Najgori su ovi koji blate nesto, a nisu se koristili time.
Tako je moje drustvo, kad sam narucio prvog kineza, poceli sta ce ti to smece, sta ces kad se pokvari, te ovo, te ono, a ja sutio. Poslije godinu narucim drugog, onaj stari dam sestri, a moje drustvo opet po starom, opet si to uzeo smece, sta ce ti. Kad kroz mjesec jedan drug, joj otisao mi mobitel, mogao sam narucit i ja kineza, da probam, aj naruci on Cubot One, u medjuvremenu dok Cubot nije stigao, drugi drug hoce i on da proba, naruci Jaiyu g3. Stignu telefoni, oni prezadovoljni. Kasnije rodjak naruci, rodica, jos drugova isto, otac naruci sebi, tako da sam kroz zadnje 2-3 godine kinezima zaludio 20-tak osoba. Kad odem na kafu s drustvom, na stolu je uvijek 2-3 kineza, a svi zadovoljni, niko ih ne kudi, a uvijek se progovori koja i o nadolazecim kinezima

.
Tako da prvo uzmite, isprobajte, koristite, pa onda dajte svoje misljenje. Svako na pocetku bude skeptican, a svaki kinez ce taj skepticizam pobiti, jer omjer cijene i kvaliteta u odnosu na brendirane telefone je ogroman. Naravno ne uzimajuci u obzir ove kineske kopije brendiranih mobitela, po piku sto se prodaju, a koje se sklapaju po kojekakvim garazama.