Neredi u Francuskoj

Post Reply
Nadzornik

#1251 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Nadzornik »

A. Fiorina izgubila je oko od fragmenta granate (GLI F-4) koju je policajac ispalio da bi rastjerao demonstrante.

Sad trazi od aktivista za ljudska prava da joj pomognu pri tuzbi protiv policije i pretjerane sile koju su sprovodili nad demonstrantima.

Image
General War

#1252 Re: Neredi u Francuskoj

Post by General War »

Ono kad nas znani "sirijci" ulete u drugu temu :D

Image
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#1253 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Challenger_ »

- Dešavanja u Francuskoj indirektno i to kako imaju veze sa Sirijom jer je debil Micron marioneta krugova koji su operacijom :arrow: Timber Sycamore napravili neviđen promet oružja i municije u Siriju i tako zemlju i region gurnuli u nezapamćeno krvoproliće, a njihov sam vrh (Kravis, Petraeus) su postali glavni snadbjevači "Islamske" nazovi-države.

Henry Kravis (lijevo) je mentor Emmanuela Macrona.
Challenger_

#1254 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Challenger_ »

Znali ili ne (dio zna, svakako), građani Francuske su udarili u osinje gnijezdo.
sarajevoxxxx

#1255 Re: Neredi u Francuskoj

Post by sarajevoxxxx »

Challenger_ wrote:- Dešavanja u Francuskoj indirektno i to kako imaju veze sa Sirijom jer je debil Micron marioneta krugova koji su operacijom :arrow: Timber Sycamore napravili neviđen promet oružja i municije u Siriju i tako zemlju i region gurnuli u nezapamćeno krvoproliće, a njihov sam vrh (Kravis, Petraeus) su postali glavni snadbjevači "Islamske" nazovi-države.

Henry Kravis (lijevo) je mentor Emmanuela Macrona.
Pobunjenici u Siriji od zapada su dobili TOW tj. projektile protiv tenkova. Na ostalo naoružanje sirijski narod je imao embargo kao i Bosna i Hercegovina sto je imala. Da nije Asad bi za par mjeseci bio srušen. Obzirom na žestinu rata i koliko dugo traje, ostalo naoružanje koje je od zapada stiglo pobunjenicima je zaista zanemarivo.

Većina oružja kod pobunjenika je bila lokalna proizvodnja ili je bilo zarobljeno od Asada i šija. Homs, Istočna i zapadna Guta, kamp Jermuk, i drugih desetine enklava koje su bile u potpunom okruženju, godinama su se nad tim malim gradovima i enklavama iživljavate šije. Kakav to neviđeni promet oružja je mogao ući u gradove koje su šije držale u potpunom okruženju?

Vidjeti tebe sa kolikim užitkom pratis demonstracije u Francuskoj normalnom čovjeku Makron sa svim onim što jeste moze biti samo još vise draži. Najbolji predsjednik na planeti!!!
sarajevoxxxx

#1256 Re: Neredi u Francuskoj

Post by sarajevoxxxx »

mirsek wrote::zoka:
Vidi ovog sektaskog parachetnika iz paradzemata. Od dva brata djeca, i naravno u ratu bi ih isto gledao. :bih:
Mogu misliti kao onanise kad procita ili vidi da je neki sija nastradao, to je njemu draze nego se 10 kamiona nura najest. Krvolok mali poluprikriveni.
:-)
Challenger_

#1257 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Challenger_ »

sarajevoxxxx wrote:- Da li ih osuđujem. Bože sačuvaj, ni u snu. Ni njih ni ISIL ni Nusru. Je li dovoljno otvoreno :)
I on bi da "raspravlja" o Francuskoj. Ha,ha!
sarajevoxxxx

#1258 Re: Neredi u Francuskoj

Post by sarajevoxxxx »

Challenger_ wrote:
sarajevoxxxx wrote:- Da li ih osuđujem. Bože sačuvaj, ni u snu. Ni njih ni ISIL ni Nusru. Je li dovoljno otvoreno :)
Ja sam osudio svaki zločin i Isila i Nusre i šija, i svih drugih koji su činili. Neke postove sam pisao u afektu i ne ponosim se sa njima. Moj stav o Isilu i svim drugim terorističkim organizacijama je poznat. Nikada niti jedan zločin nisam pravdao, a ti i kolege tvoje koji podržavaju Asada 90 % svih vaših postova na temi Sirija je opravdavanje Asadovih masakara.
Challenger_

#1259 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Challenger_ »

Image

Worldwide Inspiration
salik79

#1260 Re: Neredi u Francuskoj

Post by salik79 »

sarajevoxxxx wrote:
Challenger_ wrote:
Ja sam osudio svaki zločin i Isila i Nusre i šija, i svih drugih koji su činili. Neke postove sam pisao u afektu i ne ponosim se sa njima. Moj stav o Isilu i svim drugim terorističkim organizacijama je poznat. Nikada niti jedan zločin nisam pravdao, a ti i kolege tvoje koji podržavaju Asada 90 % svih vaših postova na temi Sirija je opravdavanje Asadovih masakara.
Kako da nije!? Kako da nije...
sarajevoxxxx wrote:

Isil kakav je takav je, proizvod je okolnosti, i manje više ima podršku naroda.Narod u Siriji želi da se prekine sa masakrima.Sirijska opozicija zajedno sa svojim prijateljima iz međunarodne zajednice sasvim mirno posmatra klaonicu, mirno gleda na svakodnevne masakre, čak šta više svjetskim agencijama mrsko i da izvještava o tim masakrima.Taj narod da ima bolji izbor od isila sigurno bi dao prednost tom presvjetlom izboru, koji odiše i puca civilizacijom, modernošću, pravdom :-)

U suštini narod želi samo da se odbrani, a nije da isil nije u stanju da ih odbrani. Ljudima je bitno da se riješe Asada, da se stane sa masakrima, u njima su vidjeli snagu i to je to.FSA je dvije godine stražarila oko Tabke, nisu ništa uradili, ovi došli sve pomeli, i tako je sve krenulo.
mirsek

#1261 Re: Neredi u Francuskoj

Post by mirsek »

sarajevoxxxx wrote:
Challenger_ wrote:
Pa citiran je i poznat tvoj stav o isilu kao i o palestincima i izrahellu, sto se sad pravis mutav ? I zasto jednu vjersku skupinu stavljas kao zlocinacku organizaciju, to je kao da kazes osudjujem zlocine nacista, fasista, katolika i svih drugih, to ti je ban po pravilima foruma.
Last edited by mirsek on 12/12/2018 18:08, edited 1 time in total.
Challenger_

#1262 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Challenger_ »

mirsek wrote:...
Naletim na tvoju preporuku za La Perlu. Sad sam čest gost.

:wink:
mirsek

#1263 Re: Neredi u Francuskoj

Post by mirsek »

Challenger_ wrote:
mirsek wrote:...
Naletim na tvoju preporuku za La Perlu. Sad sam čest gost.

:wink:
:thumbup:
Imaju konstantu u kvaliteti, to se bas rijetko moze naci. Ja sam trenutno na njihovim pljeskavicama i pohovanim pilecim filetima ali imam namjeru skoro citav meni da probam u narednom periodu.Ako si sta probao i valja, javni.
Last edited by mirsek on 12/12/2018 18:14, edited 1 time in total.
Challenger_

#1264 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Challenger_ »

mirsek wrote: :thumbup:
Imaju konstantu u kvaliteti, to se bas rijetko moze naci. Ja sam trenutno na njihovim pljeskavicama i pohovanim pilecim filetima ali imam namjeru skoro citav meni da probam u narednom periodu.
Konstanta u kvaliteti, količina mašala, cijene prihvatljive a osoblje preljubazno.

Klepe stari probaj, deset jezika govore.
mirsek

#1265 Re: Neredi u Francuskoj

Post by mirsek »

Challenger_ wrote:
mirsek wrote: :thumbup:
Imaju konstantu u kvaliteti, to se bas rijetko moze naci. Ja sam trenutno na njihovim pljeskavicama i pohovanim pilecim filetima ali imam namjeru skoro citav meni da probam u narednom periodu.
Konstanta u kvaliteti, količina mašala, cijene prihvatljive a osoblje preljubazno.

Klepe stari probaj, deset jezika govore.
:thumbup:
славянин

#1266 Re: Neredi u Francuskoj

Post by славянин »

"Neredi u Francuskoj"

"E klepe 10 jezika govore u la perli" :lol:
insomnia78

#1267 Re: Neredi u Francuskoj

Post by insomnia78 »

Pa dobro. Ima ono “la”
Heller

#1268 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Heller »

Francuska, Asad, Pileći fiel :skoljka:
jeza u ledja

#1269 Re: Neredi u Francuskoj

Post by jeza u ledja »

The 51st State wrote: zato sto su oni prvi praktikovali moderni terorrizam i pritom uspjesno ostvarili svoje ciljeve
:shock:
e svasta covjek moze procitati... :-)

Ljudi ba zamrijet ce vam tema o Siriji. :D
salik79

#1270 Re: Neredi u Francuskoj

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
The 51st State wrote: zato sto su oni prvi praktikovali moderni terorrizam i pritom uspjesno ostvarili svoje ciljeve

Irgun. Menachim Begin. Vjerovatno nikada cuo?
jeza u ledja

#1271 Re: Neredi u Francuskoj

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote: Irgun. Menachim Begin. Vjerovatno nikada cuo?
Nije Menachim vec Menachem.
salik79

#1272 Re: Neredi u Francuskoj

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote: Irgun. Menachim Begin. Vjerovatno nikada cuo?
Nije Menachim vec Menachem.
Znam. Greska u pisanju. Uvijek pisem s moba i u pokretu.

Pa, vidim da si nesto iznenadjen....
jeza u ledja

#1273 Re: Neredi u Francuskoj

Post by jeza u ledja »

Ah da, zaboravio sam da si ti uvijek u pokretu.

Iznanadjem sam besmislenom konstatacijom.
The 51st State

#1274 Re: Neredi u Francuskoj

Post by The 51st State »

jeza u ledja wrote:

Pa dobise li drzavu na kraju? Nije to toliko nepovezivo, vecina goriva za terorizam u muslimana je pogonjena tim faktom.
salik79

#1275 Re: Neredi u Francuskoj

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:Ah da, zaboravio sam da si ti uvijek u pokretu.

Iznanadjem sam besmislenom konstatacijom.
Sta ti je beamisleno? Da je Irgun teroristicka organizacija, koja je terorizmom ostvarila svoj cilj, a vodja organizacije postao premijer i Nobelovac?!
Post Reply