Picard je cisti, stoprocentni, i neobuzdani sex, i samim tim se jednostavno ne moze ogranicit' na samo jedan pol.dale cooper wrote:Oh dear.
Picard swings both ways?

Moderator: _BataZiv_0809
Picard je cisti, stoprocentni, i neobuzdani sex, i samim tim se jednostavno ne moze ogranicit' na samo jedan pol.dale cooper wrote:Oh dear.
Picard swings both ways?

Makes sense.Tito_i_Partija wrote:Picard je cisti, stoprocentni, i neobuzdani sex, i samim tim se jednostavno ne moze ogranicit' na samo jedan pol.dale cooper wrote:Oh dear.
Picard swings both ways?
True Story: U tom momentu je Patrick prdn'o tokom snimanja, sto se vidi na reakciji Frakes-a. Ovo je cijeli gif:ExNihilo wrote:

Tito_i_Partija wrote:True Story: U tom momentu je Patrick prdn'o tokom snimanja, sto se vidi na reakciji Frakes-a. Ovo je cijeli gif:ExNihilo wrote:
Tito_i_Partija wrote:Nema nista "eventualno" o Prvom Kontaktu. Prvi Kontakt je bolji od svih TOS filmova zajedno. Cak i Khana.

Nema veze, znam ja da ti nostalgija ubija objektivnost.dale cooper wrote:Tito_i_Partija wrote:Nema nista "eventualno" o Prvom Kontaktu. Prvi Kontakt je bolji od svih TOS filmova zajedno. Cak i Khana.
Da je to u pitanju, vjerovatno bih preferirao TNG filmove sa obzirom da sam odrastao sa Picardom i ekipom.Tito_i_Partija wrote:Nema veze, znam ja da ti nostalgija ubija objektivitet.dale cooper wrote:Tito_i_Partija wrote:Nema nista "eventualno" o Prvom Kontaktu. Prvi Kontakt je bolji od svih TOS filmova zajedno. Cak i Khana.

ExNihilo wrote:Khanov vrat je precijenjena rinaka.

Tito_i_Partija wrote:ExNihilo wrote:Khanov vrat je precijenjena rinaka.

Kako ba Beyond moze bit' bolji nego Into Darkness, jebemu misa? Kako? Po kojim parametrima?dale cooper wrote:Ne znam, jednostavno ne mogu da JJ-ove filmove stavim u isti kontekst.Između njih vjerovatno bih
rekao da je prvi najbolji, pa Beyond pa Into Darkness. Da budem iskren, teško ih je i razlikovati jer osim
sličnog vizuelnog stila i priče se svode na istu stvar. I da ih stavim na listu, ni jedan se ne bi našao u
top 5.