Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
omega369

#1251 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by omega369 »

Ama ljudi, bice tatin sin selektor.

30 milja x 12 mjeseci x 4 godine i namiri se investicija familije Osim u zeljeznicar. Automatski prestaju potrazivanja spram FKZ, prestaje medijska hajka na upravu FKZ, itd. :wink:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1252 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

omega369 wrote:Ama ljudi, bice tatin sin selektor.

30 milja x 12 mjeseci x 4 godine i namiri se investicija familije Osim u zeljeznicar. Automatski prestaju potrazivanja spram FKZ, prestaje medijska hajka na upravu FKZ, itd. :wink:
jesi li to sam smislio ili si imao neciju obilatu pomoc!!!!!
dimitrov

#1253 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by dimitrov »

condy wrote:Čuj legende odlučuju o budućem selektoru :roll:

Ovaj izbor selektora je dno dna. Znači, oni će odredit imena potencijalnih selektora i sa njima će biti obavljeni razgovori. Za sad po medijskim špekulacijama tri su imena u igri a od toga dva izvjesna a treći je tu da se zamažu oči.

To znači, da niko drugi koga te " legende " ne predlože, ne može konkurisat na poziciju selektora, makar imao pet puta bolje reference. To je potpuno netransparentno i štetno, pogubno za bh. fudbal. Nek se mane izvlakuše nema se love. Da vidimo ko bi želio preuzet reprezentaciju i pod kojim uvjetima. A ne ovako, birat će između dvojice pod izgovorom da za druge nema love, a da tim drugim nisu ni dali šansu da postave svoje uvjete za eventualni angažman. Tipični bosanski lonac.

I čemu se mi nadamo ?!

Jebo to, nije vrijedno ni pažnje.
Ma i to sa legendama je klasično mazanje očiju.Taj odbor,komisija za biranje selektora se sastala prije 7 dana ,a imena potencijalnih selektora se znaju već ima 20 dana i ništa se nije promijenilo.Znači oni su tu samo instrument.To je klasično ograđivanje uhljeba iz saveza,da oni ne budu krivi u slučaju neuspjeha.Samo ne znam kako Duško,Ivica,Miske i Sejo to sebi dozvoljavaju.
leškarenje

#1254 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

omega369 wrote:Ama ljudi, bice tatin sin selektor.

:thumbup: tako nekako,ali bi ja ipak volio da bude Kobr selektor,bez obzira na to ko i kako ga izabere :bih:
bjelave

#1255 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by bjelave »

Samo Kodro je zainteresiran. Bice interesantno vidjeti kakvu ce mu igranku organizirati.
Prvo je Svabo pozivao Papeta da mu pogura malog ali se ovaj cini se oglusio. Sad opet trune o nekvom autoritetu kao o glavnom kriteriju a Meha je blag covjek....
Bice interesantno pratiti sve te spinove...
Last edited by bjelave on 25/10/2017 17:25, edited 1 time in total.
mikogoago

#1256 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mikogoago »

bjelave wrote:Samo Kodro je zainteresiran. Bice interesantno vidjeti kakvu ce mu igranku organizirati.
Prvo je Svabo pozivao Papeta da mu pogura malog ali se ovaj na cini se oglusio. Sad opet trune o nekvom autoritetu kao o glavnom kriteriju a Meha je blag covjek....
Bice interesantno pratiti sve te spinove...
:thumbup:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#1257 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Pitar sa Kariba »

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/odabra ... mom/256430

Znaci Osim, Robi ne vjerujem da ce za ove pare, a Kodro čisto sumnjam da bi više napuštao Španiju da radi u Bosni. Dobro su ovo odradili.
leškarenje

#1258 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Pitar sa Kariba wrote:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/odabra ... mom/256430

Znaci Osim, Robi ne vjerujem da ce za ove pare, a Kodro čisto sumnjam da bi više napuštao Španiju da radi u Bosni. Dobro su ovo odradili.
:thumbup:

Ko je mislio drukcije taj nije dobar :izet: znaci moj favorit ce biti izabran :D
bjelave

#1259 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by bjelave »

Kodro je u Svici, trenira Servette, i prvi je na tabeli II lige. Gledao sam mu neke izjave i cini mi se da je on zainteresiran.
Bice da je Meha ambiciozan covjek bez obzira sto tu gdje je sad ima sigurnost i perspektivu.
Samo, nace nacina da ga opet izrade.
palermo

#1260 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

pa dobro, činjenica je da je upregnuta mašinerija, pod tim mislim i na medije odane savezu, u službu izbora Amara za selektora.

Al, koliko god ja bio protiv toga, ne mogu a da ne odolima da se ne nasmijem na zamišljeni trenutak, sukob Amara i Džeke (vrlo mogući) i postovi koji slijede.

Na čiju li će tada stranu stati neki od naših afirmisanih forumaša, da ih ne imentujem :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1261 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

palermo wrote:pa dobro, činjenica je da je upregnuta mašinerija, pod tim mislim i na medije odane savezu, u službu izbora Amara za selektora.

Al, koliko god ja bio protiv toga, ne mogu a da ne odolima da se ne nasmijem na zamišljeni trenutak, sukob Amara i Džeke (vrlo mogući) i postovi koji slijede.

Na čiju li će tada stranu stati neki od naših afirmisanih forumaša, da ih ne imentujem :D
Sto se mene tice evo ja cu ti reci na stranu onoga ko je u pravu.
bjelave

#1262 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by bjelave »

:lol: :lol: :lol:
palermo

#1263 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

hrasno38 wrote:
palermo wrote:pa dobro, činjenica je da je upregnuta mašinerija, pod tim mislim i na medije odane savezu, u službu izbora Amara za selektora.

Sto se mene tice evo ja cu ti reci na stranu onoga ko je u pravu.
:D

P.S
Ne postoji situacija (fudbalska) u kojoj će Amar biti u pravu a Edin ne biti. Ako misliš da postoji, onda se vrlo varaš
mikogoago

#1264 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mikogoago »

:thumbup: :D :D :D
Fudo387

#1265 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Fudo387 »

Sjasi kurta da uzjasi murta,
Ako je ovaj moguci izbor, jbg, ostavi Mehmeda, ne diraj nista.
Sukob koji najavljujes ce se sigurno desiti, mozda nece sa Edinom, al’ Mume ce ga na prvom okupljanju opalit’ nogom. :D
I kako sad odjednom Barbarez ispade iz svih kombinacija?
Nigdje se ne spominje, ni on se ne oglasava.
Mozda ga i ne zanima?
vicious

#1266 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by vicious »

Koliko god ja gotivio Sergeja, ne ide da za selektora postaviš čovjeka bez minute staza na klupi, neozbiljno jebi ga.
A što kažeš, ako je Amar ozbiljna opcija onda bolje ostaviti i Mešu.. .
BHF_Manijak

#1267 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Kako ce se samo bijeli bubrezi meziti kad Amara iza beru, pa to ce za price biti ho ho ho... :mrgreen: :izet:

Nista od Hercegovca za selektora i odmah hercegovacki klan se vec evo nasladjuje nekakvim potencijalnim sukobima na relaciji selektor/kapiten.
Joj joj ko vas ne zna, a sve im fol svejedno koje "boje" ce biti novi selektor. :mrgreen:

Sto bi Boga ti bio sukob na toj relaciji, dragi nas Hercegovce? Da Dzeko nesto zahatari covjeku koji ga je uveo u profesionalni fudbal, a? :lol: :mrgreen:
leškarenje

#1268 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

BHF_Manijak wrote:Kako ce se samo bijeli bubrezi meziti kad Amara iza beru, pa to ce za price biti ho ho ho... :mrgreen: :izet:

Nista od Hercegovca za selektora i odmah hercegovacki klan se vec evo nasladjuje nekakvim potencijalnim sukobima na relaciji selektor/kapiten.
Joj joj ko vas ne zna, a sve im fol svejedno koje "boje" ce biti novi selektor. :mrgreen:

Sto bi Boga ti bio sukob na toj relaciji, dragi nas Hercegovce? Da Dzeko nesto zahatari covjeku koji ga je uveo u profesionalni fudbal, a? :lol: :mrgreen:
Ja sebi narucio :D moze nestati :bih:
BHF_Manijak

#1269 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Ne potpadas ti pod mudojede. :mrgreen: :mrgreen:
leškarenje

#1270 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

BHF_Manijak wrote:Ne potpadas ti pod mudojede. :mrgreen: :mrgreen:
Ne potpadam kod tebe,ali odavno kod drugih :mrgreen:
palermo

#1271 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:Kako ce se samo bijeli bubrezi meziti kad Amara iza beru, pa to ce za price biti ho ho ho... :mrgreen: :izet:

hercegovački klan ??? pa bolan, zar ne vidiš da se hercegovački klan batalio bavljenja reprezentacijom, ni Vahe među kandidatima, ni Duška među kandidatima, ni Barbe među kandidatima......još samo Mehmeda turate iako ni on sam neće.......pa zar stvarno ne vidiš da nam reprezentacija postaje reprezentacija sarajevske tramvaj trojke....uostalom kao i država

A sukob Amara i Edina, pa vjerovatno neće biti.....Edin je dovoljno veliki čovjek da neće zahaturiti tamo neka baljezganje Amara o prelasku u Sunderland i slično....(joj, kad se sjetim tih slavnih dana na forumu, i podrške Amarovim rječima).........a opet ko zna, možda i hoće zahaturiti--..

al ti znaš na čijoj bi strani bio :D ...ili bi i ti kao drug Hrasno bio na strani pravde :D
BHF_Manijak

#1272 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Pa naravno da nece zahatarit, kad znam njiho odnos i sta Edin misli o Amaru. Kazem, covjek koji ga je uveo u seniorski fudbal u "tamo nekom Kupu UEFA" protiv neke bezze Malage. :)
A to o prelasku u Sunderland, davno prevazidjeno. Debelo izvadjeno iz konteksta.
palermo

#1273 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:Pa naravno da nece zahatarit, kad znam njiho odnos i sta Edin misli o Amaru. Kazem, covjek koji ga je uveo u seniorski fudbal u "tamo nekom Kupu UEFA" protiv neke bezze Malage. :)
A to o prelasku u Sunderland, davno prevazidjeno. Debelo izvadjeno iz konteksta.
Pa vjerujem da misliš da znaš...ta jesam li rekao da su medijske falange upregnute....

A to oko Sunderlanda izvađeno iz konteksta....može biti da me sjećanje ne služi, ali čisto sumnjam u to....pa intervjui starijeg Osima koje danas daje, uglavnom su satkani od riječi, treba Džeko trčati, treba Džeko znati ko je ko ...i tako to......valjda nisam toliko pomatušio da se ne sjećam intervjua od prije neki dan.....

i još samo, o jedenju muda, prejak je to izraz, neću ih jesti, ali da će mi biti krivo hoće, to je moja reprezentacija, rekao bih , mnogo više moja nego Amarova
BHF_Manijak

#1274 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Ne mislim, nego znam, razlika je. 8-)

Kakve veze ima babo Osim sa tadasnjom Amarovom izjavom? Rekoh da se ne slazem sa Osimovom konstaticijom i sto je opleopo igracima, ne samo Edinu, a Mesu brani k'o najrodjenijeg. Nidje veze.
LSD

#1275 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by LSD »

sjooo ako Brko bude selektor, ovdje ce biti predinfarktnih stanja, pjena party zagarantovano :P
Locked