e nek si mu reko ...fatamorgana wrote:Buraz, ova slova preko fotografija sve shebase.
pa ne prodajes valjda sliBe pa si ih isarao imenom i prezimenom...
dovoljno je da u Exif-u NAVEDES IME AUTORA .
pa KO TI UKRADE TUZBA JARANE ....
e nek si mu reko ...fatamorgana wrote:Buraz, ova slova preko fotografija sve shebase.
Dobar je Midhat Mujkic i znam ga licno i stvarno mu treba reci da je pravi majstor:) Ne znam da li ste primjetili da je Mido ucestvovao u radu na filmu Belvedere Ahmeda Imamovica.DoradO wrote:@ BiH-x - ako poznajes midhata reci mu da je pravi majstor

ma Mido je pravio erogenim zonama spotove, pa ga ima u onom Baftinom i Semirovom (piramida) putovanju (ovo mi je naumpalo onaoko na prvu), ima Mide u svemu, ali najvaznije je da je dobar insanBetter Man wrote:Dobar je Midhat Mujkic i znam ga licno i stvarno mu treba reci da je pravi majstor:) Ne znam da li ste primjetili da je Mido ucestvovao u radu na filmu Belvedere Ahmeda Imamovica.DoradO wrote:@ BiH-x - ako poznajes midhata reci mu da je pravi majstor
porbaj preko ovog http://www.flickr.com/photos/midhatmujkicNeyDan wrote:Kako mogu stupiti u kontakt sa ovim Midhatom, ima jedan projekat na kojem radim pa da vidim da li bi mozda htio da pomogne sa svojim slikama?