Kada smo već duboko zagazili u off topic, interesantno da Jevreji ako nemaju košer hranu dopušteno im je jesti ono što spremaju muslimani kao halal. Isto tako Jevrejima je dozvoljena molitva u džamiji.Hadzi Lojo wrote:Proguglaj malo pa se uvjeri.sumirprimus wrote:Hadzi Lojo wrote:Joj samo da znate kako je mrketina nezdrava odma bi prestali taj otrov jesti. Pogledajte Seselja on je pun pantljicara i svinjski glista, vise mu na kozu izlaze larve.![]()
![]()
![]()
jel vas tako plase prasetinom?
Volim sto sam Jevrej pa imam genetsku odbojnost prema mrketini.
SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
-
Milenkov buraz
#1251 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
- славянин
#1252 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Nije istina - mislim da bi vecina podrzala odluku da se rasformirajubunk wrote:Ma ovdje na forumu pojedincima nece valjat kakav god potez da sda povuce
- Bloo
- Globalna šefica
#1253 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Predsjednik Kantonalnog odbora SDA ZDK Miralem Galijašević je kazao da su programski ciljevi ovih stranaka slični.Milenkov buraz wrote:Evo ga opet...![]()
Izetbegović i Jerlagić potpisali Sporazum o koaliciji
"SDA je na putu da s HDZ BiH, A-SDA i SBiH formira skupštinsku većinu u Zeničko-dobojskom kantonu, a sada slijede operativne aktivnosti", izjavio je Galijašević.
- GandalfSivi
#1254 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
I spomen plaketu i zahvalnicu bi im napravioславянин wrote:Nije istina - mislim da bi vecina podrzala odluku da se rasformirajubunk wrote:Ma ovdje na forumu pojedincima nece valjat kakav god potez da sda povuce
-
Milenkov buraz
#1255 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Dušice slatke...Bloo wrote:Predsjednik Kantonalnog odbora SDA ZDK Miralem Galijašević je kazao da su programski ciljevi ovih stranaka slični.Milenkov buraz wrote:Evo ga opet...![]()
Izetbegović i Jerlagić potpisali Sporazum o koaliciji
"SDA je na putu da s HDZ BiH, A-SDA i SBiH formira skupštinsku većinu u Zeničko-dobojskom kantonu, a sada slijede operativne aktivnosti", izjavio je Galijašević.
-
swanfilter
#1256 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Operativne aktivnosti. Dzematska obavjestajna ...
-
155_mm
#1257 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
nije valjda da niko na ovoj temi nema pojma kakvu korist ima SDA od ovoga?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1258 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Da si čitao temu, kazalo bi ti se.155_mm wrote:nije valjda da niko na ovoj temi nema pojma kakvu korist ima SDA od ovoga?
-
sumirprimus
#1259 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
sda i korist, koji vic
- Bloo
- Globalna šefica
#1260 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Koaliraš sa strankom čiji je predsjednik zdušno branio onaj dan koji ne spominjemo i još prisustvovao ceremoniji, a s druge strane pokrećeš proceduru sa najboljim namjerama...jel...Milenkov buraz wrote:Dušice slatke...Bloo wrote:
Predsjednik Kantonalnog odbora SDA ZDK Miralem Galijašević je kazao da su programski ciljevi ovih stranaka slični.
-
155_mm
#1261 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
zbog cega izbjegavate odgovor?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1262 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Nećemo da se ponavljamo.
-
sumirprimus
#1263 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
a kakve ti koristi imas od trazenja tog odgovora? odsim ako nisi na sda platnoj listi?155_mm wrote:zbog cega izbjegavate odgovor?
onda te razumijem i ok, posteno, borba za zivot ebo drzavu ba
- славянин
#1264 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Kakvu korist ? Mislis onu standardnu da ce ovce sada zaboraviti katastrofu u formiranju vlasti,drzavu razdrmanu koliko to moze biti,masovno iseljavanje,povecavanje nameta itd i poceti blejati mi oni rs bosna dodik cetnici ustase balike popovi hodze zlocini zaklali vidit cete vi repriza .. i skociti da podrze nasu (mislim na torovsku koja god bila) stranku ili mislis na nesto drugo ?155_mm wrote:nije valjda da niko na ovoj temi nema pojma kakvu korist ima SDA od ovoga?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1265 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
pici wrote:pemanapemani wrote:ProBiH strana je sebi dopustila da prokocka međunarodnu podršku, koju smo nedvosmisleno imali deset godina nakon agresije na RBiH. Ta podrška je više bila produkt kajanja dijela MZ, jer nisu sprječili pokolj i progon, nego što je bila plod sposobnosti naše diplomatije.
Umjesto da se tada snažno krenulo u političko razbijanje manjeg entiteta, snažno se krenulo u pljačku doniranih sredstava, kao i društvenih dobara koje nisu uništile velikosrpska i velikohrvatska politika. Pored pljačke, snažno se radilo na opstrukciji povratka i veliki dio ljudi je emigrirao u treće zemlje.
Sve što su uradili bivši visoki predstavnici, od smjena visokopozicioniranih političara do tablica i zastave, uradili su bez bilo kakvog lobiranja od strane proBiH snaga, koje su, opet ponavljam, bile zauzete pljačkom i uspostavom kriminalno rođačkog sistema vrijednosti.
Pored pljačke, proBiH snage su svojevoljno koalirale i surađivale sa separatističkim elementima. Nije se čak dopustilo da se SDS proglasi terorističkim pokretom. Onda se danas ibretimo kako reaguje OHR, EU itd., i kmečimo kako nas ne vole, kako su islamofobični, imperijalisti... Tražimo da se smjeni Dodik, kojem SDA osigura MMF pare, većinu u Domu naroda, referendum proglasi anketom i sl.
Nakon 25 godina se sjetimo kako je ime manjeg entiteta diskriminatorno, ali diskriminatorno samo ukoliko se SNSD ne popravi i ukoliko BH blok ne koalira sa SDA. Ako Dodik popravi ponašanje i BH blok uđe u koaliciju, ime manjeg entiteta prestaje biti diskriminatorno.
sve receno...
da se ponovi
-
sumirprimus
#1266 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
ma ljudi se ba bore za narod i drzavu, pokrecu procedure za ukidanjem imena istog onog oko kojeg su se sami i dogovorili 
-
hAZNADAR
#1267 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ne bud dosoodan, citaj napisano na bilo kojoj stranici,.. keywords populism, patrotism,...guardian angel155_mm wrote:zbog cega izbjegavate odgovor?
Last edited by hAZNADAR on 25/01/2019 12:21, edited 1 time in total.
-
155_mm
#1268 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
sumirprimus wrote:a kakve ti koristi imas od trazenja tog odgovora? odsim ako nisi na sda platnoj listi?155_mm wrote:zbog cega izbjegavate odgovor?
onda te razumijem i ok, posteno, borba za zivot ebo drzavu ba
usro si motku u startu. moje misljenje o strankama je poznato na ovom forumu.
nego ako mozes odgovori na pitanje.
hvala u naprijed.
-
sumirprimus
#1269 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
ma ja ba, poznato je misljenje ,ali , uvijek ono ali! iz patriotskih razloga jelte kojih drugih. 
u vezi sda , ne zelim nista vise ni da pricam, citam, ne interesuje me, makar se sve raspalo,ako je od njih ne valja. tacka.
ne znam sta cu ovde, fakat.
u vezi sda , ne zelim nista vise ni da pricam, citam, ne interesuje me, makar se sve raspalo,ako je od njih ne valja. tacka.
ne znam sta cu ovde, fakat.
Last edited by sumirprimus on 25/01/2019 12:22, edited 1 time in total.
-
155_mm
#1270 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
pratio sam temu i zbog toga postavljam ovo pitanje od kojeg svi bjezite?hAZNADAR wrote:Ne bud dosoodan, citaj napisano na bilo kojoj stranici,..155_mm wrote:zbog cega izbjegavate odgovor?
toliko ste postova napisali i sad je problem napisati dvije tri recenice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1271 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Nije problem, a čovjek je u pravu, dosadan si. Sve je napisano dosad.
-
sumirprimus
#1272 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
nema demaskiro si sve, jos jedan patriotski cin koji podrivaju unutarnji neprijatelji prisalozeni sa saloncima
juris braco.eto mene.
juris braco.eto mene.
- GandalfSivi
#1273 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Kod mene u gradu roboti poceli hranu dostavljati (ne zajebajem se)...
-
sumirprimus
#1274 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
imate hrane? (ne zajebajem se)GandalfSivi wrote:Kod mene u gradu roboti poceli hranu dostavljati (ne zajebajem se)...
-
155_mm
#1275 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
nisam imao namjeru nikog demaskirati. samo sam postavio pitanje na kojeg sam ocekivao konkretan odgovor.sumirprimus wrote:nema demaskiro si sve, jos jedan patriotski cin koji podrivaju unutarnji neprijatelji prisalozeni sa saloncima![]()
juris braco.eto mene.
i nisam ni malo ocekivao da ce to toliko zasmetati.