Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
van Basten

Post by van Basten »

zaista ne znam zbog čega se na jednom forumu koji nosi nekakav prefiks sarajevskog trpi ispoljavanje zeničkog primitivizma, samo na ovoj temi je bilo podosta komentara koji prelaze granice "razmjene mišljenja". Još će ispasti da su navijači Sarajeva i Želje sami sebi dizali tri prsta i psovali Markale na bilinom polju da bi napakostili zeničanima.
A što se tiče kupa - to nije tema današnje emijie :D tj ovog topica, al i ja očekujem 2-3 komada u mreži želje, osim ako...
DUREX

Post by DUREX »

Prekosura ponovo derbi.... :)

Ne vjerujem da ce biti neka "fudbalska predstava" na nivou,jer zna se kako to kod nas izgleda...

Samo se nadam necemu drugom....da sve protekne u granicama normalnog,a kada kazem normalnog ,onda mislim ,da i ako bude bilo kakvog nasilja,da se ne desi ono sto se desilo juce...

Najme,jucer je ispred stadiona kosevo izboden jedan navijac Zeljenicara,koji je sa grupicom momaka(pripadnika TM87) ,ne razmisljajuci o posljedicama,dosao pred Kosevo (Sarajevo je igralo protiv Leotara) i pokusao da jednom pripadniku Hordi Zla,zaduzenom za transparent,otme isti...tom prilikom taj momak iz HZ-a je u obracunu sa tom dvojicom-trojicom Manijaka izvadio noz i ubo jednog od njih nekoliko puta,od cega je jedan ubod zamalo bio fatalan(u vrat)...Sreca u nesreci,momak je ziv i oporavja se.....Novine su samo ovlas javile o ovom dogadjaju,lazuci o nekoj laksoj pvredi,a u skladu sa starim obicajem nase policije "ne talasaj"....Ali radi se o veoma ozbiljnoj stvari o kojoj ne treba sutjeti,nego se na njoj treba raditi...

Ja sam prpadnik Hordi Zla od osnivanja i svega i svacega sam se nagledao...i tuca i nozeva...i nabadanja Grobara po Beogradu itd...ALI OVO NAMA DEFINITIVNO NE TREBA nakon sto smo sve i svasta prosli zajedno...

Nadam se da ce vodje(ili oni koji samo sebe tako nazivaju) malo vise poraditi na svojim tribinama da se s ovim prekine na vrijeme,dok nije postalo kasno....Postoje nacini kako se mi navijaci mozemo razracunavati izmedju sebe,ali NE NOZEVIMA !!!!

Nadam se da se ovo nece ponoviti.
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

crnjak wrote:
Krigla_Sa wrote:Haj ba pokusajte iskulirati ove papke iz zenice.
Treba papke staviti na IGNORE jer nisu oni krivi sto su takvi,krivi su im roditelji i okolina koja je napravila takve idiote od njih.
Svi koji smo bili dole znamo sta se desava i znamo koliko je primitivizma prisutno u tom gradu ,a normalno je da od njih takvih i ne treba ocekivati da ce to priznati .

SARAJ'VO SAMPION !!!!
decko to s roditeljima ostavi nekom drugom stani pred ogledalo i zapitaj se sta su tebi tvoji roditelji dali pa onda spominji tudje
a taj primitivizam si ti garat vidio mislim nema sta da to slucajno nisi u oslobodenju procitao oni nesto vole da spominju taj neki primitivizam u ze
nego ako nisi bio u ze sad za vrijeme balkanijade navrni sljedece godine na evropsko prvenstvo u atletici da vidis na licu mjesta taj primitivizam
ok!!!
ili bas ako zelis odes do ilidze ja mislim da ti je taj primitivizam lakse naci
e sad bas ako si i ti od onih''bosna od bascarsije do cengic vile''jebi ga onda mozda je vakat da se vratis u trnovo ili vec odakle si utekao
ajd zdrao
To s roditeljima necu nikome ostaviti vec to stoji na mjestu kako sam rekao..Ako se ti nalazis medju tim primitivcima onda mi je zao...
Nisam fakat mislio da su svi iz zenice isti ,ima nas svakakvih a ja sam spominjao primitivce a ti se nasao uvrijedjen..Onda izvini primitivac.

Primitivizam iz zenice su dozivjeli svi navijaci iz sarajeva (eto sad i iz mostara ) koji su isli u zenicu da podrze bilo sarajevo,zelju ili kk bosnu (dok su igrali u istom rangu sa zenica-celikom)
Vase izljeve primitivizma su objavili i mediji a kad vec spominjes oslobodjenje u negativnom kontekstu pocitaj link i pssssst.
http://www.oslobodjenje.com.ba/index.ph ... &Itemid=69

Sto se roditelja tice dali su mi prije svega odgoj,da postujem tudji izbor i pored toga ako se ne podudara sa mojim.

Na ilidzi nisam bio majke mi sigurno ima 7-8 godina,ne pikam prolazak autom ili kada sam jednom imao termin u 23 h u sali gimnazije.
Razlog : za mene papanluk!!!

Uteko nisam vec sam sarajlija,kao i roditelji mi,dedo,nana... Ako sumnjas pokazi ti svoj rodni list a ja cu i od sebe,od roditelja,nane,dede... i to ovdje javno ako treba,mozemo i kaficu popiti ako budes u seheru,nije frka nikakva...
Nije frka ni da sam uteko,nebih se stidio ni da sam seljak,seljaci su fini ljudi,vrijedni,zdravi i nikad mi nisu smetali,dosta ih znam koji su dosli u sarajevo ,posmatrali ostale ljude kako se ponasaju i prilagodili se,ima ih dosta koji su bolji,posteniji a i obrazovaniji od sarajlija.

Balkanijadu sam gledao na tv-u i istina je da je sve super bilo,valjda sto papcima i primitivcima nije merak ici gledati atletiku i divljati,bolje se strpiti i sacekati da dodje neki sarajevski klub pa ih kamenjati,jebavati im ma*ke,dizati im tri prsta...
hux

Post by hux »

van Basten wrote:zaista ne znam zbog čega se na jednom forumu koji nosi nekakav prefiks sarajevskog trpi ispoljavanje zeničkog primitivizma, samo na ovoj temi je bilo podosta komentara koji prelaze granice "razmjene mišljenja". Još će ispasti da su navijači Sarajeva i Želje sami sebi dizali tri prsta i psovali Markale na bilinom polju da bi napakostili zeničanima.
A što se tiče kupa - to nije tema današnje emijie :D tj ovog topica, al i ja očekujem 2-3 komada u mreži želje, osim ako...
ma ja ba!!!

stipu ove dole, nisu vrijedni naseg¨kucanja¨ :D

hajmo se mi malo sa komsijama zajebavat :-)

izgleda da niko nije uradio onu zadacu,koju sam zadao :run:
za kaznu u srijedu primate tricu :lol:

ne smije biti ¨osim ako.....¨ :x :lol:

PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

pa ako bude 1:1 ,nikada me vise tribine nece vidjeti
radijator

Post by radijator »

PITARKA_SA wrote:pa ako bude 1:1 ,nikada me vise tribine nece vidjeti
ma dobro ja ne bih bio tako radikalan, u fudbalu je sve moguce , samo se sjeti nesretne 98 i sve ti je jasno. ali ako bude onako ofirno kao na grbavici prije 15 dana, onda cu ozbiljno razmislit da ucinim isto
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

radijator wrote:
PITARKA_SA wrote:pa ako bude 1:1 ,nikada me vise tribine nece vidjeti
ma dobro ja ne bih bio tako radikalan, u fudbalu je sve moguce , samo se sjeti nesretne 98 i sve ti je jasno. ali ako bude onako ofirno kao na grbavici prije 15 dana, onda cu ozbiljno razmislit da ucinim isto
pa bude'l se ponovila ona igra sa grbavice,nece me vidjeti ..
sta oni kontaju da smo debili?
ee pa zensko ih provali :lol: sta dalje da pricam :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

AjdinZE wrote:Ja sam ubjedjen da ce Sarajevo proci al et hajd sarajevske price nek vam bude otom potom
Evo mostarci:
wrote:Povodom tekstova objavljenih u današnjim dnevnim novinama u kojima se iz Mostara plasiraju neistine vezane za utakmicu 14. kola Premijer nogometne libe BiH iIzmeđu NK „Čelik“ Zenica i FK „Velež“ Mostar prinuđeni smo reagirati činjenicama kako bi BH sportska javnost imala sve relevantne informacije.

Kao uzoran domaćin i Klub koji je uspješno organizirao brojne utakmice visokog rizika, u pripremi ovog susreta, poduzeli smo sve organizacione elemente za održavanje jednog sportskog meča, ali da će biti „repova“ poslije 90 minuta vidjeli smo i prije igre na terenu.

Izjave trenera gostiju Milomira Šešlije kako je naš tim skupina bezveznjakovića i seljaka, ponašanje pomoćnog trenera Pudara i posebno nogometaša Adnana Kadrića prema Nerminu Šabiću vodili su ka incidentu.

U poluvremenu utakmice nogometaši „Velež“-a Velagić i Kadrić su pokušali udariti našeg kapitena Nermina Šabića ali uz brzu intervenciu redara veći incidenti su spriječeni. Smiješne optužbe o prijetnjama pištoljem „raznih civila“ a koje je u poluvremenu Pudar identificirao kao našeg nogometaša Alena Ljevakovića ne zaslužuju komentar, dovoljno je pogledati izvještaj komesara za bezbjednost.

Policija je pregledala čak i Ljevakovića i nikakvi pištolji nisu pronađeni.

Također, povodom izjava predsjednika „Velež“-a Ahmeda Džubura kako je zbog oštre igre četiri – pet gostujućih nogometaša povrijeđeno možemo naglasiti samo činjenicu da je utakmica bila izuzetno kvalitetna i u granicama fer i korektne igre u kojoj je postignuto pet lijepih golova. Ovakva igra i suđenje daju nadu u bolje dane BH-a nogometa a svim medijskim kućama možemo i želimo dostaviti snimak utakmice na uvid da se cijela sportska javnost uvjeri da su ove insinuacije najobičnija glupost .
Navijači i rukovodstvo „Velež“-a su dočekani kao istnski sportski prijatelji i nije bilo potrebe za policijskom intervencijom koju je navodno tražio predsjednik „Velež“-a.To najbolje potvrdjuje činjenica da niti jedan navijač Veleža nije imao ni najmanjih poblema tokom i nakon utakmice .

Želimo naglasiti da nam je jasna ovakva reakcija članova FK „Velež“ jer im je potrebno opravdanje za neispunjene ambicije zvane pobjeda na „Bilinom polju“ . Naš klub sa svijetlom tradicijom sebi ne može dozvoliti blaćenje „Čellk“-ovog imena a članovima „Velež“-a, uz želju da ispune svoje sportske ambicije, preporučujemo da riješe probleme u svojim redovima te da metode koje oni praktikuju kao domaćini, a koji su svim klubovima u ligi poznati, ne imputiraju nama.

Na kraju, poručujemo onoj finoj mostarskoj raji koju smo dočekali i prije i poslije utakmice na najbolji mogući način da su uvijek dobro došli na „Bilinom polju“ a ovim drugima „Daleko vam kuća od naše!“

Sportski pozdrav, uz nadu da će naše saopštenje biti prezentirano BH javnosti.

Uprava NK Čelik
nista se nije desilo... krivi smo sto smo pobjedili..nista drugo... :P
Pretposljednji Mohikanac

Post by Pretposljednji Mohikanac »

AjdinZE wrote:Ja sam ubjedjen da ce Sarajevo proci al et hajd sarajevske price nek vam bude otom potom
Evo mostarci:
wrote:Povodom tekstova objavljenih u današnjim dnevnim novinama u kojima se iz Mostara plasiraju neistine vezane za utakmicu 14. kola Premijer nogometne libe BiH iIzmeđu NK „Čelik“ Zenica i FK „Velež“ Mostar prinuđeni smo reagirati činjenicama kako bi BH sportska javnost imala sve relevantne informacije.

Kao uzoran domaćin i Klub koji je uspješno organizirao brojne utakmice visokog rizika, u pripremi ovog susreta, poduzeli smo sve organizacione elemente za održavanje jednog sportskog meča, ali da će biti „repova“ poslije 90 minuta vidjeli smo i prije igre na terenu.

Izjave trenera gostiju Milomira Šešlije kako je naš tim skupina bezveznjakovića i seljaka, ponašanje pomoćnog trenera Pudara i posebno nogometaša Adnana Kadrića prema Nerminu Šabiću vodili su ka incidentu.

U poluvremenu utakmice nogometaši „Velež“-a Velagić i Kadrić su pokušali udariti našeg kapitena Nermina Šabića ali uz brzu intervenciu redara veći incidenti su spriječeni. Smiješne optužbe o prijetnjama pištoljem „raznih civila“ a koje je u poluvremenu Pudar identificirao kao našeg nogometaša Alena Ljevakovića ne zaslužuju komentar, dovoljno je pogledati izvještaj komesara za bezbjednost.

Policija je pregledala čak i Ljevakovića i nikakvi pištolji nisu pronađeni.

Također, povodom izjava predsjednika „Velež“-a Ahmeda Džubura kako je zbog oštre igre četiri – pet gostujućih nogometaša povrijeđeno možemo naglasiti samo činjenicu da je utakmica bila izuzetno kvalitetna i u granicama fer i korektne igre u kojoj je postignuto pet lijepih golova. Ovakva igra i suđenje daju nadu u bolje dane BH-a nogometa a svim medijskim kućama možemo i želimo dostaviti snimak utakmice na uvid da se cijela sportska javnost uvjeri da su ove insinuacije najobičnija glupost .
Navijači i rukovodstvo „Velež“-a su dočekani kao istnski sportski prijatelji i nije bilo potrebe za policijskom intervencijom koju je navodno tražio predsjednik „Velež“-a.To najbolje potvrdjuje činjenica da niti jedan navijač Veleža ( :? )nije imao ni najmanjih poblema tokom i nakon utakmice .

Želimo naglasiti da nam je jasna ovakva reakcija članova FK „Velež“ jer im je potrebno opravdanje za neispunjene ambicije zvane pobjeda na „Bilinom polju“ . Naš klub sa svijetlom tradicijom sebi ne može dozvoliti blaćenje „Čellk“-ovog imena a članovima „Velež“-a, uz želju da ispune svoje sportske ambicije, preporučujemo da riješe probleme u svojim redovima te da metode koje oni praktikuju kao domaćini, a koji su svim klubovima u ligi poznati, ne imputiraju nama.

Na kraju, poručujemo onoj finoj mostarskoj raji koju smo dočekali i prije i poslije utakmice na najbolji mogući način da su uvijek dobro došli na „Bilinom polju“ a ovim drugima „Daleko vam kuća od naše!“

Sportski pozdrav, uz nadu da će naše saopštenje biti prezentirano BH javnosti.

Uprava NK Čelik
jarane jes ti ovo prekucavao il su oni fakat...nepismeni :?
mostarac

Post by mostarac »

Sto se tice Celika kao kluba navijace je docekao korektno i to stoji. Cak ni karte vecinom nisu naplacivali, a i ko je platio cijena je bila 2 KM, nigdje niza.
Sto se tice navijaca, ako vas budemo docekali kako ste vi nas docekali, onda ne vodite mladje od 18 godina, ali budite sigurni da to nece biti tako, jer mi nismo vi.
Isto tako sto se ovog pistolja tice, ne vjerujem da ce neko izaci u javnost sa takvom izjavom, a da se to stvarno nije desilo i jos kao vrhunac svog cinizma Celik spominje korektno sudjenje. Je li ih makar malo stid, makar malo? Ja sam gore napisao, da bi Velez svojom igrom u najboljem slucaju izvukao bod cak i da je sudjenje bilo korektno, ali sudija jeste razbojnik i ne da je sudio katastrofalno, nego je zasluzio suspenziju. Dakle uprava Celika laze i govori mi da bi ja trebao vjerovati njima, a ne svojim ocima i usima. E gospodo iz uprave Celika to tako ne ide.
mostarac

Post by mostarac »

AjdinZE wrote:hahaha sta sam reko ne priznaje niko poraz tako lako traze iglu u plastu sijena
onda si ti NEPISMEN

pa vi stvarno ne mozete da se pomirite sa tim da ste izgubili utakmicu... :lol:
stvarno ste jadni...
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

a da..policija nasa je strasna.
dovoljno je vidjeti kako je u zenici udaren bh fanatikos od strane DROTA i taj DROT je kao "kaznu" dobio premjestaj u drugu stanicu.sta covjek poslije toga uopste ima spominjati policiju kao fol oni nekoga prerovili,ispitali...
a siguran sam da ni ljevakovic nije cekao s pistoljem kad ce mu policajac prici i preroviti ga,nije tesko biti pametniji od danasnjeg drota.
Sve u svemu, nakon svega siguran sam da iz tabora veleza ne izmisljaju ,pogotovo ne da im je prijeceno pistoljem a uprava celika ko i svaka ,kod nas je normalno da ni jedna uprava takve optuzbe nebi priznala.
Last edited by Krigla_Sa on 20/11/2006 23:57, edited 1 time in total.
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Salko sto je u vodu skako wrote:pa vi stvarno ne mozete da se pomirite sa tim da ste izgubili utakmicu... :lol:
stvarno ste jadni...
to je jedna utakmica a ti pogledaj tabelu ,pogledaj gdje je velez a gdje tvoj celik,onda se LOGOUT i poklopi

Krigla_Sa wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote:pa vi stvarno ne mozete da se pomirite sa tim da ste izgubili utakmicu... :lol:
stvarno ste jadni...
to je jedna utakmica a ti pogledaj tabelu ,pogledaj gdje je velez a gdje tvoj celik,onda se LOGOUT i poklopi
cime da se poklopim??? :lol: :lol: :lol:
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Salko sto je u vodu skako wrote:
Krigla_Sa wrote:
stvarno ste jadni...
Šerpom ili necim slicno..Ili skoci u plicak na vugla :lol:
ali s visine duse ti

Krigla_Sa wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote:
Krigla_Sa wrote: to je jedna utakmica a ti pogledaj tabelu ,pogledaj gdje je velez a gdje tvoj celik,onda se LOGOUT i poklopi
Šerpom ili necim slicno..Ili skoci u plicak na vugla :lol:
ali s visine duse ti
sa visine pa u kriglu vode sa bascarsije...jel???
shadow

Post by shadow »

DUREX wrote:Prekosura ponovo derbi.... :)

Najme,jucer je ispred stadiona kosevo izboden jedan navijac Zeljenicara,koji je sa grupicom momaka(pripadnika TM87) ,ne razmisljajuci o posljedicama,dosao pred Kosevo (Sarajevo je igralo protiv Leotara) i pokusao da jednom pripadniku Hordi Zla,zaduzenom za transparent,otme isti...tom prilikom taj momak iz HZ-a je u obracunu sa tom dvojicom-trojicom Manijaka izvadio noz i ubo jednog od njih nekoliko puta,od cega je jedan ubod zamalo bio fatalan(u vrat)...Sreca u nesreci,momak je ziv i oporavja se.....Novine su samo ovlas javile o ovom dogadjaju,lazuci o nekoj laksoj pvredi,a u skladu sa starim obicajem nase policije "ne talasaj"....Ali radi se o veoma ozbiljnoj stvari o kojoj ne treba sutjeti,nego se na njoj treba raditi...

Ja sam prpadnik Hordi Zla od osnivanja i svega i svacega sam se nagledao...i tuca i nozeva...i nabadanja Grobara po Beogradu itd...ALI OVO NAMA DEFINITIVNO NE TREBA nakon sto smo sve i svasta prosli zajedno...

Nadam se da ce vodje(ili oni koji samo sebe tako nazivaju) malo vise poraditi na svojim tribinama da se s ovim prekine na vrijeme,dok nije postalo kasno....Postoje nacini kako se mi navijaci mozemo razracunavati izmedju sebe,ali NE NOZEVIMA !!!!

Nadam se da se ovo nece ponoviti.
Uzas! Ovome se mora stati u kraj dok ne pocnu neke osvete a onda smo ga svi kolektivno popusili. Da su nase grupe (i jedna i druga) jake i dobro ogranizovane kao prije do ovoga sigurno ne bi doslo. Ovako je grupica kretencica iskoristila, da je tako nazovem, navijacku anarhiju i napravila sranje.
Prije svega, koji ce kurac manijaci ispred Koseva kad ne igra zeljo? traze belaja! Napali dvojica na jednog? mnogo smo jaki! Dolazi derbi pa klocevi skontali klepit trans od neke djece i onda se u srijedu kurciti sa pitanjem "cije je ovo" itd. To nije u redu i jebem im mater za to.
Isto tako mater jebem ovom "nasem" navijacu koji je na tekmu Sarajevo-Leotar ponio noz :?. Ne znam cime se bavi izvan stadiona i iskreno me zaboli neka stvar ali bilo kakvoj vrsti oruzja nije mjesto na stadionu i tacka. Ja kao pitar osudjujem ovu reakciju pa makar se radilo o samoodbrani, makar u pitanju bila cast mahale ciji je trans. nosio, sve ima svoje granice, cim ih predjemo donji smo. Ucestvovo sam u navijackim tucama x puta i prije i poslije rata, pravila su davno napisana i moraju se postovati.
Nadam se da ce se povrijedjeni oporaviti, policija brzo djelovati i rascistiti situaciju kako bi svi iz ovoga izvukli pouku i sprijecili sranja vecih razmjera.

A sto se tice samog derbija ne spominjem ga jer sam razocaran i ubjedjen da smo prodali Kup i da ce u srijedu biti 1:1 ili mozda cak i 2:2. Daj Boze da grijesim, nek me manekeni demantuju i pregaze zelju pa cu se izvinuti :D, do tada ne mislim komentarisati nista jer bi ovim cinom stvarno stavili veliku, najvecu mogucu, mrlju na jednu lijepu polusezonu. :x
mostarac

Post by mostarac »

AjdinZE wrote:
Krigla_Sa wrote:
stvarno ste jadni...
I sta sa tabelom jedan bod vise velez ima.I sta je to bogati.Ako cemo tako onda gdje ti je Velez u Kupu?
gdje i vi od sutra :lol:
Santos

Post by Santos »

Kad ja kazem dobra stara vremena svi me napadnu.Koji nozevi.Osudjujem i Tm i ovog sa nozem.Koji vam je kurac.Zar nam to treba.Pa jebem vam ljeljak ja sam sa Puzom vasim hordasem zajedno na moru haos pravio nije nam niko nista mogo zato sto smo bili zajedno a vidi sad ovih nozeva se fataju.Nemojte djeco vi ste ponos ovog grada i nedozvolite da se to pretvori sto rece Shadov u nekakvu nedo bog osvetu ili slicno.Nije vrjedno vjerujte pogotovo sada u ovom supljaku od lige.
karanana

Post by karanana »

Ja ne kazem da Celik nije zasluzeno pobjedio. Velez je igrao pravo slabo, bez sredine i sa supljom odbranom. Mogli smo bar jos dva primiti da nam nije bilo Hadzije i stative, samo vase Zenicko ponasanje i navijanje je katasrofa. I ja bih rekao da je to potezanje pistolja laz ali kad sam vidio ko ste i sta ste ne bih se iznenadio. Ok bjezimo vam samo bod, ali zapamtite idete u goste iduce kolo i tamo vam je omjer golova 0:13, a nama dolazi Borac. Znaci poslije iduceg kola vam bjezimo 4 boda. Nadodajte tome jos najmanje 3 koja cemo vam uzeti kad nam dodjete. Znaci na kraju sezone, najmanje ste 7 bodova iza nas i nadam se da cete tada uzivati u derbiju ZE-DO kantona Celik-Rudar, samo sto izgleda da ove godine Rudar ulazi u premijer ligu.
mostarac

Post by mostarac »

karanana wrote:Ja ne kazem da Celik nije zasluzeno pobjedio. Velez je igrao pravo slabo, bez sredine i sa supljom odbranom. Mogli smo bar jos dva primiti da nam nije bilo Hadzije i stative, samo vase Zenicko ponasanje i navijanje je katasrofa. I ja bih rekao da je to potezanje pistolja laz ali kad sam vidio ko ste i sta ste ne bih se iznenadio. Ok bjezimo vam samo bod, ali zapamtite idete u goste iduce kolo i tamo vam je omjer golova 0:13, a nama dolazi Borac. Znaci poslije iduceg kola vam bjezimo 4 boda. Nadodajte tome jos najmanje 3 koja cemo vam uzeti kad nam dodjete. Znaci na kraju sezone, najmanje ste 7 bodova iza nas i nadam se da cete tada uzivati u derbiju ZE-DO kantona Celik-Rudar, samo sto izgleda da ove godine Rudar ulazi u premijer ligu.
al ostaje im Bosna i TOSK :D
brener

Post by brener »

Zeničani su obični provincijalci,seljačine i kompleksaši.Nevole nikoga,Sarajevo im je trnu u oku,nas hercegovce također ne podnose...i na kraju oni nevole ni sami sebe...sjebana provincija.
Kakvi su to navijači kluba koji na svojim dresovima nosi ljiljan spominju Markale i ostala stratišta naše napaćene BiH?Jadni i očajni,to je sigurno.Prije sam poštovao Robijaše jer su mi ličili na vjerne navijače koji su vjerno pratili i podržavali svoj klub.Danas su oni za mene samo skupina kretena sa niskim kvocijentom inteligencije.
crnjak

Post by crnjak »

brener wrote:Zeničani su obični provincijalci,seljačine i kompleksaši.Nevole nikoga,Sarajevo im je trnu u oku,nas hercegovce također ne podnose...i na kraju oni nevole ni sami sebe...sjebana provincija.
Kakvi su to navijači kluba koji na svojim dresovima nosi ljiljan spominju Markale i ostala stratišta naše napaćene BiH?Jadni i očajni,to je sigurno.Prije sam poštovao Robijaše jer su mi ličili na vjerne navijače koji su vjerno pratili i podržavali svoj klub.Danas su oni za mene samo skupina kretena sa niskim kvocijentom inteligencije.
klempo ostavi se vise markala koji ti je .urac ti si garant cuo da je neko psovao markale mozda ti je to pitarka_sa sapnula
i da mi i ti neces reci da si veci balija od mene slucajno pa od toga uhvatiti koju marku vise od silnog baliluka ili je mozda tvoja borba za drzavu nesto vrijednija od moje na igmanu
uostalom ima li ste svi priliku na marakani da pokazete kolike ste balije i partiote nesto se nesjecam bas puno takvih ko ti dole na ogradi dok se fajtalo
a sad nastavite da valjate nebuloze po forumima pa se cudite sto vam se neko popeo na leda samo je zalosno sto vi takvi nikad u zivotu osim na tastaturi nevidite gostovanje pa batine dobiju dobri momci
palite vatre nonstop a onda serete kako je u ze primitivizam ili vec neznam sta jebiga ko kad ste svi odrasli u madridu pa znate sta je civilizacija
jad i cemer
crnjak

Post by crnjak »

Krigla_Sa wrote:
crnjak wrote:
Krigla_Sa wrote:Haj ba pokusajte iskulirati ove papke iz zenice.
Treba papke staviti na IGNORE jer nisu oni krivi sto su takvi,krivi su im roditelji i okolina koja je napravila takve idiote od njih.
Svi koji smo bili dole znamo sta se desava i znamo koliko je primitivizma prisutno u tom gradu ,a normalno je da od njih takvih i ne treba ocekivati da ce to priznati .

SARAJ'VO SAMPION !!!!
decko to s roditeljima ostavi nekom drugom stani pred ogledalo i zapitaj se sta su tebi tvoji roditelji dali pa onda spominji tudje
a taj primitivizam si ti garat vidio mislim nema sta da to slucajno nisi u oslobodenju procitao oni nesto vole da spominju taj neki primitivizam u ze
nego ako nisi bio u ze sad za vrijeme balkanijade navrni sljedece godine na evropsko prvenstvo u atletici da vidis na licu mjesta taj primitivizam
ok!!!
ili bas ako zelis odes do ilidze ja mislim da ti je taj primitivizam lakse naci
e sad bas ako si i ti od onih''bosna od bascarsije do cengic vile''jebi ga onda mozda je vakat da se vratis u trnovo ili vec odakle si utekao
ajd zdrao
To s roditeljima necu nikome ostaviti vec to stoji na mjestu kako sam rekao..Ako se ti nalazis medju tim primitivcima onda mi je zao...
Nisam fakat mislio da su svi iz zenice isti ,ima nas svakakvih a ja sam spominjao primitivce a ti se nasao uvrijedjen..Onda izvini primitivac.

Primitivizam iz zenice su dozivjeli svi navijaci iz sarajeva (eto sad i iz mostara ) koji su isli u zenicu da podrze bilo sarajevo,zelju ili kk bosnu (dok su igrali u istom rangu sa zenica-celikom)
Vase izljeve primitivizma su objavili i mediji a kad vec spominjes oslobodjenje u negativnom kontekstu pocitaj link i pssssst.
http://www.oslobodjenje.com.ba/index.ph ... &Itemid=69

Sto se roditelja tice dali su mi prije svega odgoj,da postujem tudji izbor i pored toga ako se ne podudara sa mojim.

Na ilidzi nisam bio majke mi sigurno ima 7-8 godina,ne pikam prolazak autom ili kada sam jednom imao termin u 23 h u sali gimnazije.
Razlog : za mene papanluk!!!

Uteko nisam vec sam sarajlija,kao i roditelji mi,dedo,nana... Ako sumnjas pokazi ti svoj rodni list a ja cu i od sebe,od roditelja,nane,dede... i to ovdje javno ako treba,mozemo i kaficu popiti ako budes u seheru,nije frka nikakva...
Nije frka ni da sam uteko,nebih se stidio ni da sam seljak,seljaci su fini ljudi,vrijedni,zdravi i nikad mi nisu smetali,dosta ih znam koji su dosli u sarajevo ,posmatrali ostale ljude kako se ponasaju i prilagodili se,ima ih .

Balkanijadu sam gledao na tv-u i istina je da je sve super bilo,valjda sto papcima i primitivcima nije merak ici gledati atletiku i divljati,bolje se strpiti i sacekati da dodje neki sarajevski klub pa ih kamenjati,jebavati im ma*ke,dizati im tri prsta...
hmm otidi onda na tekmu na proljece kad dodje celik malo na sjever pa vidi nivo civilizacije pa se opet pravi pametan i nemoj mi poceti onu o uzrocno posljedicnoj kako su vama dizali tri prsta i sad vi kao na to opravdano pjevate zenica je centar srbije
zapitaj se opet kako je tada nekome ko je izgubio nogu na igmanu braneci drzavu i sarajevo a ti znas bolje od mene ko je tada bio gore
i prestanite palite vatre ljudi koji vam je kurac i izmisljati price o tri prsta i kojekve nebuloze netreba to vama
''dosta koji su bolji,posteniji a i obrazovaniji od sarajlija''mislim a sarajlije su mjerilo za sve pa i za obrazovanje ma jadno
a kahvu cisto sumnjam da bi nam dobro dosla da je pijemo skupa nesto imam osjecaj da se ne bi bas nasli ipak hvala za pozivu
ja cu ti na proljece mahati s juga koseva
postovanje
zdrao
Post Reply