AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
internazionale

#1251 Re: AC Milan

Post by internazionale »

Neelix wrote:hajd da je navijac cagliaria, genoe, fiorentine a napisao nesto slicno...nego kluba protiv kojeg punu godinu nije sviran penal :lol: idi bolan procitaj stagod o moratijevoj ulozi u calciopoliu. sve ce ti se samo kas'ti, ako imas mrvu inteligencije.

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100225018
:-)

doduse, s obzirom za koga navijas... :D
oni spominju calciopoli :-)
šta još kaže the sun
Neelix

#1252 Re: AC Milan

Post by Neelix »

Il Capitano wrote:
Prije cu navijati za Inter nego za merde..vidilo se u ova dva derbija ko je bolji i da nema sudija jos bi bilo 10 bodova razlike..da je ovako nesto uradjeno na utakmici protiv intera,da nije sudjen cist penal protiv intera ti bi prvi ovdje o tome pisao na dugacko i na siroko,a sada sutis i pravis se lud..
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100225018
jesil ovaj link sto sam postavio namjerno izostavio kad si me citirao?

http://calciopoli.blogger.ba/

dedera malo citaj.
rIder

#1253 Re: AC Milan

Post by rIder »

ne citamo blogere nego presude sportskog suda
Il Capitano

#1254 Re: AC Milan

Post by Il Capitano »

Cuj da citam sta neko pise na blogu,i to navijac juveta :lol: :lol: za familiju moratti se zna da spada u bogate i zna se odakle im pare,dok je pitanje kako je tata Berluskoni dosao do para..bilo je nekih pokusaja prosle godine od strane milanovih i juvetovih novina sa senzacijom da imaju informacije od tuziteljstva u milanu da je pod istragom moratti zbog namjestanja utakmica,a ovi iz tuziteljstva odgovorili da nista ne znaju o tome..

Mislio sam da si malo pametniji kada kao izvor navodis The Sun,to ti je isto kao da povjerujes sta pise Goal.com..Dobro da nisi napisao da moram u to povjerovati zato sto je Suko rekao da je bio penal :lol: Ono ako je bio penal sinoc onda stvarno :shock:

Nesto mi se cini da ti izbjegavas da komentaris sto Rosetti sinoc nije dosudio penal za violu,posto u tom slucaju bi ste jos bili na -7
Neelix

#1255 Re: AC Milan

Post by Neelix »

a sto ne bi citao? ni ja ne navijam za juventus pa sam procitao. nece ti skodit.

podsjecas me na ove aktuelne zadrte vjernike sto odbijaju i primirisat necemu sto bi moglo dokazati da boga nema. odnosno, boje se da ce skontati da su citav zivot u zabludi :-)

ako imas zdrave oci, onda ti ni suko, ni sun, ni sa-x ne trebaju da vidis jel bio penal ili nije.

ne bi bili na -7 nego na -6. pod uslovom da bude pogodak, jel. ne vidim ni da ti komentarises maiconovu ruku u sesnaestercu u derbiju, pa onda oskarovsku performansu istog lika kada je "izborio" slobodni udarac iz kojeg je pandev postigao drugi go.

al to ni ne ocekujem. pa navijas za inter :lol:
Il Capitano

#1256 Re: AC Milan

Post by Il Capitano »

Neelix wrote:a sto ne bi citao? ni ja ne navijam za juventus pa sam procitao. nece ti skodit.

podsjecas me na ove aktuelne zadrte vjernike sto odbijaju i primirisat necemu sto bi moglo dokazati da boga nema. odnosno, boje se da ce skontati da su citav zivot u zabludi :-)

ako imas zdrave oci, onda ti ni suko, ni sun, ni sa-x ne trebaju da vidis jel bio penal ili nije.

ne bi bili na -7 nego na -6. pod uslovom da bude pogodak, jel. ne vidim ni da ti komentarises maiconovu ruku u sesnaestercu u derbiju, pa onda oskarovsku performansu istog lika kada je "izborio" slobodni udarac iz kojeg je pandev postigao drugi go.

al to ni ne ocekujem. pa navijas za inter :lol:
Ne brini se ti procitao sam i upravu je u jednom vise je milan trebao da strada ali zna se ko je tata berluskoni..ipak mislim da si ti takva osoba kao sto si mene opisao,jer gdje ce milan namjestati utakmice..bas me zanima sto ste izbaceni u seriju b,sigurno urota protiv milana ipak ste vi uz juve najposteniji klub u italiji :lol: :lol: :lol:
dosadan si ko papagaj sto ponavljas jedno te isto,prijatelj s kim sa gledao utakmicu a koji je bas bas veliki navijac milana je rekao da smo pobijedili cisto..ali ne sada bi ja trebao vise tebi vjerovati..Pa sviran vam je veoma smjesan penal,imali ste igraca vise 60 minuta i sta ste ucinili u tih sat vremena-jedno veliko nista..ali se tata berluskoni pobrinuo da ipak ne zaostajete toliko :x

samo ne kontam po cemu ste vi koji navijate za merde vise vrijedni od nas koji navijamo za inter,pa ko papagaj ponavljas jedno te isto :x
Neelix

#1257 Re: AC Milan

Post by Neelix »

A ne mislis odgovoriti na maicona jel? :-) cisto pobijedili sta kazes :D jao :D

po tome sto je shinter naluzerskija ekipa na svijetu. sramotite italiju. Koliko godina ste cekali na titulu..i jos toliko bi cekali da nije morattijevih igrica. ali eto, isplatilo mu se. toliko puta zaredom "prvaci" a ligu prvaka zadnji put osvojili prije nego je covjek sletio na mjesec :-) ne mogu muljat u evropi tako lako, jelde. :-)

trebam li ti spominjati npr razliku izmedju gospode iz Milana (Maldini, Ambrosini, Nesta, Rui Costa, Serginho) i krkana iz Intera (Materazzi, Muntari, Samuel, Balotelli). jedini interovac koji zasluzuje postovanje je zanetti.

jesi ikad cuo izjave nekog od bivsih igraca oba kluba, koga preferiraju?

onda, znam hrpu navijaca Milana koji zele da inter prodje chelsea (ja nisam jedan od njih, ocito :D ), a ne znam nijednog interovca koji zeli isto Milanu.

eto po tome ;)
Petit_Beurre

#1258 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

Neelix wrote:A ne mislis odgovoriti na maicona jel? :-) cisto pobijedili sta kazes :D jao :D

po tome sto je shinter naluzerskija ekipa na svijetu. sramotite italiju. Koliko godina ste cekali na titulu..i jos toliko bi cekali da nije morattijevih igrica. ali eto, isplatilo mu se. toliko puta zaredom "prvaci" a ligu prvaka zadnji put osvojili prije nego je covjek sletio na mjesec :-) ne mogu muljat u evropi tako lako, jelde. :-)

trebam li ti spominjati npr razliku izmedju gospode iz Milana (Maldini, Ambrosini, Nesta, Rui Costa, Serginho) i krkana iz Intera (Materazzi, Muntari, Samuel, Balotelli). jedini interovac koji zasluzuje postovanje je zanetti.

onda, znam hrpu navijaca Milana koji zele da inter prodje chelsea (ja nisam jedan od njih, ocito :D ), a ne znam nijednog interovca koji zeli isto Milanu.

eto po tome ;)
da se prisjetimo da je Ronaldo rekao da mu je Milan ipak drazi od printera :mrgreen:
ratata

#1259 Re: AC Milan

Post by ratata »

Petit_Beurre wrote:
Neelix wrote:A ne mislis odgovoriti na maicona jel? :-) cisto pobijedili sta kazes :D jao :D

eto po tome ;)
da se prisjetimo da je Ronaldo rekao da mu je Milan ipak drazi od printera :mrgreen:
I da se prisjetimo da ste izgubili 0:4 i 2:0, plus Vas voljeni Anceloti 2:1 sa najjacom ekipom u Engleskoj, koju je opet u potpunosti stvorio trener Intera Murinjo, sa izuzetko Anelke i Ivanovica, poklopite se usima, opet cete ostati bez ijednog trofeja, samo pricate o historiji, isto kao i Liverpul, kada osvojite nesto javite se, ili bar budite posteni pred sobom ako ne mozete pred drugima.
internazionale

#1260 Re: AC Milan

Post by internazionale »

Petit_Beurre wrote:

eto po tome ;)

je li to izjavio za the sun ili express
navijač američkih klubova
Neelix

#1261 Re: AC Milan

Post by Neelix »

#1262 Re: AC Milan

Post by profil »

eto po tome ;)
Opet se ti digo, a dugo je do sljedeceg derbija. Haj drago mi je da si se brzo oporavio. :D Nego, sto se tice ovog zadnjeg, pogresne ljude zans :wink:
ratata

#1263 Re: AC Milan

Post by ratata »

Neelix wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/veliki ... 71948.aspx

nece valjda za shintere navijat :-)
Ne znam sta je sad tu specijalno zanimljivo, dodje i Ronaldinho da gleda Inter pa nikom nista :lol: :lol:
Il Capitano

#1264 Re: AC Milan

Post by Il Capitano »

Svaki put me sve vise i vise razocaravas..cuj,ambrosini gospodin :lol: mislim da si zaboravio spomenuti i gatusa posto se ne zna ko je veci gospodin od ove dvojice :lol: :lol: :lol:
Neelix

#1265 Re: AC Milan

Post by Neelix »

Il Capitano wrote:Svaki put me sve vise i vise razocaravas..cuj,ambrosini gospodin :lol: mislim da si zaboravio spomenuti i gatusa posto se ne zna ko je veci gospodin od ove dvojice :lol: :lol: :lol:
jao dotuko si me argumentima, sad sam gotov :D
Neelix

#1266 Re: AC Milan

Post by Neelix »

ratata wrote:
Neelix wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/veliki ... 71948.aspx

nece valjda za shintere navijat :-)
Ne znam sta je sad tu specijalno zanimljivo, dodje i Ronaldinho da gleda Inter pa nikom nista :lol: :lol:
Ipak, Ronaldo nema dvojbe za koga će navijati.

"Moj izbor je Milan. Tamo sam osjetio, stvarno, posebnu atmosferu i vječno ću pamtiti te trenutke u karijeri"
eto sta je zanimljivo :)
bio vani bilo dobro

#1267 Re: AC Milan

Post by bio vani bilo dobro »

Milan 2-0 Atalanta .. Pato masina proradio

http://www.atdhe.net/14000/watch-ac-milan-vs-atalanta
Neelix

#1268 Re: AC Milan

Post by Neelix »

http://www.football-italia.net/video/0910-mil-ata.html

evo golova. jao kako Valdes promijesa odbranu Milana :lol:

pato povrijedjen :-?
Neelix

#1269 Re: AC Milan

Post by Neelix »

Petit_Beurre

#1270 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

^^^momak ima strahovito mnogo talenta, i sa pravim rokovodstvom i trenerom koji zapravo pridodaje paznje svojim igracima mogao bi stasati u velikog napadaca. Ne cudi me da propada u printeru, nije prvi put da jedan strasan igrac, sa mnogo talenta propada u toj prosjecnoj ekipi.
Sto se Pata tice, velika steta, nece ga ove godine nikako. Protiv Manchestera ocekujem da se bore i grizu i pokazu sta znaci nositi crveno-crni dres, rezultat ce doci uopste se ne brinem.

Famiglia Rossonera ! :evil:
Neelix

#1271 Re: AC Milan

Post by Neelix »

Pato ce se oporaviti do Manchestera :)
Petit_Beurre

#1272 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

A.C. MILAN OFFICIAL ANNOUNCEMENT
3/2/2010
A.C. Milan announced that today, the player Alexandre Pato, underwent tests which highlighted the sprain to the right femoral bicep, without real muscular lesions. The player will undergo further tests on Monday morning.

Dabogda :|
Neelix

#1273 Re: AC Milan

Post by Neelix »

Milan Striker Alexandre Pato Misses Roma, Back For Manchester United Clash - Report

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... manchester
:wink:
burek_in_space

#1274 Re: AC Milan

Post by burek_in_space »

HAjde ovdje da pitam, poshto vi redovnije pratite Pata ili Pato-a :D ...zashto mu je Dunga vec sada rekao da nece ici na Svjetsko prvenstvo?! :?
ibizza

#1275 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Neelix wrote:Pato ce se oporaviti do Manchestera :)
:thumbup: :thumbup:
Post Reply