N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#1251 Re: N.K. Čelik Zenica
Sudija onaj pojma nema..ni jedan faul na pocetku nije svirao kako treba...sve suprotne odluke donosio od onih koje je trebo..kasnije se ko malo ustabilio al opet ...
- sadmire
#1252 Re: N.K. Čelik Zenica
moram biti realni i priznati da je Celik slabo odigrao! Tromo, bezidejno, nemaju uopce sredinu terena tako igrom da ne mogu izgraditi nijednu dobru priliku, napoad prakticno visi u zraku!
A ni inace nisu puno bolji, zalosno, al je tako!
Olimpic se pokazao kao puno zrelija i konkretnija ekipa. Samo sreca nas je sacuvala u prvom poluvremenu, covjek profula prazan go sa tri metra. A i sa igracem manje su imali jednu 100%-tnu priliku.
Sreca pa je rezultat pozitivan, to mi daje nad za revans jer sada Olimpic mora napasti i graditi igru a Celik moze cuvati rezultat i onda pokusati nesto iz kontri, u cemu su puno bolji nego kad moraju igrati ofanzivno!
A ni inace nisu puno bolji, zalosno, al je tako!
Olimpic se pokazao kao puno zrelija i konkretnija ekipa. Samo sreca nas je sacuvala u prvom poluvremenu, covjek profula prazan go sa tri metra. A i sa igracem manje su imali jednu 100%-tnu priliku.
Sreca pa je rezultat pozitivan, to mi daje nad za revans jer sada Olimpic mora napasti i graditi igru a Celik moze cuvati rezultat i onda pokusati nesto iz kontri, u cemu su puno bolji nego kad moraju igrati ofanzivno!
-
bosnovizija
#1253 Re: N.K. Čelik Zenica
Sreca pa je rezultat pozitivan, to mi daje nad za revans jer sada Olimpic mora napasti i graditi igru a Celik moze cuvati rezultat i onda pokusati nesto iz kontri, u cemu su puno bolji nego kad moraju igrati ofanzivno![/quote]
Dobro je što Čelik nije primio gol. Mislim da je trebao igrati Sadiković od početka i sa Kuduzovićem djelovati po lijevoj strani. Džafić je trebao igrati bliže Hadžiću u špicu. Purić i Brković, po desnoj strani, nisu se baš slagali i naigrali.
Nešto i o sudiji ( mislim da je Jakupović). Jako neobično suđenje i nadava se Čeliku 5-6 žutih kartona. Pokaza Hadžiću žuti na samom početku utakmice, zbog prigovora Hadžića na nedosuđeni prekršaj nad Džafićem na samoj ivici šesnaesterca. Prekršaj je, zaista, postojao jer sam ga i ja vidio sa tribina udaljen 20-ak metara od mjesta prekršaja.
Ne treba nam pomoć sudija, ali ne treba i da nas onako "sječe" na domaćem terenu. Šta bi tek radio u gostima. Mislim da su bili opravdani prigovori vođstva Čelika na kraju prvog poluvremena.
Sreca pa je rezultat pozitivan, to mi daje nad za revans jer sada Olimpic mora napasti i graditi igru a Celik moze cuvati rezultat i onda pokusati nesto iz kontri, u cemu su puno bolji nego kad moraju igrati ofanzivno![/quote]
Dobro je što Čelik nije primio gol. Mislim da je trebao igrati Sadiković od početka i sa Kuduzovićem djelovati po lijevoj strani. Džafić je trebao igrati bliže Hadžiću u špicu. Purić i Brković, po desnoj strani, nisu se baš slagali i naigrali.
Nešto i o sudiji ( mislim da je Jakupović). Jako neobično suđenje i nadava se Čeliku 5-6 žutih kartona. Pokaza Hadžiću žuti na samom početku utakmice, zbog prigovora Hadžića na nedosuđeni prekršaj nad Džafićem na samoj ivici šesnaesterca. Prekršaj je, zaista, postojao jer sam ga i ja vidio sa tribina udaljen 20-ak metara od mjesta prekršaja.
Ne treba nam pomoć sudija, ali ne treba i da nas onako "sječe" na domaćem terenu. Šta bi tek radio u gostima. Mislim da su bili opravdani prigovori vođstva Čelika na kraju prvog poluvremena.
-
Mustang1
#1254 Re: N.K. Čelik Zenica
Eh vidis taj karton ja sam mislio da ga je Dzafic dobio..a i Dzafic je isto mislio
Znam da je na njemu faul napravljen isti faul kao i onaj kod crvenog kartona samo sto kod prvog nije bio zadnji igrac pa eto ne bi trebo crveni...Dzafic pokusava a nista ne moze
Puric ne moze lopte smirit ..Dilaver kasnije kad je uso isto da mu zena igra mjesto njega
Ako ovako budu igrali tamo mrka kapa 
- Distortion
#1255 Re: N.K. Čelik Zenica
Ako smo imali onakvo sudjenje kuci ne znam sta mozemo ocekivati na strani? Mora da je Gracic dao sudiji da omasti brkove i zato je imao dobro sudjenje. Ako budemo imali priblizno dobro sudjenje kakvo je imao Olimpic an Bilinom polju onda ne sumnjam u prolaz.
Nisam odusevljen igrom Čelika, pogotovo kad smo imali igrača više
Nisam odusevljen igrom Čelika, pogotovo kad smo imali igrača više
-
Mustang1
#1256 Re: N.K. Čelik Zenica
Danas gledo prvo poluvrijeme ... razbili nas nasa odbrana nula ..njihova odbrana nula..al zato njihova prvo u pocetku desna strana pa onda i lijeva u drugom dijelu prvog poluvremena...lome sve zivo ..Smijesno igramo stvarno .. Sta ocekivat od kluba koji ni jednog sponzora nema bog zna kako im isplacuju plate odnosno pola plate u 3 mjeseca svakako i dobiju
- Gandalf
#1257 Re: N.K. Čelik Zenica
Bivši kapiten Čelika i mladi reprezentativac Bih Adnan Zahirović postigao je prvi gol u ruskoj Premijer ligi, u meču njegovog Nalčika i Zenita.
Zahirović je postigao gol u 60. minuti utakmice za izjednjačenje na 1:1 nakon vodstva Zenita.
Član U21 reprezentacije BiH iz igre je izašao u 78. minuti.
Zahirović se nakon kornera našao na pravom mjestu i sa nekoliko metara je skrenuo loptu u mrežu svojih protivnika.
Do kraja meča, oba su tima postigla još jedan gol za konačnih 2:2.
Nalčik je u prva tri kola ruskog prvenstva upisao pobjedu, remi i poraz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bravo za bivšeg kapitena
Zahirović je postigao gol u 60. minuti utakmice za izjednjačenje na 1:1 nakon vodstva Zenita.
Član U21 reprezentacije BiH iz igre je izašao u 78. minuti.
Zahirović se nakon kornera našao na pravom mjestu i sa nekoliko metara je skrenuo loptu u mrežu svojih protivnika.
Do kraja meča, oba su tima postigla još jedan gol za konačnih 2:2.
Nalčik je u prva tri kola ruskog prvenstva upisao pobjedu, remi i poraz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bravo za bivšeg kapitena
-
Mustang1
#1258 Re: N.K. Čelik Zenica
Vec sam bio repetiro "Putuj Evropo" nakon prve utakmice..ali haman ce se provuci ovi nasi puleni
Znaci sljedece sezone Uefa Liga..A onda one tamo Liga Prvaka ... 
- Obuca9
#1260 Re: N.K. Čelik Zenica
Zabi ga Čelik...
-
Mustang1
#1261 Re: N.K. Čelik Zenica
Islama mi ga uvalise
I to Hadzic
Da mi je ko prico ne bih vjerovo

- Co0l
#1262 Re: N.K. Čelik Zenica
71.-vi minut,Emir Hadzic Olimpik:Celik 0:1 
- Co0l
-
Mustang1
#1264 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma nista ..Ako nam zabiju jos 2 u ovih 15 minuta onda ne trebamo ni igrat u finalu
ne trebamo igrat uopste fudbala 
- Co0l
#1265 Re: N.K. Čelik Zenica
Kapiten kapitenski pribjegava sad taktici valjanja po terenu i zadrzavanje vremena

- Ajatolah_
#1266 Re: N.K. Čelik Zenica
Zar se boje da će primiti dva gola? 
-
Mustang1
#1267 Re: N.K. Čelik Zenica
Jebote led igramo u finalu

- nellington
#1268 Re: N.K. Čelik Zenica
Poslije dva-tri polufinala - Čelik u finalu, jeeeeBubalo1 wrote:Jebote led igramo u finalu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Co0l
#1269 Re: N.K. Čelik Zenica
To bi bilo to.A i vrijeme je vise da se ovi klubcici poput Sirokog,Leotara,kojekakvih Drina i slicno stave tamo gdje im je i mjesto-druga,treca liga...
Kad je prva utakmica finala?
Kad je prva utakmica finala?
-
Eborg
#1270 Re: N.K. Čelik Zenica
Da smo i mi ovo konačno dočekali! 
A interes za klub i fudbal u Zenici nikad haman nije bio manji, apsurd.
A interes za klub i fudbal u Zenici nikad haman nije bio manji, apsurd.
- smoki_choko
#1271 Re: N.K. Čelik Zenica
04. maja
- Co0l
#1272 Re: N.K. Čelik Zenica
Vec vidim scenario-opijanje 3 dana za prvi maj pa cetvrti dan na tekmusmoki_choko wrote:04. maja
- nellington
#1273 Re: N.K. Čelik Zenica
I plač na centru u 15:05.Co0l wrote:Vec vidim scenario-opijanje 3 dana za prvi maj pa cetvrti dan na tekmusmoki_choko wrote:04. maja![]()
- smoki_choko
#1274 Re: N.K. Čelik Zenica
jel čimburijada za prvi maj. ak bude prva u zenici mogli bi i ovi nasi doci malo na slavljeCo0l wrote:Vec vidim scenario-opijanje 3 dana za prvi maj pa cetvrti dan na tekmusmoki_choko wrote:04. maja![]()
- Co0l
#1275 Re: N.K. Čelik Zenica
Mislio sam na opijanje navijaca a ne igraca,mada nije ni to iskljucenonellington wrote:I plač na centru u 15:05.Co0l wrote:Vec vidim scenario-opijanje 3 dana za prvi maj pa cetvrti dan na tekmusmoki_choko wrote:04. maja![]()