šta je to "higijenski" u obrezanom penisu, tj. "nehigijenski" u neobrezanom!? Ne razumijem, tačnije, povezanost pojma "higijene" i običaja obrezivanja penisaburek_in_space wrote:Jednostavno - ostavish post i nadash se da je doktor online. Ukoliko jeste, odgovor ce biti ostavljen u najkracem mogucem roku, a ako nije online - bice u roku od 24 chasa najvishe.diddy_zn wrote:kako se zakazuju termini za ordinaciju!? i koliko se čeka!? Hahahahah![]()
Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- diddy_zn
#1251 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
- burek_in_space
#1252 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Jedini nachin na koji bih Vam mogao objasniti slichnosti i razlike izmedju obrezanog i neobrrezanog penisa, jeste empirijski "ulazak" u srzh ovog problema.diddy_zn wrote:
šta je to "higijenski" u obrezanom penisu, tj. "nehigijenski" u neobrezanom!? Ne razumijem, tačnije, povezanost pojma "higijene" i običaja obrezivanja penisa![]()
- diddy_zn
#1253 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
e pa kad "uđeš" u srz problema...ti javi...pa da mi to pojasniš! Da me prosvjetlišburek_in_space wrote:Jedini nachin na koji bih Vam mogao objasniti slichnosti i razlike izmedju obrezanog i neobrrezanog penisa, jeste empirijski "ulazak" u srzh ovog problema.diddy_zn wrote:
šta je to "higijenski" u obrezanom penisu, tj. "nehigijenski" u neobrezanom!? Ne razumijem, tačnije, povezanost pojma "higijene" i običaja obrezivanja penisa![]()
![]()
- macan prvi
#1254 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
burek_in_space wrote:Kolekcija filmova Jenne Jameson, koju treba konzumirati 3 puta dnevno po pola sata, plus mijenjanje navike gledanja Animal Planeta ce pomoci da se ovaj problem rijeshi shto prije. Predlazhem Mythbusters na Discovery-ju.-Romeo- wrote:spoštovani bureče, bureku, druže burek ili kako već,
obraćam ti se u svezi mog velikog.......da izvineš problema koji me muči zadnjih dana. naime, kako sam saznao da su onomad u švedskoj stradali pingvini nikako ne mogu a da ne pomislim na te jadne životinjice. spoznaja o pogibiji pingvina u švedskoj me progoni te mi ne dozvoljava koncetraciju a što utiče na moj seksualni život. čim pomislim na iste ćuna mi da izvineš spadne.
Burece, nemoj jos i ti dopronositi trgovinskom debalansu na nacin uvodjena strane filmske robe u BiH.
- burek_in_space
#1255 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Da bih "ushao" u srzh ovog problema, neophodna mi je Vasha asistencija, ukoliko Vas i dalje interesuje odgovor na ovo pitanje.diddy_zn wrote: e pa kad "uđeš" u srz problema...ti javi...pa da mi to pojasniš! Da me prosvjetliš
-
nikad_izvini
#1256 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Bureče, samo ti možeš pomoći
Kažu da su se posvađali Ladyblue i Chmoljo. Chmoljo kaže da ima ljepše zube od ladyblue dok se ova hvali da bolje kuha od Chmolje. Leti perje na sve strane. Iz neformalnih izvora saznajem da je Chmoljo gađao protezom ladyblue a ova mu je vratila tepsijom, bureka
Kako vratiti osmijeh na lica navedenih. Chmoljin je malo rjeđi doduše
Ne mogu da spavam Bureče, pomagaj
Kažu da su se posvađali Ladyblue i Chmoljo. Chmoljo kaže da ima ljepše zube od ladyblue dok se ova hvali da bolje kuha od Chmolje. Leti perje na sve strane. Iz neformalnih izvora saznajem da je Chmoljo gađao protezom ladyblue a ova mu je vratila tepsijom, bureka
- burek_in_space
#1257 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Neshto si ti to pobrkao kolega, evo Ladyblue pored mene, i upravo mi crta virtuelnu vecheru kojom ce nahraniti moj, moderiranjem izgladnjeli zheludac.nikad_izvini wrote:Bureče, samo ti možeš pomoći![]()
Kažu da su se posvađali Ladyblue i Chmoljo. Chmoljo kaže da ima ljepše zube od ladyblue dok se ova hvali da bolje kuha od Chmolje. Leti perje na sve strane. Iz neformalnih izvora saznajem da je Chmoljo gađao protezom ladyblue a ova mu je vratila tepsijom, bureka![]()
Kako vratiti osmijeh na lica navedenih. Chmoljin je malo rjeđi doduše
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- burek_in_space
#1259 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Macane...ne zaebavaj!macan prvi wrote:
Burece, nemoj jos i ti dopronositi trgovinskom debalansu na nacin uvodjena strane filmske robe u BiH.Budi patriota, konzumiraj domace.
![]()
-
nikad_izvini
#1260 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Iako nisam zadovoljan burekovim diplomatskim odgovorom(ko bi tako nešto očekivao)
obratiću mu se još jednom. AKo ne dobijem zadovoljavajući odgovor, idem Džemili(pa ti vidi bureče)
Naime, ubjeđivali me ljudi da postoji burek od sira
Nakon što sam napokon, nakon godina truda, uspio da pređem začaranu granicu Kakanj-Bradina-Sokolac
uvjerih se lično da zaista postoji burek od sira u komšijskim nam zemljama
Jesi li ti pravi burek ili falš od sira. AKo jesi, zašto i kako da u to povjerujem kada su me ubjeđivali da je burek od sira zapravo pravi burek, ako nisi, ne zanima me odgovor 
Naime, ubjeđivali me ljudi da postoji burek od sira
- diddy_zn
#1261 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
@burek_in_space: prvo mrsko mi je citirati...znaćeš da se tebi obraćam! Bureče, kako si osmislio prisustvo i asistenciju moje Malenkosti!? Nekad je demonstracija najbolji način kao put do odgovora...aliiii...
kako bi ti to meni demonstrirao!? Ulazenje u srz problema je delikatna stvar...tad "problemu" treba pristupiti ozbiljno...

- burek_in_space
#1262 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Me ni stvarno nije jasno zashto si morao prelaziti tu zacharanu granicu, kada i u ovoj nashoj avliji imash dokaz tomenikad_izvini wrote:Iako nisam zadovoljan burekovim diplomatskim odgovorom(ko bi tako nešto očekivao)obratiću mu se još jednom. AKo ne dobijem zadovoljavajući odgovor, idem Džemili(pa ti vidi bureče)
![]()
Naime, ubjeđivali me ljudi da postoji burek od siraNakon što sam napokon, nakon godina truda, uspio da pređem začaranu granicu Kakanj-Bradina-Sokolac
uvjerih se lično da zaista postoji burek od sira u komšijskim nam zemljama
Jesi li ti pravi burek ili falš od sira. AKo jesi, zašto i kako da u to povjerujem kada su me ubjeđivali da je burek od sira zapravo pravi burek, ako nisi, ne zanima me odgovor
A ako zhelish da se uvjerish u autentichnost mog porijekla, spremi litar shljivovice, po mogucnosti iz Gradachca i gajbu pive, sarajevske
- burek_in_space
#1263 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Sada vec postavljate pitanja koja izlaze iz okvira u kojem bih mogao pruzhiti odgovor ovako javno.diddy_zn wrote:@burek_in_space: prvo mrsko mi je citirati...znaćeš da se tebi obraćam! Bureče, kako si osmislio prisustvo i asistenciju moje Malenkosti!? Nekad je demonstracija najbolji način kao put do odgovora...aliiii...kako bi ti to meni demonstrirao!? Ulazenje u srz problema je delikatna stvar...tad "problemu" treba pristupiti ozbiljno...
![]()
Za sve dodatne informacije neophodno je kontaktirati moju asistenticu, koja ce vam zakazati termin za pregled, kada cu vas detaljnije uputiti u samu "srzh" problema koji vas muchi.
-
*mima*
#1264 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Čini mi se da sam se malo zaljubiška.........sta da radim?
- burek_in_space
#1265 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Hajmo prvo osnovne podatke - u koga( mislim da li je ozhenjen ili nije), stariji ili mladji, koliko si sigurna da si se zaljubishka, kako napreduje trudnoca?!mima wrote:Čini mi se da sam se malo zaljubiška.........sta da radim?
-
*mima*
#1266 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
burek_in_space wrote:Hajmo prvo osnovne podatke - u koga( mislim da li je ozhenjen ili nije), stariji ili mladji, koliko si sigurna da si se zaljubishka, kako napreduje trudnoca?!mima wrote:Čini mi se da sam se malo zaljubiška.........sta da radim?
Pusti sad trudnocu. Ozenjen nije.....a i stariji nije.
- burek_in_space
#1267 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Zhelim vam oboma sve najbolje, a sad pravac kuci i volite se.mima wrote:
Pusti sad trudnocu. Ozenjen nije.....a i stariji nije.
-
*mima*
#1268 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
burek_in_space wrote:Zhelim vam oboma sve najbolje, a sad pravac kuci i volite se.mima wrote:
Pusti sad trudnocu. Ozenjen nije.....a i stariji nije.![]()
Hvala....mnogo si mi pomogao.
- HAVANA
#1269 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
- burek_in_space
#1270 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Nema na chemu i drugi put.mima wrote: Hvala....mnogo si mi pomogao.
- burek_in_space
#1271 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Naravno da mozhe, samo je bitno ko, kako i gdje ljubi.seka wrote:dragi doturemERE li se od poljubca zatrudnit
![]()
otvorih pandorinu kutiju![]()
-
*mima*
#1272 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
HAVANA wrote:Nije valjda doktor u pitanju
![]()
Neeeee.....odkud ti ta ideja?
-
*mima*
#1273 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
seka wrote:dragi doturemERE li se od poljubca zatrudnit
![]()
Ti zaboravila kako sam ja zatrudnila.
Last edited by *mima* on 10/02/2010 15:09, edited 2 times in total.
-
ichliebedichtung
#1274 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
i čimeburek_in_space wrote:Naravno da mozhe, samo je bitno ko, kako i gdje ljubi.seka wrote:dragi doturemERE li se od poljubca zatrudnit
![]()
![]()
- burek_in_space
#1275 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Pojashnjenje ukljuchuje i prezentaciju, pa vidi da li ti se isplati, neiskusna.seka wrote: pojasni nama neiskusnima![]()