Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
seln

#1251 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by seln »

zonbirile wrote:
theTruePath wrote:
Ne kontam,zašto se loše stvari stvari koje se tiču islama,islamske zajednice i reisa nebi smjele kritikovati?
Čim nemaju objašnjenja i vadione za svoje postupke,onda tu kritiku,makar ona bila i dobronamjerna,proglašavaju islamofobijom,zašto se sve to nastoji napraviti nedodirljivim,ipak ovo nije Iran,a islamska revolucija još nije provedena ili je ovo lagani način provođenja pomenute revolucije,korak po korak, Cerić=Homeini.
Nadam se da griješim i da od svega toga neće biti ništa.
Pa vidis,ti si iz Srbije a tamo ljudima vjera nije toliko vazna kao u Bosni,zato je to tesko razumjeti...ali ipak treba priznati da ima i islamofobije,pa kako nebi bilo u zemlji koja je tako izmjesana.A i avaz zna da pretjera
-----------------------------------
jebeno,da je bar 105% muslimana,da se čovjek osjeća slobodno,a ne ovako napadi sa svih strana,na prave zdrave vjernike
Pravo kaze TruhliPanj...zonbirile, Srbendo :D
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#1252 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by dr.gog »

ultima_palabra wrote: S kim smo ono u ratu, Eurazija ili Istazija? :?
:D
heartbeat100

#1253 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by heartbeat100 »

nikad_izvini wrote: Da sumiram, uzmem kredit za stan, radim bilo kakav posao koji je dobro plaćen jer mi je ugrožena egzistencija, ako ima nekih "nepravilnosti" onda su mi tako naredili. Posljedice su nebitne jer sam odbacio moralne vrijednosti zbog ugoženosti. Jesam li nešto propustio da spomenem ?

eee, vidi se da si žrtva političke indoktrinacije ovih prostora: ugroženost, ugroženost, ugroženost!! Ja nijednom nisam spomenula tu riječ!!! Manje čitaj Avaz :D !!

pozz
GandalfSivi

#1254 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by GandalfSivi »

A svojevremeno se lik pojavljivao i ovdje na forumu, pricao o nekom novom, boljem Oslobodjenju...

Mislim, kontaju li ikada ti novinari (da ne kazem urednici) da ipak imaju neku odgovornost prema svojim citaocima. Ali svi su se prodali, tako da me ni ovo ne iznenadjuje...
atko

#1255 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by atko »

Jednostavno neprirodno :-) ... Jebi ga Vlasta al da je i zbog corbanja razocaro si me :(

Sve je ovo u kompletu dobro potonulo ... povlace ci za sobom sve za nekoliko levela ispod nule :-)
luckylaka

#1256 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by luckylaka »

Klodovik wrote:Gledano po kolumnistima, Avaz će još ispasti najbolja novina u zemlji.
A zar nije najdeblja i sada
homar

#1257 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by homar »

Ljudi moralna posrnuća su na svakom koraku. Razlog tome je korupcija i kriminal kao pravni sistem BiH, lopovi, tajkuni i ako im se ne pridružiš ostaješ van sistema, čovjek misli "..bo principe, ne živi se od principa".
edinbug

#1258 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by edinbug »

Nastranu njegova BH opredjeljenost, ali oduvijek je i bio politicka kurva.
VjecitiStudent

#1259 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by VjecitiStudent »

edinbug wrote:Nastranu njegova BH opredjeljenost, ali oduvijek je i bio politicka kurva.
Eto, sad ispade da smo svo vrijeme sve znali o Vlasti M. samo smo se pravili da ne znamo, sve dok je pisao 'za pravu stranu'.
Ko je na kraju u svemu ovome istinski licemjeran?
lazni penzioner

#1260 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by lazni penzioner »

Vec je po Vlasti krenula artiljerijska paljba s ljevice.. :lol: Ali nisu oni drugaciji od ovih drugih, nikako. Samo isto stanje duha. :D

For the record, nikad nisam nesto gotivio Vlastu, ni kad je bio kod KP-ovskih, a bogme ni sad kad je kod nasih "tajkuna".. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1261 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by pici »

Image

Image

goblini gamižu li gamižu :mrgreen: ....jedan je prstem moČi
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1262 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by -LIBERO- »

Ista kula,da ne povjerujes,fakat ista :D :D
luckylaka

#1263 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by luckylaka »

-LIBERO- wrote:Ista kula,da ne povjerujes,fakat ista :D :D
Imal mozda neke veze sa Mijovicem
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1264 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by -LIBERO- »

luckylaka wrote:
-LIBERO- wrote:Ista kula,da ne povjerujes,fakat ista :D :D
Imal mozda neke veze sa Mijovicem
Samo finansijske.
Tipa: "...Podrska za novac..." :D
uroborus

#1265 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by uroborus »

pici wrote:Image

Image

goblini gamižu li gamižu :mrgreen: ....jedan je prstem moČi
Jos da je kako ove trosne kucice poravnati bagerom, pa posijati englesku travu...Inshallah, samo da je kako izdrzati do izbora, ima da zasucem rukave i da sprovedem zamisljeno... :mrgreen: Veli Gazda Fahro... :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1266 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by Truba »

ThunderbirD wrote:
*Novinari*, su oduvijek bili ljudi bez ikakvog principa i morala.
doktori
informatičari
poreznici
odvjetnici

lista je poduža
atko

#1267 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by atko »

komi wrote: doktori
informatičari
poreznici
odvjetnici

lista je poduža

Jel ovo igrica izbacite uljeza ... otkud ti informaticari u ovoj listi :lol: :lol: :lol:
travnik

#1268 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by travnik »

Ne znam šta je to iznenađujuće što Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz. Pa on već mjesecima piše za avazov tjednik Global. Ista medijska kuća, ista koncepcija, ista politika.
skojotovski

#1269 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by skojotovski »

ThunderbirD wrote:
komi wrote:
ThunderbirD wrote:
*Novinari*, su oduvijek bili ljudi bez ikakvog principa i morala.
doktori
informatičari
poreznici
odvjetnici

lista je poduža
Slažem se, lista je poduga.

Mene je uvijek kopkalo, kako ljudima koji su stalno prisutni u medijima, poput novinara, političara, i ljudi drugih branši, uopće ne dotiče što su u javnosti potpuno omrženi ? Kakav je osjećaj kod njih kad izađu na ulicu i kad vide u očima ljudi da ih proklinju ?

Samo zamislite šta toliki broj nezaposlenih ljudi i ljudi koji žive na ivici bijede misle o Džaferoviću, njegovim ogromnim primanjima, koja su itekako poželjna i u evropskim zemljama, čak šta više, za mnoge su i u tim zemljama nedostižna. Zvanična mjesečna primanja tog čovjeka su 12.500,00 KM. Kažem zvanična, jer za druge nemamo podatke.

Meni ne smetaju visoka primanja u privatnom sektoru ljudi koji su časno razvili biznis, odnosno da iza njihovog uspjeha ne stoji lobi sa vlastodršcima, ali država koja ovoliko konstantno pljačka svoj narod, i ništa ne čini u produktivnom smislu, prestavlja lopovluk i kriminal u režiji iste te države.

vala za 12.500 kermasa mjesecno mogu i mene proklinjat, pristajem! :D
Iga123

#1270 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by Iga123 »

On prvo piše za novac, pa tek onda za Global, Avaz, ... A donedavno je bio u Oslobođenju :D :D
Meni se živo jebe šta će on da radi i za kog će da piše. Dosad nisam čuo nikakav govor mržnje od istog....Sad, nije ni da me zanimalo nešto previše. :run:
edinbug

#1271 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by edinbug »

VjecitiStudent wrote:
edinbug wrote:Nastranu njegova BH opredjeljenost, ali oduvijek je i bio politicka kurva.
Eto, sad ispade da smo svo vrijeme sve znali o Vlasti M. samo smo se pravili da ne znamo, sve dok je pisao 'za pravu stranu'.
Ko je na kraju u svemu ovome istinski licemjeran?
Ja sam nekoliko puta komentarisao Vlastin "rad" i nikada nisam odstupio od misljenja koje je manje-vise isto.
Uzgred, kada je on naslijedio Senku Kurtovic, od tada za mene Oslobodjenje nije vise bio list koji sam redovno kupovao i koji sam volio citati.
detroit-mercy

#1272 Re: Vlastimir Mijović piše za Dnevni avaz

Post by detroit-mercy »

O kakvom moralu vi pricate ili neovisnom novinaru, neovisan je onaj koji ima dovoljno love da moze da se bavi pisanjem i za dzabe. Sve dok zivis od toga sto pises znaci da si ovisan o naruciocu teksta, vlasniku novina, i td. I kao sto neko rece, ljudi izigravali moralne velicine, godine prolaze vide nista od toga. U Bosni izigravati moralu velicinu moze samo lud covjek ili neko kome je babo ostavio milione.
StupskaBitanga

#1273 Ismeta Dervoz u Avaz jatu

Post by StupskaBitanga »

Nakon Senada Hadžifejzovića koji je odavno u jatu Avaza sada mu se pridružila i Ismeta Dervoz

Šta nam to Radončić sprema?
Avaz ima svoju TV diviziju a to je TV Alfa
Izgleda da Fahro ne žali novce za pojedine
strujnik

#1274 Re: Ismeta Dervoz u Avaz jatu

Post by strujnik »

Ma i Lijanovic je dovodio, pa sta, je li mu se isplatilo? Ja kazem da nije.
Njegov (Lijanovicev) zakon u parlamentu nije prosao, malo trguje po Mostaru i Hercegovini, ali biraci (stoka) se okrecu od te stranke.
Koliko sam mogao citati, Ismeta je tu za pare, ne bih rekao da je ona tu iz uvjerenja da je Radoncic postenjacina. Sigurno ce se tom putujucem cirkusu pridruziti jos estradnih licnosti, jer vide priliku da se uhljebe, ali sacekajmo oktobar, vratimo se na ovaj topic, svi ce bjezati kao i od Hareta.
StupskaBitanga

#1275 Re: Ismeta Dervoz u Avaz jatu

Post by StupskaBitanga »

Ali ja stvAarno ne znam šta će ona tamo!! nema uopšte posla za nju
Post Reply