Ma tema na sa-x nije nikakav pokazatelj... nema je ni takva legenda kao Lazar Popović, pa štaRidjobrki wrote:Odrastao je u Sani kao izbjeglica iz Kotor Varoši - možeš ti živjeti u Krajini ali ne možeš postati Krajišnikom...ultima_palabra wrote:Vid' stvarno... iz Kotor Varoši, ja konto da je iz SaneRidjobrki wrote:Senijad nije Krajišnik.Al tu je to negdje... uh ovo je tema o Misketu
![]()
![]()
Da li bih ja bio Hercegovac da živim deset godina u Ljubuškom?
A jašta je neg' tema o Misketu eto koliki je Ibričić kloc kad temu na sa-x nema!
Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#1251 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
- bingov buraz
#1252 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Rizzo Ruza je jedan od rijetkih istinskih velikana koji imaju svoju temu na sa-xultima_palabra wrote: Ma tema na sa-x nije nikakav pokazatelj... nema je ni takva legenda kao Lazar Popović, pa šta
- Ridjobrki
#1253 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ne mo'š kontra kvalitete.bingov buraz wrote:Rizzo Ruza je jedan od rijetkih istinskih velikana koji imaju svoju temu na sa-xultima_palabra wrote: Ma tema na sa-x nije nikakav pokazatelj... nema je ni takva legenda kao Lazar Popović, pa šta
- campa_xxx
#1254 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Bravo Miske legendo, ljudski je grijesiti a isto tako ljudski je i oprastati, bitno je da ovo nije otislo puno daleko i da se spusti lopta...Posveti se treninzima i budi uporan jer tvoje vrijeme sigurno nije proslo !

- jeza u ledja
#1255 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Po meni formula je jasna - Misimovic treba igrati ako igramo samo sa Dzekom u napadu.
Ako imamo dva napadaca - Misimovic je visak. (govorim o startnoj postavi)
Po meni pravi se greska u usporedbi Misimovica i Pjanica jer oni nisu isti tip igraca.
Po meni pravi se greska u usporedbi Misimovica i Pjanica jer oni nisu isti tip igraca.
-
donidzek
#1256 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Oba dobro igraju ofanzivnog veznog, imaju dobre udarce i salju upotrebljive lopte...jeza u ledja wrote:Po meni formula je jasna - Misimovic treba igrati ako igramo samo sa Dzekom u napadu.
Mislim da imaju dosta zajednickog. Miske je malo sporiji i pravi je kreativac, dok je Pjanic brzi, agresivniji i vise se krece.
Nisu bas toliko razliciti...
- Ridjobrki
#1257 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jedan je koristan u samo jednom sistemu a drugi se može uklopiti u 5-6.
-
Richard Peti
- Ridjobrki
#1259 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ja sam njega hvalio jer igra što mu se kaže i jesam ga tad nahvalio jer se njegov doprinos često ne vidi. Ni sad se ne vidi da je nakon izlaska Salihovića jedini se otvarao po strani, ne vidi se ni da je eliminisao bjelorusku kontru/rekontru po svojoj strani ali je on iznimno nepopularan i nosi stigmu iz vremena kad je bio pozivan a igrao u Hrvatskoj i bio najbolji igrač lige: 'ta će on kad nije bar rezerva u Kölnu...dzemmo wrote:smijem se zaklet da si u onom jednom svom, golemom postu, napisao da je krajisnikRidjobrki wrote:Senijad nije Krajišnik.
nahvalio si ga posteno, od tadanikad nista protiv njega ne napisah
p.s. pred utakmicu sa portugalom, ako se ne varam
Naši forumski eksperti ne gledaju teren nego novine i portale i dobar je onaj koga novinari hvale i ko igra u atraktivnom klubu. Ako si iz hrvatske lige a nisi proveo sezonu u Želji ili Sarajevu onda ti je težak put do srca navijača bez obzira što igraš ako ti se kaže i lijevog beka i desno krilo a nijedna od tih nije tvoja pozicija.
Sjećam se i ja da je neko meni tada pokušao baš imputirati da ga hvalim što je Krajišnik ali mislim da sam i tada isto skrenuo pažnju da je momak iz Kotor Varoši.
-
Richard Peti
- jeza u ledja
#1261 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ne slazem se. Misimovic je mnogo ofanzivniji igrac od Pjanica, ima mnogo vise asistencija i postize mnogo vise golova. Misimovic je dao skoro 100 golova u svojoj profesionalnoj karijeri u 300 i nesto utakmica. Dao je i 18 golova za BiH u 61 utakmici. Dakle daje gol skoro svaku trecu utakmicu i za klubove i za repku.donidzek wrote:Oba dobro igraju ofanzivnog veznog, imaju dobre udarce i salju upotrebljive lopte...jeza u ledja wrote:Po meni formula je jasna - Misimovic treba igrati ako igramo samo sa Dzekom u napadu.
Mislim da imaju dosta zajednickog. Miske je malo sporiji i pravi je kreativac, dok je Pjanic brzi, agresivniji i vise se krece.
Pjanic pak je dao samo 13 golova u 120 seniorskih utakmica, te samo 3 za BiH u 26 utakmica, sto znaci daje golove 3 puta rjedje od Misimovica (svaku 9etu utakmicu). Pjanic i igra povucenije, on moze igrati centralnog ofanzivnog veznog, ali cesto igra lijevog, desnog ili centralnog veznjaka i mnogo je rjedje u prilici da gadja gol.
Dakle obojica su ofanzivni vezni, ali skroz drukciji tip igraca. Misimovic je plejmejker, to je nesto sto danas izumire u fudbalu. Pjanic igra na raznim mjestima, a evo sinoc je bio lijevi centralni veznjak (u formaciji 4-3-3)
-
udrch
#1262 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
E nek si im Miske rekao..ko ih šiša..jedva dočekali da te odjebu..
-
donidzek
#1263 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Cinjenica je da Miske ima bolji ucinak i vise iskustva. Pjanic igra na vise mjesta bas radi osobina koje posjeduje i koje sam ja naveo, agresivnost, brzina... Mislim da bi Pjanic bio dobra zamjena za Misketa na toj poziciji...jeza u ledja wrote:Ne slazem se. Misimovic je mnogo ofanzivniji igrac od Pjanica, ima mnogo vise asistencija i postize mnogo vise golova. Misimovic je dao skoro 100 golova u svojoj profesionalnoj karijeri u 300 i nesto utakmica. Dao je i 18 golova za BiH u 61 utakmici. Dakle daje gol skoro svaku trecu utakmicu i za klubove i za repku.donidzek wrote:Oba dobro igraju ofanzivnog veznog, imaju dobre udarce i salju upotrebljive lopte...jeza u ledja wrote:Po meni formula je jasna - Misimovic treba igrati ako igramo samo sa Dzekom u napadu.
Pjanic pak je dao samo 13 golova u 120 seniorskih utakmica, te samo 3 za BiH u 26 utakmica, sto znaci daje golove 3 puta rjedje od Misimovica (svaku 9etu utakmicu). Pjanic i igra povucenije, on moze igrati centralnog ofanzivnog veznog, ali cesto igra lijevog, desnog ili centralnog veznjaka i mnogo je rjedje u prilici da gadja gol.
Dakle obojica su ofanzivni vezni, ali skroz drukciji tip igraca. Misimovic je plejmejker, to je nesto sto danas izumire u fudbalu. Pjanic igra na raznim mjestima, a evo sinoc je bio lijevi centralni veznjak (u formaciji 4-3-3)
Ibricic... mozda. Iako mislim da je na toj poziciji Miske nas najbolji igrac, u to nema sumnje.
-
Eborg
#1264 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Vi kao da zaboravljate da je Misimović počeo kao napadač, pa kod nas je prve utakmice igrao u špicu napada sa Bolićem. I imao je dobar učinak, kako ono, 3 utakmice i 4 gola ili tako nekako. Logično da je ofanzivniji od Pjanića.
-
liberty
#1265 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
a otkad su sanjani krajisnici? nigdje vezeultima_palabra wrote:Vid' stvarno... iz Kotor Varoši, ja konto da je iz SaneRidjobrki wrote:Senijad nije Krajišnik.Al tu je to negdje... uh ovo je tema o Misketu
-
liberty
#1266 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
ludost je da u ekipi igraju misimovic i pjanic - misimovic i dzeko su tandem koji se vec nebrojeno puta dokazao; pjanic se poceo malo previse folirati i time pokazuje one tipicno lose odlike fudbalera bivsih yu-prostora
-
Corola
#1267 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nemate vi veze " obatrojica".Krajina imas vise.Kninska,Cazinska kao i Bosanska Krajina u sta spada i Sana a I KotorVaros.liberty wrote:a otkad su sanjani krajisnici? nigdje vezeultima_palabra wrote:Vid' stvarno... iz Kotor Varoši, ja konto da je iz SaneRidjobrki wrote:Senijad nije Krajišnik.Al tu je to negdje... uh ovo je tema o Misketu
-
udrch
#1268 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nema više Kninske krajine
A sa ovim se slažem, mislim da i Kotor varoš spada u krajinu bosansku..
A sa ovim se slažem, mislim da i Kotor varoš spada u krajinu bosansku..
-
Area_51
#1269 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Po meni, moze Miske jos dugo igrati kvalitetno, strasan je igrac. Problem je psihologija, iz koje ce nadam se brzo izaci. Treba Miske nasem timu, nema price.
- Ridjobrki
#1270 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Kao izuzetni krajiški lokalpatriota ja potvrđujem da ni najveći krajiški ekspanzionisti ne svrstavaju Kotor-Varoš u Krajinu.Corola wrote: Nemate vi veze " obatrojica".Krajina imas vise.Kninska,Cazinska kao i Bosanska Krajina u sta spada i Sana a I KotorVaros.
- moa
#1271 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske je uvijek dolazio u repku kad niko nije htio da dodje...
Zato ne kakite...
Zato ne kakite...
- simonese
#1272 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
moa wrote:Miske je uvijek dolazio u repku kad niko nije htio da dodje...
Zato ne kakite...
- Ridjobrki
#1273 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jes', znalo se desiti da niko ne dođe pa on sam trenira....simonese wrote:moa wrote:Miske je uvijek dolazio u repku kad niko nije htio da dodje...
Zato ne kakite...
- simonese
#1274 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
aha,i vodu je nosio i glumio fosnuRidjobrki wrote:Jes', znalo se desiti da niko ne dođe pa on sam trenira....simonese wrote:moa wrote:Miske je uvijek dolazio u repku kad niko nije htio da dodje...
Zato ne kakite...![]()
![]()
![]()
![]()
- Ridjobrki
#1275 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
A opet, znalo se desiti i da svi dođu a on ne dođe, sad se sjetih i toga.