TRENT wrote:-Bosna je sampion OooOoo
-Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej
-Hocemo pobjedu
-Bosnom behar probeharao ...
I to je sav asortiman nasih navijackih pjesama.
A "Šampioni" ?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
TRENT wrote:-Bosna je sampion OooOoo
-Hocemo pobjedu
It_is_a_Leclerc wrote:TRENT wrote:-Bosna je sampion OooOoo
-Hocemo pobjedu
A "Šampioni" ?
Pa de koji prijedlog, sta da "navijaci" pjevaju? Eto mogao je Enes sa zapada povesti, "putujem svijetom al Bosne nema..." al je bio zauzet lajkanjem po fejsuTRENT wrote:-Bosna je sampion OooOoo
-Hocemo pobjedu
phillie wrote:Pa de koji prijedlog, sta da "navijaci" pjevaju? Eto mogao je Enes sa zapada povesti, "putujem svijetom al Bosne nema..." al je bio zauzet lajkanjem po fejsuTRENT wrote:-Bosna je sampion OooOoo
-Hocemo pobjedu
Zato sto tad reprezentacija nije bila trend i fudbal su gledali samo oni koji se razumiju u isti .. A ne sponzoruse na stiklama i njihovi sponzori koji ne znaju pravila ni da dobiju joker pozovi prijatelja !Partijaner wrote:Bitno je se uslikati, jbo navijanje.
Pa prije je ja msm bila bolja atmosfera, onomad protiv Norveske i Spanije, tad je bas gorilo, ovo danas da te dragi Bog sacuva.
BHF ima pjesam koliko hoces, sto ostali "navijaci" ne pjevaju? zato sto njih boli qrac za navijanje, zato sto su oni dosli vidjeti Dzeku, zato sto su dosli da njih vide, zato sto su dosli jer vole nogomet al ne vole pjevat', zato sto hoce da gledaju utakmicu a ne mogu kod kuce od zene....hocu da ti kazem, od koga je i ove 4 pjesme su previseTRENT wrote:phillie wrote:Pa de koji prijedlog, sta da "navijaci" pjevaju? Eto mogao je Enes sa zapada povesti, "putujem svijetom al Bosne nema..." al je bio zauzet lajkanjem po fejsuTRENT wrote:-Bosna je sampion OooOoo
-Hocemo pobjedu
Nek pise neko ko ima talenta za takve stvari.
Aha ja evo ti mocnih reprezentacija i njihovih pjesama:TRENT wrote:-Bosna je sampion OooOoo
-Hocemo pobjedu
Aferim, volim više svoje Sarajevo gledati na 10 utakmica i srazmjerno na svakoj poderati grlo i dlanove nego za iste repa gledati one šminkere, kako na terenu tako i van njega, a o nepostojećem navijanju da ne pričam.samo_ti wrote:Ma svi znamo da se sa stadiona izgubila ona raja koja je isla da navija, da se dere, skace i sta vec ne.
Sada imamo pozere, pjevace, manekene i to je to. Ko ce ba dati 100 eura za kartu ?![]()
Pa za te pare mogu Čelika gledati cijelu sezonu, i u gostima i kuci
Bolji asortiman nego kod Croata 5x. Oni imaju samo ono: "U boj, u boj za narod svoj" 2x i to od daleke 1992-eTRENT wrote:-Bosna je sampion OooOoo
-Hocemo pobjedu
Sve tribine natkrivene?????? Ocito nisi bio na stadionu C.Zvezde. Proguglaj i pogledaj slike stadiona.phillie wrote:jbg, 50.000 ljudi, sve tribine natkrivene /sto daje dodatni "huk"/ "prijateljski" rival....lajkujMe wrote: Ako je iko sinoc jos pogledao tekmu Srb-Hrv zna sta pricam. Ljudi iako su gubili navijali i nakon sto im glas crkne.
I ne mora biti navijanje neke pjesme. Dovoljan je onaj "huk" sto se cuje ima da se kosti slome od toga.
Rekonstrukcija Bilinog i tacka.

Cak i ova tribina sto je najvishe pokrivena ne pokriva dovoljno kad pada kisha. Ovo ostalo je smijesno al u odnosu sta mi imamo na Kosevu ovo je extra.Mustang1 wrote:Cini se da su sve natkrivene jer ima krov na cijelom stadionu ali samo na jednoj strani je cijeli krov ostalo ide samo malo .. Pa se cuni da je sve natkriveno
Nikako da zamislim neke ljude iz ta dva tabora,kako zajedno stoje i navijaju,nespojivo,vjeruj mi...TRENT wrote:Boli me ona stvar i za Srbe i Hrvate i Engleze i njihovo navijanje.Do kad ce svaki nas problem se rjesavati trazeci mane kod drugih.Zanima me moja reprezentacija.Znam da ovo navijanje u zadnje vrijeme je toliko smijesno i jadno jer smo utakmice prepustili guzonjama (6000 samo u prodaji !??!? ).I sta je sa tim Bilinim Poljem,koliko se svi digli protiv Koseva nakon Amerike,kako je bila uzasna atmosfera ,sta je to sinoc bilo ? Zmajevo gnijezdo ,moj kurac.Bolje da jug daju pravim klupskim navijacima .Zajedno da se udruze Robijasi,Hordasi,Manijaci itd - svi na jugu za BiH i napravili bi vatreniju atmosferu od onog mrtvila "Bosna je sampion oOooOo".Gdje nestalo ono navijanje protiv Belgije,Norveske ...
z1xter wrote:Nikako da zamislim neke ljude iz ta dva tabora,kako zajedno stoje i navijaju,nespojivo,vjeruj mi...TRENT wrote:Boli me ona stvar i za Srbe i Hrvate i Engleze i njihovo navijanje.Do kad ce svaki nas problem se rjesavati trazeci mane kod drugih.Zanima me moja reprezentacija.Znam da ovo navijanje u zadnje vrijeme je toliko smijesno i jadno jer smo utakmice prepustili guzonjama (6000 samo u prodaji !??!? ).I sta je sa tim Bilinim Poljem,koliko se svi digli protiv Koseva nakon Amerike,kako je bila uzasna atmosfera ,sta je to sinoc bilo ? Zmajevo gnijezdo ,moj kurac.Bolje da jug daju pravim klupskim navijacima .Zajedno da se udruze Robijasi,Hordasi,Manijaci itd - svi na jugu za BiH i napravili bi vatreniju atmosferu od onog mrtvila "Bosna je sampion oOooOo".Gdje nestalo ono navijanje protiv Belgije,Norveske ...