Pelješki most - ko koga zeza
-
dječak sa šibicama
#1251 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Luka ce odmah nakon sto Kifla opravi vodovod u glavnom gradu.
-
DonieBrasco
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1253 Re: Pelješki most - ko koga zeza
GLASANO TRI PUTA
Borjana Krišto: Usvajanje Deklaracije o Pelješkom mostu nije zakonski utemeljeno

- GeeTnT
#1254 Re: Pelješki most - ko koga zeza
...aaaa mislis na dijasporu? Oni dolaze na par dana, cisto da bi se dobila boja i baci koji zippo u borovinu i onda pravac Turska, Spanija ...dječak sa šibicama wrote:Svabe vise nece na Jadranpropast hrvatskog turizma
cekaj, koje svabe, zar Svabe dolaze na Jadran, niste li ljetos rekli kako su to sve Bosnjaci sa njemackim papirima...
- Krokodajl
#1255 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Treba neko haberit Karadžiću da mu je podmladak donio još jednu pobjedu za BiH 
- Lincoln-Burrows
#1256 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Iz koje države ti pišeš?GeeTnT wrote: Kakve svabe, neki dan lik na njem. drzavnoj televiziji cijelu emisiju posvetio prevarama na Cro. moru. Od wc i tus kabina gdje je uzeo brisove koji su pokazali milione EC bakterije, kao i na stolovima i stolicama lokalnih restorana...onda one igraone za djecu sa cijenama vecim nego cjelodnevna karta u legolandu...
Evo ti pogledaj...
https://www.kabeleins.de/tv/achtung-abz ... -spur-clip
Ps...pogledaj komentare svaba i prevedi sebi pa skontaj koliko ce onih koji su bili ove godine ponovo doci...
Meni javlja : This video is not available in your country.
-
Fudo387
#1257 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Fali mi jos jedna rijec i eto ga, 4S.Bazinga1234 wrote:Fudo387 wrote: seksualno seksisticke seksove.
- GeeTnT
#1258 Re: Pelješki most - ko koga zeza
HahaLincoln-Burrows wrote:Iz koje države ti pišeš?GeeTnT wrote: Kakve svabe, neki dan lik na njem. drzavnoj televiziji cijelu emisiju posvetio prevarama na Cro. moru. Od wc i tus kabina gdje je uzeo brisove koji su pokazali milione EC bakterije, kao i na stolovima i stolicama lokalnih restorana...onda one igraone za djecu sa cijenama vecim nego cjelodnevna karta u legolandu...
Evo ti pogledaj...
https://www.kabeleins.de/tv/achtung-abz ... -spur-clip
Ps...pogledaj komentare svaba i prevedi sebi pa skontaj koliko ce onih koji su bili ove godine ponovo doci...
Meni javlja : This video is not available in your country.
Ps..ovih dana sam vise u zraku, nego na tlu..poslom.
- Kejn
#1259 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Krokodajl wrote:U nas u Bosni, kada se pravi kuća, odma se roknu tri sprata, onaj treći uvijek pod tarabom ostane, nikad se i ne useli, al nek stoji jer lahko je cigle i fasade nalijepit, valja sredit papire, elektro priključak, vodu, telefon zato je lakše odma roknut i treći sprat pa sin/kćerka ako hoće nek žive ako neće nek stoji opet, e tako i sa lukom, nećemo mi nju nikad ni napravit, al nek stojiKejn wrote:Kad će Luka?
Ako bi sada pokrenuli planovi za Luku Neum to bi dodatno poremetilo planove u Zagrebu i dala još jedan argument BiH strani da se most ne može graditi. Trebao bi ministar saobraćaja Ismir Jusko uvrstiti Luku Neum u razvojni plan BiH.
- tandmand
#1260 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Oko njegove kuće je izgorilo što je imalo. Vatrogasci se baš bili zadali da je spasu.Lincoln-Burrows wrote:Treba gradit dalje od borovine, nema druge.dječak sa šibicama wrote:Meni jedino zao Dina Merlina i njegove vikendiceLincoln-Burrows wrote:Dobro zamandalite ako imate što vikendice po Pelješcu
- orinoco
#1261 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Opet dijaspora pokušava da kroji sudbinu BiH....Kejn wrote:
Ako bi sada pokrenuli planovi za Luku Neum to bi dodatno poremetilo planove u Zagrebu i dala još jedan argument BiH strani da se most ne može graditi. Trebao bi ministar saobraćaja Ismir Jusko uvrstiti Luku Neum u razvojni plan BiH.
-
teodolit
#1262 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Koji ste vi bedaci, kak se ložite na gluposti. Za nekakav koridor ne postoji ni teoretska šansa, imate opće neškodljivo pravo prolaska, više od toga ni teoretski ne možete dobiti. A most ide, gradit će se htjeli vi to ili ne, složili se ili ne, ostaje vam samo da tužite, ali ni to neće zaustaviti gradnju. 
-
Fudo387
#1263 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Pa jeste, najgori su, eno danas u St. Louisu potpisase neku deklaraciju u ime Parlamenta BiH.orinoco wrote:Opet dijaspora pokušava da kroji sudbinu BiH....Kejn wrote:
Ako bi sada pokrenuli planovi za Luku Neum to bi dodatno poremetilo planove u Zagrebu i dala još jedan argument BiH strani da se most ne može graditi. Trebao bi ministar saobraćaja Ismir Jusko uvrstiti Luku Neum u razvojni plan BiH.![]()
Supci dijasporski.
-
DonieBrasco
#1264 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Siđi Isuse sa krsta da se HDZ Hrvati popnu.
-
155_mm
#1265 Re: Pelješki most - ko koga zeza
pa gradnja je zaustavljena vec godinama.teodolit wrote:Koji ste vi bedaci, kak se ložite na gluposti. Za nekakav koridor ne postoji ni teoretska šansa, imate opće neškodljivo pravo prolaska, više od toga ni teoretski ne možete dobiti. A most ide, gradit će se htjeli vi to ili ne, složili se ili ne, ostaje vam samo da tužite, ali ni to neće zaustaviti gradnju.
ni tender se nije u stanju odraditi o ono sanja o gradnji mosta. a dobit ce se ono na sto se ima pravo po medjunarodnim pravilim na moru. a i to je vise nego dovoljno.
- Kejn
#1266 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Nejma ćuprije ali bit će Luka zato. Samo ćemo morati malo uravnat onu strmu obalu Kleka krampama. Taman će biti posla za Neumljane. Svakom po krampa i lopata i riješen problem nezaposlenosti. Moremo im i Hafisa staviti za lokalnog Ceribašu ako žele 
Sve je to naravno u svrhu izvoza topsa i jamija brodovima za Azijsko tržište... Nijet nam je dobar što je najbitnije.
Sve je to naravno u svrhu izvoza topsa i jamija brodovima za Azijsko tržište... Nijet nam je dobar što je najbitnije.
- Kejn
#1267 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Šalu na stranu, ja mislim da će sada komšije prije početi praviti tunel, nego što će htjeti riješiti problem izlaza BiH na otvoreno more.
- Point.
#1268 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ti fakat imas neki fetish na dijasporu.orinoco wrote:Opet dijaspora pokušava da kroji sudbinu BiH....Kejn wrote:
Ako bi sada pokrenuli planovi za Luku Neum to bi dodatno poremetilo planove u Zagrebu i dala još jedan argument BiH strani da se most ne može graditi. Trebao bi ministar saobraćaja Ismir Jusko uvrstiti Luku Neum u razvojni plan BiH.![]()
- Point.
#1269 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Gdje nam je Hafis danas, ja se zabrinuo. Da nije sam otisao da gradi most?
- Maraschino
#1270 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ako ih prije toga janezi ne pobacaju u more.Kejn wrote:Šalu na stranu, ja mislim da će sada komšije prije početi praviti tunel, nego što će htjeti riješiti problem izlaza BiH na otvoreno more.
- Streptokok
#1271 Re: Pelješki most - ko koga zeza
E ako do toga dođe, zarad dobrosusjedskih odnosa, morat cemo priskociti u pomoc, janezima.Maraschino wrote:Ako ih prije toga janezi ne pobacaju u more.Kejn wrote:Šalu na stranu, ja mislim da će sada komšije prije početi praviti tunel, nego što će htjeti riješiti problem izlaza BiH na otvoreno more.
Last edited by Streptokok on 13/09/2017 22:24, edited 1 time in total.
-
stari grad Visegrad
#1272 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Drzava Bosna i Hercegovina ima pravo na izlazak na medjuanrodne vode.
Sea areas in international rights>

United Nations Convention on the Law of the Sea
https://en.wikipedia.org/wiki/United_Na ... a#UNCLOS_I
Sea areas in international rights>
United Nations Convention on the Law of the Sea
https://en.wikipedia.org/wiki/United_Na ... a#UNCLOS_I
Last edited by stari grad Visegrad on 13/09/2017 22:19, edited 1 time in total.
- House
#1273 Re: Pelješki most - ko koga zeza
i najzagriženijim ustašama je jasno da od mosta nema ništa. 
- 512MB
#1274 Re: Pelješki most - ko koga zeza
I da se tunel pravi problem ostaje koridorKejn wrote:Šalu na stranu, ja mislim da će sada komšije prije početi praviti tunel, nego što će htjeti riješiti problem izlaza BiH na otvoreno more.
- SaraFina
#1275 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Šalu na stranu i ovaj pelješki most. Koja je ovo pljuska u facu Hr. Taman se jadnici ulaskom u EU, ufuraju da su neka srednje europska katolička država, a ta ista Europa im zavali šamarčinu, da im slinac procuri. I tako unedogled. Nikad naučiti da su mala beznačajna nacija na margini, za koju su i Madjari, Česi, Slovaci, Slovenci EU elita 
Rub balkanske kaljuže u kojem se vječno valjaju
Rub balkanske kaljuže u kojem se vječno valjaju