Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
LaFleur

#1251 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by LaFleur »

Pozdrav svimaa... da malo podignem temu :D
Ovako... porodila sam se skoro pa bih malo da osvjezim izgled... heheh... inace imam skroooz dugu kosu, do guze sto bi rekli... prirodna boja. Sad bih malo da skratim, nekih 5 cm i da farbam. Koje su cijene farbanja skrooooz duge kose? :-) u Sa naravno... i koji salon preporucujete?
radenska

#1252 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by radenska »

Posjeti Madam, ja joj posaljem sliku sta hocu i kako hocu i ona mi posalje cijenu i mogucnosti, Mogu reci da dosad NIKAD nezadovoljna iz salona nisam izasla.
Ja imam kosu do pola ledja, dvobojni pramenovi, sisanje, neka maska i feniranje ja platim 90 KM. Farbanje je sigurno jeftinije. AKo hoces posalacu ti PP. Belma Klacar se zove vlasnica, ali su i ostale jednako dobre.
Sad ima neku strucnu djevojku za nokte, ja ih ne radim, ali joj je uvijek guzva.
Female_Sa

#1253 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Female_Sa »

Moram reci da je EN Studio u SCC-u najgori frizerski salon u kojem sam ikada bila..ne mislim na šišanje, ali usluga uzas. Nedavno sam nazvala da se narucim za šišanje i trazila termin u 16,45h (nakon posla). Rekli su mi da nemaju tad termin i da dodjem oko 16.15h (a radim do 16,30). I izadjem ranije s posla, uzmem taksi da bih stigla na vrijeme i kad sam dosla u 16.15 u salon, gazda mi pridje i kaze da malo prohodam, nekih 15-20 min. jer oni imaju neki sastanak :shock: :shock: :? :? Nisam mogla vjerovati..i hajd, ok, sacekam ja tih 20 minuta, konacno se sastanak zavrsi i udjem u salon, pita me neki dečko (njih dvojica stoje) kod koga sam narucena, kazem da ne znam jer mi nisu ni rekli i kazem "eto mozete me vi ošišati"-misleci na tog jednog. Onda se počeše njih dvojica raspravljati ko ce me šišati.."hajd ti - nemoj mene, hajd ti je šišaj, ja imam naruceno". Užas. Nisam mogla vjerovati. Uglavnom, za 35 KM usluga ne da je uzasna nego katastrofalna. Odnos prema musterijama katastrofalan. Više mi ne pada na pamet da odem tu :run: :run:
Nisrin

#1254 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nisrin »

Female_Sa wrote:Moram reci da je EN Studio u SCC-u najgori frizerski salon u kojem sam ikada bila..ne mislim na šišanje, ali usluga uzas. Nedavno sam nazvala da se narucim za šišanje i trazila termin u 16,45h (nakon posla). Rekli su mi da nemaju tad termin i da dodjem oko 16.15h (a radim do 16,30). I izadjem ranije s posla, uzmem taksi da bih stigla na vrijeme i kad sam dosla u 16.15 u salon, gazda mi pridje i kaze da malo prohodam, nekih 15-20 min. jer oni imaju neki sastanak :shock: :shock: :? :? Nisam mogla vjerovati..i hajd, ok, sacekam ja tih 20 minuta, konacno se sastanak zavrsi i udjem u salon, pita me neki dečko (njih dvojica stoje) kod koga sam narucena, kazem da ne znam jer mi nisu ni rekli i kazem "eto mozete me vi ošišati"-misleci na tog jednog. Onda se počeše njih dvojica raspravljati ko ce me šišati.."hajd ti - nemoj mene, hajd ti je šišaj, ja imam naruceno". Užas. Nisam mogla vjerovati. Uglavnom, za 35 KM usluga ne da je uzasna nego katastrofalna. Odnos prema musterijama katastrofalan. Više mi ne pada na pamet da odem tu :run: :run:

Blago se tebi kad imas tako fleksibilan posao- salu na stranu...u vecini salona imaju drugaciji odnos prema stalnim klijentina, a poseban podnos prema "novim"...Kako sam primjetila salon je uvijek pun...
Female_Sa

#1255 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Female_Sa »

Iskreno, za 35 KM koliko sam dala ( plus cijena taksija kao i to sto sam ranije izasla s posla pola sata pa kasnije morala pola sata duze ostati) je previse. I treba da se ponasaju prema musteriji kao da im je tu svaki dan. Ako icega ima previse u ovom gradu to su frizerski saloni i jako je tesko zadrzati musterije. Ja stvarno kao musterija nisam teska i lakse bih mozda podnijela da nisam bila zadovoljan frizurom, ali takav bezobrazan odnos..dodji u 16.15h i kad sam dosla, neki sastanak..zao mi je sto sam uopste tu ostavila pare.
badalpur

#1256 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by badalpur »

Female_Sa wrote:Iskreno, za 35 KM koliko sam dala ( plus cijena taksija kao i to sto sam ranije izasla s posla pola sata pa kasnije morala pola sata duze ostati) je previse. I treba da se ponasaju prema musteriji kao da im je tu svaki dan. Ako icega ima previse u ovom gradu to su frizerski saloni i jako je tesko zadrzati musterije. Ja stvarno kao musterija nisam teska i lakse bih mozda podnijela da nisam bila zadovoljan frizurom, ali takav bezobrazan odnos..dodji u 16.15h i kad sam dosla, neki sastanak..zao mi je sto sam uopste tu ostavila pare.
Ja se vec duze kanim da odem kod njih, ali nakon tvog posta definitivno neću. Meni je isto taj odnos najvažniji, a to mahalsko ponašanje je nešto što me odbija da su ne znam kakvi majstori.
Čudna sorta

#1257 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Čudna sorta »

Ja sam iz svog iskustva shvatila da je i bolja usluga, i puno više se potrude u frizerski salonima koji nisu nešto posebno poznati, i gdje nema puno gužve, a što se usluge tiče dobijem ono što želim, čak u većini slučajeva sam i zadovoljnija.

Valjda oni koji imaju stalne mušterije, i koji su kao poznati, se i ne trude posebno, jer im ne treba. I nije stvar samo u frizuru, nego i u odnosu prema mušteriji.

Ni ja im nikada više ne bih otišla.
hanamontanaa

#1258 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by hanamontanaa »

[quote="Čudna sorta"]Ja sam iz svog iskustva shvatila da je i bolja usluga, i puno više se potrude u frizerski salonima koji nisu nešto posebno poznati, i gdje nema puno gužve, a što se usluge tiče dobijem ono što želim, čak u većini slučajeva sam i zadovoljnija.

Valjda oni koji imaju stalne mušterije, i koji su kao poznati, se i ne trude posebno, jer im ne treba. I nije stvar samo u frizuru, nego i u odnosu prema mušteriji.

Ni ja im nikada više ne bih otišla.[/quote
Baš to, svi "izvikani" frizeri obično počnu da fušere nakon nekog vremena, barem je moje iskustvo takvo,iako sam kod nekih bila redovna mušterija. Kao, stekli smo ime sad se ne moram truditi :roll:
Danas se isfenirala u jednom no name frizerskom (naziv stvarno nisam ni pogledala), nikad me brže,a bolje niko nije isfenirao :) cijena smiješna, 10 KM za dugu kosu. Naravno da sam joj ostavila baksis :)
saga

#1259 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by saga »

Ima li kratkokosih zena? Gdje se sisate?

Imam jednog frizera, predobro me osisa fakat, ali neee mogu ga vise slusati. Prenaporan je :-)

Rado bih nesto na slican fazon jer mi kosa bas ne bi poslusala ovo, a i mora jos narasti
http://www.hhairstyle.com/wp-content/up ... omen10.jpg
badalpur

#1260 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by badalpur »

saga wrote:Ima li kratkokosih zena? Gdje se sisate?

Imam jednog frizera, predobro me osisa fakat, ali neee mogu ga vise slusati. Prenaporan je :-)

Rado bih nesto na slican fazon jer mi kosa bas ne bi poslusala ovo, a i mora jos narasti
Ima, ima :-D ...U Imageu u Robotu na Socijalnom se godinama šišala i bila prezadovoljna. Niko me k'o Elma nije znao ošišati.
Michun

#1261 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Michun »

saga wrote:Ima li kratkokosih zena? Gdje se sisate?

Ima dakako. Mjenjam kratkocu kosu zadnjih 8 mjeseci. Talisman, mali Bosmal. Sve super tamo :)
saga

#1262 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by saga »

Hvala :thumbup:

Probat cu prvo ovaj mali Bosmal, on mi je bas usput :)
semmy

#1263 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

Female_Sa wrote:Moram reci da je EN Studio u SCC-u najgori frizerski salon u kojem sam ikada bila..ne mislim na šišanje, ali usluga uzas. Nedavno sam nazvala da se narucim za šišanje i trazila termin u 16,45h (nakon posla). Rekli su mi da nemaju tad termin i da dodjem oko 16.15h (a radim do 16,30). I izadjem ranije s posla, uzmem taksi da bih stigla na vrijeme i kad sam dosla u 16.15 u salon, gazda mi pridje i kaze da malo prohodam, nekih 15-20 min. jer oni imaju neki sastanak :shock: :shock: :? :? Nisam mogla vjerovati..i hajd, ok, sacekam ja tih 20 minuta, konacno se sastanak zavrsi i udjem u salon, pita me neki dečko (njih dvojica stoje) kod koga sam narucena, kazem da ne znam jer mi nisu ni rekli i kazem "eto mozete me vi ošišati"-misleci na tog jednog. Onda se počeše njih dvojica raspravljati ko ce me šišati.."hajd ti - nemoj mene, hajd ti je šišaj, ja imam naruceno". Užas. Nisam mogla vjerovati. Uglavnom, za 35 KM usluga ne da je uzasna nego katastrofalna. Odnos prema musterijama katastrofalan. Više mi ne pada na pamet da odem tu :run: :run:
Molim te priznaj ko te platio da ovo napises...u ovom sam salonu otkako se otvorio, prije bila na breki isto en studio...znam vlasnika i privatno i nikad mu se nije desilo da ima sastanak sa kolegama u toku radnog vremena..a o ostalim stvarima da i nepricam...tako da je tvoj komentar prica za malu djecu...prema novim klijentima se ponasao identicno kao i prema stalnim...
ako je ovako kako ti kazes objasni mi zasto je salon uvjek pun ??????
Last edited by semmy on 10/05/2015 09:48, edited 1 time in total.
addy_sa

#1264 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by addy_sa »

frizerski u SCC ne znam ni kako se zove, samo da potvrdim za neljubaznost i neprofesionalnost i precijenjene usluge, ja nezadovoljan totalno ali zadrzavam da je mozda rijec o pojedinacnom slucaju i mom licnom dojmu nisam ekspert za brice i frizeraje
Niemand

#1265 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Niemand »

semmy wrote:
Molim te priznaj ko te platio da ovo napises...u ovom sam salonu otkako se otvorio, prije bila na breci isto en studio...znam vlasnika i privatno i nikad mu se nije desilo da ima sastanak sa kolegama u toku radnog vremena..a o ostalim stvarima da i nepricam...tako da je tvoj komentar prica za malu djecu...prema novim klijentima se ponasao identicno kao i prema stalnim...
Svasta. Zena rekla kako ona misli. I zeljina cevabdzinica je uvijek puna pa meni cevapi bezze. A zamisli ironiju uvijek puna a nekom uz to jos i pravo dobri cevapi, a meni eto nisu.
I jos plus kazes- znam vlasnika i privatno, tvoj komentar je prica za malu djecu, ko te platio.. Sta ako ja budem bezobrazna pa tebe pitam ko te platio da ga branis?

Nemoj bona tako. Svasta.
MrsJ

#1266 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by MrsJ »

I ja sam nezadovoljna pristupom musteriji u pomenutom salonu. Usla sam jednom da se probam naruciti i kao prvo niko ni dobar dan ni nista kao da nisam ni usla, a onda su se prepirali kada koji ima naruceno, koji bi za koliko mogao primiti i slicno. Uglavnom, meni je izgledalo kao da bas i nisu raspolozeni za narucivanje, totalna nezainteresovanost za musteriju. Naravno, nisam se ni narucila niti bih ikad vise usla.
thekupus

#1267 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by thekupus »

ne znam vala, mene su tu u SCC-u 3 puta do sad sisali i jedino mjesto gdje mi je u gradu bolje je na Breki, a to je isti vlasnik
charrrmed

#1268 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by charrrmed »

MrsJ wrote:I ja sam nezadovoljna pristupom musteriji u pomenutom salonu. Usla sam jednom da se probam naruciti i kao prvo niko ni dobar dan ni nista kao da nisam ni usla, a onda su se prepirali kada koji ima naruceno, koji bi za koliko mogao primiti i slicno. Uglavnom, meni je izgledalo kao da bas i nisu raspolozeni za narucivanje, totalna nezainteresovanost za musteriju. Naravno, nisam se ni narucila niti bih ikad vise usla.
U 90% frizerskih salona kada udjes, ko da nisi ni usao :D niko te ne pozdravlja i moras ih ganjati po salonu da pitas mogu li te primiti i mozes li se naruciti.
Female_Sa

#1269 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Female_Sa »

Niemand wrote:
semmy wrote:
Molim te priznaj ko te platio da ovo napises...u ovom sam salonu otkako se otvorio, prije bila na breci isto en studio...znam vlasnika i privatno i nikad mu se nije desilo da ima sastanak sa kolegama u toku radnog vremena..a o ostalim stvarima da i nepricam...tako da je tvoj komentar prica za malu djecu...prema novim klijentima se ponasao identicno kao i prema stalnim...
Svasta. Zena rekla kako ona misli. I zeljina cevabdzinica je uvijek puna pa meni cevapi bezze. A zamisli ironiju uvijek puna a nekom uz to jos i pravo dobri cevapi, a meni eto nisu.
I jos plus kazes- znam vlasnika i privatno, tvoj komentar je prica za malu djecu, ko te platio.. Sta ako ja budem bezobrazna pa tebe pitam ko te platio da ga branis?

Nemoj bona tako. Svasta.

Cuj "ko me plato"..gluplje pitanje mi odavno niko nije postavio..taman ce me neko platiti. JA sam iznijela svoj stav..ne znam ja zasto i kako je salon pun, uostalom i ne zanima me vise, ali je usluga bila uzasna. Kao sto sam i navela, frizura manje-vise (to necu ni komentarisati), ali je usluga k a t a s t r o f a. Sam gazda mi je prisao i rekao da cekam dok se sastanak sa njegovim uposlenicima ne zavrsi iako su me nabrzali da ranije s posla izadjem jer nemaju termin osim u 16.15h. I ni to nije toliko strasno (desava se..nesto iskrslo neplanirano itd.), ali najgore je prepiranje dvijice uposlenih ko ce me šišati..

Ti imas svoje misljenje i vjerovatno su prema tebi divni i karsni, ali ja tu vise ne idem. Nemam ama bas nikakav razlog (licno) protiv gazde. Cak nisam ni znala da je doticni vlasnik salona (taj sto mi je rekao da sacekam dok se sastanak zavrsi) dok ga nisam vidjela na TV-u.
levana

#1270 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by levana »

Rijetko arogantno osoblje, kako u SCC-u, tako i u drugom salonu na Breki, Breci :roll:
Sheftelija

#1271 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Sheftelija »

Moram pohvaliti frizera Samira Toskića. Prezadovoljna sam njegovim šišanjem. Inače sam peglativna što se tiče frizera ali on me do sada nikad nije pokvario.
šatirana_ljubičica

#1272 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by šatirana_ljubičica »

Sheftelija wrote:Moram pohvaliti frizera Samira Toskića. Prezadovoljna sam njegovim šišanjem. Inače sam peglativna što se tiče frizera ali on me do sada nikad nije pokvario.
Gdje mu je salon?
Sheftelija

#1273 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Sheftelija »

Prote Bakovica 2,Frizerski salon Beta. To je na carsiji kod restorana Pod lipom. Pranje,sisanje I feniranje 30-35 KM.
supercali

#1274 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by supercali »

a taj samir je i na forumu pod nikom sheftlija :D
Cherry-Cherry

#1275 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Cherry-Cherry »

supercali wrote:a taj samir je i na forumu pod nikom sheftlija :D
Ne mora značiti uopšte. Pa ovo je tema na kojoj je dosta ljudi pisalo, ispade sad sve vlasnici salona pisali i hvalili svoje.
Inače, meni je Beta ok skroz. A nisam ja Samir. :mrgreen: Eto, eto. :D
Post Reply