FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Peppers

#1251 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Ako cemo se tako igrat, onda jeste li vi FK Torpedo ili FK Sarajevo? :-)

Grozna parola "vasa mama jebe se sa nama". Trebali smo ko svi normalni navijaci na svijetu napuhat lutku i imat sex sa njom :-)
elSaik

#1252 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Ja otkad znam za nogomet i fudbal, to je isti sport. Ne znam kako je kod vas u gradu, ali kod nas ovamo je to ISTO. Možda FGR ima drugačiji pogled na ovo što napisah, ali po naški rečeno, zaboli me rinaka.
South Blue Mama

#1253 Re: FK Zeljeznicar

Post by South Blue Mama »

Baltazar_khan wrote:
LSD wrote:Evo ovako...ovo su tvoje rijeci,citiram ih sad doslovno:

Omanji sarajevski povremeni ex Jugoslovenski drugoligaš, poznatiji kao Skretničar!

Dakle,sve necega...omanji,sarajevski,povremeni,ex Jugoslovenski,drugoligaš,Skretnicar....dakle nigdje nema ni FK ni NK niti te to zanima niti ti je to bitno uopšte,bitno je nakititi ovih pridjeva što više da što bolje i jace zvuci :mrgreen: i to je to...ostali zvkovi se koriste slicnom terminologijom tipa željezniCamr,štrumfovi,grbavica je stocna pijaca,igraci su im krampe i sl.izjave.
E sad bi ti malo furao bonton poslije ovakvih lijepih rijeci o Skretnicaru...sad bi malo glumio finjak tipa jel FK ili NK...nece moci to tako,znaš i sam ;-)
Kako maestralno odbijanje odgovora :P

A nema šta da vas vrijeđa ovo kako nazivam vaš klub. Bili ste nekad Jugoslovenski drugoligaš.

I Skretničari i Željezničari se bave sličnim poslom, oko vozova ili ako hoćete, vlakova. Sve su to braća :oops:

Ako vam smeta Skretničar, može li onda kondukter? :D

A ovo "omanji"... Pa vala, i niste neki odraz neke pretjerane veličine :roll:

Što se tice ovih naziva... Pa vala, nisu ni tvoji ništa bolji, oni koriste čak i gore nazive, dječje, i vulgarne.

Evo, recimo vaš naziv za naš klub kojeg nazivate njanjajevo, njanje... To je isto kao da je izgovorilo dijete koje tek uci da govori. Onda...

Kitari, kitice... Vulgarno, jako vulgarno :roll: Sjećam se vašeg transparenta na jugu, koji je glasio citiram: Vaša mama se j**e sa nama". I ovo je vulgarno, a bogami i primitivno. Jesu li možda vaše "junačine" razmišljale o tome da možda neko ko je bio na toj utakmici, ko navija za Sarajevo, nema majku?

Nema šta da vas vrijeđa naziv "Štrumfovi", jer su oni likovi iz crtane serije, koja se prikazivala prije rata na ovdašnjim tv stanicama. Baš su cakani sa onim svojim glasićima :lol:

Doduše, mali su, jako su mali. Možda ima neka veza sa tim kad kažem "omanji". Sve što je malo, može se uporediti sa vama :D
Ti si baltazare bas pomjesao epruvete ali nema veze. :-)
Eto da se ne prepiremo mi smo mali ali vi ste od nas nastali i postali,... jel' to onda znaci da ste vi manji,... pardon pa vi ste oduvjek maleni :D
Baltazar_khan

#1254 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

South Blue Mama wrote: Ti si baltazare bas pomjesao epruvete ali nema veze. :-)
Ne želim da budem odvratan, i primitivan ali...

Sa ženama se ne raspravljam na sportskom podforumu.

U svim segmentima smo superiorniji od vas žena, tako da nije fer da se nešto sad s tobom prepirem :D
South Blue Mama

#1255 Re: FK Zeljeznicar

Baltazar_khan wrote:
South Blue Mama wrote: Ti si baltazare bas pomjesao epruvete ali nema veze. :-)
Ne želim da budem odvratan, i primitivan ali...

U svim segmentima smo superiorniji od vas žena, tako da nije fer da se nešto sad s tobom prepirem :D
Postoje stvari koje samo mi zene mozemo, na tvoju zalost!
Mislila sam da si napredniji kad ono :roll:
South Blue Mama

#1256 Re: FK Zeljeznicar

Baltazar_khan wrote: Ne želim da budem odvratan, i primitivan ali...

Znala sam ja da postoji razlog sti dadoh glas za naj navijaca :dance:
rado_vidjen

#1257 Re: FK Zeljeznicar

Post by rado_vidjen »

idi pljevi luk...superiorna buho

(balatazar= majstorinho :mrgreen: nejma na cem 8) )
Baltazar_khan

#1258 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

South Blue Mama wrote:
Naravno, šalim se malo, ovo sam rekao samo da te "zapalim" malo :P

A necemo ovde o "naprednosti", možemo o tome ako želiš na podforumu ljubav, veze, sex :lol:
BocaJuniors

#1259 Re: FK Zeljeznicar

Post by BocaJuniors »

hahaha... jel to još trebu nisi naš'o ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zwanziger

#1260 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zwanziger »

De ba koji vam je qrac vise? K'o djeca se tu raspravljate. Cudi me da ovo @pape ne ocisti ili ne zakljuca jer je 90% postova spam.
sniPod

#1261 Re: FK Zeljeznicar

Post by sniPod »

1. zasto izbjegavate pitanje jeli fk torpedo ili fk sarajevo
2. ako ste toliko pametni koliko mislite zasto ste stalo na ovoj temi
3. zeljeznicar je klub koji ima tradiciju i historiju za razliku ok sarajeva koje je nastalo na komadu bureka i jogurta
puno pozdrava sa grbavice :thumbup:
Elvo

#1262 Re: FK Zeljeznicar

Post by Elvo »

e moji keljovci,znaci zato sto su prije 100 godina odprilike 6-7 igrace dosli sebi pometi i uvidili da im je drugo negdje bolje nego gdje su.-zato je sada fks nastalo od skretnicara??? hahahaha!!! pa 1860 Minhen je stariji i mozda voljeniji klub u Minhenu nego FC Bayern,ali ipak nikada nece stici jednog velikana poput Bayerna.I vama je ta uloga od 1860 Minhena pripala sa vasim keljom.pomirete se vec jednom sa tim,da vam je samo ostalo to, da ste stariji klub od nas, a sve ostalo je svakom vec poznato!!!! :dance: :dance: :dance:

p.s.gdje je glavni sponzor ???
sniPod

#1263 Re: FK Zeljeznicar

Post by sniPod »

Elvo wrote:e moji keljovci,znaci zato sto su prije 100 godina odprilike 6-7 igrace dosli sebi pometi i uvidili da im je drugo negdje bolje nego gdje su.-zato je sada fks nastalo od skretnicara??? hahahaha!!! pa 1860 Minhen je stariji i mozda voljeniji klub u Minhenu nego FC Bayern,ali ipak nikada nece stici jednog velikana poput Bayerna.I vama je ta uloga od 1860 Minhena pripala sa vasim keljom.pomirete se vec jednom sa tim,da vam je samo ostalo to, da ste stariji klub od nas, a sve ostalo je svakom vec poznato!!!! :dance: :dance: :dance:

znas gdje nam je glavni sponzor u tvojoj glupoj glavi ti nemas pojma koliko si glup zeljeznicar - videoton je dovoljno da se kaze, a ne neka poredjena 1860 Minhen i bayerna
South Blue Mama

#1264 Re: FK Zeljeznicar

Baltazar_khan wrote:
South Blue Mama wrote:
Naravno, šalim se malo, ovo sam rekao samo da te "zapalim" malo :P

A necemo ovde o "naprednosti", možemo o tome ako želiš na podforumu ljubav, veze, sex :lol:
Na tvoju zalost ja i dok sam bila slobodna sa malenima sam mogla samo razgovarati.
A kao i sto moj nick kaze ja sam mama i na tim temama samo mogu teoretski nekim ljudima objasniti neke stvari, mada kad je neko duduk nema pomoci.
Elvo

#1265 Re: FK Zeljeznicar

Post by Elvo »

sniPod wrote:
Elvo wrote:e moji keljovci,znaci zato sto su prije 100 godina odprilike 6-7 igrace dosli sebi pometi i uvidili da im je drugo negdje bolje nego gdje su.-zato je sada fks nastalo od skretnicara??? hahahaha!!! pa 1860 Minhen je stariji i mozda voljeniji klub u Minhenu nego FC Bayern,ali ipak nikada nece stici jednog velikana poput Bayerna.I vama je ta uloga od 1860 Minhena pripala sa vasim keljom.pomirete se vec jednom sa tim,da vam je samo ostalo to, da ste stariji klub od nas, a sve ostalo je svakom vec poznato!!!! :dance: :dance: :dance:

znas gdje nam je glavni sponzor u tvojoj glupoj glavi ti nemas pojma koliko si glup zeljeznicar - videoton je dovoljno da se kaze, a ne neka poredjena 1860 Minhen i bayerna
boli jel tako??? nego nerece ti meni gdje je glavni sponzor?! To sa Videotonom objesi sebi na balkon,ali ja zivim u danasnjici a ne u proslosti!!!a taj videoton je jedino cim se mozete okititi,mada neznam sta tu imate slaviti toliko...a i Zubandan vam poklanjam,jer i Bayern je znao koju ludu tekmu od 1860 Minhena zijaniti,iako se znalo ko je gazda u gradu...ali tu se vasa prica i zavrsava,kako izgleda za sva vremena-INSALLAH!!!
:D :D :D
sniPod

#1266 Re: FK Zeljeznicar

Post by sniPod »

Elvo wrote:
sniPod wrote:

boli jel tako??? nego nerece ti meni gdje je glavni sponzor?! To sa Videotonom objesi sebi na balkon,ali ja zivim u danasnjici a ne u proslosti!!!a taj videoton je jedino cim se mozete okititi,mada neznam sta tu imate slaviti toliko...a i Zubandan vam poklanjam,jer i Bayern je znao koju ludu tekmu od 1860 Minhena zijaniti,iako se znalo ko je gazda u gradu...ali tu se vasa prica i zavrsava,kako izgleda za sva vremena-INSALLAH!!!
:D :D :D
hajde ba budi normalan nemas pojma kao sto sam rekao sarajevo je obicni mahalski klub koji je nastao na komadu bureka i jorurta
Peppers

#1267 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Blago tebi Elvo kad ti je tako lijepo zivjeti od sadasnjih rezultata i slave Sarajeva :D

Znao sam ja da pokretanje izbora navijaca godine nije najbolja ideja. Sad se javilo nekoliko dodatnih jos gorih kandidata od ovih na listi. :skoljka:
dino84

#1268 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Moj Baltazare,fakat ti covjek svako malo mora neko predavanje odrzati,mada nakon ovih seksistickih i sovinistickih ispada ne zasluzujes odgojno obrazvni cas,ali tvoja kultura-tvoja stvar.
Baltazar_khan wrote: A nema šta da vas vrijeđa ovo kako nazivam vaš klub. Bili ste nekad Jugoslovenski drugoligaš.
Mi smo imali klub kada nije bila ni osnovana partija koja je vas osnovala.
Baltazar_khan wrote:Što se tice ovih naziva... Evo, recimo vaš naziv za naš klub kojeg nazivate njanjajevo, njanje....
Naziv njanje ste dobili nakon visegodisnjih demantija,saopstenja,zaljenja,plakanja,kuknjave i njakanja nakon svake izgubljene utakmice u periodu do titule sa Husrefom.Svake druge hefte ste imali po jednu stranu u novinama da ste zajebali i Slobodu iz Tuzle sa tim.

Baltazar_khan wrote:Vaša mama se j**e sa nama". I ovo je vulgarno, a bogami i primitivno.
Zato je kulturno "U zdravlju i veselji ser... se mi na Zelju" kad smo vas razvalili 3-1 u Kupu ovog proljeca.
Baltazar_khan wrote:Nema šta da vas vrijeđa naziv "Štrumfovi
Mene jarane ne vrijedja,naprotiv :D

I samo da znas da si sa seksizmom i sovinizmom pokazao svu debilnost svog intelekta,fakat sa Junuzom i Bellissimom mozes tvoriti trijumvirat. :thumbup:
elSaik

#1269 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Nemaju ni svog stadiona a porede se sa Bayernom... hahahahaha... Šta bi tek bilo da imaju svoj stadion... hahahaha... Jedino što imate zajedničko Bayern i vi jeste da ni njih ni vas niko ne voli. Toliko o tome.

Ali jebeš ti navijače koji povezuju klubove po boji dresova. Kao ono, Manchester crven, a i Sarajevo, pa im zbog toga historija slična pa ih to povezuje... hahahahaha... Kako ono ide "šta će Lazio pored Rome, Everton pored Liverpoola"... hahahaha...
ibizza

#1270 Re: FK Zeljeznicar

Post by ibizza »

elSaik wrote:Nemaju ni svog stadiona a porede se sa Bayernom... hahahahaha... Šta bi tek bilo da imaju svoj stadion... hahahaha... Jedino što imate zajedničko Bayern i vi jeste da ni njih ni vas niko ne voli. Toliko o tome.

Ali jebeš ti navijače koji povezuju klubove po boji dresova. Kao ono, Manchester crven, a i Sarajevo, pa im zbog toga historija slična pa ih to povezuje... hahahahaha... Kako ono ide "šta će Lazio pored Rome, Everton pored Liverpoola"... hahahaha...
ni Bayern ga nije imao do prije 2 godinee... ;-)

p.s.beze se raspravljatee...nama bolje Sarajevo vama Zeljo i gotova prica... :thumbup:
dzipalo_junuz

#1271 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

dino84 wrote:Moj Baltazare,fakat ti covjek svako malo mora neko predavanje odrzati,mada nakon ovih seksistickih i sovinistickih ispada ne zasluzujes odgojno obrazvni cas,ali tvoja kultura-tvoja stvar.
Baltazar_khan wrote: A nema šta da vas vrijeđa ovo kako nazivam vaš klub. Bili ste nekad Jugoslovenski drugoligaš.
Mi smo imali klub kada nije bila ni osnovana partija koja je vas osnovala.
Baltazar_khan wrote:Što se tice ovih naziva... Evo, recimo vaš naziv za naš klub kojeg nazivate njanjajevo, njanje....
Naziv njanje ste dobili nakon visegodisnjih demantija,saopstenja,zaljenja,plakanja,kuknjave i njakanja nakon svake izgubljene utakmice u periodu do titule sa Husrefom.Svake druge hefte ste imali po jednu stranu u novinama da ste zajebali i Slobodu iz Tuzle sa tim.

Baltazar_khan wrote:Vaša mama se j**e sa nama". I ovo je vulgarno, a bogami i primitivno.
Zato je kulturno "U zdravlju i veselji ser... se mi na Zelju" kad smo vas razvalili 3-1 u Kupu ovog proljeca.
Baltazar_khan wrote:Nema šta da vas vrijeđa naziv "Štrumfovi
Mene jarane ne vrijedja,naprotiv :D

I samo da znas da si sa seksizmom i sovinizmom pokazao svu debilnost svog intelekta,fakat sa Junuzom i Bellissimom mozes tvoriti trijumvirat. :thumbup:
Ovo tvoje bi se sve moglo boldati ali evo samo ova dva ukratko posto nemam vremena :

Pa kako bi vas trebali zvati onda? Mislim na manijake, pa bolan svake sedmice vam izlazi neko saopstenje a u potpisu TM 87, hajde jebo to sto su pojedinci kupovali od vas ta saopstenja pa ste bukvalno preko noci mijenjali misljenje. Pa budi malo realan...

Drugo, pasa moj to dvoje se ne moze porediti. Psovanje necije majke sa obicnom zajebancijom koje su i prije postojale (zeljo u tuti sarejvo ga muti :D ) ? Ti si lud covjek ali ozbiljno, ti si lud...
dino84

#1272 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

dzipalo_junuz wrote:Ti si lud covjek ali ozbiljno, ti si lud...
Pa dje si sampione? :D :D :D Nema te nikako majka mu stara,a vodis ubjedljivo.Meni je cast sto mogu pricati sa tobom uopste :-D

Znas sta,sad cu te iznenaditi,skroz si u pravu za ovo drugo,ta nasa parola nije bila na mjestu i ja je ne opravdavam.Generalno se grozim svakog psovanja na tribini (ok mi je bila jedino "pukla pi..." kad je Guvo zabio prije par godina).Bilo da je rijec o psovanju navijacima,bilo klubu,mada mene puno ne dira to,ali ne opravdavam i ne svidja mi se,ali jbg kad ja ne odlucujem o tome.

A za ovo prvo,pa moj Junuze,bar si ti redovan na tm.org pa znas dokle su dosle stvari sa formiranjem Udruzenja navijaca.A ja sam govorio za saopstenja i kuknjavu ne vasih navijaca nego rukovodstva vaseg kluba.Zalopojke i plac svake druge hefte,pomnozi sa tri sezone,sasvim dovoljno za kodno ime njanje.

Elem,polako,strpljenja,evo vidis i reflektori se prave,nemoj se nista sekirat - bice sve u dure na proljece.Zajedno ces sa nama na Jugu pratiti utakmice,polugodisnja je tu,ha ja...

Pozdrav sampione! :thumbup:
Baltazar_khan

#1273 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

South Blue Mama wrote:
Na tvoju zalost ja i dok sam bila slobodna sa malenima sam mogla samo razgovarati.
A kao i sto moj nick kaze ja sam mama i na tim temama samo mogu teoretski nekim ljudima objasniti neke stvari, mada kad je neko duduk nema pomoci.
Ne boj se mama, nisi moj tip :oops:

Mlađe je slađe :mrgreen:

@ dino84, kladim se da ti je jedino u životu što imaš konekcija na net. I ovde prosipaš svoje frustrirane štrumfovske nebuloze... Žao mi te, dragi dino, fin si momak, razmisli malo. Nađi djevojku neku finu, i šetajte gradom, idite na planinu, volite se, nek bude i điđi miđija :D samo se okani svojih niđe veze argumenata. Mene bi bilo stid da tako nešto napišem. Preporučujem ti da zabiješ glavu u stilu noja, u pijesak, jer fakat, ove tvoje tvrdnje i odgovori na moj gore post su i više nego... SMIJEŠNE!
elSaik

#1274 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Baltazar_khan wrote: @ dino84, kladim se da ti je jedino u životu što imaš konekcija na net. I ovde prosipaš svoje frustrirane štrumfovske nebuloze... Žao mi te, dragi dino, fin si momak, razmisli malo. Nađi djevojku neku finu, i šetajte gradom, idite na planinu, volite se, nek bude i điđi miđija :D samo se okani svojih niđe veze argumenata. Mene bi bilo stid da tako nešto napišem. Preporučujem ti da zabiješ glavu u stilu noja, u pijesak, jer fakat, ove tvoje tvrdnje i odgovori na moj gore post su i više nego... SMIJEŠNE!
Baltazar_khan

dino84

:run:
dino84

#1275 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

elSaik wrote: Baltazar_khan

dino84

:run:
Kratko i jasno. :dance:

p.s. Ne bih ni ovih 79 skupio za ove skoro pa dvije godine da nema ovih pacijenta u zadnje vrijeme,pa covjek mora reagovati,sta ces...
Post Reply