F.K. Olimpik Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
EUROBIH

#1251 Re: F.K. Olimpic

Post by EUROBIH »

riko-ga wrote:Pocelo je postavljanje stolica na stadionu Otoka.Utakmica protiv Borca po informacijama iz Olipica ce biti odigrana na Otoci.Boja stolica nesto kao boja duge od svjetlo zute preko narandzaste i crvene do.................... :-D

Valja u nedjelju na Otoku.Grehota bi bilo to propustiti.

moraćemo sačekati do 9 kola i istorijske utakmice na bonbonjeri.....
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1252 Re: F.K. Olimpic

Post by -LIBERO- »

Dobra vijest,hvala Bogu vise...pa da se i Olimpik napokon skrasi na jednom stadionu.

I ne sumnjam da ce ovo biti inicijalna kapisla za bolje domace rezultate Olimpika. A to je njima najvise i nedostajalo.

Pitanje jedno,hoce li se postavljati stolice i na onih 3-4 reda stepenica sa druge strane od centzralne tribine???

Slikice???? :D
karanana

#1253 Re: F.K. Olimpic

Post by karanana »

blizu je mene tako da cu ici na neke utakmice.

haj nadam se da ce im krenut na bolje.
Charuga
Globalni moderator

#1254 Re: F.K. Olimpic

Post by Charuga »

Sinoc sam vidio da rade prskalice za travu ali samo za onaj mali teren iza gola na kojem su reflektori. Jutros vidim da postavljaju stolice u 3-4 boje. Onako na prvu izgleda malo cudno, kao da su balone postavili ali kad se malo vise gleda nije toliko lose.
Impavidus

#1255 Re: F.K. Olimpic

Post by Impavidus »

Ja šege danas kad vidjeh stolice i boje :D
imam ja par slika, postavim za nekih pola sata-sat.
Očekujte neočekivano! 8-)
campa_xxx

#1256 Re: F.K. Olimpic

Post by campa_xxx »

riko-ga wrote:Pocelo je postavljanje stolica na stadionu Otoka.Utakmica protiv Borca po informacijama iz Olipica ce biti odigrana na Otoci.Boja stolica nesto kao boja duge od svjetlo zute preko narandzaste i crvene do.................... :-D

Valja u nedjelju na Otoku.Grehota bi bilo to propustiti.
Kaze Gracic tek ce u 9. kolu protiv GOŠK-a igrati prvu utakmicu dole...nesto oko komisije zapelo
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1257 Re: F.K. Olimpic

Post by -LIBERO- »

Mozda Borcu nije u interesu igrati na tom novom stadionu???

Mada vjerovatno nije do toga,ali hajd znaj..Borac je neprikosnoven,sta oni zacrtaju u savezu to prodje tako da... :run:

Gdje je ovaj sa slikama,lafo eto me odmah.... :-) :D :D :D :D
Impavidus

#1258 Re: F.K. Olimpic

Post by Impavidus »

Impavidus wrote:Ja šege danas kad vidjeh stolice i boje :D
imam ja par slika, postavim za nekih pola sata-sat.
Očekujte neočekivano! 8-)
Nekad su ovi moderatori više čitali... :D
Očekujem ban kao ispriku. :D

1. Već spomenuto postolje za semafor (samo još časovničar Mića fali) :D
Postavili su i preko ograde, nešto slično šper ploči, da se ne može više sa tramvajske stanice gledat utakmica.
http://img221.imageshack.us/img221/9727/slika0346.jpg

2. Taj pomoćni teren. 2 sa 2, ne možeš ni termin na njemu odigrat. Imaju reflektori, golovi postavljeni sa mrežicama...
http://img824.imageshack.us/img824/8452/slika0348.jpg

3. Taj postavljeni dio stolice (danas do 3 što je bilo postavljeno), sa desne strane se vidi ograđeni dio za gostujuće navijače.
http://img692.imageshack.us/img692/4518/slika0350n.jpg

4. Isto kao slika iznad
http://img820.imageshack.us/img820/1093/slika0349.jpg

Postavio sam kao linkove, onako ne prikaže pola slike...
Tvrtko II Kotromanić

#1259 Re: F.K. Olimpic

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Bgm si upravu

ove boje su hmm zanimljive :lol:
Eborg

#1260 Re: F.K. Olimpic

Post by Eborg »

Kakav je ovo "Gay is OK!" stadion? :D

Isto onaj u Izraelu, Teddy Stadium. :lol:

Image
burek_in_space

#1261 Re: F.K. Olimpic

Post by burek_in_space »

Vizuelni efekat je u pitanju, poshto Nijaz zna da ne mozhe privuci ni u najvlazhnijim snovima vishe od 100 ljudi na tekmu, pa ce bar djelovati popunjeniji.
Neshto slichno je i u Portugalu odradjeno sa stadionom Sportinga chini mi se.
Ajatolah_

#1262 Re: F.K. Olimpic

Post by Ajatolah_ »

Ja se dobro sjećam govora za vrijeme pauze da će stolice stolice biti bordo i plave boje, tako da šarenilo nije toliko iznenađenje. Odmah da kažem da mislim da će biti ružno :D , ali eto, sačekat ću još malo za sud.
Žao mi onako finog projekta što je bio.
Impavidus

#1263 Re: F.K. Olimpic

Post by Impavidus »

burek_in_space wrote:Vizuelni efekat je u pitanju, poshto Nijaz zna da ne mozhe privuci ni u najvlazhnijim snovima vishe od 100 ljudi na tekmu, pa ce bar djelovati popunjeniji.
Neshto slichno je i u Portugalu odradjeno sa stadionom Sportinga chini mi se.
Sa izuzetkom u 27.-om kolu... 8-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1264 Re: F.K. Olimpic

Post by bordo gandalf »

Plavih_11 wrote:Sinoc sam vidio da rade prskalice za travu ali samo za onaj mali teren iza gola na kojem su reflektori. Jutros vidim da postavljaju stolice u 3-4 boje. Onako na prvu izgleda malo cudno, kao da su balone postavili ali kad se malo vise gleda nije toliko lose.
Onaj mali teren je plasticna trava sta ce tamo prskalice
BHF_Manijak

#1265 Re: F.K. Olimpic

Post by BHF_Manijak »

I meni su boje fuj pravo da vam kazem ali eto sve je to stvar licnog (ne)ukusa, ali kad nije problem Ajaxu i AmsterdamAreni ne vidim zasto bi to bio problem Olimpicu, ioanko ne igraju tribine vec igraci, a sumnjam i da ce "navijacima" zasmetati, jer ih zapravo i nema, sem nekolicine penzionera koji ubijaju vrijeme i sarajevsko subotnje(nedjeljno) poslijepodne i uprave olimpica te jos mozda nekolicine koji dodju da vrijeme ubiju...
-LIBERO-
Čiča Gliša

#1266 Re: F.K. Olimpic

Post by -LIBERO- »

Sve na tom stadionu meni nekako cudno :D

A nije mi jasno kada vec hoce to sarenilo stolica,sto nisu po sektorima raspodjelili boje i gotovo..jedino da nije razlog ovo sto je Burek rekao da se stvori taj vizuelni efekat da je vise raje na tribini nego sto jeste,zbog tog sarenila.

Mada,ovo sarenilo sa stolicama nije onako nabacano samo..ima tu neka "sematska"mustrica.
Jedna zuta,jednazelena,jedna narandjasta..pa ukrug :dance: :mrgreen:

A i ovaj premali teren iza gola sa vjestackom travom,pa ono nema ni 20 metara po duzini,sto ce im ono uopste. Ili barem velicina za mali fudbal il' nista...tamo se ni termin raje ne moze igrati,jedino ona djecica pjetlici i tako to
stranac2

#1267 Re: F.K. Olimpic

Post by stranac2 »

Boje su sminka. Navikao Bosnjo na jednoumlje i jedan pravac pa sve sto je malo MIMO mu smijesno i ruglo. Ovo je Gracic namjerno da hipnotise protivnika bojama :-D

Mogu misliti koji pogled iz dzamije na onaj kolaz. Glava ima da ih zaboli od boja :lol: :lol:
baterijeipunjaci

#1268 Re: F.K. Olimpic

Post by baterijeipunjaci »

stolice su u fazonu i samom nazivu stadiona-BONBONJERA
-LIBERO-
Čiča Gliša

#1269 Re: F.K. Olimpic

Post by -LIBERO- »

baterijeipunjaci wrote:stolice su u fazonu i samom nazivu stadiona-BONBONJERA
A tako ga zovete je l' :D

Ma nema Boca Juniors bi vam pozavidila na ovoj bonbonjerici :D

Bonbonjera sa Otoke.... :dance: :mrgreen:
Eborg

#1270 Re: F.K. Olimpic

Post by Eborg »

Možda će im M&M's biti sponzor. :D

Image
Ajatolah_

#1271 Re: F.K. Olimpic

Post by Ajatolah_ »

-LIBERO- wrote:Mada,ovo sarenilo sa stolicama nije onako nabacano samo..ima tu neka "sematska"mustrica.
Što je najgore, i sa šemama šarenilo... Između prvog i drugog ulaza boje idu ukoso, između trećeg i četvrtog vertikalno. :D
-LIBERO-
Čiča Gliša

#1272 Re: F.K. Olimpic

Post by -LIBERO- »

EdoI wrote:
-LIBERO- wrote:Mada,ovo sarenilo sa stolicama nije onako nabacano samo..ima tu neka "sematska"mustrica.
Što je najgore, i sa šemama šarenilo... Između prvog i drugog ulaza boje idu ukoso, između trećeg i četvrtog vertikalno. :D
Vidi ovog' perfekcioniste :P :D . M anece se to ni primjetiti kada se napuni navijacima ( :D )

A hoce li i u ovaj cosak za gostujuce navijace stavljati stolice il ce tu ostati beton :?:
mrtva kokoš

#1273 Re: F.K. Olimpic

Post by mrtva kokoš »

-LIBERO- wrote: A hoce li i u ovaj cosak za gostujuce navijace stavljati stolice il ce tu ostati beton :?:
bome nek racunaju i na kakav dobar wc, bice nahlade ako ostane samo beton :mrgreen:
karanana

#1274 Re: F.K. Olimpic

Post by karanana »

meni se svidjaju ovako u bojama
Charuga
Globalni moderator

#1275 Re: F.K. Olimpic

Post by Charuga »

rashtiman wrote:
Plavih_11 wrote:Sinoc sam vidio da rade prskalice za travu ali samo za onaj mali teren iza gola na kojem su reflektori. Jutros vidim da postavljaju stolice u 3-4 boje. Onako na prvu izgleda malo cudno, kao da su balone postavili ali kad se malo vise gleda nije toliko lose.
Onaj mali teren je plasticna trava sta ce tamo prskalice
Nemam pojma zivota mi. Jedna prskalica je bila na tom malom djelu a druga na glavnom terenu u samom cosku prema bazenu.
Post Reply