To bi bio plagijat.ekvivalent wrote:ubjedljivo najjaci fol i najbolji efekat bi bio kad bi poslali nekog ko bi sutio tri minute...
pas me ako ne bi sve rasturili
i euroviziju i glasanje i sve
Ima Let 3 vec takvu "pjesmu".
Moderator: _BataZiv_0809
To bi bio plagijat.ekvivalent wrote:ubjedljivo najjaci fol i najbolji efekat bi bio kad bi poslali nekog ko bi sutio tri minute...
ako nam ih susjedi pozajme sto da neMarklar wrote:mislis Let3?ekvivalent wrote:ubjedljivo najjaci fol i najbolji efekat bi bio kad bi poslali nekog ko bi sutio tri minute...
'oce, ba, slovaci djaba u Neumcyprus wrote:Haj moram priznat da je glasanje ipak nešto objektivnije ove godine, Moramo se pomirit da ipak većina naroda širom Evrope najviše zagotivila ono iz Norveške i zdravo...
A mi smo zadnji koji se trebamo bunit protiv ovakvog sistema djeljenja bodova, pa vidite samo od koga smo dobivali mi bodoveuz nekoliko iznenađenja tipa Slovačka. Pa mi nikako ne možemo ić ispod 10-tog ili 11-tog mjesta...
pa valjda 'oce, ipak, guz1ce su im ispravne....ekvivalent wrote:ako nam ih susjedi pozajme sto da neMarklar wrote:mislis Let3?ekvivalent wrote:ubjedljivo najjaci fol i najbolji efekat bi bio kad bi poslali nekog ko bi sutio tri minute...
Napravi je ti njima, pa cu je ja napraviti tebi.Compact wrote:Ovim klošarima iz Regine treba napraviti čeku na aerodromu!![]()

Izvin"te,nisam baš upratio,ali može li mi neko reći koje mjesto je osvojila Republika Srpska sa sve Laktašenkom na čelu???juan wrote:Treba onog ruskog kamermana castit: Iz srbije 12 poena, a on direktno poslije toga u ljiljane ...
jutarnji wrote:jeste, poslati nekog gluhonijemog i Sasa Matic prateci vokalekvivalent wrote:ubjedljivo najjaci fol i najbolji efekat bi bio kad bi poslali nekog ko bi sutio tri minute...
Hahahaha!!! Ma kazu cekaju vize da udu na Evroviziju!Bandierra Rossa wrote:Izvin"te,nisam baš upratio,ali može li mi neko reći koje mjesto je osvojila Republika Srpska sa sve Laktašenkom na čelu???juan wrote:Treba onog ruskog kamermana castit: Iz srbije 12 poena, a on direktno poslije toga u ljiljane ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ups. zaboravio sam Maju i Panju! Svima treba kosti polomiti!Latina wrote:Napravi je ti njima, pa cu je ja napraviti tebi.Compact wrote:Ovim klošarima iz Regine treba napraviti čeku na aerodromu!![]()
Ako nekome nesto nije jeasno - bili smo super !![]()
![]()

nestasna wrote:Hahahaha!!! Ma kazu cekaju vize da udu na Evroviziju!Bandierra Rossa wrote:Izvin"te,nisam baš upratio,ali može li mi neko reći koje mjesto je osvojila Republika Srpska sa sve Laktašenkom na čelu???juan wrote:Treba onog ruskog kamermana castit: Iz srbije 12 poena, a on direktno poslije toga u ljiljane ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sta fali BanDZa Luki ....Bandierra Rossa wrote:nestasna wrote:Hahahaha!!! Ma kazu cekaju vize da udu na Evroviziju!Bandierra Rossa wrote: Izvin"te,nisam baš upratio,ali može li mi neko reći koje mjesto je osvojila Republika Srpska sa sve Laktašenkom na čelu???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva bi to šega bila da RS može učestvovati.
Zamislite,ovo:
Hello Europe,this is Rogatica calling...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uh,ona je najbolja.seln wrote:Ona mala iz Azerbejdzana je fakat dobila poene NA GUZOVE....
cek, pa nije losa ideja, bar da glasaju...Compact wrote:Hello Europe,this is Lopare calling..
Kao i svaki put na Eurosongu...bijelo_dugme wrote:Veliki poraz svih heteroseksualaca sirom Evrope
100% si u pravu!M-16 wrote:cuj panjo...bogami, panjo obidje jevropu uz evrosong...