de malo pobliže objasni to "da je blizu PMFa"?
Jeste svi sa autima? ili? je l' može poslije američke ambasade il' poslije elektroprivrede? da znamo otprilike
Davno zatvorenNepass wrote:Importane, element?raspberry12 wrote:Ljudi, meni treba neki restoran oprilike za 15 ljudi (bice i mladje raje i nesto starije) da se moze rezervisat, da je hrana dobra i da je fina atmosfera, treba mi za proslavu odbrane magistarskog rada. I da je u blizini PMF-a.
Cula sam za Druga kuca Lora, osim toga nista ne znam. Pa eto ako neko ima prijedlog, bila bih zahvalna
Da navrate i forumasi jelMutivoda wrote:Paper Moon, eto Lora..
de malo pobliže objasni to "da je blizu PMFa"?
Jeste svi sa autima? ili? je l' može poslije američke ambasade il' poslije elektroprivrede? da znamo otprilike
Licencu je kupila ekipa koja drzi Kimono i Food Market, treba da se pravi negdje pored RTV Doma koliko znam.cyber1921 wrote:zna li neko sta se desilo s KFC-om i pricom da ce se otvorit ?
Kimono i Food Market uopste ne drzi ista ekipa...mario001 wrote:Licencu je kupila ekipa koja drzi Kimono i Food Market, treba da se pravi negdje pored RTV Doma koliko znam.cyber1921 wrote:zna li neko sta se desilo s KFC-om i pricom da ce se otvorit ?
a to je jedna ekipa? imaju i onaj kafic u merkur/otoka trznom centru u prizemlju. isto neko spansko ime.DaffyDuck wrote:Kimono i Food Market uopste ne drzi ista ekipa...mario001 wrote:Licencu je kupila ekipa koja drzi Kimono i Food Market, treba da se pravi negdje pored RTV Doma koliko znam.cyber1921 wrote:zna li neko sta se desilo s KFC-om i pricom da ce se otvorit ?
Kimono, Cordoba, Elements BBI (ili kako se vec zove), kafic u Konzum Socijalno, pa i kafic u prizemlju Alte je jedna grupa.
Nije tacno ,Catic i to ne taj vec drugi(familija su) drzicyber1921 wrote:Znam da food market drži Ćatić vlasnik AWG security
To su mi poznanici, isti vlasnci su to...poznati siroj javnostiDaffyDuck wrote:Kimono i Food Market uopste ne drzi ista ekipa...mario001 wrote:Licencu je kupila ekipa koja drzi Kimono i Food Market, treba da se pravi negdje pored RTV Doma koliko znam.cyber1921 wrote:zna li neko sta se desilo s KFC-om i pricom da ce se otvorit ?
Kimono, Cordoba, Elements BBI (ili kako se vec zove), kafic u Konzum Socijalno, pa i kafic u prizemlju Alte je jedna grupa.
Restoran Mostarlić definitivno!raspberry12 wrote:Ljudi, meni treba neki restoran oprilike za 15 ljudi (bice i mladje raje i nesto starije) da se moze rezervisat, da je hrana dobra i da je fina atmosfera, treba mi za proslavu odbrane magistarskog rada. I da je u blizini PMF-a.
Cula sam za Druga kuca Lora, osim toga nista ne znam. Pa eto ako neko ima prijedlog, bila bih zahvalna

https://www.facebook.com/RestoranAhar/? ... S_TIMELINEraspberry12 wrote:Ljudi, meni treba neki restoran oprilike za 15 ljudi (bice i mladje raje i nesto starije) da se moze rezervisat, da je hrana dobra i da je fina atmosfera, treba mi za proslavu odbrane magistarskog rada. I da je u blizini PMF-a.
Ima i restoran Lava u Importanne centru. Nedavno otvoren. Koliko sam skontao isti lik vodi i restoran Druga kuća.brown.sugar wrote:https://www.facebook.com/RestoranAhar/? ... S_TIMELINEraspberry12 wrote:Ljudi, meni treba neki restoran oprilike za 15 ljudi (bice i mladje raje i nesto starije) da se moze rezervisat, da je hrana dobra i da je fina atmosfera, treba mi za proslavu odbrane magistarskog rada. I da je u blizini PMF-a.
undefined007 wrote:Restoran Mostarlić definitivno!raspberry12 wrote:Ljudi, meni treba neki restoran oprilike za 15 ljudi (bice i mladje raje i nesto starije) da se moze rezervisat, da je hrana dobra i da je fina atmosfera, treba mi za proslavu odbrane magistarskog rada. I da je u blizini PMF-a.
Cula sam za Druga kuca Lora, osim toga nista ne znam. Pa eto ako neko ima prijedlog, bila bih zahvalna![]()
Nećeš se pokajati vjeruj mi.

Jednom sam jeo neku piletinu sa gljivama. Nije mi se svidjelo sto su donijeli kod kase i obilazili oko tanjira ko da je shugav. Na kraju su se sjetili donijeti.hrusta wrote:Raja, jeli iko bio u onom Aspeku preko puta pozorišta. Prođem često i vidim dosta raje jedu i izgledaju fine porcije, ali nikako da se na kanim pa da i ja probam. Ima li iko iskustva, kakav im je kvalitet hrane? Hvala unaprijed.
Raj za ljubitelje tjestenine je bio onaj all-you-can-eat Food Office na Koreji. Za 9 KM pojedes 4 tanjira fine tjestenine sa 4 razlicita sosa i jos biras sta bi jos. Steta sto nije bio uspjesan, ne mogu ga prezaliti.MickeyPierce wrote:Pizza iznad 5 km je preskupa pizza ... A fenomen tjestenine mi nikad nije bio jasan .... Platiti 10-15 km ranjir makarona, a kesa najskuplje tjestenine (4-5 porcija) kosta 2-3 km.