manki wrote:Prije par emisija je imao tranzicionu fazu:siki_sa wrote:Kad je onaj derpe alen aldinovic poceo govori hrvatskim jezikom, do juce je lik pricao hiljada, tacka...., sad govori tisuca, tocka.....![]()
![]()
![]()
"I poštovani gledatelji, javite mi se na alenTAČKAalbinovic@obnTOČKAba
Televizija OBN
Moderator: anex
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1251 Re: Televizija OBN
-
samo malo
#1252 Re: Televizija OBN
Ili "hiljadu devetsto devedeset i sedme U2 je na Kosevu odrzao koncert ispred stotinu tisuca ljudi".manki wrote:Prije par emisija je imao tranzicionu fazu:siki_sa wrote:Kad je onaj derpe alen aldinovic poceo govori hrvatskim jezikom, do juce je lik pricao hiljada, tacka...., sad govori tisuca, tocka.....![]()
![]()
![]()
"I poštovani gledatelji, javite mi se na alenTAČKAalbinovic@obnTOČKAba
Ustvari, sumnjam da je on ikada spomenuo U2, njegov domet su partijanerice i Jelena Karleusa, ali mislim da je koncept jasan...
Mozda se presaltava na Nova tv govor, mozda nas napusti i ode kod Hane u Zagreb... u hrvatski soubiz prostor.
Kad je Hana uspjela na Novoj, Albinovic ce biti Tito, vec ga vidim u vezi sa modnim mackom.
- karanana
#1253 Re: Televizija OBN
prije 15ak minuta gledam neku emisiju o modelima, dosle neke dobre trebe pa me zadrzale na kanalu. kad u po emisije neka muzika drma. ugasi se muzika, cuju se neki muski glasovi, ne unutar emisije i studija gdje je emisija snimana nego odnekle drugo.
- munevera44
#1254 Re: Televizija OBN
U nedostatku nekog boljeg programa došla do OBN i haj nek tandrlja....
Nebih da vrijedjam, ali postoje neka pravila, za pjevače, manekene, i naravno voditelje.
Izbor voditelja, je veoma upitan,, jer baviti se poslom voditelja nije baš haj onako.
Ljudi koji biraju voditelje trebali bi za svoje favorite koji imaju problema angažirati stručne ljude da te voditelje nau
če osnovama voditeljskog posla koliko znam gospodja Šipka bi bila od velike pomoći, samo bi bio problem da kod prve selekcije nebi imala s kim raditi.
Nebih da vrijedjam, ali postoje neka pravila, za pjevače, manekene, i naravno voditelje.
Izbor voditelja, je veoma upitan,, jer baviti se poslom voditelja nije baš haj onako.
Ljudi koji biraju voditelje trebali bi za svoje favorite koji imaju problema angažirati stručne ljude da te voditelje nau
-
kod65
#1255 Re: Televizija OBN
siki_sa wrote:kakvo je ovo prasence?? da ne kazem krmeBiH-x wrote:Mislim stvarno, kome je ovo lijepo?![]()
Nije bas nesto u licu, al ima tijelo za 10 (pa nismo svi savrseni). Vremenska prognoza mi je odlicna, samo jos da ubaci skidanje tipa uleti u zimskoj bundi a zavrsi, ma znate vec.
- luckylaka
#1256 Re: Televizija OBN
Obicno ne gledam Obn(ustvari nikad ga nisam ni gledao osim sto pogledam Gumus
)ali naletih na vremensku prognozu i neku profuknjacu kako se uvija tamo i sve kontam pogrijesio sam kad ona stvarno blesira se i govori vremensku prognozu pa me interesuje:da li je ta zena stvarno normalna(ja mislim da nije)ili da li je urednik ovog programa normalan(isto mislim da nije)i na kraju dfa li je normalan onaj koji ovo gleda ???Fuuuuj
-
Gospoda Ministarka
#1257 Re: Televizija OBN
luckylaka wrote:Obicno ne gledam Obn(ustvari nikad ga nisam ni gledao osim sto pogledam Gumus)ali naletih na vremensku prognozu i neku profuknjacu kako se uvija tamo i sve kontam pogrijesio sam kad ona stvarno blesira se i govori vremensku prognozu pa me interesuje:da li je ta zena stvarno normalna(ja mislim da nije)ili da li je urednik ovog programa normalan(isto mislim da nije)i na kraju dfa li je normalan onaj koji ovo gleda ???Fuuuuj
- Ridjobrki
#1258 Re: Televizija OBN
Ili što bi rek'o moj komšo Izudin-Isko T. : "Tijelo k'o đamija a faca k'o u konja."kod65 wrote:siki_sa wrote:kakvo je ovo prasence?? da ne kazem krmeBiH-x wrote:Mislim stvarno, kome je ovo lijepo?![]()
Nije bas nesto u licu, al ima tijelo za 10 (pa nismo svi savrseni). Vremenska prognoza mi je odlicna, samo jos da ubaci skidanje tipa uleti u zimskoj bundi a zavrsi, ma znate vec.
- bingov buraz
#1259 Re: Televizija OBN
plasticna dzamija,fejkRidjobrki wrote:Ili što bi rek'o moj komšo Izudin-Isko T. : "Tijelo k'o đamija a faca k'o u konja."kod65 wrote:
![]()
![]()
-
manki
#1260 Re: Televizija OBN
Evo informacija s foruma NOVISFStupskaBitanga wrote:Pa toliko pregovora i dogovora haman potpisanih je bilo da je to nemoguce nabrojati
I mislim da će i ovaj neslavno završiti
Mislim da je ovaj tekst toliko neprofesionalan jer ne navodi ime firme iz SAD i meni je ovo sve rekla kazala bez ikakvog pokrica
webiste im je zonevision(dot)com, i koliko vidjeh imaju kanale poput zone reality-a i sl..Koliko sam čuo radi se o tvrtki Chello zone bivši Zone vision i da ce se to potpisati odmah nakon nove godine.
-
mahalik
#1262 Re: Televizija OBN
za štaluckylaka wrote:I Obn veceras
- luckylaka
#1263 Re: Televizija OBN
za ono vecerasmahalik wrote:za štaluckylaka wrote:I Obn veceras
-
samo_ovaj_put
#1264 Re: Televizija OBN
jel ovo fkt uzivo bilo?luckylaka wrote:I Obn veceras
- luckylaka
#1265 Re: Televizija OBN
More bit da jes.samo_ovaj_put wrote:jel ovo fkt uzivo bilo?luckylaka wrote:I Obn veceras
-
samo_ovaj_put
#1266 Re: Televizija OBN
nekako mi se vjestacki ucinilo,da nisu snimili nekad pa pustili pred novu 
- Ductus Holedocus
#1267 Re: Televizija OBN
Sjeca li se neko natjecaja za modela?
Pobjednica je sad voditeljica emisije "pitajmo zajedno"..a mene zanima ime druge kandidatkinje..Isto neka Jelena???
Ako ko zna..
Pobjednica je sad voditeljica emisije "pitajmo zajedno"..a mene zanima ime druge kandidatkinje..Isto neka Jelena???
Ako ko zna..
-
Strpljiva
#1268 Re: Televizija OBN
Google majkaDuctus Holedocus wrote:Sjeca li se neko natjecaja za modela?
Ako ko zna..
-
mahalik
#1269 Re: Televizija OBN
Jelena Blagojevic voditeljica Dnevnika FTVDuctus Holedocus wrote:Sjeca li se neko natjecaja za modela?
Ako ko zna..
- Ductus Holedocus
#1270 Re: Televizija OBN
Nadjoh
Nego,odkud jelena blagojevic da vodi dnevnik na ftv-u??
Je li to nemamo novinara,pa da nam ekonomisti vode dnevnik..
aferim drzvanoj televiziji
..http://www.obn.ba/index.php?option=com_ ... &Itemid=63
Nego,odkud jelena blagojevic da vodi dnevnik na ftv-u??
Je li to nemamo novinara,pa da nam ekonomisti vode dnevnik..
aferim drzvanoj televiziji
..http://www.obn.ba/index.php?option=com_ ... &Itemid=63
-
juventus
#1271 Re: Televizija OBN
Ovoj televiziji treba dati nagradu za najveći broj zaposlenih retardiranih ljudi, ljudi sa posebnim potrebama. Stvarno su humani.
Saša Vugdalić
Emerik Gudelj
Lana
Alen Albinović
...
Giganti su nema šta. Plafon.
Saša Vugdalić
Emerik Gudelj
Lana
Alen Albinović
...
-
samo_ovaj_put
#1272 Re: Televizija OBN
fedja,vinko,milica,dajana rosuljas.....
- Ductus Holedocus
#1273 Re: Televizija OBN
Ni ostale nisu bolje.juventus wrote:Ovoj televiziji treba dati nagradu za najveći broj zaposlenih retardiranih ljudi, ljudi sa posebnim potrebama. Stvarno su humani.
Saša Vugdalić
Emerik Gudelj
Lana
Alen Albinović
...
- chengaba
#1274 Re: Televizija OBN
Je li gledao sad neko Dejana Talk Show?

- terra_incognita
#1275 Re: Televizija OBN
prepričaj nam svojim riječimachengaba wrote:Je li gledao sad neko Dejana Talk Show?![]()
![]()
![]()