Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
diddy_zn

#1251 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by diddy_zn »

burek_in_space wrote:
diddy_zn wrote:kako se zakazuju termini za ordinaciju!? i koliko se čeka!? Hahahahah :D
Jednostavno - ostavish post i nadash se da je doktor online. Ukoliko jeste, odgovor ce biti ostavljen u najkracem mogucem roku, a ako nije online - bice u roku od 24 chasa najvishe. :oops:

:sax:
šta je to "higijenski" u obrezanom penisu, tj. "nehigijenski" u neobrezanom!? Ne razumijem, tačnije, povezanost pojma "higijene" i običaja obrezivanja penisa :!: :?:
burek_in_space

#1252 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by burek_in_space »

diddy_zn wrote:
šta je to "higijenski" u obrezanom penisu, tj. "nehigijenski" u neobrezanom!? Ne razumijem, tačnije, povezanost pojma "higijene" i običaja obrezivanja penisa :!: :?:
Jedini nachin na koji bih Vam mogao objasniti slichnosti i razlike izmedju obrezanog i neobrrezanog penisa, jeste empirijski "ulazak" u srzh ovog problema. :oops: :mrgreen:
diddy_zn

#1253 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by diddy_zn »

burek_in_space wrote:
diddy_zn wrote:
Jedini nachin na koji bih Vam mogao objasniti slichnosti i razlike izmedju obrezanog i neobrrezanog penisa, jeste empirijski "ulazak" u srzh ovog problema. :oops: :mrgreen:
e pa kad "uđeš" u srz problema...ti javi...pa da mi to pojasniš! Da me prosvjetliš :)
macan prvi

#1254 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by macan prvi »

burek_in_space wrote:
-Romeo- wrote:spoštovani bureče, bureku, druže burek ili kako već,

obraćam ti se u svezi mog velikog.......da izvineš problema koji me muči zadnjih dana. naime, kako sam saznao da su onomad u švedskoj stradali pingvini nikako ne mogu a da ne pomislim na te jadne životinjice. spoznaja o pogibiji pingvina u švedskoj me progoni te mi ne dozvoljava koncetraciju a što utiče na moj seksualni život. čim pomislim na iste ćuna mi da izvineš spadne.

:D
Kolekcija filmova Jenne Jameson, koju treba konzumirati 3 puta dnevno po pola sata, plus mijenjanje navike gledanja Animal Planeta ce pomoci da se ovaj problem rijeshi shto prije. Predlazhem Mythbusters na Discovery-ju.

:D

Burece, nemoj jos i ti dopronositi trgovinskom debalansu na nacin uvodjena strane filmske robe u BiH. :angry: Budi patriota, konzumiraj domace. :oops: :mrgreen:
burek_in_space

#1255 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by burek_in_space »

diddy_zn wrote: e pa kad "uđeš" u srz problema...ti javi...pa da mi to pojasniš! Da me prosvjetliš :)
Da bih "ushao" u srzh ovog problema, neophodna mi je Vasha asistencija, ukoliko Vas i dalje interesuje odgovor na ovo pitanje. :oops: :D
nikad_izvini

#1256 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by nikad_izvini »

Bureče, samo ti možeš pomoći :D

Kažu da su se posvađali Ladyblue i Chmoljo. Chmoljo kaže da ima ljepše zube od ladyblue dok se ova hvali da bolje kuha od Chmolje. Leti perje na sve strane. Iz neformalnih izvora saznajem da je Chmoljo gađao protezom ladyblue a ova mu je vratila tepsijom, bureka :shock: :D Kako vratiti osmijeh na lica navedenih. Chmoljin je malo rjeđi doduše :D

Ne mogu da spavam Bureče, pomagaj :D
burek_in_space

#1257 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by burek_in_space »

nikad_izvini wrote:Bureče, samo ti možeš pomoći :D

Kažu da su se posvađali Ladyblue i Chmoljo. Chmoljo kaže da ima ljepše zube od ladyblue dok se ova hvali da bolje kuha od Chmolje. Leti perje na sve strane. Iz neformalnih izvora saznajem da je Chmoljo gađao protezom ladyblue a ova mu je vratila tepsijom, bureka :shock: :D Kako vratiti osmijeh na lica navedenih. Chmoljin je malo rjeđi doduše :D

Ne mogu da spavam Bureče, pomagaj :D
Neshto si ti to pobrkao kolega, evo Ladyblue pored mene, i upravo mi crta virtuelnu vecheru kojom ce nahraniti moj, moderiranjem izgladnjeli zheludac. :oops: :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1258 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by ladyblue18 »

:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wahahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
burek_in_space

#1259 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by burek_in_space »

macan prvi wrote:

Burece, nemoj jos i ti dopronositi trgovinskom debalansu na nacin uvodjena strane filmske robe u BiH. :angry: Budi patriota, konzumiraj domace. :oops: :mrgreen:
Macane...ne zaebavaj! :oops: :evil:
nikad_izvini

#1260 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by nikad_izvini »

Iako nisam zadovoljan burekovim diplomatskim odgovorom(ko bi tako nešto očekivao) :D obratiću mu se još jednom. AKo ne dobijem zadovoljavajući odgovor, idem Džemili(pa ti vidi bureče) :D

Naime, ubjeđivali me ljudi da postoji burek od sira :shock: Nakon što sam napokon, nakon godina truda, uspio da pređem začaranu granicu Kakanj-Bradina-Sokolac :D uvjerih se lično da zaista postoji burek od sira u komšijskim nam zemljama :shock: Jesi li ti pravi burek ili falš od sira. AKo jesi, zašto i kako da u to povjerujem kada su me ubjeđivali da je burek od sira zapravo pravi burek, ako nisi, ne zanima me odgovor :D
diddy_zn

#1261 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by diddy_zn »

@burek_in_space: prvo mrsko mi je citirati...znaćeš da se tebi obraćam! Bureče, kako si osmislio prisustvo i asistenciju moje Malenkosti!? Nekad je demonstracija najbolji način kao put do odgovora...aliiii... :) kako bi ti to meni demonstrirao!? Ulazenje u srz problema je delikatna stvar...tad "problemu" treba pristupiti ozbiljno... :D :run:
burek_in_space

#1262 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by burek_in_space »

nikad_izvini wrote:Iako nisam zadovoljan burekovim diplomatskim odgovorom(ko bi tako nešto očekivao) :D obratiću mu se još jednom. AKo ne dobijem zadovoljavajući odgovor, idem Džemili(pa ti vidi bureče) :D

Naime, ubjeđivali me ljudi da postoji burek od sira :shock: Nakon što sam napokon, nakon godina truda, uspio da pređem začaranu granicu Kakanj-Bradina-Sokolac :D uvjerih se lično da zaista postoji burek od sira u komšijskim nam zemljama :shock: Jesi li ti pravi burek ili falš od sira. AKo jesi, zašto i kako da u to povjerujem kada su me ubjeđivali da je burek od sira zapravo pravi burek, ako nisi, ne zanima me odgovor :D
Me ni stvarno nije jasno zashto si morao prelaziti tu zacharanu granicu, kada i u ovoj nashoj avliji imash dokaz tome :arrow: http://www.sarajevo-x.com/forum/memberl ... e&u=110345 :oops:
A ako zhelish da se uvjerish u autentichnost mog porijekla, spremi litar shljivovice, po mogucnosti iz Gradachca i gajbu pive, sarajevske :dance: i dokazacu ti da sam pravi burek. 8-) :D
burek_in_space

#1263 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by burek_in_space »

diddy_zn wrote:@burek_in_space: prvo mrsko mi je citirati...znaćeš da se tebi obraćam! Bureče, kako si osmislio prisustvo i asistenciju moje Malenkosti!? Nekad je demonstracija najbolji način kao put do odgovora...aliiii... :) kako bi ti to meni demonstrirao!? Ulazenje u srz problema je delikatna stvar...tad "problemu" treba pristupiti ozbiljno... :D :run:
Sada vec postavljate pitanja koja izlaze iz okvira u kojem bih mogao pruzhiti odgovor ovako javno. :D
Za sve dodatne informacije neophodno je kontaktirati moju asistenticu, koja ce vam zakazati termin za pregled, kada cu vas detaljnije uputiti u samu "srzh" problema koji vas muchi. :oops:
*mima*

#1264 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by *mima* »

Čini mi se da sam se malo zaljubiška.........sta da radim?
burek_in_space

#1265 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by burek_in_space »

mima wrote:Čini mi se da sam se malo zaljubiška.........sta da radim?
Hajmo prvo osnovne podatke - u koga( mislim da li je ozhenjen ili nije), stariji ili mladji, koliko si sigurna da si se zaljubishka, kako napreduje trudnoca?! :D
*mima*

#1266 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by *mima* »

burek_in_space wrote:
mima wrote:Čini mi se da sam se malo zaljubiška.........sta da radim?
Hajmo prvo osnovne podatke - u koga( mislim da li je ozhenjen ili nije), stariji ili mladji, koliko si sigurna da si se zaljubishka, kako napreduje trudnoca?! :D

Pusti sad trudnocu. Ozenjen nije.....a i stariji nije.
burek_in_space

#1267 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by burek_in_space »

mima wrote:

Zhelim vam oboma sve najbolje, a sad pravac kuci i volite se. :oops: :dance:
*mima*

#1268 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by *mima* »

burek_in_space wrote:
mima wrote:

Zhelim vam oboma sve najbolje, a sad pravac kuci i volite se. :oops: :dance:

Hvala....mnogo si mi pomogao.
HAVANA

#1269 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by HAVANA »

:shock: Nije valjda doktor u pitanju :? :D
burek_in_space

#1270 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by burek_in_space »

mima wrote: Hvala....mnogo si mi pomogao.
Nema na chemu i drugi put.
burek_in_space

#1271 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by burek_in_space »

seka wrote:dragi doture :D mERE li se od poljubca zatrudnit :?

otvorih pandorinu kutiju :P :mrgreen:
Naravno da mozhe, samo je bitno ko, kako i gdje ljubi. :oops: :razz:
*mima*

#1272 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by *mima* »

HAVANA wrote::shock: Nije valjda doktor u pitanju :? :D

Neeeee.....odkud ti ta ideja?
*mima*

#1273 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by *mima* »

Ti zaboravila kako sam ja zatrudnila.
Last edited by *mima* on 10/02/2010 15:09, edited 2 times in total.
ichliebedichtung

#1274 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by ichliebedichtung »

burek_in_space wrote:

Naravno da mozhe, samo je bitno ko, kako i gdje ljubi. :oops: :razz:
i čime
burek_in_space

#1275 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Post by burek_in_space »

seka wrote: pojasni nama neiskusnima :oops: :mrgreen:
Pojashnjenje ukljuchuje i prezentaciju, pa vidi da li ti se isplati, neiskusna. :oops: :mrgreen:
Post Reply