Nivelacija wrote:Rusmir Hrvic
Nije na privatnom profilu nego na svom fanpage Rusmir Hrvic objavio link teme.
Eurokrem, Nutella, Maza, Milka i ostali čokoladni namazi...
Moderator: anex
-
gold'n'brown
#1251 Re: Eurokrem ili Nutella?
-
Nivelacija
#1252 Re: Eurokrem ili Nutella?
gold'n'brown wrote:Nivelacija wrote:Rusmir Hrvic
Nije na privatnom profilu nego na svom fanpage Rusmir Hrvic objavio link teme.cuj Rusmir Hrvic fan page
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#1253 Re: Eurokrem ili Nutella?
Bošnjo ce platiti nuttelu, ona nije skupa, ali mu je skup domaci vrhunski proizvod.beni-bu-man wrote:Pa on bi da kubi kanticu 3KG nekog krema za 4 marke ..... focak pravikonektovan wrote:Šta bi ti, da bude cijena k'o i onaj sweety plus ili swisslion???Jimmy McNulty wrote:Devet maraka 700 gramaSta je to, eurokrem od tartufa i zlata bokte mazo. Neka hvala.
Samo za štovatelje i ljubitelje nuttele, u bingu na stupu, vrlika tegla probila psihološku granicu kad je cijena u pitanju, 10.15 KM.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1254 Re: Eurokrem ili Nutella?
Mozda ne bi bilo loše da pitas nekog u kakvoj je finansijskoj situaciji prije nego što iskonstruišeš njegov karakter i ličnost te ga proglasiš Fočakom. Fuj, kako gadan komentar 
- beni-bu-man
#1255 Re: Eurokrem ili Nutella?
Iskreno me boli briga za neciju finacijsku situaciju, ako nisi u stanju sebi priustiti, shuti i trpi kupuj krem namaz od 3Kg za 4 markice, ako ti zao dat 9 mara onda si focakJimmy McNulty wrote:Mozda ne bi bilo loše da pitas nekog u kakvoj je finansijskoj situaciji prije nego što iskonstruišeš njegov karakter i ličnost te ga proglasiš Fočakom. Fuj, kako gadan komentar
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1256 Re: Eurokrem ili Nutella?
Doduše, upravu si. Iole inteligentniji komentar se i ne može očekivati od forumske spodobe poput tebe. Greška je isključivo moja, seljoberu.
- beni-bu-man
#1257 Re: Eurokrem ili Nutella?
Sta ces taki smo ti mi iz VrandukaJimmy McNulty wrote:Doduše, upravu si. Iole inteligentniji komentar se i ne može očekivati od forumske spodobe poput tebe. Greška je isključivo moja, seljoberu.
Kao sto rekoh, il si focak il fukara, trece nema
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1258 Re: Eurokrem ili Nutella?
Bem mu misha, svadjate se na najsladjoj temi
Za kaznu, za vas nema eVrokrema/nutelle/maze, samo cete poklopac lizat
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1259 Re: Eurokrem ili Nutella?
Aaaa Vranduk, pa što ne kažeš odmah... Ne bih ti onda zamjerao što si primitivan, ipak ne možeš protiv genetike.
- beni-bu-man
#1260 Re: Eurokrem ili Nutella?
Ko se svadja taj se voli, gay is Okayplain vanilla wrote:Bem mu misha, svadjate se na najsladjoj temi![]()
Meni stigla nova tura Jaffe krema iz motherlenda srbije
- beni-bu-man
#1261 Re: Eurokrem ili Nutella?
Jimmy McNulty wrote:Aaaa Vranduk, pa što ne kažeš odmah... Ne bih ti onda zamjerao što si primitivan, ipak ne možeš protiv genetike.
Sta ti je ba ja sam iz Rogatice
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1262 Re: Eurokrem ili Nutella?
Vidi se.
- beni-bu-man
#1263 Re: Eurokrem ili Nutella?
eee ostalo mi malo maze u tegli pa ako hoces mozes sastrugati, gratis boga mi da ne kmecis viseJimmy McNulty wrote:Vidi se.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1264 Re: Eurokrem ili Nutella?
Ono malo što te se sjećam sumnjam da je išta ostalo, pojeo si ti i teglu i poklopac.
- beni-bu-man
#1265 Re: Eurokrem ili Nutella?
ima boga mi, ima i linolade gold, a et stigla i Jaffa iz srbije, pa bujrum birajJimmy McNulty wrote:Ono malo što te se sjećam sumnjam da je išta ostalo, pojeo si ti i teglu i poklopac.
- Hajvan
#1266 Re: Eurokrem ili Nutella?
za Vas dzep imaju Stampi, Barpeh, GoldNutty- sve bosanski prozivodi sa cijenom i kakvocom u tom nekom nizem razredu...Jimmy McNulty wrote:Mozda ne bi bilo loše da pitas nekog u kakvoj je finansijskoj situaciji prije nego što iskonstruišeš njegov karakter i ličnost te ga proglasiš Fočakom. Fuj, kako gadan komentar
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#1267 Re: Eurokrem ili Nutella?
Stampi je ok, 12 % lješnjaka ali mu kvalitet varira od tegle do tegle...Hajvan wrote:za Vas dzep imaju Stampi, Barpeh, GoldNutty- sve bosanski prozivodi sa cijenom i kakvocom u tom nekom nizem razredu...Jimmy McNulty wrote:Mozda ne bi bilo loše da pitas nekog u kakvoj je finansijskoj situaciji prije nego što iskonstruišeš njegov karakter i ličnost te ga proglasiš Fočakom. Fuj, kako gadan komentar
- Edin H.
#1268 Re: Eurokrem ili Nutella?
gold'n'brown wrote:Nivelacija wrote:Rusmir Hrvic
Nije na privatnom profilu nego na svom fanpage Rusmir Hrvic objavio link teme.cuj Rusmir Hrvic fan page
- Nisrin
#1269 Re: Eurokrem ili Nutella?
Ovaj Rusmir ko James Bond
Probah i 30%ku...u Konzumu sve i jedna tegla je bila sa tecnim masnim talogom na vrhu? Jedva iskopah neku da nije "tecna" na povrsini...
Helem, losa nije, neobicna jeste, mene podsjeca na kikiriki puter malo zasladjen
Ipak, 20%-tna je moj odabir, ne bih opet dala 9,50KM za 30%, ali zato cojk bi
Probah i 30%ku...u Konzumu sve i jedna tegla je bila sa tecnim masnim talogom na vrhu? Jedva iskopah neku da nije "tecna" na povrsini...
Helem, losa nije, neobicna jeste, mene podsjeca na kikiriki puter malo zasladjen
- irac300
#1270 Re: Eurokrem ili Nutella?
Kada vec spominjete taj masni talog na povrsini, pa ja ga nalazim i na nutelli. Nije to nista strasno, vjerovatno se odvoji masnoca pri stajanju. Samo izmijesati. Al' zato kod evrokrema kad otvoris moRes umakat koliko one tekucine pliva na povrsini.Nisrin wrote:Ovaj Rusmir ko James Bond![]()
Helem, losa nije, neobicna jeste, mene podsjeca na kikiriki puter malo zasladjen![]()
- beni-bu-man
#1271 Re: Eurokrem ili Nutella?
Upravo. Ja kad sam uzimao Nutellu od 5kg fino pise prvo promjesati, mozes zamisliti koliko je tu bilo tog masnog talogairac300 wrote:Kada vec spominjete taj masni talog na povrsini, pa ja ga nalazim i na nutelli. Nije to nista strasno, vjerovatno se odvoji masnoca pri stajanju. Samo izmijesati. Al' zato kod evrokrema kad otvoris moRes umakat koliko one tekucine pliva na povrsini.Nisrin wrote:Ovaj Rusmir ko James Bond![]()
Helem, losa nije, neobicna jeste, mene podsjeca na kikiriki puter malo zasladjen![]()
- irac300
#1272 Re: Eurokrem ili Nutella?
Ma znam, nego mi smijesno kako to primjete na Mazi, a niko Nutellu ne spomenu.beni-bu-man wrote:Upravo. Ja kad sam uzimao Nutellu od 5kg fino pise prvo promjesati, mozes zamisliti koliko je tu bilo tog masnog talogairac300 wrote:Kada vec spominjete taj masni talog na povrsini, pa ja ga nalazim i na nutelli. Nije to nista strasno, vjerovatno se odvoji masnoca pri stajanju. Samo izmijesati. Al' zato kod evrokrema kad otvoris moRes umakat koliko one tekucine pliva na povrsini.Nisrin wrote:Ovaj Rusmir ko James Bond![]()
- beni-bu-man
#1273 Re: Eurokrem ili Nutella?
Jednom se neka zena bunila na kasi radi tog masnog taloga ne znajuci sta je, te da vrati teglu namaza a nije bila Nutellairac300 wrote:Ma znam, nego mi smijesno kako to primjete na Mazi, a niko Nutellu ne spomenu.beni-bu-man wrote: Upravo. Ja kad sam uzimao Nutellu od 5kg fino pise prvo promjesati, mozes zamisliti koliko je tu bilo tog masnog taloga
- i agree
#1274 Re: Eurokrem ili Nutella?
Vjerovatno to nesto cuva proizvod da se ne pokvari zato se stvara,jedete otrove

- edo_79
#1275 Re: Eurokrem ili Nutella?
Umochi der taj poklopac i daj vamoplain vanilla wrote:Bem mu misha, svadjate se na najsladjoj temi![]()