victom wrote:a sve ide po principu da u community-iju počne priča : "hej koja valuta je jeftina, mogli bi je napast"
i onda ide "hoooo ruuuuuk, hajmo hamo"
kupovina, digne se cijena, čeka se , malo propagande na youtube, malo na reddit
ako uspije , sve super
ako ne uspije, valuta se proda, i onda novi pokušaj sa drugom valutom
To je sva suština kripto valuta
Mozel i pitanje...? Jesi li uzeo ikakvih crypto ?
Mislim, vrtis li se s tim, i po berzama uopste?
Ovo sto si gore napisao je poprilicno besmisleno u ovom dijelu:
ako uspije , sve super
ako ne uspije, valuta se proda, i onda novi pokušaj sa drugom valutom
Sta ako uspije i sta je super?
Sta ako ne uspije, kome se proda valuta, kakav novi pokusaj...?
Nemoj se ljutiti, ali ovo je = nigdje veze...
Evo, konkretno Ripple... To je tehnologija, a koju su mnoge banke uzele i ulozile u nju preko 1,5 milijardu USD.
I jos uvijek se ta tehnologija razvija i jos uvijek se u nju ulaze. Samo u ovoj godini, 2017, XRP Crypto valuta (Ripple) imala je rast od 5.000%.
Za sljedecu godinu postoje predvidjanja rasta vrijednosti od 10.000 do cak 100.000%, a sve radi novih ulaganja i ukljucenja novih banaka u koristenje te tehnologije.
Kad se ovo pogleda, i kada se zna sta je pozadina (a ,vjeruj mi, nije ovo sto ti govoris), onda je sasvim jasno u cemu je buducnost.
Ali, eto... Ti se drzi svog stava "ma, sve je to da nas neko zajebe", a ja gledam svoje XRP i 72% ukupnog profita na 3 pozicije
Naravno, apsolutno niko ne tvrdi da se sve to ne moze sutra skrsiti, medjutim, i opet ponavljam - znajuci pozadinu, konkretno Ripple-a, to ce se vrlo tesko desiti i puno je vjerovatnije da ce se ostvariti progonoza rasta koju navedoh.
Naravno, ja ne bih imao nista protiv rasta od recimo 20-30.000%
Taman da odmah idem u peMziju