Eurokrem, Nutella, Maza, Milka i ostali čokoladni namazi...

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
gold'n'brown

#1251 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by gold'n'brown »

Nivelacija wrote:Rusmir Hrvic

Nije na privatnom profilu nego na svom fanpage Rusmir Hrvic objavio link teme.
:D cuj Rusmir Hrvic fan page :lol:
Nivelacija

#1252 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by Nivelacija »

gold'n'brown wrote:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1253 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by konektovan »

beni-bu-man wrote:
konektovan wrote:
Jimmy McNulty wrote:Devet maraka 700 grama :-) Sta je to, eurokrem od tartufa i zlata bokte mazo. Neka hvala.
Šta bi ti, da bude cijena k'o i onaj sweety plus ili swisslion???
Pa on bi da kubi kanticu 3KG nekog krema za 4 marke ..... focak pravi
Bošnjo ce platiti nuttelu, ona nije skupa, ali mu je skup domaci vrhunski proizvod. :-)

Samo za štovatelje i ljubitelje nuttele, u bingu na stupu, vrlika tegla probila psihološku granicu kad je cijena u pitanju, 10.15 KM. :wink:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#1254 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by Jimmy McNulty »

Mozda ne bi bilo loše da pitas nekog u kakvoj je finansijskoj situaciji prije nego što iskonstruišeš njegov karakter i ličnost te ga proglasiš Fočakom. Fuj, kako gadan komentar :sad:
beni-bu-man

#1255 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

Jimmy McNulty wrote:Mozda ne bi bilo loše da pitas nekog u kakvoj je finansijskoj situaciji prije nego što iskonstruišeš njegov karakter i ličnost te ga proglasiš Fočakom. Fuj, kako gadan komentar :sad:
Iskreno me boli briga za neciju finacijsku situaciju, ako nisi u stanju sebi priustiti, shuti i trpi kupuj krem namaz od 3Kg za 4 markice, ako ti zao dat 9 mara onda si focak
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#1256 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by Jimmy McNulty »

Doduše, upravu si. Iole inteligentniji komentar se i ne može očekivati od forumske spodobe poput tebe. Greška je isključivo moja, seljoberu.
beni-bu-man

#1257 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

Jimmy McNulty wrote:Doduše, upravu si. Iole inteligentniji komentar se i ne može očekivati od forumske spodobe poput tebe. Greška je isključivo moja, seljoberu.
Sta ces taki smo ti mi iz Vranduka :mrgreen:

Kao sto rekoh, il si focak il fukara, trece nema :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1258 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by plain vanilla »

Bem mu misha, svadjate se na najsladjoj temi :evil:
Za kaznu, za vas nema eVrokrema/nutelle/maze, samo cete poklopac lizat :mrgreen:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#1259 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by Jimmy McNulty »

Aaaa Vranduk, pa što ne kažeš odmah... Ne bih ti onda zamjerao što si primitivan, ipak ne možeš protiv genetike.
beni-bu-man

#1260 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

plain vanilla wrote:Bem mu misha, svadjate se na najsladjoj temi :evil:
Za kaznu, za vas nema eVrokrema/nutelle/maze, samo cete poklopac lizat :mrgreen:
Ko se svadja taj se voli, gay is Okay :izet:

Meni stigla nova tura Jaffe krema iz motherlenda srbije :mrgreen:
beni-bu-man

#1261 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

Jimmy McNulty wrote:Aaaa Vranduk, pa što ne kažeš odmah... Ne bih ti onda zamjerao što si primitivan, ipak ne možeš protiv genetike.
:lol: :lol: :lol:

Sta ti je ba ja sam iz Rogatice :lol: :lol: :lol: a nismo ni mi daleko od kao sto nazva vranducane primitivnim, bara bara smo :mrgreen:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#1262 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by Jimmy McNulty »

Vidi se.
beni-bu-man

#1263 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

Jimmy McNulty wrote:Vidi se.
eee ostalo mi malo maze u tegli pa ako hoces mozes sastrugati, gratis boga mi da ne kmecis vise :kiss:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#1264 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by Jimmy McNulty »

Ono malo što te se sjećam sumnjam da je išta ostalo, pojeo si ti i teglu i poklopac.
beni-bu-man

#1265 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

Jimmy McNulty wrote:Ono malo što te se sjećam sumnjam da je išta ostalo, pojeo si ti i teglu i poklopac.
ima boga mi, ima i linolade gold, a et stigla i Jaffa iz srbije, pa bujrum biraj :kiss:
Hajvan

#1266 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by Hajvan »

Jimmy McNulty wrote:Mozda ne bi bilo loše da pitas nekog u kakvoj je finansijskoj situaciji prije nego što iskonstruišeš njegov karakter i ličnost te ga proglasiš Fočakom. Fuj, kako gadan komentar :sad:
za Vas dzep imaju Stampi, Barpeh, GoldNutty- sve bosanski prozivodi sa cijenom i kakvocom u tom nekom nizem razredu...
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1267 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by konektovan »

Hajvan wrote:
za Vas dzep imaju Stampi, Barpeh, GoldNutty- sve bosanski prozivodi sa cijenom i kakvocom u tom nekom nizem razredu...
Stampi je ok, 12 % lješnjaka ali mu kvalitet varira od tegle do tegle... :mrgreen:
Edin H.

#1268 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by Edin H. »

gold'n'brown wrote:

Image :D
Nisrin

#1269 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by Nisrin »

Ovaj Rusmir ko James Bond :D

Probah i 30%ku...u Konzumu sve i jedna tegla je bila sa tecnim masnim talogom na vrhu? Jedva iskopah neku da nije "tecna" na povrsini...
Helem, losa nije, neobicna jeste, mene podsjeca na kikiriki puter malo zasladjen :D
Ipak, 20%-tna je moj odabir, ne bih opet dala 9,50KM za 30%, ali zato cojk bi :D
irac300

#1270 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by irac300 »

Nisrin wrote:Ovaj Rusmir ko James Bond :D

Probah i 30%ku...u Konzumu sve i jedna tegla je bila sa tecnim masnim talogom na vrhu? Jedva iskopah neku da nije "tecna" na povrsini...
Helem, losa nije, neobicna jeste, mene podsjeca na kikiriki puter malo zasladjen :D
Ipak, 20%-tna je moj odabir, ne bih opet dala 9,50KM za 30%, ali zato cojk bi :D
Kada vec spominjete taj masni talog na povrsini, pa ja ga nalazim i na nutelli. Nije to nista strasno, vjerovatno se odvoji masnoca pri stajanju. Samo izmijesati. Al' zato kod evrokrema kad otvoris moRes umakat koliko one tekucine pliva na povrsini. :D
beni-bu-man

#1271 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

irac300 wrote:

Kada vec spominjete taj masni talog na povrsini, pa ja ga nalazim i na nutelli. Nije to nista strasno, vjerovatno se odvoji masnoca pri stajanju. Samo izmijesati. Al' zato kod evrokrema kad otvoris moRes umakat koliko one tekucine pliva na povrsini. :D
Upravo. Ja kad sam uzimao Nutellu od 5kg fino pise prvo promjesati, mozes zamisliti koliko je tu bilo tog masnog taloga :mrgreen:
irac300

#1272 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by irac300 »

beni-bu-man wrote:
irac300 wrote:

Upravo. Ja kad sam uzimao Nutellu od 5kg fino pise prvo promjesati, mozes zamisliti koliko je tu bilo tog masnog taloga :mrgreen:
Ma znam, nego mi smijesno kako to primjete na Mazi, a niko Nutellu ne spomenu. :D
beni-bu-man

#1273 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

irac300 wrote:
beni-bu-man wrote: Upravo. Ja kad sam uzimao Nutellu od 5kg fino pise prvo promjesati, mozes zamisliti koliko je tu bilo tog masnog taloga :mrgreen:
Ma znam, nego mi smijesno kako to primjete na Mazi, a niko Nutellu ne spomenu. :D
Jednom se neka zena bunila na kasi radi tog masnog taloga ne znajuci sta je, te da vrati teglu namaza a nije bila Nutella :mrgreen:
i agree

#1274 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by i agree »

Vjerovatno to nesto cuva proizvod da se ne pokvari zato se stvara,jedete otrove :D :D
edo_79

#1275 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by edo_79 »

plain vanilla wrote:Bem mu misha, svadjate se na najsladjoj temi :evil:
Umochi der taj poklopac i daj vamo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply