Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
emigracija
#1251 Re: FK Sarajevo
Obdukciju ovog nesretnog momka izvrsiti u Sarajevu, nikako u Mostaru
-
Richard Peti
- Control panel
#1253 Re: FK Sarajevo
[
zao mi je sto je jos jedan mladi zivot izgubljen. saucest Vedranovoj porodici.
zao mi je sto je jos jedan mladi zivot izgubljen. saucest Vedranovoj porodici.
Last edited by Control panel on 04/10/2009 20:20, edited 1 time in total.
-
Ali_G
#1254 Re: FK Sarajevo
@skojotovski
da imalo pratis, znao bi da u hercegovini vlada zakon da niko ne moze prisustvovati utakmici ako se na pretresu autobusa nadje alkohol ili ako se nadju alkoholizirani navijaci. pojedine su grupe radi toga vracane.
da imalo pratis, znao bi da u hercegovini vlada zakon da niko ne moze prisustvovati utakmici ako se na pretresu autobusa nadje alkohol ili ako se nadju alkoholizirani navijaci. pojedine su grupe radi toga vracane.
- Baltazar_khan
#1255 Re: FK Sarajevo
Zamolio bi te da ne pišeš o necemu što nemaš pojma.skojotovski wrote:hoce li neko stisnuti muda pa napisati koliko je alkohola bilo ispijeno na putu do Sirkog????!!!! neizivljena stoko!
R.I.P Vedrane!
Horde Zla, kao organizovana navijačka grupa, striktno se drži pravila da se alkohol ne unosi u autobuse, kada se ide na gostovanja.
-
emigracija
#1256 Re: FK Sarajevo
@skojotovski
Evo dobio si par odgovorai sad se nadam se da vise neces postavljati tako glupa pitanje
Evo dobio si par odgovorai sad se nadam se da vise neces postavljati tako glupa pitanje
- CimBomBom
- Location: Saraybosna / Her zaman her yerde, Ali Sami Yen'de, en büyük sensin alemde
#1257 Re: FK Sarajevo
Veliko HVALA navijačima VELEŽA koji su pomogli našoj povrijeđenoj braći koja su po povratku iz listice zastala u Mostaru!
Last edited by CimBomBom on 04/10/2009 20:24, edited 1 time in total.
- Zlocin&Kazna
#1258 Re: FK Sarajevo
Samo da izjavim saucesce vama (Hordama Zla) kao Vedranovoj drugoj porodici, s nadom da ce ovakve stvari uskoro postati samo davna proslost i da cemo svi moci slobodno ici na gostovanja, bez imalo straha i rizika...
E moj Vedrane, sta nam uradise

E moj Vedrane, sta nam uradise
-
shadow
#1259 Re: FK Sarajevo
ne kontas, mojne se petljati...nema veze s navijacima, ne trazite tu krivicu.Asana wrote:Crnjak .... ali pokazuje u kakvom raspolozenju su Horde zla krenule na ovaj susret.-LIBERO- wrote:Sto bi rekla jedna nasa pjesma"...sve zakljucajte ,djecu sklonite,vasim selom Horde prolaze..."![]()
![]()
![]()
Listice ,mi dolazimo.....
@ skojotovski, HORDE ZLA ne nose i ne konzumiraju alkohol kad se ide na gostovanja. Ovo je uvedeno prosle (ili pretprosle) godine i svi ga se pridrzavaju. Imas jos provokatorskih pitanja? Jel stoko neizivljena??
- ecstase
#1260 Re: FK Sarajevo
navijaci sarajeva horde zla su sa pratnom policije dosli u mostar.Zatim su stali na raskrsnici gdje ja zivim na tekiji.policija im govori da nastave a oni su stali i iskakali iz autobuseva.jedan hordas je dosao do mene i pitao me gdje ima najbliza hitna i gdje ima prodavnica.Dosli su i velezovi navijaci te su tada horde i red army razgovarali.nakon 30 minuta horde su sjeli u autobuseve i odlazili u sarajevo.NAVIJACI VELEZA I SVI KOJI SU BILI NA ULICI KADA SU ODLAZILI SU GROMOGLASNIM APLAUZOM ISPRATILI NAVIJACE SARAJEVA.PO ODLASKU NAVIJACI SU PJEVALI ZAJEDNO SA HORDAMA "JEDNA SI JEDINA"-ZAISTA JEZIVO
preuzeto sa drugog foruma
-
skojotovski
#1261 Re: FK Sarajevo
@ Ali_G
problem je sto pratim, pa znam. isto kao sto znam, jer sam vidio svojim ocima dana, desetine pijanih maloljetnih huligana. naravno, bilo je tu i starijih homosapiensa, takoder pod
gasom. nisu ni stigli do Mostara, a bili su mortus pijani. dovoljno za svaki vid ispada.
@ emigracija
jesi li BA procitao? e, ako si BA procitao, de nam BA kazi koliko si piva popio?! BA!
@ Baltazar_khan
lafcino, ne pokusavaj opravdati divljanje pijane, razularene mase. i ja sam isao u Siroki na tekmu i znam sta sam vidio svojim ocima.
problem je sto pratim, pa znam. isto kao sto znam, jer sam vidio svojim ocima dana, desetine pijanih maloljetnih huligana. naravno, bilo je tu i starijih homosapiensa, takoder pod
gasom. nisu ni stigli do Mostara, a bili su mortus pijani. dovoljno za svaki vid ispada.
@ emigracija
jesi li BA procitao? e, ako si BA procitao, de nam BA kazi koliko si piva popio?! BA!
@ Baltazar_khan
lafcino, ne pokusavaj opravdati divljanje pijane, razularene mase. i ja sam isao u Siroki na tekmu i znam sta sam vidio svojim ocima.
-
Fordas
#1262 Re: FK Sarajevo
CimBomBom wrote:Veliko HVALA navijačima VELEŽA koji su pomogli našoj povrijeđenoj braći koja su po povratku iz listice zastala u Mostaru!
Zaboravih ovo da napisem a covjek mi je rakao. Svaka cast Red Army na nesebicnoj pomoci!!!
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#1263 Re: FK Sarajevo
ecstase wrote:navijaci sarajeva horde zla su sa pratnom policije dosli u mostar.Zatim su stali na raskrsnici gdje ja zivim na tekiji.policija im govori da nastave a oni su stali i iskakali iz autobuseva.jedan hordas je dosao do mene i pitao me gdje ima najbliza hitna i gdje ima prodavnica.Dosli su i velezovi navijaci te su tada horde i red army razgovarali.nakon 30 minuta horde su sjeli u autobuseve i odlazili u sarajevo.NAVIJACI VELEZA I SVI KOJI SU BILI NA ULICI KADA SU ODLAZILI SU GROMOGLASNIM APLAUZOM ISPRATILI NAVIJACE SARAJEVA.PO ODLASKU NAVIJACI SU PJEVALI ZAJEDNO SA HORDAMA "JEDNA SI JEDINA"-ZAISTA JEZIVO
- libertyBiH
#1264 Re: FK Sarajevo
skojotovski wrote:@ Ali_G
@ emigracija
@ Baltazar_khan
De nama prepricaj svoje vidjenje objektivno sta je bilo???
-
Ali_G
#1265 Re: FK Sarajevo
Jurisic u izjavi naravno iz prve je osudio navijace Sarajeva, policija je po obicaju korektno obavila posao, nikakve veze nemaju s pogibijom. Iz prve ruke, sacekuse su pocele vec na ulazu u to selo. Naravno o tome ni rijeci.
Ovaj danasnji belaj sve vise poprima znake dobro isceniranog scenarija.
@skojotovski
sta si ti vidio, ne ulazim u to. cinjenica da je na ulazu u hnk ide pregled od strane policije i alkoholisanje ne prolazi, vraca se citava grupa. uostalom sama grupa pred svako gostovanje NAGLASAVA bez alkohola.
Ovaj danasnji belaj sve vise poprima znake dobro isceniranog scenarija.
@skojotovski
sta si ti vidio, ne ulazim u to. cinjenica da je na ulazu u hnk ide pregled od strane policije i alkoholisanje ne prolazi, vraca se citava grupa. uostalom sama grupa pred svako gostovanje NAGLASAVA bez alkohola.
-
ibizza
-
emigracija
#1267 Re: FK Sarajevo
I sta bilo te strah sto su svi pijani oko tebe a? Ja ne kontam kako ti dozivljavas utakmice bez pive konkretno, pa sta treba da se konzumira, mozda mlacenica i kiseli kupus. I ja se razvalim pred svaku utakmicu a nikad belaj nisam napravio, onaj ko hoce belaj imace ga i bez alkoholaskojotovski wrote:@ Ali_G
@ emigracija
@ Baltazar_khan
- BocaJuniors
#1268 Re: FK Sarajevo
Tužan dan za Bosnu i Hercegovinu, tužan dan za grad Sarajevo, FK Sarajevo, za nas vaše komšije Manijake i FK Željezničar...
Nema puno riječi kojima čovjek može opisati ove osjećaje dok čita i gleda slike dešavanja iz Š.B. Odma mi se vraćaju uspomene na Buaza i Zenicu.
Tuga je u mom srcu kao građaninu ovog naljepšeg grada na svijetu, tuga mi je kao navijaču FK Željezničara i navijačkom "komšiji".
Duboko razočaran policijom (koju sam mnogo puta dozivio) i odnosu prema navijačima koji dolaze iz prijestolnice ove nam naše prkosne i napaćene zemlje.
Porodici preminulog, navijačima Sarajeva i FK Sarajevo želim izraziti duboko žaljenje te izraziti sućut, sa nadom da se ovo više nikad i nikom ne ponovi.
Neka ti je lahka prkosna zemlja bosanska Vedrane.
Počivaj u Miru !
Faris, navijač FK Željezničar
Nema puno riječi kojima čovjek može opisati ove osjećaje dok čita i gleda slike dešavanja iz Š.B. Odma mi se vraćaju uspomene na Buaza i Zenicu.
Tuga je u mom srcu kao građaninu ovog naljepšeg grada na svijetu, tuga mi je kao navijaču FK Željezničara i navijačkom "komšiji".
Duboko razočaran policijom (koju sam mnogo puta dozivio) i odnosu prema navijačima koji dolaze iz prijestolnice ove nam naše prkosne i napaćene zemlje.
Porodici preminulog, navijačima Sarajeva i FK Sarajevo želim izraziti duboko žaljenje te izraziti sućut, sa nadom da se ovo više nikad i nikom ne ponovi.
Neka ti je lahka prkosna zemlja bosanska Vedrane.
Počivaj u Miru !
Faris, navijač FK Željezničar
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#1269 Re: FK Sarajevo
Code: Select all
Betandwin, Bihac-Krajina, Bobovac, Crni bombarder, Croat, dane-croatia, Dario_Sa, Der_Stürmer, Easternborder, Hroboatos, [b]Inkvizitor[/b], kajman, kenzo, Lobo, pakovic, puntar, Tulkas, vin09mon, Zepce Jugend i 44 gostijuPošto vidim da čitate samo da vam poručim da opet pogledate moj zadnji post na vašem fašističkom forumu, i da potvrdim sve što sam napisao, i to poduplano i uračunato na sve prisutne na temi gdje pljujete po sa-x đubradi nenormalna.
-
maxell_sarajevo
#1270 Re: FK Sarajevo
Horde Zla su isle u Siroki Brijeg slaviti godisnjicu postojanja, al se ovo pretvori u najtuzniji dan u historiji Sarajeva i najbolje navijacke skupine u BIH.
-
samo malo
#1271 Re: FK Sarajevo
Posto je ona tema ukinuta, moram ovdje, nadam se da citas.Alhemicarkaa wrote:S K. Brda?samo malo wrote:Pulju znam, komsija mi je.
Pocivao u miru.
Da, s Kosevskog je, zapravo tu je rodjen a kako su mu roditelji rastavljeni, on je mislim zivio negdje sa majkom, ali cesto je dolazio kod oca na Kosevsko.
Plav momak, onako kovrdjav, malo deblji. Ovaj Vedran. Dosta je mladji od mene. Inace je Vedran bio malo problematican tip, volio se praviti mangup, maltretirati komsiluk na razne nacine, citava grupa tih raubera je divljala po naselju godinama.
- Jazz_Junkie
#1272 Re: FK Sarajevo
Evo vidim da su stranica i forum HZ zatvoreni.
- zalizani
#1273 Re: FK Sarajevo
Tužno
Na 03:13 snimka se primjeti da pripadnik specijalaca baca nešto sa tribine i nakon toga ga kolega upozorava ili smiruje????
Na 03:13 snimka se primjeti da pripadnik specijalaca baca nešto sa tribine i nakon toga ga kolega upozorava ili smiruje????
-
skojotovski
#1274 Re: FK Sarajevo
emigracija wrote:I sta bilo te strah sto su svi pijani oko tebe a? Ja ne kontam kako ti dozivljavas utakmice bez pive konkretno, pa sta treba da se konzumira, mozda mlacenica i kiseli kupus. I ja se razvalim pred svaku utakmicu a nikad belaj nisam napravio, onaj ko hoce belaj imace ga i bez alkoholaskojotovski wrote:@ Ali_G
@ emigracija
@ Baltazar_khan
ma, bravo majstore, za svaku pohvalu!
@ Ali_G, bas me zanima kako je autor posta iznad, razvaljen alkoholom ili cime vec, mogao proci policijski check point na ulazu u HNK???
@ Shadow, jel ono ti rece da Horde zla (inace simbolicno ime koje dosta govori) ne nose i ne konzumiraju alkohol???? balo, balavi, ja kad sam isao na utakmice, tebe na mapi nije bilo
- Meho Kodro