Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Nadzorna_ploca

#1251 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Dragi Robi brate smrsaj malo neugodno te gledati ljubi te nadzorna. :kiss:
Muhamed Đakmić

#1252 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Može igrati Todorović, kartoni se ne prenose između dva takmičenja.

Valja skrpiti odbranu za ovu Sjevernu Irsku, valjda neće biti tragedija. Vjerujem da će oni igrati na skok i prekide, mi tu nismo generalno nikad bili dobri.

Inače ne mislim da je neka tragedija što nije bio recimo Memišević na prvom spisku, ali onog momenta kad se prvi od ove trojice povrijedio, trebalo je odmah novog igrača zvati. Naravno, ako već tad bilo nije kasno.
Vitoo

#1253 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

Jaci je za 10kg :jedekolac: :meza1:
bosanska senzacija

#1255 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by bosanska senzacija »

Za razliku od prethodnih selektora u Prosineckog i njegove odluke imam puno povjerenje.

Mozda vrijeme pokaze suprotno ali za sada sve dok igraju Dzeko i Pjanic ostatak tima mi nesto i nije posebno bitan, jer od njih niko ne posjeduje extra kvalitet da se ne bi mogao zamjeniti nekim drugim igracem.

Cak mislim da ce se izostanak nekih igraca pozitivno odraziti na psihu nasih igraca i da cemo opet kao u Koreji odigrati jednu odlicnu utakmicu.
Xavier1

#1256 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Xavier1 »

Zna li se otprilike kakva ce formacija biti? Osim Pjanica i Dzeke ovo je sve teski prosjek. Nemam ni predstavu koga ce Prosinecki forsirati.
Vitoo

#1257 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

Xavier1 wrote:Zna li se otprilike kakva ce formacija biti? Osim Pjanica i Dzeke ovo je sve teski prosjek. Nemam ni predstavu koga ce Prosinecki forsirati.
Elo Saric :izet:
Xavier1

#1258 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Xavier1 »

Vitoo wrote:
Xavier1 wrote:Zna li se otprilike kakva ce formacija biti? Osim Pjanica i Dzeke ovo je sve teski prosjek. Nemam ni predstavu koga ce Prosinecki forsirati.
Elo Saric :izet:
:lol:

Ovo bi trebalo biti nekako najbolje sto imamo.
Begovic-Todorovic-Vranjes-Bicakcic-Kolasinac-Besic-Pjanic-Krunic-Visca-Duljevic-Dzeko

Sad sa ovim povredama i izostancima nista ne znam. :D
Muhamed Đakmić

#1259 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Šehić na golu, Todorović i Ćivić bekovi, Šunjić i Zukanović štoperi, Pjanić, Cimirot i Bešić vezni, krila Duljević i Višća, gore Džeko.

Ovo je neka moja pretpostavka na osnovu onoga što je ranije Prosinečki uigravao, mada vjerujem da bi Krunić mogao u skorije vrijeme dobiti šansu umjesto Cimirota.

Doduše, moguće je i da Sarić dobije šansu umjesto njega, sve je moguće :D

U teoriji, ako se Ćivić ne oporavi dovoljno (a ionako mu je mjesto na spisku upitno), moguće je da zarotira pa prebaci Cimirota na desnog beka, a Todorovića na lijevog, ili da ubaci Zukanovića na lijevog beka, a Bešića na štopera.

Nisu mu baš najbolje opcije za ovaj dvomeč u odbrani, da Bog da da na hajr izađe :D
Edin H.

#1260 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

O Besha dobro komanduje i mlatara rukama. :izet:
ljevoruki

#1261 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by ljevoruki »

Kazu Begovic i Zuti se pomirili.
Tako i treba, fino dodjes na noge selektoru, pospes se pepelom, kazes necu vise nikad birat utakmice koje necu da igram, od sad slusam i bicu ko bubica, probacu i da ne primam golove kroz usi (mada to ne mogu garnatovat) - molim te dragi selektore vrati me nazad u moju raju, falite mi svi. :D
I to sve na tecnom bosanskom jeziku. :D

Bravo Zuti, tako se to radi, samo u kost.

:bih:
dimitrov

#1262 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by dimitrov »

Muhamed Đakmić wrote:Šehić na golu, Todorović i Ćivić bekovi, Šunjić i Zukanović štoperi, Pjanić, Cimirot i Bešić vezni, krila Duljević i Višća, gore Džeko.

Ovo je neka moja pretpostavka na osnovu onoga što je ranije Prosinečki uigravao, mada vjerujem da bi Krunić mogao u skorije vrijeme dobiti šansu umjesto Cimirota.

Doduše, moguće je i da Sarić dobije šansu umjesto njega, sve je moguće :D

U teoriji, ako se Ćivić ne oporavi dovoljno (a ionako mu je mjesto na spisku upitno), moguće je da zarotira pa prebaci Cimirota na desnog beka, a Todorovića na lijevog, ili da ubaci Zukanovića na lijevog beka, a Bešića na štopera.

Nisu mu baš najbolje opcije za ovaj dvomeč u odbrani, da Bog da da na hajr izađe :D
Nemoj zaboraviti da su dobre šanse da i Nastić bude oporavljen. Nadam se da će gurati Krunića pomalo.
shalla

#1263 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by shalla »

ljevoruki wrote:Kazu Begovic i Zuti se pomirili.
Tako i treba, fino dodjes na noge selektoru, pospes se pepelom, kazes necu vise nikad birat utakmice koje necu da igram, od sad slusam i bicu ko bubica, probacu i da ne primam golove kroz usi (mada to ne mogu garnatovat) - molim te dragi selektore vrati me nazad u moju raju, falite mi svi. :D

Aha, sigurno je tako bilo ;-)
Vitoo

#1264 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

ljevoruki wrote:Kazu Begovic i Zuti se pomirili.

KO kaze ?
ljevoruki

#1265 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by ljevoruki »

Objavilo u novinama, povjerljivi izvori.
kudrilo

#1266 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by kudrilo »

Muhamed Đakmić wrote:Može igrati Todorović, kartoni se ne prenose između dva takmičenja.

Valja skrpiti odbranu za ovu Sjevernu Irsku, valjda neće biti tragedija. Vjerujem da će oni igrati na skok i prekide, mi tu nismo generalno nikad bili dobri.

Inače ne mislim da je neka tragedija što nije bio recimo Memišević na prvom spisku, ali onog momenta kad se prvi od ove trojice povrijedio, trebalo je odmah novog igrača zvati. Naravno, ako već tad bilo nije kasno.
Meni se čini da je Memišević planski otjeran.
Stavljen čovjek od 2 m skoro na desnog beka.
insaneinthebrain

#1267 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by insaneinthebrain »

Muhamed Đakmić wrote:Može igrati Todorović, kartoni se ne prenose između dva takmičenja.

Ipak ne moze. Izgleda uefa na nama pravdu provodi :zzzz:
Muhamed Đakmić

#1268 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Nije mi jasno šta su tražili od UEFA-e niti šta im je UEFA odgovorila, ali Darko Todorović sutra ima pravo nastupa po svakoj zdravoj logici.
Xavier1

#1269 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Xavier1 »

Muhamed Đakmić wrote:Nije mi jasno šta su tražili od UEFA-e niti šta im je UEFA odgovorila, ali Darko Todorović sutra ima pravo nastupa po svakoj zdravoj logici.
I da se prenose kartoni trebalo bi da mu se danas ociste jer u21 igra protiv Svicarske.

Jedina dobra stvar koju je Prosinecki uradio do sada je njegovo ubacivanje u glavnu reprezentaciju. Nemamo boljeg desnog beka.
Bosanski_kralj

#1270 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

Prosinčeki je zajebo sa ovim defanzivnim igračima. Sutra smo debelo osakaćeni na tim pozicijama. Vidjet ćemo na šta će to izaći.
Fudo387

#1271 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Fudo387 »

Muhamed Đakmić wrote:Šehić na golu, Todorović i Ćivić bekovi, Šunjić i Zukanović štoperi,
:skoljka: :run:
Herr Flick

#1272 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

Stomak ko kod trudnice u 9 mjesecu :lol: :lol:
Logovan

#1273 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Losa ti ova prva zvanicna utakmica.
Bazinga1234

#1274 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Mjenjaj nesto Robi. Izgidosmo
Vitoo

#1275 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

Civic :lol: :(

Besic :-)

Visca :cry:

Saric :skoljka: :lol: cimorot :? :skoljka:

Jbt onaj vezni red gdje Saric igra glavnu ulogu :( tuga..a samo da mi je znati sta mu znaci ovaj krug na potiljku ?

Dzeko majstor babo :thumbup: :bih:
Locked