Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Ali_G

#1251 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Ali_G »

Direktor je znaci bivsi. Navukli su ga na tanak led.
A ovo sto mediji sada rade ovim clankom klasicno razvlacenje i pljuvanje po 6orki
palermo

#1252 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by palermo »

Digresija wrote:Kad smo već kod Sabine. Uvijek me je zanimala jedna stvar. S obzirom da je i ona iz Gacka je li dio Gatačkog klana?
Zar jeste ?

Zar nije nevesinjka.....ili to kod vas u Bosni je svakakao isto :D
sahara1428

#1253 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

Digresija wrote:
sahara1428 wrote: Sabinin otac zastupnik i član NS-a šta li???
Spominjali su stranicu prije i Aliju, a ni on nije član Skupštine. Zašto nisi reagovao? Mani me sitničarenja.
Uistinu nisam vidio niti znam u kojem kontekstu je rečeno, ne mogu biti policajac... primjenjujem iste aršine
Digresija

#1254 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

pici wrote:bakirov babo i sebijin svekar je pusten po nalogu tadasnjeg SANU vrha Dobrice Ćosića i Ljubomira Tadića... jel to znaći da SDA vode pokretaci velikosrBke ideje :roll: :lol: :lol: :lol:
Čovjek ležao zbog napisane knjige, samo se još u zaostalim društvima zbog nauke leži u zatvoru. Pol Pot ubijao ljude koji su nosili naočale jer je smatrao da znaju čitati, a to po društvo nije bilo dobro. :bih:
sahara1428

#1255 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

palermo wrote:
Digresija wrote:Kad smo već kod Sabine. Uvijek me je zanimala jedna stvar. S obzirom da je i ona iz Gacka je li dio Gatačkog klana?
Zar jeste ?

Zar nije rođena u Sarajevu???
Digresija

#1256 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

sahara1428 wrote:
Digresija wrote:
sahara1428 wrote: Sabinin otac zastupnik i član NS-a šta li???
Spominjali su stranicu prije i Aliju, a ni on nije član Skupštine. Zašto nisi reagovao? Mani me sitničarenja.
Uistinu nisam vidio niti znam u kojem kontekstu je rečeno, ne mogu biti policajac... primjenjujem iste aršine
Sad nije bitan kontekst, bitno je da se spominju ljudi nevezani za Skupštinu. Od sad reaguj na sve postove koji sadrže takve promašaje. :bih:
Digresija

#1257 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

sahara1428 wrote:
palermo wrote:
Zar jeste ?

Zvizdić i Čampare su također rođeni u Sarajevu, ali su dio Gatačkog klana. Gačani svih zemalja ujedinite se!
sahara1428

#1258 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

Digresija wrote: Sad nije bitan kontekst, bitno je da se spominju ljudi nevezani za Skupštinu. Od sad reaguj na sve postove koji sadrže takve promašaje. :bih:
pomozi mi u tome :bih:
palermo

#1259 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by palermo »

sahara1428 wrote:
pa o čoku se govori......ne o bolnici gdje je rođena :D
Digresija

#1260 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

sahara1428 wrote:
Digresija wrote: Sad nije bitan kontekst, bitno je da se spominju ljudi nevezani za Skupštinu. Od sad reaguj na sve postove koji sadrže takve promašaje. :bih:
pomozi mi u tome :bih:
Hoću, samo što ćeš zbog saradnje sa mnom morati trpiti udarce svojih istomišljenika, a mojih neistomišljenika, ali kad može šestorka biti suprotnog mišljenja, a u koaliciji možemo i mi. Mir i ljubav :bih:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1261 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by pici »

Digresija wrote:
pici wrote:bakirov babo i sebijin svekar je pusten po nalogu tadasnjeg SANU vrha Dobrice Ćosića i Ljubomira Tadića... jel to znaći da SDA vode pokretaci velikosrBke ideje :roll: :lol: :lol: :lol:
Čovjek ležao zbog napisane knjige, samo se još u zaostalim društvima zbog nauke leži u zatvoru. Pol Pot ubijao ljude koji su nosili naočale jer je smatrao da znaju čitati, a to po društvo nije bilo dobro. :bih:
ako je sabinin babo udbasH onda je i sabina, ako su aliju pustili i podrzali utemeljitelji velikosrbske ideje onda su bakir i sebija nosioci istih... kao sto je praljkov ČaČa bio udbaš pa je praljak postao kontraudbaš... nidze veze... potkrijepi dokazima iz stava i saffa il nas postedi insunuacija... selam :bih:
sahara1428

#1262 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

Digresija wrote: Hoću, samo što ćeš zbog saradnje sa mnom morati trpiti udarce svojih istomišljenika, a mojih neistomišljenika, ali kad može šestorka biti suprotnog mišljenja, a u koaliciji možemo i mi. Mir i ljubav :bih:
Nikakav problem, sve za istinu :bih:
Digresija

#1263 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

pici wrote:
Digresija wrote:
ako je sabinin babo udbasH onda je i sabina, ako su aliju pustili i podrzali utemeljitelji velikosrbske ideje onda su bakir i sebija nosioci istih... kao sto je praljkov ČaČa bio udbaš pa je praljak postao kontraudbaš... nidze veze... potkrijepi dokazima iz stava i saffa il nas postedi insunuacija... selam :bih:
Stavovu stranicu nikad nisam otvorio, Saffovu jednom ili dva puta. Otvorim nešto Faktor u zadnje vrijeme često jer imaju svježe koalicione informacije, a prije izbora nisam ni njega. Izvor mi je sami izvor. We-selam :kiss: :bih:
Banksy

#1264 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Banksy »

Digresija wrote:
Zvizdić i Čampare su također rođeni u Sarajevu, ali su dio Gatačkog klana. Gačani svih zemalja ujedinite se!
Jesu, ako je Gacko neki sarajevski kvart.
Digresija

#1265 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

Banksy wrote:
Digresija wrote:
Pardon, ispravka krivog navoda oko Aljoše. Rođen u Dubrovniku, Denis rođen u Sarajevu. :bih:
high_volume

#1266 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by high_volume »

Digresija wrote: Sabinin otac je bio UDBAŠ, KOS-ovac, to se zna i nije glupost. Neznanje je glupost.
Samo su četničke, ustaške i slične fašističke organizacije bile protiv KOS i UDBE, i danas su, jer su im ovi jebali sve gdje god su htjeli. I neka su :D
Banksy

#1267 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Banksy »

Digresija wrote:
Banksy wrote:
Digresija wrote:
Pardon, ispravka krivog navoda oko Aljoše. Rođen u Dubrovniku, Denis rođen u Sarajevu. :bih:
"Osnovne i srednje škole završili u hercegovačkom gradiću Gacku...,"
Digresija

#1268 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

high_volume wrote:
Digresija wrote: Sabinin otac je bio UDBAŠ, KOS-ovac, to se zna i nije glupost. Neznanje je glupost.
Samo su četničke, ustaške i slične fašističke organizacije bile protiv KOS i UDBE, i danas su, jer su im ovi jebali sve gdje god su htjeli. I neka su :D
Jesu i u ratu svi zajedno bili kontra ARBiH i radili za Veliku Srbiju. :bih:
Digresija

#1269 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

Banksy wrote:
To ti ne bih znao reći. Bio bih ti zahvalan kad bi mi postavila kompletne biografije da ne lupam. :bih:

Uglavnom niko od Gatačkog klana kao ni Sabina nije rođen u Gacku, je li? Pošto vidim da se pripadnost klanu svodi na mjesto rođenja?
Banksy

#1270 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Banksy »

Digresija wrote:
Banksy wrote:
To ti ne bih znao reći, Denis nije, ova dvojica moguće. Bio bih ti zahvalan kad bi mi postavila kompletne biografije da ne lupam. :bih:
Ko nije? :mrgreen:
Ako si već u akciji, morao bi se pripremiti. I ne čačkati prvi ono u što nisi siguran.
Guglaj, laku noć.
Digresija

#1271 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

Banksy wrote:
Digresija wrote:
Banksy wrote:
To ti ne bih znao reći, Denis nije, ova dvojica moguće. Bio bih ti zahvalan kad bi mi postavila kompletne biografije da ne lupam. :bih:
Ko nije? :mrgreen:
Ako si već u akciji, morao bi se pripremiti. I ne čačkati prvi ono u što nisi siguran.
Guglaj, laku noć.
Što si mi izbrisala donji dio posta? :kiss:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1272 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Maystor

trajno

očito ništa nije naučeno iz prethodnih banova.
video

#1273 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by video »

Izgubise asad i bake vjernog pratioca, zadnju liniju odbrane
Dr. Kuca

#1274 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Dr. Kuca »

Ova tema ko i politicari svako svoju pricu prica, ne zna raja diskutovat.
kmirsad

#1275 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by kmirsad »

walk_M-A-N wrote:
Maystor wrote: Tu sam preko 10 godina i svi znaju da SDA nikad nisam gotivio. Niti sam ikad glasao za njih. Al od sad ću svaki put. Ako je ovo alternativa - podržaću SDA.
Pričekajte još tri dana, onda party počinje :izet:
Slično, nisam glasao za Sda ni na jednom nivou.
Ali kad vidim šta rade ovi, žalim što nisam i čekam sljedeće izbore.

Odličan primjer gadure Nejre Dizdarević. Štiti nekog totalnog kretena i lopova i to je razlog da napada direktora.
Ne znam kakav je Zalihić, ja i prije njega nisam imao dobro iskustvo sa Hitnom, ali sve je to nebitno Dizdarević, i kakav je i šta radi firma i zaposleni.
Samo je bitno napasti direktora pa i tako da se brani lopov.
Nije joj to prvo put, pljuvanje je učila kod Pindže, prije nego će preći u NS. Takvi su ti poslanici koji nemaju ni karijere ni morala ni obraza.

Ovo je priča dana. Jedino što Faktor i SB objašnjavaju pozadinu NS pitanja a N1, ** No links **, Klix itd to preskaču.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogleda ... /190126083
https://faktor.ba/vijest/nasa-stranka-g ... tici/20831

Usput i nebitno, dok se Nejra, Dino, Bajrami ili kako već i drugi bore za lopove i da sve popljuju, imamo vrijeme pred raspad države. Jasne izjave Dodika i Deklaraciju HNS. Nebitno je to za kratkovide mrzitelje.
Jedan od uhodanih načina da se pokradu pare iz buđeta... uhvatiš uposlenika u krađi imaš sve dokaze, čiste kao suza... ali mu daš otkaz na pogrešan način, smišljeno napraviš proceduralnu grešku... postupak se razvlači par godina, na kraju sud uoči proceduralnu grešku presudi u korist lopova zbog te namjerne proceduralne greške u raskidu ugovora o radu...žalba , ovo, ono, drugostepeni... radnika vrati na posao, obaveže poslodavca da mu isplati sve plate i pripadajuće doprinose, uz obračun zakonske kamate... lopov par godina nije radio, dobije par stotina hiljada maraka podjeli to s direktorom...Vuk sit, ovce na broju... reće vuk i pojede Buđet... Smislio je čopor vukova milion načina da oglođe Buđet...ima i ona tehnika gubljenja čistih sporova, nakon par godina... Presude zbog propuštanja... direktor "zaboravi" otiči na glavno ročište... kad se iznos love nakupi ...dovoljno za rastaljivanje s "otpuštenim"...koji svo vrijeme spora radio privatno, osigurao se preko biroa...
Locked