Hvala ti...mIRCerka wrote:de ba, mani mi se zahvala, nismo na dodjeli oskara....100_KA wrote:ma sta da kazem nego nisi ti djaba mIRCerka
hvala tebi za sve jer bez tebe bi bilo tesko sve ovo uraditi.
raja na vama je red![]()
![]()
![]()
nego, ujutro natankaj bub...joj buba je zmaj.....
na kraju ces postirati sliku auta koje je pretovarilo komplet akciju...
odo spavat, valja meni sutra zaraditi hljeb nasusni....
N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
-
G.O.D.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pazi, pauza za rucak mi je ravno 60 minuta....moram stici do vede po pape dok mi se javi....dok odem i dok se vratim to je 30 minuta...stici cu uci , ukrenut se i izaci....G.O.D. wrote:nemoj mi se truditi....mIRCerka wrote:Danas u 13 h se ide gore....ja cu se potrudit da stignem..
BI DER!!!ITS EN ORDER!!!![]()
i nazad dragom robovlasniku....pod noge...smrc....
-
mIRCerka
Vedo, ciko koji nam je donirao preko 300 KM vrijednosti robe mi se sad javio i kaze da ceka da mu neki momak javi za papuce....
ostalo nam je 20ak pari papuca i cijeli spisak je kompletan...
ovako, sve ce se odvijati po planu, papuce ako stignu na vrijeme, bice super, ako ne stignu, jebi ga....nosicemo ih kasnije
ja ako stignem da dodjem, super, ako ne stignem, krivite sefa...
bubi vas mirculina....
ostalo nam je 20ak pari papuca i cijeli spisak je kompletan...
ovako, sve ce se odvijati po planu, papuce ako stignu na vrijeme, bice super, ako ne stignu, jebi ga....nosicemo ih kasnije
ja ako stignem da dodjem, super, ako ne stignem, krivite sefa...
bubi vas mirculina....
-
vodolija_33
Hvala diggeru koji je sve započeo (dakle, idejnom tvorcu) onda hvala ostalim forumašima i onima koji nisu forumaši, a dali su svoj doprinos akciji (npr. moj drug doe koji je btw u bolniciG.O.D. wrote:Hvala ti...mIRCerka wrote:de ba, mani mi se zahvala, nismo na dodjeli oskara....100_KA wrote:ma sta da kazem nego nisi ti djaba mIRCerka
hvala tebi za sve jer bez tebe bi bilo tesko sve ovo uraditi.
raja na vama je red![]()
![]()
![]()
nego, ujutro natankaj bub...joj buba je zmaj.....
na kraju ces postirati sliku auta koje je pretovarilo komplet akciju...
odo spavat, valja meni sutra zaraditi hljeb nasusni....
![]()
![]()

-
mIRCerka
mi smo imali dovoljno promocije kad su se pare skupljale i to je najbitnije....Vingo wrote:Mirci, ti si MIRACUL! I svi ostali. Genijalni ste. Volim vas.
Volim vas jer ovih dana novine prepune kojekakvih paketica koje doniraju oni sto se samopromoviraju. Super je ovo ispalo.
a ovi sto naruce 10 paketica, pa jave novinama, dobiju samopromociju
pazi
NOVINE
JUCE: General ce sutra dodijeliti paketice tu i tu
DANAS: General dijeli paketice tu i tu
SUTRA: General podijelio paketice tu i tu...
bljak...bolje ovako....
-
amnesiac
...fakat sam se zajeb'o
...
prosle sedmice se uclanim na moneybookers, kazu da placanje kreditnom karticom ide najbrze (smjesta), haj' rek'o da probam tu varijantu...navedem kreditnu karticu, i tek onda mi priopce da ce mi skinuti jedan mali iznos, e da bi provjerili da sam to stvarno ja...u svrhu verificiranja moram navesti koji su mi iznos skinuli...fazon je u tome da se na mom kontu jos nista ne vidi...zbog bozicnih praznika sam tek danas mogao do banke, tamo mi kazu da mogu proci i dvije-tri sedmice (?!?wtf) dok se visa ne sjeti da ti naplati...tako da sam ovu sansu izgleda profulao, preko konta traje 2-5 dana (tako pisu, ako nema jos kojeg "iznenadjenja")...ne bih sad da ovo zvuci kao izvlakusha, ali htio sam se rado pridruziti ovoj akciji.
elem,
...svima koji su ucestvovali kazem hvala i svaka cast...i do slijedece akcije, valjda cu do tad biti u stanju da brzo djelam...
prosle sedmice se uclanim na moneybookers, kazu da placanje kreditnom karticom ide najbrze (smjesta), haj' rek'o da probam tu varijantu...navedem kreditnu karticu, i tek onda mi priopce da ce mi skinuti jedan mali iznos, e da bi provjerili da sam to stvarno ja...u svrhu verificiranja moram navesti koji su mi iznos skinuli...fazon je u tome da se na mom kontu jos nista ne vidi...zbog bozicnih praznika sam tek danas mogao do banke, tamo mi kazu da mogu proci i dvije-tri sedmice (?!?wtf) dok se visa ne sjeti da ti naplati...tako da sam ovu sansu izgleda profulao, preko konta traje 2-5 dana (tako pisu, ako nema jos kojeg "iznenadjenja")...ne bih sad da ovo zvuci kao izvlakusha, ali htio sam se rado pridruziti ovoj akciji.
elem,
-
mIRCerka
paketici su uruceni....djeca su presretna...mene su zaustavili u hodniku i iscmakali...
direktorica mi je u pola svog telfonskog razgovora viknula HEJ HVALA VAM VELIKA DIVNI STE i onda nastavila raditi svoj posao, a meni se stislo pravo....
vaspitacice su se obradovale svemu, cak i onim casama za jednokratnu upotrebu....
ma haos....ja sam se morala vratiti na posao, a ivy, deda mraz, 100ka i g.o.d. su ostali na kafi....
ja sam zato spojila ugodno sa korisnim...poslovni partneri nase firme ce dobiti novogodisnje cestitke napravljene od strane djece iz Mjedenice...
eto....
100_KA, molim te smanji slike prije nego postiras i potrudi se da se ne vide bas toliko lica djece....
djeci bih se zahvalila na gromoglasnom aplauzu koji su dobila 4 deda mrazova patuljka...ivy, g.o.d. 100_ka i ja hihiihih
lijep pozdrav
direktorica mi je u pola svog telfonskog razgovora viknula HEJ HVALA VAM VELIKA DIVNI STE i onda nastavila raditi svoj posao, a meni se stislo pravo....
vaspitacice su se obradovale svemu, cak i onim casama za jednokratnu upotrebu....
ma haos....ja sam se morala vratiti na posao, a ivy, deda mraz, 100ka i g.o.d. su ostali na kafi....
ja sam zato spojila ugodno sa korisnim...poslovni partneri nase firme ce dobiti novogodisnje cestitke napravljene od strane djece iz Mjedenice...
eto....
100_KA, molim te smanji slike prije nego postiras i potrudi se da se ne vide bas toliko lica djece....
djeci bih se zahvalila na gromoglasnom aplauzu koji su dobila 4 deda mrazova patuljka...ivy, g.o.d. 100_ka i ja hihiihih
lijep pozdrav
-
PR80.
Ja sam isto tako pokusala i na kraju uplatila novac preko banke. I to ti ide brzo (mozda brze) nego preko kreditne. Meni je novac tako stigao za 24 sataamnesiac wrote:...fakat sam se zajeb'o...
prosle sedmice se uclanim na moneybookers, kazu da placanje kreditnom karticom ide najbrze (smjesta), haj' rek'o da probam tu varijantu...navedem kreditnu karticu, i tek onda mi priopce da ce mi skinuti jedan mali iznos, e da bi provjerili da sam to stvarno ja...u svrhu verificiranja moram navesti koji su mi iznos skinuli...fazon je u tome da se na mom kontu jos nista ne vidi...zbog bozicnih praznika sam tek danas mogao do banke, tamo mi kazu da mogu proci i dvije-tri sedmice ..
-
digger
Isto se dogodilo kod mene ali mozes odmah da nesto ucinis i posaljes Farkyju novac:amnesiac wrote:...fakat sam se zajeb'o... tamo mi kazu da mogu proci i dvije-tri sedmice (?!?wtf) dok se visa ne sjeti da ti naplati...tako da sam ovu sansu izgleda profulao, preko konta traje 2-5 dana...
Nazovi telefonom svog izdavaca kartice i nakon uobicajenih sigurnosnih procedura, reci im da je odredjen iznos naplacen od "moneybrokers." Trazi da ti daju iznos ALI ONAJ KOJI JE U EUROs. Naime, ako je to E1.05 a tvoja banka operise u dolarima, onda to moze biti $1.25. Tebe ne zanima $1.25 nego iznos u Euros. Taj iznos je naznacen u transakciji i isti treba da stavis u verifikaciju.
Jedini problem je taj da ces za slijedeca 2 mjeseca moci da podignes ogranicen iznos. Moj je $66 ?!? Valjda se paze da ih neko ne "zapali."
-
mIRCerka
hej, nemojte vise komplikovati oko toga....
mi cemo pazaric odraditi u ovih dan dva, a sad smo naucili kako ide sve pa cemo ubuduce biti pametniji
hvala vam od srca svima...
jedna djevojcica me zaustavila i pita GDJE CETE SAD? ja sam rekla IDEMO DALJE DIJELITI PAKETICE kaze ona POZDRAVI SVU RAJU LUTKO...
mi cemo pazaric odraditi u ovih dan dva, a sad smo naucili kako ide sve pa cemo ubuduce biti pametniji
hvala vam od srca svima...
jedna djevojcica me zaustavila i pita GDJE CETE SAD? ja sam rekla IDEMO DALJE DIJELITI PAKETICE kaze ona POZDRAVI SVU RAJU LUTKO...
-
G.O.D.
Slike koje ja posjedujem na aparatu su uglavnom sa djecom i deda mrazom.Na zalost ne mozemo postirati slike na kojima se vide djeca,njihovu radost i osmjehe je trebalo vidjeti uzivo. Sav ulozen trud oko ove akcije se isplatio bas zbog toga.
Ovom prilikom se zahvaljujem svim ljudima dobre volje koji su ucestvovali u ovoj akciji, a posebno ljudima koji su odvojili svoje slobodno vrijeme i ulozili veliki trud za uspjesnu realizaciju ove akcije!

Ovom prilikom se zahvaljujem svim ljudima dobre volje koji su ucestvovali u ovoj akciji, a posebno ljudima koji su odvojili svoje slobodno vrijeme i ulozili veliki trud za uspjesnu realizaciju ove akcije!

-
vryzas
[quote="G.O.D."]Slike koje ja posjedujem na aparatu su uglavnom sa djecom i deda mrazom.Na zalost ne mozemo postirati slike na kojima se vide djeca,njihovu radost i osmjehe je trebalo vidjeti uzivo. Sav ulozen trud oko ove akcije se isplatio bas zbog toga.