60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
BSn

#1251 Re: 60 MINUTA - All about

Post by BSn »

recenica bakira juniora "moj babo je naj i mene hrani dijaspora" izetbegovica bi mogla uci u temu "biseri izborne kampanje": da li ste vi u ratu vidjeli vojnika?

hej, bake vidio vojnika u ratu, ne mres blivit. :shock: i jos pita vojnika da li je vidio vojnika. mada mislim da je to bilo samo uvodno pitanje za sljedece kojim bi totalno pokop'o sugovornika: da li ste gledali film blejd?
Last edited by BSn on 27/09/2010 23:00, edited 1 time in total.
BSn

#1252 Re: 60 MINUTA - All about

Post by BSn »

felipe kajetano wrote:
Alfons Kauders wrote:
felipe kajetano wrote:jah..licni stav :-D , pa nije on mesar pa da iznosi usput musterijama svoje licne stavove.
daj ba :D koga ba boli kurac za kosovom? :D vise stalo do kosova banjalucanima nego beogradjanima... :D
ne znam za banjalucane :D

sto se ne hvalis da ti dolazi tadic? :D
_AvAx_

#1253 Re: 60 MINUTA - All about

Post by _AvAx_ »

na kraju je Lijanovic s Fahrom zapjevao

felipe kajetano

#1254 Re: 60 MINUTA - All about

Post by felipe kajetano »

BSn wrote:
mater sarmu sprema :D
poznanik

#1255 Re: 60 MINUTA - All about

Post by poznanik »

Hvata me strah od pomisli ko bi nam sve mogao biti član Predsjedništva... :(

Taman kad pomislim da je mrak iza nas, pojave se likovi koji ponovo gase svjetlost...

U jedno sam siguran: nakon slijedećeg četvrtka, zauvijek prestajem gledati Bakirovih "60 minuta" , ne pristajem da budem žrtva njegovog tendecioznog novinarstva i neobjektivizma i selekcionaštva. Ako je FTV federalna, trebao i morao je ugostiti sve kandidate za člana Predsjedništva, ne samo odabrane po njegovom ukusu.
Last edited by poznanik on 27/09/2010 23:02, edited 1 time in total.
Control panel

#1256 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

poznanik wrote:Hvata me strah od pomisli ko bi nam sve mogao biti član Predsjedništva... :(

Taman kad pomislim da je mrak iza nas, pojave se likovi koji ponovo gase svjetlost...

U jedno sam siguran: Nakon slijedečeg četvrtka, zauvijek prestajem gledati Bakirovih "60 minuta" , ne pristajem da budem član njegovog tendecioznog novinarstva i neobjektivizma i selekcionaštva. Ako je FTV federalna, trebao i morao je ugostiti sve kandidate za člana Predsjedništva, ne samo odabrane po njegovom ukusu.
mozes misliti kakvi su tek oni ostali :D
Alfons Kauders

#1257 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alfons Kauders »

felipe kajetano wrote:
BSn wrote:
a ne zoves levat? :D
Alfons Kauders

#1258 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alfons Kauders »

poznanik wrote:Hvata me strah od pomisli ko bi nam sve mogao biti član Predsjedništva... :(

U jedno sam siguran: nakon slijedećeg četvrtka, zauvijek prestajem gledati Bakirovih "60 minuta" , ne pristajem da budem žrtva njegovog tendecioznog novinarstva i neobjektivizma i selekcionaštva. Ako je FTV federalna, trebao i morao je ugostiti sve kandidate za člana Predsjedništva, ne samo odabrane po njegovom ukusu.
hljeba ti jesil ti gledo uopste emisiju?

nije ih bakir biro, vec gledaoci...

a kristo i lepi hare nece da dodju...
poznanik

#1259 Re: 60 MINUTA - All about

Post by poznanik »

U četvrtak dolaze oni koje su birali gledaoci
vee-jay

#1260 Re: 60 MINUTA - All about

Post by vee-jay »

O'zone wrote: Željko-Šta reći narodni čovjek koji reaguje isto kao što bi reagovao i ja i bilo ko od Vas da Vam neko onako trlja nos glupostima
ja nebi, mozda bi onako kolutao ocima :roll: kad se drugi pocnu blamirati govoreci o nadleznostima predsjednistva ali ono dizanje glasa me je u najmanju ruku shokiralo :shock:
Control panel

#1261 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

Alfons Kauders wrote:

hljeba ti jesil ti gledo uopste emisiju?

nije ih bakir biro, vec gledaoci...

a kristo i lepi hare nece da dodju...
:D :lol:
cikafe

#1262 Re: 60 MINUTA - All about

Post by cikafe »

poznanik wrote:U četvrtak dolaze oni koje su birali gledaoci
nista mora bake naci studio od 100 duluma pa da sve kandidate ugosti... a emisja nek se zove 234456 minute!
BSn

#1263 Re: 60 MINUTA - All about

Post by BSn »

felipe kajetano wrote:
BSn wrote:

:lol: :thumbup:

al brate, niko da dovede kakve pevaljke, k'o onaj u zenici sto je doveo muslimovica. ovi pojedu sarmu, na*rde na govornici i nikakve koristi od njih. narod hoce veselo ba.
Last edited by BSn on 27/09/2010 23:10, edited 1 time in total.
suncica24

#1264 Re: 60 MINUTA - All about

Post by suncica24 »

Nisu svi smjeli doci (prati malo)
RIZVA

#1265 Re: 60 MINUTA - All about

Post by RIZVA »

Onu Borjanu krišto ne mozes je uganjati za obicni intervju a kamoli za kakvu emisiju,u koju li ona tikvu prdi?

namazana je to škola
Alfons Kauders

#1266 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alfons Kauders »

poznanik wrote:U četvrtak dolaze oni koje su birali gledaoci
predsjednici stranaka koje su birali gledaoci... a ovo su bili kandidati za predsjednistvo... koje su birali gledaoci...

de ba
clav

#1267 Re: 60 MINUTA - All about

Post by clav »

zna li iko kolika je bila cijena sms poruke?
Alfons Kauders

#1268 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alfons Kauders »

RIZVA wrote:Onu Borjanu krišto ne mozes je uganjati za obicni intervju a kamoli za kakvu emisiju,u koju li ona tikvu prdi?

namazana je to škola
pa fala bogu da ne mozes... dje ce se zena eksponirat...

onda bi mozda neko i glasao za nju... :D pa hdz ne bi mogao 4 godine slagati cijelu kampanju oko toga kako bosnjaci biraju hrvatskog clana predsjednistva... :D bez tog, uopste i nemaju kampanju... :D
mousstapha

#1269 Re: 60 MINUTA - All about

Post by mousstapha »

Sta imas gledat ostale kandidate kad se vec sad zna da nemaju nikakvih izgleda. Da mi trosi vrijeme poput Lijana.
Murisno1

#1270 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Murisno1 »

eh vako .. gledo emisiju i sviiiđa mi se :) 8)

Komšić - samo potvrdio ono što sam i mislio. Nebitan lik koji zauzima mjesto džaba :). Dobar čojk, al potanak, skroz potanak ko (ne političar) predsjednik! Laprdanja o ratu su mi isto ko kad ti doktor koji nije obolio od šećera priča o simptomima a ti, kao, imaš šečer pa ti niko nema pravo ništa reći i ne bendaš ga. Totalni ful. Ušo sa velikiim samopouzdanjem u emisiju, mislio biće lako :). Raguž je za njeg Tito :D

Lijanović - Ok lik, al nije za ovog. Mislim da je radnik, pa tako i nije neki na priči. Nije to loše. Ne znam dokle će samo ...

Bakir - Dobar je Bakir. Poštujem ga. Upozno ga i nakon nekih saznanja cijenim dotičnog više :). Noćas je očito htio neke stvari poravnati sa svojim jaranom :) ali nije bilo ni mjesto ni vrijeme a jaran je to iskoristio :). Ne serte, lik je babu spomeno 2 puta :) ... Ipak, nije to to Bakire. Nisi prepozno namjeru Tihića, a to je da te isključi iz politike kada doživiš poraz. Neće to biti krah ili debakl za tebe .. samo poraz :)... Odjebi Tihića i idi dalje :)

Fahro - je biznismen. Zna šta radi. Predsjedništvo ga ne interesuje. Tu je samo da bi imo nastupe i da može da promoviše ono što je pokreno. Zna to on. Nije budala. Ni sam sebi ne bi dao glas :). Jer nije čovjek za tog. Ko Lijanović, lik je radnik... nije plaho za priču :) ... ali ima dosta konkretniju priču.

Ragužu ide poen + :). Lik ima smisla i podržo bih ga. Đasvi mi se informisanost, nošenje, priča, govor tijela :) Od mene jaka 9ka :)

Jel Joško bio? :)
PS KoValicija SDP i SBB opet potvrđena :-)
RIZVA

#1271 Re: 60 MINUTA - All about

Post by RIZVA »

Alfons Kauders wrote:
RIZVA wrote:Onu Borjanu krišto ne mozes je uganjati za obicni intervju a kamoli za kakvu emisiju,u koju li ona tikvu prdi?

namazana je to škola
pa fala bogu da ne mozes... dje ce se zena eksponirat...

onda bi mozda neko i glasao za nju... :D pa hdz ne bi mogao 4 godine slagati cijelu kampanju oko toga kako bosnjaci biraju hrvatskog clana predsjednistva... :D bez tog, uopste i nemaju kampanju... :D

dobro zboriš :D
thepatriot

#1272 Re: 60 MINUTA - All about

Post by thepatriot »

Bo Bo wrote:Bakir-prica o kolima koja idu nizbrdo.(Narode glasajte za SDA po prvi put,neka zaustave kola) :D
Fahro-bakir ga je provalio u nekoliko situacija,al on je cijelo vrijeme glumio "finjaka" :-)
Lijanovic-Mislio sam da je bolji,al veceras je dokazao da je on samo MESAR
Zeljko-Svaka cast za patriotizam ali ipak nije on kalibar za Predsjenika.Veceras ga je maritn nekoliko puta "razbio"
Martin-Iznenadio me je veceras pravo,covjek je najbolji bio.Da sam Hrvat,za njega bi glasao bez razmisljanja :)

Pa ne moraš biti hrvat da bi glasao za Raguža, zar ne??? :bih:
mrtva kokoš

#1273 Re: 60 MINUTA - All about

Post by mrtva kokoš »

fahro, koza nostra pljunuti, toliko proracunat, hladan, cudi me da nije ranije usao u politiku...
nazalos nakon vecerasnje emisije skocice broj onih koji ce glasati za njega.
lijanovic, isti burns sa simpsonovih :D najludji, simpatican mi je ali neka njega u biznisu salama...
raguz, kao sto neko rece da sam hrvat glasao bih za njega, ali opet mozda i ne bih bosnjak sam ali necu
glasati ni za harisa ni za bakira..
bakir, hmm puko covjek, pet puta govori o kolima koja su krenula nizbrdo, o tome kako je vidio neprijatelja, tunelima :-) definitivno pogubna 2 gostovanja kako tihica tako i njega.
haris, koliko je dobro za njega sto nije gostovao toliko i nije, ali mislim da ce ga zagrabih popusit ovaj put...
zeljko, ma sve je super dok nije poceo da reaguje kako je reagovao, definitivno vidim sebe u njemu :D
tako da mu iz tog razloga ne mogu nista zamjeriti, znam kako mu je.
mada bih ja njega volio vidjeti u ulozi nekakvog tuzioca, policijskog sluzbenika na visokom nivou ili tako nekom drustveno korisnijem mjestu. covjek je posten, iskren, njime vladaju emocije nije proracunat kao vecina politicara i iz tog razloga ima moj glas iako iskreno mislim da on nije za predsjednika, i vise politike uopste, ipak je tu zlaja i dalje broj 1 ali kod mene ipak ima vecu validnost njegova ljudskost naspram ostalih ponudjenih kandidata i njihovih karakteristika, tako da moj glas ide za komsica...

P.S. i da kao sto karanana napisa, treba dovesti mirnesa u emisiju...
suljo, fahro, zlaja, lijanovic i on joj kakav bi to show bio :lol: :lol: :lol:
Control panel

#1274 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

kakavdanakneiskustvu wrote:juče sam se raspravljao sa jednim čovjekom koji je čak i u hdz neka čivija,o biranju članova predsjeništva.on tvrdi da se za npr. srpskog člana može glasati i iz federacije,a za bošnjačkog i hrvatskog člana iz rep. srpske,ja tvrdim da se to ne može,ko je u pravu?
ti
Alfons Kauders

#1275 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alfons Kauders »

thepatriot wrote:
Bo Bo wrote:Bakir-prica o kolima koja idu nizbrdo.(Narode glasajte za SDA po prvi put,neka zaustave kola) :D
Fahro-bakir ga je provalio u nekoliko situacija,al on je cijelo vrijeme glumio "finjaka" :-)
Lijanovic-Mislio sam da je bolji,al veceras je dokazao da je on samo MESAR
Zeljko-Svaka cast za patriotizam ali ipak nije on kalibar za Predsjenika.Veceras ga je maritn nekoliko puta "razbio"
Martin-Iznenadio me je veceras pravo,covjek je najbolji bio.Da sam Hrvat,za njega bi glasao bez razmisljanja :)

Pa ne moraš biti hrvat da bi glasao za Raguža, zar ne??? :bih:
jebiga lik 4 godine govori kako bosnjaci ne trebaju glasati za hrvate... :D a ja bi ga fakat merakom zaokruzio... veceras je dobro odradio... :D
Locked