Nadjite se - sexy horoskop

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dječak sa šibicama

#1251 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by dječak sa šibicama »

Strijelac u skorpiji, mmmm kako to lijepo zvuci :oops: :lol: :lol:
ing-ecc

#1252 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ing-ecc »

krvava wrote:ŽENE U HOROSKOPU
... imal' ba šta za muškarce? Nama je horoskop TAKO važan. A nekada idemo i dalje, pravimo i natalne karte. :lol:
Aylin25

#1253 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Aylin25 »

Taurus: The Tramp

Aggressive. Freak in bed. RARE to find! Loves being in long relationships....Likes to give a good fight for what they want.

Extremely outgoing. Sexy as h**l. Loves to help people in times of need. klix kisser! Very Funny! Awesome personality. Stubborn as all hell. Sexual like you wouldn't believe....Most caring person you will ever meet. One of a kind. Great when found. THE ONE. Not a person to f**k with. Are the sexiest people on earth. 15 years of bad luck if you do not repost.

Kako pogodiše ;)
Bijeli badem

#1254 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Bijeli badem »

:lol: :thumbup:
spacebound

#1255 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by spacebound »

Škorpija
Ne zapovedajte joj. Ne popujte joj. Neće vas poslušati. Uradiće baš suprotno. Čak, ako je kritikujete, može vas toliko zbog toga povrediti, jer je sama uvređena, da će i njoj posle biti žao. Teško prašta. Ne voli laž. Zlopamtilo.

100% tačno
ho oponopono

#1256 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ho oponopono »

Venera u Strijelcu

Vi ste idealista, optimista, otvoreni ste i spontani. Volite da idete razgolićeni po kući. Moralni ste i pošteni. Intelektualka, stalno negde putujete, učite i istražujete. Iskreni ste i bez predrasuda. Religiozni ste i niste posesivni. Avanturističke ste prirode i nezavisna ste žena, koja voli slobodu i ne voli da je sputavaju. Uvek ste za dobar provod, koketirate i otvoreni ste. Ne volite dosadnu rutinu, kočnice ili preterano patetične emotivne scene. I veoma lako odlazite, čak ni ne patite, samo spakujete kofere kad osetite da se gušite u nekom emotivnom odnosu. I uživate u svakom trenutku ljubavnog života, volite spontano i super se zabavljate. U vezi tražite puno slobode i ne vežete se duboko za partnera, jer imate potrebu za promenom. Teško se skrasite u jednoj vezi. Težite slobodnim ljubavnim vezama i kasno ulazite u brak.

8-)
Big Ang

#1257 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

spacebound wrote:Škorpija
Ne zapovedajte joj. Ne popujte joj. Neće vas poslušati. Uradiće baš suprotno. Čak, ako je kritikujete, može vas toliko zbog toga povrediti, jer je sama uvređena, da će i njoj posle biti žao. Teško prašta. Ne voli laž. Zlopamtilo.

100% tačno
Da 8)
Big Ang

#1258 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

ho oponopono wrote:Venera u Strijelcu

Vi ste idealista, optimista, otvoreni ste i spontani. Volite da idete razgolićeni po kući. Moralni ste i pošteni. Intelektualka, stalno negde putujete, učite i istražujete. Iskreni ste i bez predrasuda. Religiozni ste i niste posesivni. Avanturističke ste prirode i nezavisna ste žena, koja voli slobodu i ne voli da je sputavaju. Uvek ste za dobar provod, koketirate i otvoreni ste. Ne volite dosadnu rutinu, kočnice ili preterano patetične emotivne scene. I veoma lako odlazite, čak ni ne patite, samo spakujete kofere kad osetite da se gušite u nekom emotivnom odnosu. I uživate u svakom trenutku ljubavnog života, volite spontano i super se zabavljate. U vezi tražite puno slobode i ne vežete se duboko za partnera, jer imate potrebu za promenom. Teško se skrasite u jednoj vezi. Težite slobodnim ljubavnim vezama i kasno ulazite u brak.

8-)
i meni je Venera u strijelcu :eh: ima mi ovo smisla :D
krater

#1259 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by krater »

Image
berenice

#1260 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by berenice »

PISCES: The piece of ass

Caring and kind; Smart, Center of attention, too sexy and loves to say damn it. Always has the last word. Best to find and hardest to keep.

Fun to be around; Extremely, weird but in a good way; Good sense of humor and very thoughtful. Always gets what he or she wants; Loves to joke.

Very popular, 5 years of bad luck if you do not repost.
berenice

#1261 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by berenice »

Venera u Vodoliji
Vi ste društvena žena, volite da se družite s prijateljima i da ste okruženi ljudima.Ekcentričnog ste ponašanja i izgleda. Humani ste, nezavisni, prava „amazonka“, nepredvidivi, liberalni, niste privrženi i bez predrasuda ste. Ne marite za tuđe mišljenje, ne volite da se vezujete i da vas sputavaju. Ne volite pravila, provokativni ste, uživate u opuštenim i neobičnim odnosima. Kada muškarac pokuša da vas ograničava na bilo koji način, vi ćete se udaljiti od partnera, jer ste već krenuli ka nečemu novom i uzbudljivijem. Vi ste drugačiji, znate da šokirate partnera s vremena na vreme, ali u tome je vaša čar. Niste ljubomorni, ni posesivni i sve se odvija na bazi drugarstva i slobodne volje.
sha_ba

#1262 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sha_ba »

berenice wrote:Venera u Vodoliji
Vi ste društvena žena, volite da se družite s prijateljima i da ste okruženi ljudima.Ekcentričnog ste ponašanja i izgleda. Humani ste, nezavisni, prava „amazonka“, nepredvidivi, liberalni, niste privrženi i bez predrasuda ste. Ne marite za tuđe mišljenje, ne volite da se vezujete i da vas sputavaju. Ne volite pravila, provokativni ste, uživate u opuštenim i neobičnim odnosima. Kada muškarac pokuša da vas ograničava na bilo koji način, vi ćete se udaljiti od partnera, jer ste već krenuli ka nečemu novom i uzbudljivijem. Vi ste drugačiji, znate da šokirate partnera s vremena na vreme, ali u tome je vaša čar. Niste ljubomorni, ni posesivni i sve se odvija na bazi drugarstva i slobodne volje.
:thumbup:
seprtlja

#1263 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by seprtlja »

sha_ba wrote:

a shabo gdje nas nadje :D
ratamahatta

#1264 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ratamahatta »

Big Ang wrote:
spacebound wrote:Škorpija

100% tačno
Da 8)

Ma vala i ovo sotaniziranje skorpije :roll: evo ja sam dupla skorpija, i imam ovoga kao i svaki drugi covjek :D
Alerim84

#1265 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Alerim84 »

LIBRA: The lover

Very pretty. Very romantic. Nice to everyone they meet. Their love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique sexiness. Most caring person you will ever meet! Amazing in Bed. Did I say Amazing in Bed? Not the kind of person you wanna F**K with...u might end up crying...the most irresistible. 9 years of bad luck if you do not repost.
berenice

#1266 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by berenice »

sha_ba wrote:
Slobodna ljubav :D
Big Ang

#1267 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

E cuj sotoniziranje skorpije :lol:
Al fakat....ljudi samo sto ne pljucnu tri puta kad cuju rijec skorpija. :roll:
KPNCTNJAH

#1268 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by KPNCTNJAH »

Ja sam u podznaku skorpija, al' sam dusa od covjeka :oops:
Big Ang

#1269 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

KPNCTNJAH wrote:Ja sam u podznaku skorpija, al' sam dusa od covjeka :oops:
Ma ja...'' al' '' :lol:
berenice

#1270 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by berenice »

Ali, niko od horoskopskih znakova nije toliko ponosan na to što je baš to, kao što je škorpija. Ja se super slažem sa škorpijama, ali to me pravo nervira kod njih.
berenice

#1271 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by berenice »

sha_ba wrote:
Ramzess Veliki wrote:
sha_ba wrote:ne slazu se ribe i vodolije....
Ja, Ribe, se udala za jednog Vodoliju. Podznak igra veeeeliku ulogu, kao i položaj Venere. A tek položaj Mjeseca... Nemaš ti pojma! :skoljka:
berenice

#1272 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by berenice »

Ramzess Veliki wrote:Nisam ni sumnjao da sam Dizalica i da se slažem sa Mješalicom. :D
:lol: :lol: :lol:
berenice

#1273 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by berenice »

talashika wrote:Poroci :evil:

Riba

Ribe vole alkohol kako bi smanjile bol koju osjećaju u životu, najčešće psihički, a kad se pojavi neki kronični fizički problem, ovisnost o tabletama je neizbježna. Kako im mašta radi sto na sat, opijati svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih.
Evo nešto istinito. :sad:
Big Ang

#1274 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

berenice wrote:Ali, niko od horoskopskih znakova nije toliko ponosan na to što je baš to, kao što je škorpija. Ja se super slažem sa škorpijama, ali to me pravo nervira kod njih.

:lol:
sheilak

#1275 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

berenice wrote:Ali, niko od horoskopskih znakova nije toliko ponosan na to što je baš to, kao što je škorpija. Ja se super slažem sa škorpijama, ali to me pravo nervira kod njih.

hahahh ovo je tako tacno. ali, iskreno, mene je strah njih. niti jednog drugog znaka me nije strah, osim njih. :-D nista im ne moze promaci, ne mozes im slagati, skeniraju te pogledom dok ne umres. :lol:

a podznak mi skorpija, ali dzabe. :-)

KPNCTNJAH wrote:Ja sam u podznaku skorpija, al' sam dusa od covjeka :oops:

ma, nemoguce. :D
Post Reply