Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
Duka Dizel II

#1251 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Škobo Habu wrote: 30/04/2020 14:51 Neki dan sam pročitao intervju sa Nikolaidisom, u kom se dotakao i tog mentaliteta sa Cetinja. Ispričao je to kroz vic, i to poprilično morbidan:

Kaže došla dječija ekskurzija u obilazak Cetinja.
Izašli iz autobusa i pitaju prvog koga su vidjeli, nekog Crnnogorca zavaljenog u hladu granapa sa pivom u ruci, gdje je Njegošev mauzolej?
Gleda on u njih škiljeći, pa ih upita:

- Odakle ste vi?

-Iz Kragujevca.

-Pa, zar vas još ima živi?
Daj link da vidim šta piše debeli gmaz
RunnerX

#1252 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Ovako radi ozbiljna Vlada,

Škobo Habu

#1253 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Škobo Habu »

Duka Dizel II wrote: 30/04/2020 15:34
Daj link da vidim šta piše debeli gmaz
Čuj gmaz?

Za dalje se sam snađi: https://issuu.com/dijana.pendelic/docs/book-01-10-04/64
General War

#1254 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

Image

:lol:
radostan dan

#1255 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

dobar dan drugari...čitam, bilo je uzbudljivo ovih dana, doduše ne na ovoj temi već na drugima. šta kaže, bilo se pod drugim nikovima, malo hb forum, malo ovo malo ono...

jeNa pozdravna numera kao uvod-

nijesam zadovoljan, tanko ste pisalo ovih dana mog odsustva, dok se ja borim protiv pandemije u korist entiteta, bih i balkanskog poluostrva. iL poluotoka, kako si već ko preferira.
nema se šta pročitat...prosto se čovjek uželi, čak i onih nesretnijh tekstova što lijepi drug runer, i njegovih još nesrećnijih zaključaka.

nijeste mi kamaradi moji odgovorili na pitanje...samo smajliji, a Fala bogu, širok im je izbor, mogu misliti koja dilema i mentalni napor se rabi pri odabiru istih kao riplej i kontraargument.

i šta kaže štokholmska zona zamfirska, radostan dan citirao kačavendu??? pa se plete oko nogu retorički jačeg od sebe, sve iščekujući pohvalu i maženje po glavi.
e moj druže moderatorski, izgleda raspust totalni... :mrgreen: neima veze, nek smo mi živi i zdravi.

nego ovo za bosanske patriotske pjesme u kafićima na cetinju devedesetreće...istina.
ja znam petoricu dobrovoljaca u redovima abih iz katunske nahije.
Škobo Habu

#1256 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Škobo Habu »

radostan dan wrote: 01/05/2020 13:08

nego ovo za bosanske patriotske pjesme u kafićima na cetinju devedesetreće...istina.
Pored Vešovića, ko još?
RunnerX

#1257 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Na sjednici Opštinskog operativnog tima za zarazne bolesti, konstatovano je da je epidemiološka situacija u Nikšiću odlična, kao i na nivou Crne Gore, što potvrđuje i ublažavanje mjera od strane Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti. Istaknuto je da je otpočelo masovno testiranje i svi zainteresovani građani se mogu testirati.
Ne šale se Crnogorci.
General War

#1258 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

radostan dan wrote: 01/05/2020 13:08 dobar dan drugari...čitam, bilo je uzbudljivo ovih dana, doduše ne na ovoj temi već na drugima. šta kaže, bilo se pod drugim nikovima, malo hb forum, malo ovo malo ono...

jeNa pozdravna numera kao uvod-

nijesam zadovoljan, tanko ste pisalo ovih dana mog odsustva, dok se ja borim protiv pandemije u korist entiteta, bih i balkanskog poluostrva. iL poluotoka, kako si već ko preferira.
nema se šta pročitat...prosto se čovjek uželi, čak i onih nesretnijh tekstova što lijepi drug runer, i njegovih još nesrećnijih zaključaka.

nijeste mi kamaradi moji odgovorili na pitanje...samo smajliji, a Fala bogu, širok im je izbor, mogu misliti koja dilema i mentalni napor se rabi pri odabiru istih kao riplej i kontraargument.

i šta kaže štokholmska zona zamfirska, radostan dan citirao kačavendu??? pa se plete oko nogu retorički jačeg od sebe, sve iščekujući pohvalu i maženje po glavi.
e moj druže moderatorski, izgleda raspust totalni... :mrgreen: neima veze, nek smo mi živi i zdravi.

Nisi ti, vec to meni siju ovi iz zajednickog stozera, ja citirao Klix, ovi kacavenda pa kacavenda sa gospojom na celu. :D
radostan dan

#1259 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

znam ja dobro kome pišem i što pišem... a znaju i oni.
:mrgreen: samo veselo.
Bloo
Globalna šefica

#1260 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Bloo »

Idite tucajte se jajima...
radostan dan

#1261 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

...ko ih ima.
RunnerX

#1262 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Bloo wrote: 01/05/2020 15:56 Idite tucajte se jajima...
Neće više da rizikuju nakon lizanja kašika.
General War

#1263 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

Bloo wrote: 01/05/2020 15:56 Idite tucajte se jajima...
Image
LBVIEW

#1264 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Nije sramota dva- tri puta procitati, ono ako su ti kognitivne sposobnosti ogranicene :mrgreen:, vec je ista plasirati neprovjerene informacije na forumu, sto je pojedinim poput "tetke" iz Niksica postala ustaljena praksa, jos od vremena kad se drvilo o "izbacivanju Srba iz Ustava" prije balvanijade, ili, recimo o "napustenim" katolickim samostanima u Crnoj Gori, koje je, jel'te da ne propadaju :lol: , prisvojila SPC.
Sto se pisanja pod drugim nikom na HB tice, i ne cudi me, tako ti je ideoloski drug Ciko na istom prosipao mrznju prema Bosnjacima, a ovdje pricao drugu pricu.
Sucim ces pred Milosa, jado? :pisnuo:
radostan dan

#1265 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

ja sam uvijek govorio...prvo T terapija, pa onda T tastatura.

nego, jesul ovo mrski mantijaši spc-a prerušeni u odore druge vjere, da naude istoj?
Image

Sarajevo / Vjernici klanjali džumu u džamiji Ferhadija, policija intervenirala

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kanton Sarajevo danas su morali intervenirati u džamiji Ferhadija u Sarajevu, jer se veći broj vjernika okupio na džuma namazu.

Kako su za Radiosarajevo.ba potvrdili iz MUP-a KS, pripadnici policije su dobili dojavu da se veći broj vjernika nalazi u prostoru unutar džamije i haremu na džumi, te su iz tog razloga pozvani da interveniraju u strahu od "širenja koronavurisa", s obzirom na to da su u Federaciji BiH na snazi mjere zabrane okupljanja u vjerskim objektima.

"Pripadnici MUP-a KS su nakon dojave intervenirali i u unutar vjerskog objekta su zatekli 15, a izvan 73 osobe. O svemu što se danas dešavalo u džamiji Ferhadija, pripadnici MUP-a KS koji su bili na mjestu događaj sačinit će izvještaj. MUP KS će nakon toga postupiti po mjerama koje su trenutno na snazi", dodali su za naš portal iz MUP-a KS.
LBVIEW

#1266 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Tipicno, ad hominem kad te uhvate u lazi. :lol:
A, vidis ove na temi niko ne brani, za razliku od litijasa.
General War

#1267 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

LBVIEW wrote: 01/05/2020 17:28 Tipicno, ad hominem kad te uhvate u lazi. :lol:
A, vidis ove na temi niko ne brani, za razliku od litijasa.
Ne vidjoh da ih iko i pomenuo od vas :lol:
LBVIEW

#1268 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Mozda zato sto nisu tema?
radostan dan

#1269 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

LBVIEW

#1270 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Nista novo, navikli smo na salonsko podmetanje i relativizaciju.
Bloo
Globalna šefica

#1271 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Bloo »

LBVIEW wrote: 01/05/2020 17:39 Nista novo, navikli smo na salonsko podmetanje i relativizaciju.
7 dana
Dodije i virtuelni patriotizam iz Švecke i nemaštovito prozivanje i Bogu i narodu.
radostan dan

#1272 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

nije tema? šta je tema, ustavne promjene i pobuna srba iz krajine? ok, da vidimo šta kažu braća hrvati:

a)...
25. srpnja 1990. - Sabor proglasio državnu suverenost RH

Proglašenjem amandmana na Ustav dotadašnje Socijalističke Republike Hrvatske, prvi je višestranački i demokratski Sabor u Zagrebu 25. srpnja 1990. proglasio državnu suverenost Republike Hrvatske.
Istodobno su ukinuta dotadašnja socijalistička obilježja, a umjesto zvijezde, na hrvatsku se trobojnicu vratio tradicionalni hrvatski grb. Amandmanima na Ustav, Hrvatska je tako potvrdila svoja prirodna nacionalna prava, koja su proizlazila iz volje naroda i iz odluka AVNOJ-a u Jajcu 1943., te Ustava Jugoslavije iz 1974. godine.
Na zajedničkoj sjednici Sabora, predsjednik Franjo Tuđman naglasio je kako amandmani imaju iznimnu povijesnu važnost. Snagom ustavne riječi, Hrvatska poručuje drugim jugoslavenskim narodima da se s njom može razgovarati samo kao sa samostalnom državom. Istodobno Hrvatska i formalno-pravno raskida s komunističkim i jednostranačkim sustavom.
...i b)
Balvan revolucija naziv je za početnu fazu, a ponekad i za cijelu oružanu pobunu dijela Srba u Hrvatskoj, potaknutu iz Srbije i od velikosrpskih krugova u JNA.[1] Naziv je dobila po tome što su je karakterizirale cestovne barikade, napravljene od balvana i velikog stijenja, koje su se pojavile 17. kolovoza 1990. godine u okolici Knina.
Bloo
Globalna šefica

#1273 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Bloo »

Desavanja u Crnoj Gori su trenutno koja?
zilog

#1274 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Bez novih slučajeva korona virusa
U Crnoj Gori ni jutros nije zabilježen novi slučaj obolijevanja od koronavirusa. Broj inficiranih od početka dešavanja ostaje 322 a ukupno oporavljenih je 219.
155_mm

#1275 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

pa po broju zarazenih bi milo mogao popustati mjere u CG. mogao bi i litije dozvoliti. ali nisu prilike da hoce. izgleda se milo drzi one "prvo terapije pa onda ostalo"
Post Reply