Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- olduser
#1251 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
rizzo nastupa na bazenijadi u brezi 
- chuchumbamayumbe
#1252 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
BREZA JE NA NOGAMA!!!olduser wrote:rizzo nastupa na bazenijadi u brezi
- sesalmir
#1253 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Idemo u Brezu, izgleda da je u prodaju pustemo samo 19 019 karata, zato pozurite. Mene vec nervoza hvata, hocu li stici nabaviti kartu.
- protest.ba
#1254 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
pa ne mogu da vjerujem da je ova tema još živa
svaka vam čast na neumornosti

-
in33sa
#1255 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Samo da apdejtujem, Rizzo je ziv i zdrav, neki dan sam ga vidio kako kupuje domaci paradajz iz gepeka od nekog seljaka kod Drvoprometa na K. Brdu, dvije kile je uzeo onako odoka cijenim.
- _veleposlanik
#1256 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
jaza_HZSA wrote:Ljudi ja danas od stare trazo cvanciku, kaze ona nemam imam samo 19, ja je pogledao onako blijedo, pobjegao u sobu, skocio u krevet i pokrio se jorganom po glavi.
definitivno najjaci komentar, medju vrlo vrlo teskom konkurencijom...
oplako sam svega mi
ostalo mi jos 13 stranica......
necu da prestane Rizzo i njegova carolija...
cejficu ove posljednje nekako, stranica na dan... kasnije ce biti bezze dolaziti na forum...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1257 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
_veleposlanik wrote:
cejficu ove posljednje nekako, stranica na dan... kasnije ce biti bezze dolaziti na forum...![]()
- sesalmir
#1258 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Mislim da i ti prodavaci ipak znaju da Rizzo trazi tacno 1.9kg tako da uvijek imaju spremno za njega.in33sa wrote:Samo da apdejtujem, Rizzo je ziv i zdrav, neki dan sam ga vidio kako kupuje domaci paradajz iz gepeka od nekog seljaka kod Drvoprometa na K. Brdu, dvije kile je uzeo onako odoka cijenim.
btw. odsada i ja kupujem tamo paradajz, ako Rizzo kupuje, mora da je najbolji paradajz koji se moze naci u gradu, a mozda jos budem imao tu cast da naletim na legendu, kakav si samo ti sretnik.
-
klixober
#1259 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ja sam cuo da Rizzo dodirom lijeci bolesti.
- al_akhisari
#1260 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Onaj ko postavi temu, a Boga mi i ovi sto je jos drze zivom, zasluzuju sve pohvale
Rizo - king
U trrenutku kad vidjeh naslov, a pogotovo kad procitah tekstove posute zvjezdanom prasinom o nasem mega Rizzi, sjetih se komentara jednog nacelnika PU, koji su imali zadacu obezbjedjena koncertnog nastupa naseg velikana RIZZE:
"Ne znam kako on zivi od ovoga, pa jebote na koncert mu doslo 15 ljudi, od toga su pola roditelji koji su doveli svoju djecu ( u pokusaju da ubiju dosadu )".
Ocigledno, ma kako to iznenadjujuce zvucalo, jos uvijek postoje ljudi koji nisu izgradili istancan smisao za lijepo i ugodno, zalosno, sata ces
Rizo - king
U trrenutku kad vidjeh naslov, a pogotovo kad procitah tekstove posute zvjezdanom prasinom o nasem mega Rizzi, sjetih se komentara jednog nacelnika PU, koji su imali zadacu obezbjedjena koncertnog nastupa naseg velikana RIZZE:
"Ne znam kako on zivi od ovoga, pa jebote na koncert mu doslo 15 ljudi, od toga su pola roditelji koji su doveli svoju djecu ( u pokusaju da ubiju dosadu )".
Ocigledno, ma kako to iznenadjujuce zvucalo, jos uvijek postoje ljudi koji nisu izgradili istancan smisao za lijepo i ugodno, zalosno, sata ces
- sesalmir
#1261 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Zamolio bi te da se vise ne javljas na ovu temu, jer kao sto sam naslov kaze ovo je ''Kutak za fanove Rizze Ruze''. Ako ces siriti neistine i citirati kojekakve nacelnike koji govore u negativnome kontekstu o ovome covjeku ne treba da se javljaju na ovu temu, vec idite i pisite o kojekakvim merlinima i dr. Rijeci tog nacelnika nisu vrijedne spomena jer i ako je tacno da je mali broj ljudi bio na tome koncertu, sigurno je to iz razloga sto je sam Rizzo tako zelio i pusteno je u prodaju samo 19 karata, i ti ljudi su sigurno uz dosta muke dosli da tog tako vrijednog komada papira ( zamisli biti medju 19 ).al_akhisari wrote:Onaj ko postavi temu, a Boga mi i ovi sto je jos drze zivom, zasluzuju sve pohvale![]()
Rizo - king![]()
Last edited by sesalmir on 16/08/2008 12:18, edited 1 time in total.
-
klixober
#1262 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ma to je garant bio privatni koncert za 19 odabranih.sesalmir wrote:Zamolio bi te da se vise ne javljas na ovu temu, jer kao sto sam naslov kaze ovo je ''Kutak za fanove Rizze Ruze'' i takvi kao ti, koji ce siriti neistine i govoriti u negativnome kontekstu o ovome covjeku ne treba da se javljaju na ovu temu, vec idite i pisite o kojekakvim merlinima i dr. I ako je tacno da je mali broj ljudi bio na tome koncertu, sigurno je to iz razloga sto je sam Rizzo tako zelio i pusteno je u prodaju samo 19 karata, i ti ljudi su sigurno uz dosta muke dosli da tog tako vrijednog komada papira ( zamisli biti medju 19 ).al_akhisari wrote:Onaj ko postavi temu, a Boga mi i ovi sto je jos drze zivom, zasluzuju sve pohvale![]()
Rizo - king![]()
- sesalmir
#1263 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Kakvi su samo to sretnici, vjeruj mi od zavisti mi evo suza krenu, kad sam cuo za ovako nesto. To je ipak dogadjaj za koji se zivi.komeba wrote:Ma to je garant bio privatni koncert za 19 odabranih.sesalmir wrote:Zamolio bi te da se vise ne javljas na ovu temu, jer kao sto sam naslov kaze ovo je ''Kutak za fanove Rizze Ruze'' i takvi kao ti, koji ce siriti neistine i govoriti u negativnome kontekstu o ovome covjeku ne treba da se javljaju na ovu temu, vec idite i pisite o kojekakvim merlinima i dr. I ako je tacno da je mali broj ljudi bio na tome koncertu, sigurno je to iz razloga sto je sam Rizzo tako zelio i pusteno je u prodaju samo 19 karata, i ti ljudi su sigurno uz dosta muke dosli da tog tako vrijednog komada papira ( zamisli biti medju 19 ).al_akhisari wrote:Onaj ko postavi temu, a Boga mi i ovi sto je jos drze zivom, zasluzuju sve pohvale![]()
Rizo - king![]()
- jaza_HZSA
#1264 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Odavno se nisam javljao ovdje, razlog: bio na moru u susjednoj nam zemlji. Ali iako sam bio daleko od voljenog Sarajeva i doma najveceg UMJETNIKA svih vremena ipak sam uspio prisustvovati najvecem spektaklu koji je Hrvatska ikad imala. Iako je ljeto tamo bilo bogato koncertima raznoraznih "samoprozvanih umjetnika" tipa Iron Maidena i drugih, booom koji je izazvao nas RIZZO na tajnoj lokaciji pred oko, odokativno 19 119 ljudi je bio nesto nepojmljivo. Setajuci rivom na morskoj pucini ukazao mi se br. 19 i moj profil na sa x. Instiktivno skacem u more i bivam povucen u dubinu i omamljen budim se medju onih 19 119 sretnika. 19 sati, 19 minuta i 19 sekundi tacno trajao je taj nevjerovatni spektakl koji je proletio kao da sam samo jednom odslusao Gurabiju. Rizzo je pjevao svoje najvece hitove, ljudi su u transu pjevali, plesali i igrali a zavadeni njegovom pjesmom sklapale su se nove ljubavi. Takodjer obecao je da ce zaustaviti rat u Gruziji i da ce do 2019 na svijetu zavladati mir i prosperitet i da ce postojati samo jedna velika sretna drzava koju ce voditi nas miljenik. U skolama ce se uciti njegove pjesme, novcanice ce biti samo u apoenima od 19 i svi ce biti u mogucnosti da pricaju, druze se i budu u prisustvu njegovog Velicanstva. Neznamo kako ce ovo uticati na buducu ekonomiju jer ce svi okruziti Ruzu ali siguran sam da je on smislio vec nesto.... Do tada svakodnevno pjevusim Kad ponoc zalupa u nadi da cu se prosvijetliti prije 2019 da bih bio u krugu odabranih....
- Layne
#1265 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
SKANDALOZNO: NASA lagala o prvoj ljudskoj posjeti Zemljinom mjesecu
Prvi čovjek na mjesecu nije bio, kako se do sad pretpostavljalo, Neil Armstrong.
Tajna čuvana godinama, napokon je ugledala svjetlost dana. Svi prikazani snimci i slike bili su FAKE. U javnost je procurila slika na kojoj se jasno vidi ko je bio prvi čovjek na mjesecu. Čelni ljudi NASA-e nisu imali drugog izbora nego priznati da je čovječanstvo godinama obmanjivano, vjerovatno iz razloga što je RIZZO BOSANAC

Prvi čovjek na mjesecu nije bio, kako se do sad pretpostavljalo, Neil Armstrong.
Tajna čuvana godinama, napokon je ugledala svjetlost dana. Svi prikazani snimci i slike bili su FAKE. U javnost je procurila slika na kojoj se jasno vidi ko je bio prvi čovjek na mjesecu. Čelni ljudi NASA-e nisu imali drugog izbora nego priznati da je čovječanstvo godinama obmanjivano, vjerovatno iz razloga što je RIZZO BOSANAC

Last edited by Layne on 19/08/2008 00:30, edited 1 time in total.
- lolita_xx
#1266 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
joj malo me ne bude i vidi sta propustim 
- _veleposlanik
#1267 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
moram ovo podijeliti sa vama!
danas, 19. augusta, za rucak bilo rizzoto i pile s krompirom....
svega mi ne lazem...
sto neko rece, izgleda poklapaju se neke konstelacije ili nesto, ne moze sve biti puka slucajnost....

danas, 19. augusta, za rucak bilo rizzoto i pile s krompirom....
svega mi ne lazem...
sto neko rece, izgleda poklapaju se neke konstelacije ili nesto, ne moze sve biti puka slucajnost....
-
sabanss
#1268 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Zao mi je zbog loseg snimka, ali eto:
- lolita_xx
#1269 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
_veleposlanik wrote:moram ovo podijeliti sa vama!
danas, 19. augusta, za rucak bilo rizzoto i pile s krompirom....![]()
![]()
svega mi ne lazem...![]()
sto neko rece, izgleda poklapaju se neke konstelacije ili nesto, ne moze sve biti puka slucajnost....![]()
-
copacabana
#1270 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Zao mi je sto nisam davno vidjela ovu temu al potrudila sam se da procitam, i sto ranije nisam mogla podjelit s vama informacije koje ja imam. Iz pouzdanih informacija znam da je Rizzo prodao stan koji za njeg ima veliku subjektivnu vrijednost za samo 19000 Km a razlog je jednostavan da bi snimio album...
Al vjerovatno ne zna da nije sve napravit album, ima tu drugih presudnih faktora da bi se neko smatrao estradnom zvijezdom a on je daleko daleko od toga.....
Al vjerovatno ne zna da nije sve napravit album, ima tu drugih presudnih faktora da bi se neko smatrao estradnom zvijezdom a on je daleko daleko od toga.....
- Layne
#1271 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Misliš daleko, daaaleeeekoooo iznad togacopacabana wrote:Zao mi je sto nisam davno vidjela ovu temu al potrudila sam se da procitam, i sto ranije nisam mogla podjelit s vama informacije koje ja imam. Iz pouzdanih informacija znam da je Rizzo prodao stan koji za njeg ima veliku subjektivnu vrijednost za samo 19000 Km a razlog je jednostavan da bi snimio album...
-
copacabana
#1272 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Mislim da nije ni potrebno naglasiti koliko daleko je od toga....
- Layne
#1273 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ako ćeš govorit o ovom velikanu u negativnom kontestu, moliću te da se uopĆe ne javljaš na temucopacabana wrote:Mislim da nije ni potrebno naglasiti koliko daleko je od toga....
- Neelix
#1274 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
copacabana wrote:Mislim da nije ni potrebno naglasiti koliko daleko je od toga....
gdje si Arsla kad si potreban
- sesalmir
#1275 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Vidis li naslov teme, ako imas problema sa vidom ili ne znas gdje to pise evo pa procitaj: ''Kutak za fanove Rizze Ruze'',i ako ne spadas u ovu kategoriju ljudi ne javljaj se. 2019. se blizi, nadajmo se da ce i ovi malobrojni, koji sire ovakve neistine o Rizzi shvatiti, barem do tada, o kavom se covjeku radi.copacabana wrote:Mislim da nije ni potrebno naglasiti koliko daleko je od toga....