Tolerancija govora mržnje
- fatamorgana
#1251 Re: Tolerancija govora mržnje
Propade tema! 
- fatamorgana
#1252 Re: Tolerancija govora mržnje
Gdje nestade sva ona fina raja .... 
- fatamorgana
#1253 Re: Tolerancija govora mržnje
Mržnjom do Evrovizije! 
- fatamorgana
#1254 Re: Tolerancija govora mržnje
Idemo polemika! 
-
Za bolju buducnost
#1256 Re: Tolerancija govora mržnje
Lejla za moj pojam nije trebala da se koristi ovim rijecima kada je htjela da kaze da covjek svoju vjeru i nacin vjerovanja treba da cuva za sebe. Mislim da je to ipak malo pregrubo usporedjeno i ako imamo pravo na slobodu govora. Medjutim kada procitam komentare koji su joj upuceni, onda se jos vise zgrazavam jer je to uzas jedan. Da odrasle osobe mogu biti tako vulgarne i proste u svom nacinu izjasnjavanja nemogu da vjerujem. Nema vise tolerancije, mnogi ne znaju sta ta rijec uopste predstavlja. Da su ljudi malo tolerantniji i ova zemaljska kugla nebi bila poremecena kao sto je sada.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1257 Re: Tolerancija govora mržnje
je li moguće ovo, hahahahahahha
https://www.gofundme.com/lutfmission
1200 dolara za survajvora islama

-
Mohamad Sissoko
#1258 Re: Tolerancija govora mržnje
Pa gdje joj je dildo?
- dječak sa šibicama
#1259 Re: Tolerancija govora mržnje
e moja Lejla, i ti si nasla u kakvoj ces sredini javno protiv torova i tornjaka.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1260 Re: Tolerancija govora mržnje
Prilagodila se ona sredini itekako, sve za šaku dolara
Proganjali je džihadisti po Titovoj, ganjali sjekirama i puškama, ona jedva izbjegla. Sada uz koji donirani dolar nema nikakvih problema.
Gledajući ovaj video, ovdje vlada neki boko haram, svaki dan na desetine ubistava zbog religije
Proganjali je džihadisti po Titovoj, ganjali sjekirama i puškama, ona jedva izbjegla. Sada uz koji donirani dolar nema nikakvih problema.
Gledajući ovaj video, ovdje vlada neki boko haram, svaki dan na desetine ubistava zbog religije
-
omar little
#1261 Re: Tolerancija govora mržnje
ono novinarVelkoski wrote:
je li moguće ovo, hahahahahahha![]()
![]()
![]()
![]()
1200 dolara za survajvora islama
prajvat fejsbuk status sto je metnula na public
tinejdzerske polupismene sracke predstavlja kao novinarski rad
My Escape From Islam's Rape and Death Sentence.

jebentiirudaikrvavu gospu pa ubicu se
- Rampage
#1262 Re: Tolerancija govora mržnje
Ih kad sad Lejla napiše knjigu o tome kako ju je progonilo 60% stanovništva države u kojoj je rođena, ima da bude best seller, pa onda počne otimanje za autorska prava za film, pa kad je lijepo pozovu na govornicu UN-a, pa joj dodijele nekog Nobela...
"She has been forced into hiding, but as each hour passes, she is at higher risk of being found.
We need to find funding to get her to safety. It may be a difficult process but we believe in making a difference and we want to start now before time runs out."
Pomozite dragi forumaši, donirajte nešto, bilo šta
"She has been forced into hiding, but as each hour passes, she is at higher risk of being found.
We need to find funding to get her to safety. It may be a difficult process but we believe in making a difference and we want to start now before time runs out."
Pomozite dragi forumaši, donirajte nešto, bilo šta
-
omar little
#1263 Re: Tolerancija govora mržnje
mora se u cijelosti ovaj vapaj prenijeti 
A young woman’s life is in peril right now. Recently, she voiced her opinion on her Facebook page, speaking out against Sharia. She is now a target. Surrounded in a country with an over 60% Muslim population, there has been a reward placed for her to be raped and killed.
In Islam, freedom of speech doesn’t exist. She has been forced into hiding, but as each hour passes, she is at higher risk of being found.
We need to find funding to get her to safety. It may be a difficult process but we believe in making a difference and we want to start now before time runs out.
-
Mohamad Sissoko
#1264 Re: Tolerancija govora mržnje
Auu izgleda ce i da dobro unovci svoj dildo ateizam.
Šiša ovce, heljp heljp.
Ovakve bi i mater prodale.
Šiša ovce, heljp heljp.
Ovakve bi i mater prodale.
- insomnia78
#1265 Re: Tolerancija govora mržnje
Bili Agic na aparatima
-
Akibh
#1266 Re: Tolerancija govora mržnje
+ htjeli je baciti lavovima u Pionirskuomar little wrote:mora se u cijelosti ovaj vapaj prenijeti
A young woman’s life is in peril right now. Recently, she voiced her opinion on her Facebook page, speaking out against Sharia. She is now a target. Surrounded in a country with an over 60% Muslim population, there has been a reward placed for her to be raped and killed.
In Islam, freedom of speech doesn’t exist. She has been forced into hiding, but as each hour passes, she is at higher risk of being found.
We need to find funding to get her to safety. It may be a difficult process but we believe in making a difference and we want to start now before time runs out.
- fatamorgana
#1267 Re: Tolerancija govora mržnje
Ene ga ope'! 
- ho oponopono
#1268 Re: Tolerancija govora mržnje
...ššš, što poželiš pažljivo biraj jer to se može i dogoditi...fatamorgana wrote:Ene ga ope'!
- fatamorgana
#1269 Re: Tolerancija govora mržnje
ZnaĆi proradio zakon hatrakcije!ho oponopono wrote:...ššš, što poželiš pažljivo biraj jer to se može i dogoditi...fatamorgana wrote:Ene ga ope'!i
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1270 Re: Tolerancija govora mržnje

Bra'o Šarane, još jednom
- fatamorgana
-
LARVA
#1272 Re: Tolerancija govora mržnje
Kurvo ideš u pakao
Mlada i talentirana Edita Aradinović, pjevačica grupe 'Ministarke', otkrila je da prima prijetnje smrću.
Pjevačica je navukla na sebe gnjev nakon što je priznala da bi se udala u pravoslavnoj crkvi sa svojim dečkom, inače studentnom Ognjenom.
Edita je ovih dana imala nastup u Sarajevu, uoči kojeg je počela primati zastrašujuće poruke. "Pisali su joj u porukama da će gorjeti u paklu ako bude izdala islam, da nije prava vjernica, već prostitutka i da bi se trebala paziti ako dođe u Bosnu. Bilo je strašno, baš se uplašila", rekao je izvor blizak pjevačici.
Da je dobijala prijetnje, potvrdila je i sama Edita. "Dobijala sam svakakve poruke, jer je moja izjava izazvala veliku buru. To je osjetljiva tema koja bi mogla nanijeti puno patnje narodima i sram me pričati o tome. Voljela bih da se cijela ta priča prekine. Poštujem svaku vjeru i meni nije bitno tko kakvu boju kože ima, bitno da je dobar čovjek", rekla je Edita.
Edita je na osude naišla i na bosanskim portalima na kojima su je nazivali prostitutkom i sramotom za muslimane. Poručili su joj i da će gorjeti u paklu. "K**vo, jadna li ti je ta ljubav, mala, direktno ideš u pakao", kaže jedan od komentatora cijele situacije.
http://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/ed ... 60567.html
http://www.index.hr/black/clanak/kurvo- ... 38055.aspx
Mlada i talentirana Edita Aradinović, pjevačica grupe 'Ministarke', otkrila je da prima prijetnje smrću.
Pjevačica je navukla na sebe gnjev nakon što je priznala da bi se udala u pravoslavnoj crkvi sa svojim dečkom, inače studentnom Ognjenom.
Edita je ovih dana imala nastup u Sarajevu, uoči kojeg je počela primati zastrašujuće poruke. "Pisali su joj u porukama da će gorjeti u paklu ako bude izdala islam, da nije prava vjernica, već prostitutka i da bi se trebala paziti ako dođe u Bosnu. Bilo je strašno, baš se uplašila", rekao je izvor blizak pjevačici.
Da je dobijala prijetnje, potvrdila je i sama Edita. "Dobijala sam svakakve poruke, jer je moja izjava izazvala veliku buru. To je osjetljiva tema koja bi mogla nanijeti puno patnje narodima i sram me pričati o tome. Voljela bih da se cijela ta priča prekine. Poštujem svaku vjeru i meni nije bitno tko kakvu boju kože ima, bitno da je dobar čovjek", rekla je Edita.
Edita je na osude naišla i na bosanskim portalima na kojima su je nazivali prostitutkom i sramotom za muslimane. Poručili su joj i da će gorjeti u paklu. "K**vo, jadna li ti je ta ljubav, mala, direktno ideš u pakao", kaže jedan od komentatora cijele situacije.
-
broj dva
#1273 Re: Tolerancija govora mržnje
---LARVA wrote:Kurvo ideš u pakao
Kako ti mora biti dosadno i isprazno u vlastitom zivotu da nadjes vremena (i motivacije) da se bakces tudjim vjencanjem.
Zao mi je cure ali isto sazaljevam i glupane sto joj prijete, ni njima nije dobro.
-
julisiz es grant
#1274 Re: Tolerancija govora mržnje
Ni nama neki gubitak, ni njima kakvo pojačanje.
- Ludzak
#1275 Re: Tolerancija govora mržnje
Ne postoje mirne religije. Prodajite tu svoju mirnoću bebama i osobama koje ne žele razmišlati. Dosta ljudi je pobjeglo iz konzervativnih vjerskih država gdje svoju slobodu ne smiju primjeniti. I gdje je tu mirnoća??
Nama ako nam budu idoli svakakvi Velići, Pezići, Zahiragići, Bosnići, nećemo biti daleko od ovih država.
A po komentarima se upravo vidi da su vam idoli upravo ove persone, iako 90% vas to ne želi priznati. Vi ste druga verzija Pezića i Velića.
Mirnoća i vjerska tolerancija...
90% islamskih država ugnjetavaju ateiste. U Arabiji čak ateiste proglašavaju teroristima (gdje je tu pamet?). I gdje je ta mirnoća?
Nama ako nam budu idoli svakakvi Velići, Pezići, Zahiragići, Bosnići, nećemo biti daleko od ovih država.
A po komentarima se upravo vidi da su vam idoli upravo ove persone, iako 90% vas to ne želi priznati. Vi ste druga verzija Pezića i Velića.
Mirnoća i vjerska tolerancija...
90% islamskih država ugnjetavaju ateiste. U Arabiji čak ateiste proglašavaju teroristima (gdje je tu pamet?). I gdje je ta mirnoća?