Jos samo da se dogovore koje proizveo napadace ...cijih ruku su djelo napadaci...u danom slucaju su to bili arapi a mogli su biti i njemci englezi rusi itd....to je malo drugaciji slucajmoonca wrote:spreca wrote:Nije bilo opravdanih razloga za to...da je bilo vjerovatno bi to ucinilimoonca wrote:Da li je od '95 pa do danas bilo javno pozivanje bojkota Bosanskih proizvoda od strane stanovnistava Hercegovine i od stanovnistva Hrvatske ?
Ako je -- dali je stanovnostvo Bosne to osjetilo na bilo koji nacin ?
Nije bilo jednostavno Amerikancina/ Arapima nakon 9/11, imali su pojedinci problema -ponajvise Indijci zbog im narodne nosnje , no ineteresantno shopovi, restorani proizvodi iz zemalja napadaca , nisu bili prozivani na bojkot.
Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
- spreca
#1251 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
- spreca
#1252 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
prvo moras znati uzroke bojkota....niko se nije probudio ujutro i naupalomu ajde danas da bojkotujemo nekoga...postoje razlozi.....Americke sankcije rusiji su sta?moonca wrote:
Ne pitam za instaliranje ...... vec proizvodi?
- spreca
#1253 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nebih se bas slozio sa tobom...oruzani sukobi su zaustavljeni ali se je rat nastavio drugim sredstvima.....animals wrote:
Rat zavrsen davno..
bolesti neizlijecene..
-
moonca
#1254 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
spreca wrote:prvo moras znati uzroke bojkota....niko se nije probudio ujutro i naupalomu ajde danas da bojkotujemo nekoga...postoje razlozi.....Americke sankcije rusiji su sta?moonca wrote:
Rusija nije dio Amerike?
- animals
#1255 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ma znam..spreca wrote:Nebih se bas slozio sa tobom...oruzani sukobi su zaustavljeni ali se je rat nastavio drugim sredstvima.....animals wrote:
Rat zavrsen davno..
bolesti neizlijecene..
ne mislim ja sad da smo mi Hrvati ili Bosanci nesto bolji od ostali.. Ista pogan svi..
iako licno mislim da su Bosnjaci najmanje krivi..
. .
-
Fudo387
#1256 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
E pa stvarno,moonca wrote:spreca wrote:Nije bilo opravdanih razloga za to...da je bilo vjerovatno bi to ucinilimoonca wrote:Da li je od '95 pa do danas bilo javno pozivanje bojkota Bosanskih proizvoda od strane stanovnistava Hercegovine i od stanovnistva Hrvatske ?
Ako je -- dali je stanovnostvo Bosne to osjetilo na bilo koji nacin ?
Nije bilo jednostavno Amerikancina/ Arapima nakon 9/11, imali su pojedinci problema -ponajvise Indijci zbog im narodne nosnje , no ineteresantno shopovi, restorani proizvodi iz zemalja napadaca , nisu bili prozivani na bojkot.
A kad su prosipali francuska vina i mijenjali french fries u freedom fries jer Francuzi nisu htijeli sa njima u invaziju na Irak, to je...
Sta?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1257 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Fudo387 wrote:
E pa stvarno,
A kad su prosipali francuska vina i mijenjali french fries u freedom fries jer Francuzi nisu htijeli sa njima u invaziju na Irak, to je...
Sta?
Koji bolidi boktejebo
- insomnia78
#1258 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Sto jest, jest. Uticaj kebab restorana u USA se stvarno moze porediti sa HDZ u BiHmoonca wrote: Nije bilo jednostavno Amerikancina/ Arapima nakon 9/11, imali su pojedinci problema -ponajvise Indijci zbog im narodne nosnje , no ineteresantno shopovi, restorani proizvodi iz zemalja napadaca , nisu bili prozivani na bojkot.
- insomnia78
#1259 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Super, sad samo da to objasnis Hrvatskoj politici i konstantnom anti BiH djelovanju u svim prilikamaanimals wrote: Rat zavrsen davno..
bolesti neizlijecene..
-
Fudo387
#1260 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Jarane opsta manija bila,_BataZiv_0809 wrote:Fudo387 wrote:
E pa stvarno,
Sta?![]()
![]()
![]()
Koji bolidi boktejebo
Gledas, ne vjerujes.
Al’ dobro, proslo ih je, brzo oni sebi dodju.
Jbg, vole popit, a vole i junk food.
- insomnia78
#1261 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
A Hrvatska je dio BiH?moonca wrote:spreca wrote:prvo moras znati uzroke bojkota....niko se nije probudio ujutro i naupalomu ajde danas da bojkotujemo nekoga...postoje razlozi.....Americke sankcije rusiji su sta?moonca wrote:
Rusija nije dio Amerike?
-
Bodkin
#1262 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Imas i razvaljivanje iphone-a po turskoj kao znak bojkota. Posebna je to sorts pacijenata.
A i ovaj bojkot, boli dijasporu cuna sto ako se provede, ostavice masu ljudi bez posla medju upravo tim bosnjacima. Samo jos da ekonomski strucnjaci krenu sa pricom da ce zato domaci rasti pa ce biti tamo posla
A da ne spominjem sto ima masa hr/sr proizvoda koji koriste sirovine iz bih. Al ko ih jebe a
A i ovaj bojkot, boli dijasporu cuna sto ako se provede, ostavice masu ljudi bez posla medju upravo tim bosnjacima. Samo jos da ekonomski strucnjaci krenu sa pricom da ce zato domaci rasti pa ce biti tamo posla
A da ne spominjem sto ima masa hr/sr proizvoda koji koriste sirovine iz bih. Al ko ih jebe a
-
moonca
#1263 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Pa, jeli?insomnia78 wrote: A Hrvatska je dio BiH?
- spreca
#1264 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nije Bosna dio Hrvatskemoonca wrote:spreca wrote:prvo moras znati uzroke bojkota....niko se nije probudio ujutro i naupalomu ajde danas da bojkotujemo nekoga...postoje razlozi.....Americke sankcije rusiji su sta?moonca wrote:
Rusija nije dio Amerike?
- insomnia78
#1265 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Pa je li?moonca wrote:Pa, jeli?insomnia78 wrote: A Hrvatska je dio BiH?
- spreca
#1266 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Slazem se da smo svi krivi.animals wrote:Ma znam..spreca wrote:Nebih se bas slozio sa tobom...oruzani sukobi su zaustavljeni ali se je rat nastavio drugim sredstvima.....animals wrote:
Rat zavrsen davno..
bolesti neizlijecene..
ne mislim ja sad da smo mi Hrvati ili Bosanci nesto bolji od ostali.. Ista pogan svi..
iako licno mislim da su Bosnjaci najmanje krivi..
. .
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1267 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ma dobra je Amerika iako je puna idiota sto jest jest...Fudo387 wrote: Jarane opsta manija bila,
Gledas, ne vjerujes.
Al’ dobro, proslo ih je, brzo oni sebi dodju.![]()
Jbg, vole popit, a vole i junk food.
-
Fudo387
#1268 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Za pocetak bi sasvim bilo dovoljno razjebati kladionicarsku mafiju.
To ti je planski uvaljeno da ti sjebe drustvo, izmuze pare i pravi socijalne slucajeve.
Ne znam koliko vlada pederacije moze uraditi na tome jer ce ona banda sve blokirati, ali mislim da bi im opstine mogle zagorcati zivot. Spucas mu namete i uslove da mu se zamanta i da je nema racuna drzati.
Mada, i to je gutavo, i ta nasa bagra se ugradi u sve, prodace mater za pare a kamo li drzavu, boli njega qrac, on se namiri a ostali mogu slobodno pocrkat.
To ti je planski uvaljeno da ti sjebe drustvo, izmuze pare i pravi socijalne slucajeve.
Ne znam koliko vlada pederacije moze uraditi na tome jer ce ona banda sve blokirati, ali mislim da bi im opstine mogle zagorcati zivot. Spucas mu namete i uslove da mu se zamanta i da je nema racuna drzati.
Mada, i to je gutavo, i ta nasa bagra se ugradi u sve, prodace mater za pare a kamo li drzavu, boli njega qrac, on se namiri a ostali mogu slobodno pocrkat.
- animals
#1269 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Dok god ima HDZ,nema napretka..insomnia78 wrote:Super, sad samo da to objasnis Hrvatskoj politici i konstantnom anti BiH djelovanju u svim prilikamaanimals wrote: Rat zavrsen davno..
bolesti neizlijecene..
Mislim jebeno je u BiH napraviti naprednu masu..
nisu ni drugi bolji..
- spreca
#1270 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Dok je HDZ SDA i SNSD valjacemo se u govnimaanimals wrote:Dok god ima HDZ,nema napretka..insomnia78 wrote:Super, sad samo da to objasnis Hrvatskoj politici i konstantnom anti BiH djelovanju u svim prilikamaanimals wrote: Rat zavrsen davno..
bolesti neizlijecene..
Mislim jebeno je u BiH napraviti naprednu masu..
nisu ni drugi bolji..
- bleee_sa
#1271 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Od 4 stranice 2 i po ispisala dijaspora, aferim. 
- insomnia78
#1272 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Tacno da nema dijaspore da vas zavadja vi bi sad bili Amerikableee_sa wrote:Od 4 stranice 2 i po ispisala dijaspora, aferim.
-
Fudo387
#1273 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Dosadno na poslu, a odsudna se bitka vodibleee_sa wrote:Od 4 stranice 2 i po ispisala dijaspora, aferim.
- bleee_sa
#1274 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ne znam da li bi bili Amerika, ali znam kada prođe dan a ja ne vidim tvoj post na forumu da sam sretan čovjek.insomnia78 wrote:Tacno da nema dijaspore da vas zavadja vi bi sad bili Amerikableee_sa wrote:Od 4 stranice 2 i po ispisala dijaspora, aferim.
- insomnia78
#1275 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ima i za oto lijekableee_sa wrote:Ne znam da li bi bili Amerika, ali znam kada prođe dan a ja ne vidim tvoj post na forumu da sam sretan čovjek.insomnia78 wrote:Tacno da nema dijaspore da vas zavadja vi bi sad bili Amerikableee_sa wrote:Od 4 stranice 2 i po ispisala dijaspora, aferim.