ali jedno je sigurno- iskoristili su je onako kako su mislili da će im donijeti najviše koristi.
Radončić od svojih napravio imperiju.......i
Lik dobro izgleda, pismeno govori, ima "ono nešto", ima stav, ima m...., zna kako se pametno razračunati sa neprijateljem, neovisan od bilo koga i bilo čega ( osim, možda svoje sujete ),nije beznačajan, neko koga se ne može ignorirati-pa čak i da hoćeš, umije se nametnuti...... ima sve što je potrebno!!
Ono sa čim se slažem sa većinom forumaša koji su komentirali , jeste uključivanje Adnana Terzića u kompletnu priču.
Mislim da je čovjek promašen slučaj, sa prepotencijom koja nema utemeljenja...ukratko produkt PR-a kojeg je plaćao državnim parama. Naravno, svaka mu čast što je na vrijeme spoznao da mu je potrebna velika podrška PR-a ( što su papci prije njega smatrali bespotrebnim ), ali nije sve u pakovanju Adnane....
Samo se iskreno nadam da nije uspio nagovoriti Radončića da uzme usluge njegovog PR , jer boga pitaj kakve ćemo sve pikanterije o Radončiću imati priliku čuti......
Nego ljudi, možda ne bi bilo loše da, za promjenu, svi se uključimo u kakvu političku stranku-pa možda ovako svi u kompletu kod Radončića, pa da direktnim djelovanjem i iznošenjem svih pitanja i kritika koje imamo, pokušamo nešto napraviti...
Možda se iznenadimo
-
harisson
#1261 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
gazela_t wrote:Radončić
Danas pročitah veliki broj postova, i ne mogu se začuditi broju onih negativnih .....![]()
To što lik ima novaca, šta je u tome loše![]()
Mišljenja sam da smo se kojekakve fukare nagledali u ovih 15 godina,i ..![]()
Radončić od svojih napravio imperiju.......iU čemu ljudi vidite problem, ne kontam!?
![]()
Samo se iskreno nadam da nije uspio nagovoriti Radončića da uzme usluge njegovog PR , jer boga pitaj kakve ćemo sve pikanterije o Radončiću imati priliku čuti......![]()
Možda se iznenadimo
Svaka cast za post. 14 godina su ovi sto se protive Radoncicu imali priliku da izaberu ljude za koje misle da su podobni. I sta se desilo sa BIH ? Nikad
u goroj situaciji od rata... Radoncic je covjek koji ima viziju, razmislja na drugaciji nacin i ima iza sebe rezultate.. Osim toga ne boji se nikoga..Slusao sam njegov intervju na OBN-u (moze se i na youtube pogledati) i svaka mu je na mjestu..
Ima dovoljno veza u regiji da ekonomski moze ojacati ovu drzavu .. Razmijslja na pravi nacin..Bosna samo pametnom politikom moze naprijed u ovom ovakvom okruzenju.. Nerazumnost i tvrdoglavost ce nas samo jos vise gurnuti dole...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1262 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
@ gazela @ harisson,oboje imaju sve skupa tri posta
hmmmm,interesantno
Nesto mi je puno ovih sto Fahru podrzavaju sa 1....3...8 postova,tj. novoregistrovanih.
Slucajno???
Nesto bas nebih rekao
. samo me zanima koliko ce biti ovih "novih kolacica" mjesec-dva pred izbore

Nesto mi je puno ovih sto Fahru podrzavaju sa 1....3...8 postova,tj. novoregistrovanih.
Slucajno???
Nesto bas nebih rekao
- Neelix
#1263 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
sta hos da kazes?
naprijed fahro! 
-
harisson
#1264 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Eh evo sad imamo 4-LIBERO- wrote:@ gazela @ harisson,oboje imaju sve skupa tri postahmmmm,interesantno
![]()
Slucajno???
Nesto bas nebih rekao. samo me zanima koliko ce biti ovih "novih kolacica" mjesec-dva pred izbore
![]()
![]()
Nije mi jasno kako ne dodjete pameti vise..Ko je tebi dobar ?? Haris, Tihi, Zlatko ?? Hajde da cujemo...
Ja dolazim na SA-x , procitam par clanaka, malo pogledam po forumu i onda me dotakne ova tema jer sam jednostavno vidio
covjeka koji ima viziju i ono sve sto treba Bosnjacima dole....
Najbolje je Mesa rekao o Bosancima..Iako se ovo najvise odnosi na Bosnjake...
"Pametni su ovo ljudi. Primaju nerad od Istoka, ugodan život od Zapada; nikuda ne žure, jer sam život žuri, ne zanima ih da vide šta je iza sutrašnjeg dana, doći će što je određeno, a od njih malo šta zavisi; zajedno su samo u nevoljama, zato i ne vole da često budu zajedno; malo kome vjeruju, a najlakše ih je prevariti lijepom riječi; ne liče na junake, a najteže ih je uplašiti prijetnjom; dugo se ne osvrću ni na što, svejedno im je što se oko njih dešava, a onda odjednom sve počne da ih se tiče, sve isprevrću i okrenu na glavu, pa opet postanu spavači, i ne vole da se sjećaju ničeg što se desilo; boje se promjena jer su im često donosile zlo, a lako im dosadi jedan čovjek makar im činio i dobro. Čudan svijet, ogovara te a voli, ljubi te u obraz a mrzi te, ismijava plemenita djela a pamti ih kroz mnoge pasove, živi i nadom i sevapom i ne znaš šta nadjača i kada."
- respo
#1265 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
imam i ja viziju samo mi niko nije dao milion nisam se od tog miliona gurao u svaki moguci supak kad kako koi vjetar duva
nemam repova iz onog sistema
nemam mutnu sliku o drzavljanstvu
nemam namjeru da stupanjem u politiku legalizujem ono sto sam proslih 16 godina grncio po kojekakvim skupovima dogovorima talovima itd
nemam repova iz onog sistema
nemam mutnu sliku o drzavljanstvu
nemam namjeru da stupanjem u politiku legalizujem ono sto sam proslih 16 godina grncio po kojekakvim skupovima dogovorima talovima itd
- bogoljub
#1266 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Iskreno, veoma mi je drago sto je Radončić koraknuo u svijet politike! Zašto?
E to ni ja ne znam!
Moguće, prosto, iz razloga učmalosti bosanskih političkih vođa (SDA i za BIH ponajviše).
E to ni ja ne znam!
Moguće, prosto, iz razloga učmalosti bosanskih političkih vođa (SDA i za BIH ponajviše).
- zovemsecrveni
#1267 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Last edited by zovemsecrveni on 09/11/2011 22:44, edited 1 time in total.
-
gazela_t
#1268 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Libero-LIBERO- wrote:@ gazela @ harisson,oboje imaju sve skupa tri postahmmmm,interesantno
![]()
Slucajno???
Nesto bas nebih rekao. samo me zanima koliko ce biti ovih "novih kolacica" mjesec-dva pred izbore
![]()
![]()
Ok..... logičan zaključak, logičan komentar, što jes jes...
Mada, suviše predvidiv, i ne imajući namjeru nikoga vrijedjati, suviše plitak....
Upravo činjenica sam u poziciji potrebe da nešto prokomentarišem, i to baš na ovu temu, meni govori o pozitivnom aspektu uključivanja Radončića u politiku.
Nakon mnogo godina, vidim nekoga za koga se ne bih ( niti intelektualno, niti kao gradjanin ove zemlje, niti kako god hoćeš..... ) stidjela reći da ga politički slijedim.
Eto,Libero, to je moj stav....i jako mi je žao što u svemu većina ljudi vidi neku "zavjeru" i neki "plan", jer nam to govori u kakvom smo sr..nju, da naprosto ne možemo povjerovati da nam se možda može šta i pozitivno desiti...
Možda je takav stav i opravdan ( jašta neg, kada se osvrnemo i vidimo horor u kojem smo živjeli i živimo
-
brucos7
#1269 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro je dno dna!!!! 
- Fair Life
#1270 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Prije bih rekao da je 'duplo dno' ...brucos7 wrote:Fahro je dno dna!!!!
- simonese
#1271 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-LIBERO- wrote:@ gazela @ harisson,oboje imaju sve skupa tri postahmmmm,interesantno
![]()
Slucajno???
![]()
![]()
ebiga,ovi placenici SDA-a i SDP-a su od samo pocetka tu tako da je normalno da imaju vise komentara
no sikiriki,nikakvog hajra od ove intrenetgerile
- RkeKoke
#1272 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro je pravi dingospo u Podgorici!
- Fair Life
#1273 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
I Milo je Djukanovic...RkeKoke wrote:Fahro je pravi dingospo u Podgorici!
-
forza milan
#1274 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Evo samo jedna crtica iz Fahrine price na famoznoj press konferenciji.
Kaze Fahro, nedavno je potpisan projekat Nabucco i da je BiH imala sansu da se prikljuci na ovu gasnu mrezu i da ju je propustila zbog indolencije nasih politicara. BiH nema nikakve veze sa Nabuccom, ali eto, uzmimo da ovo mozda i jest ovako.
Potom kaze da je gasovod trebao ici kroz nasu drzavu i to od Foce do Jajca i odmah nako toga navodi moguce benefite za BiH od tog gasovoda i kaze: "Mogli smo naplacivati tranziciju gasa Evropskoj Uniji." Genijalno!
Od ovog je genijalnije samo kada se na ovu pricu uhvati obrazovani gradjanin Bosne i HErcegovine. A nazalost vidimo da se hvataju. Da nam je Bog na pomoci.
Kaze Fahro, nedavno je potpisan projekat Nabucco i da je BiH imala sansu da se prikljuci na ovu gasnu mrezu i da ju je propustila zbog indolencije nasih politicara. BiH nema nikakve veze sa Nabuccom, ali eto, uzmimo da ovo mozda i jest ovako.
Potom kaze da je gasovod trebao ici kroz nasu drzavu i to od Foce do Jajca i odmah nako toga navodi moguce benefite za BiH od tog gasovoda i kaze: "Mogli smo naplacivati tranziciju gasa Evropskoj Uniji." Genijalno!
Od ovog je genijalnije samo kada se na ovu pricu uhvati obrazovani gradjanin Bosne i HErcegovine. A nazalost vidimo da se hvataju. Da nam je Bog na pomoci.
-
VjecitiStudent
#1275 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
forza milan wrote:Evo samo jedna crtica iz Fahrine price na famoznoj press konferenciji.
Fahro je nenadjebiv.
Nabucco bi EU radije provukla kroz srediste zemlje, no kroz BiH. Ne zbog toga sto nas mrze, vec iz jednostavnog razloga sto ne zele da im jednog dana neki bradonja u Zvorniku ili dedo u Kladnju odvrcu i zavrcu ventile po zelji.