1. gdje ba nema semafora? svaka tramvajska ima "svoj" semafor tj semafor postoji na pocetku tramvajske i pjesacki to sto je on pravio precicu dijagonalno dalje od semafora, na crveno i van pjesackog je njegova greska, semafor ima kao i pjesacki i vjerovatno ima svoju svrhu, nije za ptice pravljenNazif_Gljiva wrote: 1. Cikica je prelazio cestu na mjestu nepogodnom za prelazak iste (nema semafora, a ni zebre).
2. Vesela druzina nije mogla skretati i ubrzati za petnaest metara da ubije covjeka.
3. Brzina je morala biti minimalno 120 km/h jer je vozac stao sa autom oko 120 metara od mjesta nesrece.
4. Passat je bio u krajnjoj lijevoj traci zaustavljen, tako da je smijesno ako nisu vidjeli cikicu koji je zagazio trecu traku (krajnju lijevu) - pretpostavka.
5. Kada je ogranicenje 60, a ti vozis 120 i ubijes pjesaka, on da se stvorio ispred auta, ti snosis svu krivicu.
6. Koliko ih je bilo u autu aludira na sljedece (opustena atmosfera, vracaju se sa Ilidze, tj. s karanja ili iz restorana Bosna, malo se popilo, gubitak percepcije).
2. ja sam rekla da nisu skretali sto znaci da su isli pravo sto opet znaci da ako je cikica prelazio cestu a lik isao pravo neko je MORAO proci na crveno (ha vozac a cica koji doduse nije ni prelazio na semaforu)
...
6. mogli su svi biti totalno pjani u autu ne znaci i da je vozac popio, mozda je bio dezurni tu noc pa jedini nije pio a od kud ti uopste znas je li iko i pio i gdje su bili (svi ti sto cugaju po kafanama ne ostaju do 23)
ovome se svaki dan cudim.. ako ti nije stalo do drugih u saobracaju gledaj makar da ne skrsis sebe i svoje auto... ovo spada u kategoriju koju zovem "smrt za volanom"Dozer wrote:Stare mi, ljudi po gradu voze k'o da su sami na cesti, a to je, valjda, genetska "navika" povucena sa seoskih makadama...nevjerovatno...