realno, nisi nimalo realan...do tokijado_tokija wrote:ocekujem da rubin deklasira male katalonce!
eto rubin veliki...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
realno, nisi nimalo realan...do tokijado_tokija wrote:ocekujem da rubin deklasira male katalonce!
Ocekujem i ja jedan milion na nekoj od lutrija ...do_tokija wrote:ocekujem da rubin deklasira male katalonce!
ode Rubin sa tri, ali bodaadcor wrote:nisam nikad gledao rubin kako igra nit' znam ko im je najbolji igrac, al' imam osjecaj da ce otic kuci sa 4 komada...![]()
drago mi je da je ibraka spreman. radije bi gledao krkica u napadu, inijestu na sredini...
p.s. pohvale za bhcrow
Bogami,Ciki dobra prognozado_tokija wrote:ocekujem da rubin deklasira male katalonce!
Gledo ja na nekom irackom kanalu doduse povremeno jer sam pratio LyonPlavih_11 wrote:Ode Rubin kuci ali sa 3 boda a ne sa 4 gola ... Jeli iko gledao utakmicu? Kakva je to igra bila pa su primili od Rubina 2 gola ..
Bravo pajado_tokija wrote:ocekujem da rubin deklasira male katalonce!

ako ako nek se raduju dok se kockice ne posloze...Plavih_11 wrote:A sto su poletili simpatizeri drugih klubova da se raduju ..![]()
Ako ako, razumijem vas, valjalo je biti sjeban toliko vrijeme i gledati rapsodiju blaugrane ..
![]()
Nadam se iskreno da ce im Barsa vratiti na njihovom terenu ..
adcor wrote:jbt ne mogu da vjerujem!!! ljdi su imali dva suta da valja i dali go. markez kriv za drugi go, a prvi ide valdezu na dusu![]()
ibra precku, jaja stativu, inijesta...

do_tokija wrote:ocekujem da rubin deklasira male katalonce!
Šibicar wrote:Bravo pajado_tokija wrote:ocekujem da rubin deklasira male katalonce!,još da se to isto odigralo i ubolo na kladioni,sreći ne bi bilo kraja
Možda i Ćiri pomognecyprus wrote:PS Kurbanu pomogo tespih
Još boli eliminacija chelsija, od barsecyprus wrote:Uzeše ih Tatari![]()
![]()
. Ova noć mi je vratila vjeru u evropski fudbal. Ne pretjerujem ako kažem da mi je ovo jedan od dražih rezultata ikad. Barci želim ispadanje u polufinalu Lige Europe, golom u 92. minuti iz ofsajda (Inzaghi - Milan).
![]()
![]()
PS Kurbanu pomogo tespih