ma kažem,komunjara,FGR,srbin,hrvatvivaldi wrote:ma i hafizovic ko i skoro svi ostali je podlegao pauslanim glupostimakakavdanakneiskustvu wrote:https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... ice-365003
šta će hafizović,komunjara,FGR
Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
-
kakavdanakneiskustvu
#1251 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
- vivaldi
#1252 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
e jbg ja ti fino kazem, a ti podjebavas.kakavdanakneiskustvu wrote:ma kažem,komunjara,FGR,srbin,hrvat
-
kakavdanakneiskustvu
#1253 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
molim?,smrtno sam ozbiljan,ne znam o čemu ti
- arzuhal
#1254 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
"Ovo je vjerovatno najzapadnije što Erdoan može da dođe, a da održi izborni skup zemljacima sa Zapada", kaže za BBC koordinator programa fondacije "Fridrih Nojman" u Bosni i Hercegovini Adnan Huskić.
- Janjicar
#1255 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Pametni su oni, takvi su već na Kosovu.rz brzotrz wrote:Sad će pohapsiti sve gulenovce u Bosni.Janjicar wrote:https://avaz.ba/vijesti/bih/379791/doja ... te-balkanu
Pratil ko ove turske novine imal kakvih pisanja o tome il Šćepo ko po obicaju bombe baca
-
MUNAFIK
#1256 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Ima puno smijesnih stvari ali pri vrhu tr gluposti je kad neko spominje Erdogana kako kao on protjeruje Kurde...
Jednostavno receno veliki broj kurda baš godinama podržava Erdogana...
Od svih stranaka u Turskoj Erdogan i njegova stranka imaju poseban i najblaži odnos prema Kurdima i drugim manjinama... Nedo Bog da se opozicija u Turskoj pita sta sa kurdima...
Smijesno je kako mnogi izjednacavaju kurde sa teroristickim grupama PKK koje godinama u raznim teroristickim aktivnostima ubijaju neduzan svijet. Ta ista PKK nema znacajniju podrsku kod kurda u Turskoj.
Jednostavno receno veliki broj kurda baš godinama podržava Erdogana...
Od svih stranaka u Turskoj Erdogan i njegova stranka imaju poseban i najblaži odnos prema Kurdima i drugim manjinama... Nedo Bog da se opozicija u Turskoj pita sta sa kurdima...
Smijesno je kako mnogi izjednacavaju kurde sa teroristickim grupama PKK koje godinama u raznim teroristickim aktivnostima ubijaju neduzan svijet. Ta ista PKK nema znacajniju podrsku kod kurda u Turskoj.
- xoklix
#1257 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Neka Rusa i Erdogana, što im namjere prema BiH budu veće to će nas prije EU primiti.
- Maharadza
#1258 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Aferim, samo treba uvjeriti frau Merkel da ćemo se prikloniti Putku i ovome brki pa ćeš vidjeti kako po "ekspresnoj" proceduri upadamo u EU!xoklix wrote:Neka Rusa i Erdogana, što im namjere prema BiH budu veće to će nas prije EU primiti.
- sadie_forever
#1259 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Maharadza wrote:Aferim, samo treba uvjeriti frau Merkel da ćemo se prikloniti Putku i ovome brki pa ćeš vidjeti kako po "ekspresnoj" proceduri upadamo u EU!xoklix wrote:Neka Rusa i Erdogana, što im namjere prema BiH budu veće to će nas prije EU primiti.
Da hocete vise,da vidite kako nece nista posebno biti,,evo bas sinoc pricam s 2 poljaka,inace poljaci su poznati ovdje jer dolaze kao gradjevinari nakon EU.Nista oni osjetili nisu,naprotiv mozda u nekim segmentima i gore
a nas sultan
- sadie_forever
#1260 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Danas dolazi sultan Erdoan:HOSGELDINIZ
- spreca
#1261 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Bice halifat kad u mene naraste nokat tamo gdje ga nikad nije bilo.....Poljaci nebi imali hljeba za jesti a kamoli gace na guzici da nisu usli u EU i NATO i usisali ogromne euroinvesticije....jesul to oni zaboravili kako se zivjelo u Varsavskom paktusadie_forever wrote:Maharadza wrote:Aferim, samo treba uvjeriti frau Merkel da ćemo se prikloniti Putku i ovome brki pa ćeš vidjeti kako po "ekspresnoj" proceduri upadamo u EU!xoklix wrote:Neka Rusa i Erdogana, što im namjere prema BiH budu veće to će nas prije EU primiti.
Da hocete vise,da vidite kako nece nista posebno biti,,evo bas sinoc pricam s 2 poljaka,inace poljaci su poznati ovdje jer dolaze kao gradjevinari nakon EU.Nista oni osjetili nisu,naprotiv mozda u nekim segmentima i gore
a nas sultanpodrzava nas put ka EU i nato,sto je neki dan i rekao
dok god islam ne bude dovoljno jak da imamo halifu morat cemo jedni druge podrzavati ovako nazalost
- Filter
#1262 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
imal gdje slika sinocnjeg krkanluka po gradu?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- sadie_forever
#1264 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Trebas imati na umu da je islam dominirao svijetom 1000 godina(od svoh 1500 ca postojanja) ,niko tebe ne pita hoce li opetspreca wrote: Bice halifat kad u mene naraste nokat tamo gdje ga nikad nije bilo.....Poljaci nebi imali hljeba za jesti a kamoli gace na guzici da nisu usli u EU i NATO i usisali ogromne euroinvesticije....jesul to oni zaboravili kako se zivjelo u Varsavskom paktu
a ne mozes ti znati bolje od njih poljaka kako im je
-
jefferson
#1265 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Jesil dosao u Sarajevo da skines gace? Mislim bit ce njih u prvom safu koji ce poskidati gace i obezbjediti vazelin, ali od viska glava ne boli.sadie_forever wrote:Trebas imati na umu da je islam dominirao svijetom 1000 godina(od svoh 1500 ca postojanja) ,niko tebe ne pita hoce li opetspreca wrote: Bice halifat kad u mene naraste nokat tamo gdje ga nikad nije bilo.....Poljaci nebi imali hljeba za jesti a kamoli gace na guzici da nisu usli u EU i NATO i usisali ogromne euroinvesticije....jesul to oni zaboravili kako se zivjelo u Varsavskom paktu
- sadie_forever
#1266 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
ma jel to ti krivo sto ce danas da ge velicaju? ko onomad sultana Abdulhamidajefferson wrote:Jesil dosao u Sarajevo da skines gace? Mislim bit ce njih u prvom safu koji ce poskidati gace i obezbjediti vazelin, ali od viska glava ne boli.sadie_forever wrote:Trebas imati na umu da je islam dominirao svijetom 1000 godina(od svoh 1500 ca postojanja) ,niko tebe ne pita hoce li opetspreca wrote: Bice halifat kad u mene naraste nokat tamo gdje ga nikad nije bilo.....Poljaci nebi imali hljeba za jesti a kamoli gace na guzici da nisu usli u EU i NATO i usisali ogromne euroinvesticije....jesul to oni zaboravili kako se zivjelo u Varsavskom paktu
- pici
#1267 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
bitnuce danaske masovno skidanje gaČa... sultane bujrum 
- pici
#1268 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
UOČI DOLASKA U BIH
Zamjenik premijera Turske: Erdoganu prijete smrću, ali on se ne boji

- spreca
#1269 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Gacice moze skinuti a ne gace...i to tangice da sultan uzivajefferson wrote:Jesil dosao u Sarajevo da skines gace? Mislim bit ce njih u prvom safu koji ce poskidati gace i obezbjediti vazelin, ali od viska glava ne boli.sadie_forever wrote:Trebas imati na umu da je islam dominirao svijetom 1000 godina(od svoh 1500 ca postojanja) ,niko tebe ne pita hoce li opetspreca wrote: Bice halifat kad u mene naraste nokat tamo gdje ga nikad nije bilo.....Poljaci nebi imali hljeba za jesti a kamoli gace na guzici da nisu usli u EU i NATO i usisali ogromne euroinvesticije....jesul to oni zaboravili kako se zivjelo u Varsavskom paktu
-
jefferson
#1270 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Gacice moze skinuti a ne gace...i to tangice da sultan uziva...i ne treba vazelin...sve je vec mokro
- Point.
#1271 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Ako bi bilo ko u Iranu, S Arabiji danas da sa ženama postupaju ko sa konjima, zabrana ovo zabrana ono, mogu reći da mi je drago što je stanje sada kakvo je. Pusti bona šta je bilo, koncentriraj se na ono što će bitisadie_forever wrote:
da islam je dominirao,bio je cak u spaniji,italiji ..da nije pao danas bi vjerovatno i ta tvoja poljska bila islamska
a o nekadasnjoj dominaciji svijedoci islam u sred Evrope(bosna,albanija),na Kavkazu,u sred Kine
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1272 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Mashallah, docekasmo i taj dan :turska zastava:
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1273 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Od stranih državnika u Sarajevu priznajem samo ... 
- pirmin
#1274 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Kaze mi kolega Turan(55) da pripazimo.
Kosovo je napravilo gresku, mi nismo. Jos nismo.

Kosovo je napravilo gresku, mi nismo. Jos nismo.
- Prpa.ba
#1275 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Za razliku od Republike Kosovo, europski pojas Gaze nema rizik da se turci naljute jer nije popularno cipelariti opkoljene rezervate (Gazu, bosnjacke kantone, Ujgure i slicno).