Pravo kaze TruhliPanj...zonbirile, Srbendozonbirile wrote:-----------------------------------theTruePath wrote:Pa vidis,ti si iz Srbije a tamo ljudima vjera nije toliko vazna kao u Bosni,zato je to tesko razumjeti...ali ipak treba priznati da ima i islamofobije,pa kako nebi bilo u zemlji koja je tako izmjesana.A i avaz zna da pretjeraNe kontam,zašto se loše stvari stvari koje se tiču islama,islamske zajednice i reisa nebi smjele kritikovati?
Čim nemaju objašnjenja i vadione za svoje postupke,onda tu kritiku,makar ona bila i dobronamjerna,proglašavaju islamofobijom,zašto se sve to nastoji napraviti nedodirljivim,ipak ovo nije Iran,a islamska revolucija još nije provedena ili je ovo lagani način provođenja pomenute revolucije,korak po korak, Cerić=Homeini.
Nadam se da griješim i da od svega toga neće biti ništa.
jebeno,da je bar 105% muslimana,da se čovjek osjeća slobodno,a ne ovako napadi sa svih strana,na prave zdrave vjernike
Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
- seln
#1251 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#1252 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
ultima_palabra wrote: S kim smo ono u ratu, Eurazija ili Istazija?
-
heartbeat100
#1253 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
nikad_izvini wrote: Da sumiram, uzmem kredit za stan, radim bilo kakav posao koji je dobro plaćen jer mi je ugrožena egzistencija, ako ima nekih "nepravilnosti" onda su mi tako naredili. Posljedice su nebitne jer sam odbacio moralne vrijednosti zbog ugoženosti. Jesam li nešto propustio da spomenem ?
eee, vidi se da si žrtva političke indoktrinacije ovih prostora: ugroženost, ugroženost, ugroženost!! Ja nijednom nisam spomenula tu riječ!!! Manje čitaj Avaz
pozz
- GandalfSivi
#1254 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
A svojevremeno se lik pojavljivao i ovdje na forumu, pricao o nekom novom, boljem Oslobodjenju...
Mislim, kontaju li ikada ti novinari (da ne kazem urednici) da ipak imaju neku odgovornost prema svojim citaocima. Ali svi su se prodali, tako da me ni ovo ne iznenadjuje...
Mislim, kontaju li ikada ti novinari (da ne kazem urednici) da ipak imaju neku odgovornost prema svojim citaocima. Ali svi su se prodali, tako da me ni ovo ne iznenadjuje...
- atko
#1255 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
Jednostavno neprirodno
... Jebi ga Vlasta al da je i zbog corbanja razocaro si me
Sve je ovo u kompletu dobro potonulo ... povlace ci za sobom sve za nekoliko levela ispod nule
Sve je ovo u kompletu dobro potonulo ... povlace ci za sobom sve za nekoliko levela ispod nule
- luckylaka
#1256 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
A zar nije najdeblja i sadaKlodovik wrote:Gledano po kolumnistima, Avaz će još ispasti najbolja novina u zemlji.
-
homar
#1257 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
Ljudi moralna posrnuća su na svakom koraku. Razlog tome je korupcija i kriminal kao pravni sistem BiH, lopovi, tajkuni i ako im se ne pridružiš ostaješ van sistema, čovjek misli "..bo principe, ne živi se od principa".
-
edinbug
#1258 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
Nastranu njegova BH opredjeljenost, ali oduvijek je i bio politicka kurva.
-
VjecitiStudent
#1259 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
Eto, sad ispade da smo svo vrijeme sve znali o Vlasti M. samo smo se pravili da ne znamo, sve dok je pisao 'za pravu stranu'.edinbug wrote:Nastranu njegova BH opredjeljenost, ali oduvijek je i bio politicka kurva.
Ko je na kraju u svemu ovome istinski licemjeran?
- lazni penzioner
#1260 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
Vec je po Vlasti krenula artiljerijska paljba s ljevice..
Ali nisu oni drugaciji od ovih drugih, nikako. Samo isto stanje duha.
For the record, nikad nisam nesto gotivio Vlastu, ni kad je bio kod KP-ovskih, a bogme ni sad kad je kod nasih "tajkuna"..
For the record, nikad nisam nesto gotivio Vlastu, ni kad je bio kod KP-ovskih, a bogme ni sad kad je kod nasih "tajkuna"..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1262 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
Ista kula,da ne povjerujes,fakat ista

- luckylaka
#1263 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
Imal mozda neke veze sa Mijovicem-LIBERO- wrote:Ista kula,da ne povjerujes,fakat ista![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1264 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
Samo finansijske.luckylaka wrote:Imal mozda neke veze sa Mijovicem-LIBERO- wrote:Ista kula,da ne povjerujes,fakat ista![]()
Tipa: "...Podrska za novac..."
-
uroborus
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1266 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
doktoriThunderbirD wrote:
*Novinari*, su oduvijek bili ljudi bez ikakvog principa i morala.
informatičari
poreznici
odvjetnici
lista je poduža
- atko
#1267 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
komi wrote: doktori
informatičari
poreznici
odvjetnici
lista je poduža
Jel ovo igrica izbacite uljeza ... otkud ti informaticari u ovoj listi
- travnik
#1268 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
Ne znam šta je to iznenađujuće što Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz. Pa on već mjesecima piše za avazov tjednik Global. Ista medijska kuća, ista koncepcija, ista politika.
-
skojotovski
#1269 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
ThunderbirD wrote:Slažem se, lista je poduga.komi wrote:doktoriThunderbirD wrote:
*Novinari*, su oduvijek bili ljudi bez ikakvog principa i morala.
informatičari
poreznici
odvjetnici
lista je poduža
Mene je uvijek kopkalo, kako ljudima koji su stalno prisutni u medijima, poput novinara, političara, i ljudi drugih branši, uopće ne dotiče što su u javnosti potpuno omrženi ? Kakav je osjećaj kod njih kad izađu na ulicu i kad vide u očima ljudi da ih proklinju ?
Samo zamislite šta toliki broj nezaposlenih ljudi i ljudi koji žive na ivici bijede misle o Džaferoviću, njegovim ogromnim primanjima, koja su itekako poželjna i u evropskim zemljama, čak šta više, za mnoge su i u tim zemljama nedostižna. Zvanična mjesečna primanja tog čovjeka su 12.500,00 KM. Kažem zvanična, jer za druge nemamo podatke.
Meni ne smetaju visoka primanja u privatnom sektoru ljudi koji su časno razvili biznis, odnosno da iza njihovog uspjeha ne stoji lobi sa vlastodršcima, ali država koja ovoliko konstantno pljačka svoj narod, i ništa ne čini u produktivnom smislu, prestavlja lopovluk i kriminal u režiji iste te države.
vala za 12.500 kermasa mjesecno mogu i mene proklinjat, pristajem!
-
Iga123
#1270 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
On prvo piše za novac, pa tek onda za Global, Avaz, ... A donedavno je bio u Oslobođenju
Meni se živo jebe šta će on da radi i za kog će da piše. Dosad nisam čuo nikakav govor mržnje od istog....Sad, nije ni da me zanimalo nešto previše.
Meni se živo jebe šta će on da radi i za kog će da piše. Dosad nisam čuo nikakav govor mržnje od istog....Sad, nije ni da me zanimalo nešto previše.
-
edinbug
#1271 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
Ja sam nekoliko puta komentarisao Vlastin "rad" i nikada nisam odstupio od misljenja koje je manje-vise isto.VjecitiStudent wrote:Eto, sad ispade da smo svo vrijeme sve znali o Vlasti M. samo smo se pravili da ne znamo, sve dok je pisao 'za pravu stranu'.edinbug wrote:Nastranu njegova BH opredjeljenost, ali oduvijek je i bio politicka kurva.
Ko je na kraju u svemu ovome istinski licemjeran?
Uzgred, kada je on naslijedio Senku Kurtovic, od tada za mene Oslobodjenje nije vise bio list koji sam redovno kupovao i koji sam volio citati.
-
detroit-mercy
#1272 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz
O kakvom moralu vi pricate ili neovisnom novinaru, neovisan je onaj koji ima dovoljno love da moze da se bavi pisanjem i za dzabe. Sve dok zivis od toga sto pises znaci da si ovisan o naruciocu teksta, vlasniku novina, i td. I kao sto neko rece, ljudi izigravali moralne velicine, godine prolaze vide nista od toga. U Bosni izigravati moralu velicinu moze samo lud covjek ili neko kome je babo ostavio milione.
-
StupskaBitanga
#1273 Ismeta Dervoz u Avaz jatu
Nakon Senada Hadžifejzovića koji je odavno u jatu Avaza sada mu se pridružila i Ismeta Dervoz
Šta nam to Radončić sprema?
Avaz ima svoju TV diviziju a to je TV Alfa
Izgleda da Fahro ne žali novce za pojedine
Šta nam to Radončić sprema?
Avaz ima svoju TV diviziju a to je TV Alfa
Izgleda da Fahro ne žali novce za pojedine
-
strujnik
#1274 Re: Ismeta Dervoz u Avaz jatu
Ma i Lijanovic je dovodio, pa sta, je li mu se isplatilo? Ja kazem da nije.
Njegov (Lijanovicev) zakon u parlamentu nije prosao, malo trguje po Mostaru i Hercegovini, ali biraci (stoka) se okrecu od te stranke.
Koliko sam mogao citati, Ismeta je tu za pare, ne bih rekao da je ona tu iz uvjerenja da je Radoncic postenjacina. Sigurno ce se tom putujucem cirkusu pridruziti jos estradnih licnosti, jer vide priliku da se uhljebe, ali sacekajmo oktobar, vratimo se na ovaj topic, svi ce bjezati kao i od Hareta.
Njegov (Lijanovicev) zakon u parlamentu nije prosao, malo trguje po Mostaru i Hercegovini, ali biraci (stoka) se okrecu od te stranke.
Koliko sam mogao citati, Ismeta je tu za pare, ne bih rekao da je ona tu iz uvjerenja da je Radoncic postenjacina. Sigurno ce se tom putujucem cirkusu pridruziti jos estradnih licnosti, jer vide priliku da se uhljebe, ali sacekajmo oktobar, vratimo se na ovaj topic, svi ce bjezati kao i od Hareta.
-
StupskaBitanga
#1275 Re: Ismeta Dervoz u Avaz jatu
Ali ja stvAarno ne znam šta će ona tamo!! nema uopšte posla za nju