jes vala next time na vrh,pa da sklonimo ono drvo sto se popriječilofishtrija wrote:E onda ima da probamo vala je'nomtataratira wrote:ne trebaju neke specijalne gume, ako ste sišli niz Jarčedole možete i ovudafishtrija wrote:...
Ovo za CC je bilo upuceno tatatatiri bezbeli... Inace, vidjeli smo skretanje ali nismo kanili na vrh gore penjat se, a ja sa onim celavim gumama niz turbo-brdsko-sumsku stazu ipak se ne bih usudio...
U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
-
PaxPro
#1251 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
- jennisjoplin
#1252 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
E onda ima da probamo vala je'nomtataratira wrote:ne trebaju neke specijalne gume, ako ste sišli niz Jarčedole možete i ovudafishtrija wrote:...
Ovo za CC je bilo upuceno tatatatiri bezbeli... Inace, vidjeli smo skretanje ali nismo kanili na vrh gore penjat se, a ja sa onim celavim gumama niz turbo-brdsko-sumsku stazu ipak se ne bih usudio...
jes vala next time na vrh,pa da sklonimo ono drvo sto se popriječilo
ma naći ćemo mi vama drva za sklanjanje
-
Meri_
#1253 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
U pravu si za ovu stazu: naprosto fenomenalna je s podlogom od borovih iglica, kroz gustu sumu, ispod tebe provalija prekrivena borovinom... No, tesko je reci koja je najbolja kad su sve nekako razlicite (sto im daje dodatnu draz). Da li je veca shminka spust od Bukovika preko Skakavca do Nahoreva ili s Bjelasnice od Mehinih luka do Tarcina? Ili ona kratka ali sjajna stazica iz Lukomira sto vodi ka kanjonu Rakitnice (na slici)? Ma, to ti je kao izbor za miss: iskupi se po jedna cura iz Brazila, Svedske, Indije ili Kine pa ti sad hajd' reci je li ljepsa prva koja ima raskosne kukove, druga sa dugom, plavom kosom, ova sa predivnim ocima ili najmanja, sva cvrsta sa savrsenim tenom? Srecom, mi u Bosni imamo toliko tih fenomenalnih staza da se uopste ne treba sekirati koja je bolja: valjaju sve i treba ih odvoziti sve. Trebevic je izvrsna tura za poslijepodne jer ako krenes poslije 17,00 sati cak i za najvecih ljetnih vrucina gore se super rashladis.tataratira wrote:danas![]()
ako ste vidjeli ovaj prizor onda se nalazite na startu najbolje XC staze u BiH

-
PaxPro
#1254 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
emire respekt,kako doci do ove ljepote 
- scooter21ba
- jennisjoplin
#1256 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
uidi na forum skakavac i vidi sti ti je napisano o'mascooter21ba wrote:biciklom ocito
-
PaxPro
#1257 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
opa komičar na djeluscooter21ba wrote:biciklom ocito
-
PaxPro
#1258 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
pozz jennis legendo ,evo namah odojennisjoplin wrote:uidi na forum skakavac i vidi sti ti je napisano o'mascooter21ba wrote:biciklom ocito
- shiz
#1259 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
U zdravom tijelu.... šta?!
[img][img=http://img258.imageshack.us/img258/3978/09092008447ij4.th.jpg][/img]
neka neko ispravi ovo, ja ne znam... ali se vidi kako je kada forumaši jedu
[img][img=http://img258.imageshack.us/img258/3978/09092008447ij4.th.jpg][/img]
neka neko ispravi ovo, ja ne znam... ali se vidi kako je kada forumaši jedu
- scooter21ba
#1260 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
kako jedu jos i ostane 
jebem ti onolike slike treba ih sve smanjiti
jebem ti onolike slike treba ih sve smanjiti
- lolita_xx
- x0z0y0
- jennisjoplin
- x0z0y0
#1264 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
who? me?jennisjoplin wrote: zapamticu ti ovo, udaranje ispod pojasa
ja samo pomazem shizzzziju
vidis kako sam ja fina

-
Meri_
#1265 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Lako: autom (sto mrzim) tj. dzipom ali moze i Golf dvojka kome nije zao auta, biciklom (najbolja opcija, od Marshala preko Dugog polja) ili pjesice (ovo cemo mozda realizirati na jesen, kad smo mogli rafting, bicikl moze i planinarenje; od Umoljana do Lukomira cca 6 km u jednom smjeru). Mislim da pogled na kanjon Rakitnice vrijedi truda. Nevolja je sto ova ljepota lagano nestaje otkako asfaltiraju planine: u gornjem toku Rakitnice vec rostiljaju i ostavljaju gajbe pive, u Lukomiru na kuce pokrivene tresnjevom sindrom stavljaju aluminijske prozore i td, itd.PaxPro wrote:emire respekt,kako doci do ove ljepote
Gledam ove slike ustipaka, mmmmm, nadam se da ce recept biti sacuvan i da cu se pridruziti na sljedecoj mezi.
- shiz
#1266 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
ma andjelak maliCompos_Sui wrote:who? me?jennisjoplin wrote: zapamticu ti ovo, udaranje ispod pojasa
ja samo pomazem shizzzziju
vidis kako sam ja fina
- shiz
- scooter21ba
-
PaxPro
#1269 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
ma bio nedavno na boračkom ,katastrofa išao biciklom na skakavac dva parkirana auta kod hair česme ,ako još i ono malo makadama asfaltiraju eto narodnog veseljaMeri_ wrote:Lako: autom (sto mrzim) tj. dzipom ali moze i Golf dvojka kome nije zao auta, biciklom (najbolja opcija, od Marshala preko Dugog polja) ili pjesice (ovo cemo mozda realizirati na jesen, kad smo mogli rafting, bicikl moze i planinarenje; od Umoljana do Lukomira cca 6 km u jednom smjeru). Mislim da pogled na kanjon Rakitnice vrijedi truda. Nevolja je sto ova ljepota lagano nestaje otkako asfaltiraju planine: u gornjem toku Rakitnice vec rostiljaju i ostavljaju gajbe pive, u Lukomiru na kuce pokrivene tresnjevom sindrom stavljaju aluminijske prozore i td, itd.PaxPro wrote:emire respekt,kako doci do ove ljepote
Gledam ove slike ustipaka, mmmmm, nadam se da ce recept biti sacuvan i da cu se pridruziti na sljedecoj mezi.
- jennisjoplin
#1270 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
znači li to da nam ne preostaje ništa drugo nego net i filmovi "hipnoze"PaxPro wrote:ma bio nedavno na boračkom ,katastrofa išao biciklom na skakavac dva parkirana auta kod hair česme ,ako još i ono malo makadama asfaltiraju eto narodnog veseljaMeri_ wrote:Lako: autom (sto mrzim) tj. dzipom ali moze i Golf dvojka kome nije zao auta, biciklom (najbolja opcija, od Marshala preko Dugog polja) ili pjesice (ovo cemo mozda realizirati na jesen, kad smo mogli rafting, bicikl moze i planinarenje; od Umoljana do Lukomira cca 6 km u jednom smjeru). Mislim da pogled na kanjon Rakitnice vrijedi truda. Nevolja je sto ova ljepota lagano nestaje otkako asfaltiraju planine: u gornjem toku Rakitnice vec rostiljaju i ostavljaju gajbe pive, u Lukomiru na kuce pokrivene tresnjevom sindrom stavljaju aluminijske prozore i td, itd.PaxPro wrote:emire respekt,kako doci do ove ljepote
-
PaxPro
#1271 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
ja sam još u transu 
- jennisjoplin
#1272 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
pa prošlo je laku noć djeco zađto si budanPaxPro wrote:ja sam još u transu
-
d2
#1273 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
posto je dugo do skakavca, ima li ko od vas zainteresovan za kuglanje u subotu u zetri navece da zakazem termin ?
otvoricu posebnu temu samo da vidim ima li ko raspolozen
- x0z0y0
#1274 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
treba li znati kuglat?d2 wrote:posto je dugo do skakavca, ima li ko od vas zainteresovan za kuglanje u subotu u zetri navece da zakazem termin ?
- jennisjoplin
#1275 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
kioju subotu, ja sa rajom idem u avaz a nisam baš rad kod gulanferad2 wrote:posto je dugo do skakavca, ima li ko od vas zainteresovan za kuglanje u subotu u zetri navece da zakazem termin ?